.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Презервативът се скъса

Значии .. с приятелката ми правихме секс ... обаче стана малак инцидент ;// презервативът се скъса !!! .. исползвахме Durex ... предложете някакви противозачатачни ... и по добре ли е да отиде на гинеколог ? и с колко време (в дни ) разполагаме ..

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ !!!!

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka

free music download
    To the world you may be just somebody, but to somebody you may just be the world.<3

Супер фен
    ЕХееее от колко време чаках такава тема....
    Само като видях заглавието и ми стана ясно за какво става на въпрос...

Писал съм го идр път...има 1000000теми такива и за това няма да пиша нищо по темата...

извиняцам се за оффтопика..
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

сериозно .. хич не ми е смешно .. и наистина ми трябва помощ .. нямам време да търся тия теми :@@
    To the world you may be just somebody, but to somebody you may just be the world.<3

Цитирай Първоначално написано от juveteam
    ЕХееее от колко време чаках такава тема....
    Само като видях заглавието и ми стана ясно за какво става на въпрос...

Писал съм го идр път...има 1000000теми такива и за това няма да пиша нищо по темата...

извиняцам се за оффтопика..

Ай наздраве, +1
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Град
    Варна, моретоо :)
    вместо тези 5-10 минути да беше си ги изгубил в чакане можеше да намериш за 20 секунди АБСОЛЮТНО СЪЩАТА ТЕМА х 1000
    а и преди да бяхте правили секс, можеше да се пообарзовате малко и да сте по-внимателни...
    хЪх...

Супер фен
    Нека да пие ЕСКАПЕЛЕ,но кажи преди колко време е станало това...
    И след 2седмици да си направи тест за всеки случай...

--

Абе Ти некав доктор ли си??? къв си?? как ше даваш така рецепти бе??? Ходи на лекар и щи кажат какво да пие моми4ето...

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Ама ти свърши ли въобще?Щото ако не си пийте по една студена вода и сте ок!
    Вива канари...!!

Супер фен

Re: --

Цитирай Първоначално написано от NIKZnikz
    Абе Ти некав доктор ли си??? къв си?? как ше даваш така рецепти бе??? Ходи на лекар и щи кажат какво да пие моми4ето...
    Попр имам средно спц акто доктор,но не съм казал,че съм доктор...
    И какво е лошото ако е станало нещо да пие ЕСКАПЕЛЕ....

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    вместо тези 5-10 минути да беше си ги изгубил в чакане можеше да намериш за 20 секунди АБСОЛЮТНО СЪЩАТА ТЕМА х 1000
    а и преди да бяхте правили секс, можеше да се пообарзовате малко и да сте по-внимателни...
    Той какво е виновен, че се е скъсал ????

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Re: --

Цитирай Първоначално написано от NIKZnikz
    Ескапел не изисква консултация с лекар или рецепта Явно и ти си толкова "наясно",колкото и автора,който иска да тъпчи приятелката си с противозачатъчни пред свършен факт!

По темата:
    Ако са минали по-малко от 3 дни от акта - да взема Ескапел!!!
    Ако са повече - честито!
    А и противозачатъчните се предписват от личния гинеколог на момичето и за всяко са строго индивидуални,а не се вземат първите,които си харесате Да не говорим,че противозачатъчните не са хапчета,които могат да помогнат в тази ситуация

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Честито станал си тате

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от NikeAir77
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Той какво е виновен, че се е скъсал ????
    ами преди еякулация ще види дали всичко е наред бе!! трябва да си малоумен, че да не видиш дали има проблем ОМГ!!! FACEPALM!!!
    хЪх...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ескапел е без рецепта. Ако е била в опасен ден или направо в овулация, по-добре с него, отколкото с аборт. Не ти препоръчвам да я караш да пие контрацептиви регулярно. По-добре си карайте с презервативи и свършване отвън, защото с оралните контрацептиви спокойствието ти излиза през носа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ами това стана вчера ... днес ще май ще се ходи на генеколог ... ии да повярвай ми повече ... бяна да се свършва вътре !! ;ххх

А искам да ви попитам, за да не правя нова тема... Ако презервативът е скъсан горе при пръстена, аз съм 1 ден след цикъл той свърше вътре.. има ли начин да е потекло надолу към дупката и да е станал гаф .. като се има в предвид, че след като свърши той си го изкара веднага ??

Цитирай Първоначално написано от enjoyth3lif3
    А искам да ви попитам, за да не правя нова тема... Ако презервативът е скъсан горе при пръстена, аз съм 1 ден след цикъл той свърше вътре.. има ли начин да е потекло надолу към дупката и да е станал гаф .. като се има в предвид, че след като свърши той си го изкара веднага ??
    Минимален. Филмираш се.

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    Нали е ден след цикъл ? Забременяването не ставаше ли по време на овулацията когато яйцеклетката пътува от яйчниците до матката ? Като стигнат сперматозоидите до нея се опложда и почва да се развива плод... Според мен се филмираш, все пак тия сперматозоиди няма какво да оплодят след като цикълът ти е минал...

^^ Мерсии за отговоритее и съжалявам за спама, но ми трябваше отговор Сега съм по - спокойна!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си