Влез

View Full Version : Презервативът се скъса

lolxlovex2lolxsoxmuchx
10-31-2010, 09:10
Значии .. с приятелката ми правихме секс ... обаче стана малак инцидент ;// презервативът се скъса !!! .. исползвахме Durex ... предложете някакви противозачатачни ... и по добре ли е да отиде на гинеколог ? и с колко време (в дни ) разполагаме ..

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ !!!!

Липсва описателно заглавие.
kalpazanka

free music download (http://www.musicfrost.com/)

juveteam
10-31-2010, 09:16
ЕХееее от колко време чаках такава тема.... :)
Само като видях заглавието и ми стана ясно за какво става на въпрос...

Писал съм го идр път...има 1000000теми такива и за това няма да пиша нищо по темата...

извиняцам се за оффтопика..

lolxlovex2lolxsoxmuchx
10-31-2010, 09:22
сериозно .. хич не ми е смешно .. и наистина ми трябва помощ .. нямам време да търся тия теми :@@

OldSchoolRebel
10-31-2010, 09:30
ЕХееее от колко време чаках такава тема.... :)
Само като видях заглавието и ми стана ясно за какво става на въпрос...

Писал съм го идр път...има 1000000теми такива и за това няма да пиша нищо по темата...

извиняцам се за оффтопика..

Ай наздраве, +1

RoSKo0o0
10-31-2010, 09:30
вместо тези 5-10 минути да беше си ги изгубил в чакане можеше да намериш за 20 секунди АБСОЛЮТНО СЪЩАТА ТЕМА х 1000
а и преди да бяхте правили секс, можеше да се пообарзовате малко и да сте по-внимателни...

juveteam
10-31-2010, 09:39
Нека да пие ЕСКАПЕЛЕ,но кажи преди колко време е станало това...
И след 2седмици да си направи тест за всеки случай... ;)

NIKZnikz
10-31-2010, 10:01
И след 2седмици да си направи тест за всеки случай... ;)Абе Ти некав доктор ли си??? къв си?? как ше даваш така рецепти бе??? Ходи на лекар и щи кажат какво да пие моми4ето...

KokoDjambo
10-31-2010, 10:04
Ама ти свърши ли въобще?Щото ако не си пийте по една студена вода и сте ок!

juveteam
10-31-2010, 10:42
И след 2седмици да си направи тест за всеки случай... ;)Абе Ти некав доктор ли си??? къв си?? как ше даваш така рецепти бе??? Ходи на лекар и щи кажат какво да пие моми4ето...
Попр имам средно спц акто доктор,но не съм казал,че съм доктор...
И какво е лошото ако е станало нещо да пие ЕСКАПЕЛЕ....

NikeAir77
10-31-2010, 11:46
вместо тези 5-10 минути да беше си ги изгубил в чакане можеше да намериш за 20 секунди АБСОЛЮТНО СЪЩАТА ТЕМА х 1000
а и преди да бяхте правили секс, можеше да се пообарзовате малко и да сте по-внимателни...

Той какво е виновен, че се е скъсал ????

3oPuTy
10-31-2010, 12:19
Ескапел не изисква консултация с лекар или рецепта :lol: Явно и ти си толкова "наясно",колкото и автора,който иска да тъпчи приятелката си с противозачатъчни пред свършен факт! :razz:

По темата:
Ако са минали по-малко от 3 дни от акта - да взема Ескапел!!!
Ако са повече - честито!
А и противозачатъчните се предписват от личния гинеколог на момичето и за всяко са строго индивидуални,а не се вземат първите,които си харесате :? Да не говорим,че противозачатъчните не са хапчета,които могат да помогнат в тази ситуация :?

DREAM95
10-31-2010, 12:40
:) Честито станал си тате :-) :lol:

RoSKo0o0
10-31-2010, 14:25

Той какво е виновен, че се е скъсал ????

ами преди еякулация ще види дали всичко е наред бе!! трябва да си малоумен, че да не видиш дали има проблем ОМГ!!! :shock: :shock: FACEPALM!!!

kalpazanka
10-31-2010, 15:18
Ескапел е без рецепта. Ако е била в опасен ден или направо в овулация, по-добре с него, отколкото с аборт. Не ти препоръчвам да я караш да пие контрацептиви регулярно. По-добре си карайте с презервативи и свършване отвън, защото с оралните контрацептиви спокойствието ти излиза през носа.

lolxlovex2lolxsoxmuchx
11-01-2010, 07:56
ами това стана вчера ... днес ще май ще се ходи на генеколог ... ии да повярвай ми повече ... бяна да се свършва вътре !! ;ххх

enjoyth3lif3
11-01-2010, 08:51
А искам да ви попитам, за да не правя нова тема... Ако презервативът е скъсан горе при пръстена, аз съм 1 ден след цикъл той свърше вътре.. има ли начин да е потекло надолу към дупката и да е станал гаф .. като се има в предвид, че след като свърши той си го изкара веднага ?? :?

kremen4eto
11-01-2010, 10:59
А искам да ви попитам, за да не правя нова тема... Ако презервативът е скъсан горе при пръстена, аз съм 1 ден след цикъл той свърше вътре.. има ли начин да е потекло надолу към дупката и да е станал гаф .. като се има в предвид, че след като свърши той си го изкара веднага ?? :?

Минимален. Филмираш се.

Ice_b0x
11-01-2010, 14:50
Нали е ден след цикъл ? Забременяването не ставаше ли по време на овулацията когато яйцеклетката пътува от яйчниците до матката ? Като стигнат сперматозоидите до нея се опложда и почва да се развива плод... Според мен се филмираш, все пак тия сперматозоиди няма какво да оплодят след като цикълът ти е минал...

enjoyth3lif3
11-01-2010, 18:08
^^ Мерсии за отговоритее и съжалявам за спама, но ми трябваше отговор :) Сега съм по - спокойна!!