Влез

View Full Version : 18годишна девствена

Naskoo90
10-31-2010, 17:03
Така значи след поредния неуспешен опит днес реших да питам тука за мненя.
Хода с една момиче от има 2 месеца вече.Така хубаво момиче на 18 чиста работа ама пък е девствена.Досега не съм я притискал нито съм мрънкал постоянно затова пък мисля че вече е време а и тя не е малка.Според мен трябва да и се иска вече а каквито и опити да направа в последно време все се измъква тактично все едно нещата не отиват натам.
Ако беше малка на 15 16 щах да разбера ама при положение че вече е на 18 ми е адски странно.

Някой ще сподели ли мнение по въпроса и какво да права : x

housse
10-31-2010, 17:12
Говорил ли си с нея по тази тема... Ако не си направи го, тя може би си мисли същтото но сиг и е кофти да те попита поговорете малко големи хора сте...не вярвам да имате проблеми. Хайде успех :)

DREAM95
10-31-2010, 17:20
ами нещата ако се развият добре ти ще си и първят :-D ...
а иначе с времето всичко ще си дойде на мястото :)

juveteam
10-31-2010, 17:21
Изчакай я колкото и време да е братле... :) Няма как да я накраш на сила,а и ако я харесваш и тя тебе(защото неможете да се обичате от 2месеца)рано или късно ще се случи,а и като до сега не го е правила сиг може да я е страх и да не е готова все още ;)

Оффтопик:Аз лично познавах едно момиче което до 20-21год беше девствено ;)

Punisherrr
10-31-2010, 17:58
Ами не ти ли хрумва, че за тези два месеца може да не сте се сближили достатъчно, че да е сигурна в теб и да иска да правите секс? Може да не се чувства готова тя самата, но като цяло причината най-вероятно е в отношенията ви. По-постепенно минавай към тази част. Като за начало трябва да можете да си говорите за това свободно. Ако това е окей вече натам просто ставайте по-интимни и накрая, ако няма някаква друга сериозна причина и ако сте достатъчно близки и искрени един пред друг, ще се случи и това.

(Два месеца нищо не са за девствено момиче и е напълно нормално и правилно да е така. Смятам, че поясних защо. )

akrobatkata
10-31-2010, 18:07
Съгласна съм с Punisherrr :P

radeberger
10-31-2010, 18:11
Може би иска да мине повече време. Почакай още някой друг месец. А защо за коледа или нова година не отидете някъде само двамата, там може да станат нещата. :)

0y7ofCon7roL
10-31-2010, 18:31
Колега виж ся кво ще ти кажа недей ги слуша тука съфорумниците (големите разбирачи) че трябвало да изчакаш докато се почувства готова и разните му там глупости (ала бала) Тя е на 18 и още е девствена знайш ли колко преди теб са я чакали да "реши" че е готова и резултат никакъв ! Хора разберете едно.... Жена не се чака да ти каже че е готова.... жена се лъже за да си легне с теб за първи път., ако трябва ще си търсиш ебането като наследство всеки ден ще и намекваш или направо ще мрънкаш ако трябва, ще и обясняваш колко я обичаш и държиш на нея и разните му там глупости ако трябва ще и сваляш звезди НО моля те само не я чакай сама тя да реши че готова ......... Използвай въображението си как да я излъжеш или ще устанеш с пръст в устата накрая... айде успех :)

Punisherrr
10-31-2010, 18:54
Колко тъжно, че предния пост е писан насериозно...

OldSchoolRebel
10-31-2010, 18:58
Баш тъжно си е, наистина. А иначе, и теб, и идиота от темата за "как да я накарам да ми пусне" имам някакво желание да ви допра пушка помпа до челото и да натисна спусъка с пълен кеф.

Неин си е избора. Ако ти е за единия секс, ходи при друга. За някои това е начин да се запазят "чисти", и честно казано, в един така мърляв свят като този около нас, не бих могъл да ги виня. Къш от мацката.

wtf2
10-31-2010, 19:02
пф не си струва девствена да се занимаваш :)

radeberger
10-31-2010, 20:12
Колега виж ся кво ще ти кажа недей ги слуша тука съфорумниците (големите разбирачи) че трябвало да изчакаш докато се почувства готова и разните му там глупости (ала бала) Тя е на 18 и още е девствена знайш ли колко преди теб са я чакали да "реши" че е готова и резултат никакъв ! Хора разберете едно.... Жена не се чака да ти каже че е готова.... жена се лъже за да си легне с теб за първи път., ако трябва ще си търсиш ебането като наследство всеки ден ще и намекваш или направо ще мрънкаш ако трябва, ще и обясняваш колко я обичаш и държиш на нея и разните му там глупости ако трябва ще и сваляш звезди НО моля те само не я чакай сама тя да реши че готова ......... Използвай въображението си как да я излъжеш или ще устанеш с пръст в устата накрая... айде успех :)

Баси средновековното мислене дето го извади. В 21 век жената е с равни права като мъжа, "велики разбирачо" и ако иска ще го направи.

wtf2
10-31-2010, 20:19

Баси средновековното мислене дето го извади. В 21 век жената е с равни права като мъжа, "велики разбирачо" и ако иска ще го направи.

http://vocaroo.com/?media=vGy77yS6zZD0nrumH :D

Korrnyy
10-31-2010, 20:21

:lol: :lol: И ако всички си кажат така... как девствените ще станат недевствени за да станат достойни за вниманието ви?

BeastLover
10-31-2010, 20:27
Баси средновековното мислене дето го извади. В 21 век жената е с равни права като мъжа, "велики разбирачо" и ако иска ще го направи.Е тва е грешката,че си мисли че е с равни права на мъжа.Работата и е да души куро,да готви чисти и пере,без да дудне като не я питат.за шоф книжка и лк не говорим.Още като се роди-на синджир и в двора до дувара.

KondolizI
10-31-2010, 20:36
Излиза рано сутринта една козичка от колибата на козаря, веднага след нея и той, пошляпва я, и си казва на глас "Ех да можеше и да готвиш" :D

wtf2
10-31-2010, 20:38

:lol: :lol: И ако всички си кажат така... как девствените ще станат недевствени за да станат достойни за вниманието ви?

сами :D

GossipGirl89
10-31-2010, 22:04
Баси средновековното мислене дето го извади. В 21 век жената е с равни права като мъжа, "велики разбирачо" и ако иска ще го направи.Е тва е грешката,че си мисли че е с равни права на мъжа.Работата и е да души куро,да готви чисти и пере,без да дудне като не я питат.за шоф книжка и лк не говорим.Още като се роди-на синджир и в двора до дувара.

Ти с това си мислене няма да стигнеш далеч, момко, бъди сигурен :)
Ако мнението ти не е ебавка и наистина го мислиш и гледаш по този начин на жените, нищо чудно да си останеш сам цял живот щото нито една жена няма да търпи подобно отношение към себе си, освен ако не е адски, адски, адски малоумна и неуважаваща себе си :)

0y7ofCon7roL, това беше най-тъпото мнение в цялата тема. После се чудите защо жените сме били такива и онакива... ами някои сами си го просите.

По темата: Най-добпе не й давай зор. Първият път за някои момичета е много важен и искат да се почувстват напълно готови преди да го направят. Това че е вече на 18 и още е девствена не означава нищо. За секса няма възрастови граници - когато го поискаш го правиш. Само недей да я притискаш и да се опитваш да я лъжеш нещо, за да я вкараш в леглото - нищо няма да постигнеш, а ако постигнеш - то ще е за 1-2 пъти, после ще разбере и ще те зареже

make_you_mine
10-31-2010, 23:08
Виж ся кво ще ти кажа...повечето жени искат яко чукане,малко са тия,на които не им се ебе. Просто трябва да я предразположиш. Показвай й повече,че държиш на нея,лигави й се,отдавай й времето си,прави и услуги. В някой ден просто я притисни,целувай я по-страстно,сграбчи я за дупето и пробвай да й бръкнеш в гащичките...ако е мокра значи й се иска. Абе бъди смел. Всички жени умират за секс,само че малко си го признават.

0y7ofCon7roL
11-01-2010, 03:29
Както и очаквах богато сте ме нахранили след като постнах поста си 8) . Приказвайте си квото си искате обаче мен никой не може да ме обеди че едно момиче което е девствено така от самосебе си ще реши да ти се отдаде, не че не е готова ами си мисли -ами ся тоя дали не е с мен само за едното ебане ами дали няма да ме зареже след това ами дали ще ме боли дали тва дали онова ! В общи линий момчето трябва да я "обеди" че той е правилния човек за нея :wink: .... абе общо взето момичето и без туй е тръгнало да се "дави" ами защо някой да не и помогне :oops: Авторът иска съвет от вас как да се намърда в гащичките на гаджето си ииииии вие ама изобщо не му помагате с тъпите си постове с много "мисъл" в тях от които накрая автора разбира единствено че трябва да чака още и още , ами явно на автора му е писнало да чака и му е време вече да кара по същество ! Пак повтарям едно момиче трябва да се излъже първия път за да си легне с теб

krem4et0
11-01-2010, 05:43
Бях на 19, когато тръгнах с приятеля си, но не правихме секс година и половина. Имаше ред причини и множество страхове вътре в мен, а и също и при него. Да, звучи ненормално но за нашата двойка не беше. Просто не го усещах още, исках да се опознаем, да сме сигурни един в друг, да знам, че имаме бъдеще.

izlishna
11-01-2010, 05:53
Тези 2 месеца явно са малко за нея.. Все пак гоморим за първия и..

anonymous708973
11-01-2010, 06:23
Виж ся кво ще ти кажа...повечето жени искат яко чукане,малко са тия,на които не им се е**. Просто трябва да я предразположиш. Показвай й повече,че държиш на нея,лигави й се,отдавай й времето си,прави и услуги. В някой ден просто я притисни,целувай я по-страстно,сграбчи я за дупето и пробвай да й бръкнеш в гащичките...ако е мокра значи й се иска. Абе бъди смел. Всички жени умират за секс,само че малко си го признават.

Тъй, не бих го казала по тоя начин, ама това е истината.

мен никой не може да ме обеди че едно момиче което е девствено така от самосебе си ще реши да ти се отдаде
Аз си бях решила доста време преди да го направим. Минаха 6 месеца, единствено защото при разните му опити там ме болеше адски. И имай предвид, че не ми е дал зор въобще, ама хич! Първите 3 месеца дори не ме хващаше за дупето... чак после разбрах, че е било "за да не си помисля, че е някъв извратен" :-D И чак след като му "дадох сигнал" един вид, започна да се държи по-нормално.
И донякъде го отчитам като негативно, че не настоя по-рано. Ако бяхме опитвали повече, щяхме да го направим по-рано и пак нямаше да ме боли въобще, както и стана.
Невър майнд, отплеснах се.

Бих искала авторът да каже какви опити е правил в тая посока :)

OldSchoolRebel
11-01-2010, 07:31
обеди

Пише се "убеди", квадратнолики. Къш от нашите свещени земи, не си достатъчно умен за тях.

DREAM95
11-01-2010, 08:08
:lol: ако ще да чакаш 1 година , и като знаеш че след година ще правиш секс примерно през ден , защо да не чакаш :-D

nniicckkoo
11-01-2010, 10:02
Съгласна съм с Punisherrr :P стига се подмазва на модераторите :razz: :razz: :razz: :razz: :P

Naskoo90
11-01-2010, 10:06
Прочетох ви мненията и искам само да кажа , че съм далеч от мисълта да я насилвам или да я тормозя да го направи.Искам и тя да го иска но някак си и само на целувки не може да се кара.Както ви е казвате да стане готова и т.н ами тя досега е имала и други гаджета и смятам че вече на 18 години би трябвало да е готова вече.Не сме малки вече за да върви една връзка го има и тоя момент аз така мисла.

Както и да е днес ще говора с нея

wtf2
11-01-2010, 11:28
Прочетох ви мненията и искам само да кажа , че съм далеч от мисълта да я насилвам или да я тормозя да го направи.Искам и тя да го иска но някак си и само на целувки не може да се кара.Както ви е казвате да стане готова и т.н ами тя досега е имала и други гаджета и смятам че вече на 18 години би трябвало да е готова вече.Не сме малки вече за да върви една връзка го има и тоя момент аз така мисла.

anonymous708973
11-01-2010, 11:39
Интересно ми е, напиши после какво сте си говорили :)

LostSelf
11-01-2010, 12:20
Както и очаквах богато сте ме нахранили след като постнах поста си 8) . Приказвайте си квото си искате обаче мен никой не може да ме обеди че едно момиче което е девствено така от самосебе си ще реши да ти се отдаде, не че не е готова ами си мисли -ами ся тоя дали не е с мен само за едното е**не ами дали няма да ме зареже след това ами дали ще ме боли дали тва дали онова ! В общи линий момчето трябва да я "обеди" че той е правилния човек за нея :wink: .... абе общо взето момичето и без туй е тръгнало да се "дави" ами защо някой да не и помогне :oops: Авторът иска съвет от вас как да се намърда в гащичките на гаджето си ииииии вие ама изобщо не му помагате с тъпите си постове с много "мисъл" в тях от които накрая автора разбира единствено че трябва да чака още и още , ами явно на автора му е писнало да чака и му е време вече да кара по същество ! Пак повтарям едно момиче трябва да се излъже първия път за да си легне с теб Това ама ВЪОБЩЕ не е вярно! Аз се дадох :-D Оня моя само седеше и зяпаше опулено,питайки :"ама какво правиш?"
Когато едно момиче го иска,тя ще си каже.Не е нужно всичко да се разваля заради нечии нагон и лъжи

OldSchoolRebel
11-01-2010, 12:24

хахаха +3

wtf2
11-01-2010, 12:50
Както и очаквах богато сте ме нахранили след като постнах поста си 8) . Приказвайте си квото си искате обаче мен никой не може да ме обеди че едно момиче което е девствено така от самосебе си ще реши да ти се отдаде, не че не е готова ами си мисли -ами ся тоя дали не е с мен само за едното е**не ами дали няма да ме зареже след това ами дали ще ме боли дали тва дали онова ! В общи линий момчето трябва да я "обеди" че той е правилния човек за нея :wink: .... абе общо взето момичето и без туй е тръгнало да се "дави" ами защо някой да не и помогне :oops: Авторът иска съвет от вас как да се намърда в гащичките на гаджето си ииииии вие ама изобщо не му помагате с тъпите си постове с много "мисъл" в тях от които накрая автора разбира единствено че трябва да чака още и още , ами явно на автора му е писнало да чака и му е време вече да кара по същество ! Пак повтарям едно момиче трябва да се излъже първия път за да си легне с теб Това ама ВЪОБЩЕ не е вярно! Аз се дадох :-D Оня моя само седеше и зяпаше опулено,питайки :"ама какво правиш?"
Когато едно момиче го иска,тя ще си каже.Не е нужно всичко да се разваля заради нечии нагон и лъжи

http://vocaroo.com/?media=vGy77yS6zZD0nrumH

d0ni
11-01-2010, 14:00
С девствениците технологията е да им показваш колко много ги харесваш и изобщо да не става въпрос за секс, ама изобщо да не се повдига въпроса от твоя страна. След известно време сами ти се нахвърлят. Само трябва малко търпение. Изпробвано е :)

RoSKo0o0
11-01-2010, 14:03
Ми супер ве? И ко като е девствена?!?!?! Нали не е като 90% от разгонените мастии на този свят...

SisinkaS
11-01-2010, 14:04
Ами говори с нея на тази тема.. Тя трябва да се чувста сигурна с теб, че да направи тази крачка.. Времето което ходите не е толкова важно колкото нейното желание да го направи точно с теб и до колко може да разчита на теб.Зависи как те усеща момичето.Няма значение на колко години е.Аз бях почети на 18 (минус 6 месеца някъде), когато загубих девствеността си. И то на втората седмица от връзката ни.. И това се случи, защото го осетих по по-особен начин, просто бях решила, че ще бъда с него и именно той ще е .. първия :D

NeZaPoznat
11-02-2010, 08:15

Няма да стане с говорене - усамотявайте се , сваляй си гащите и и го давай да го държи и да духа ако иска :-P няма да се уплаши - вярвай ми 8-) 8-)

Hilary_
11-02-2010, 12:09
:lol: :lol:

.. и как реши, че 2 месеца са достатъчни за нея?
Ако беше някоя пикла и по - малко биха й стигнали ..
Мислиш ли, че момиче, което се е пазило 18 години ще се даде на някой си след 2рия месец?
А това дали й е време или не ТЯ РЕШАВА, не ти!! :wink:

norain
11-02-2010, 14:19

Мислиш ли, че момиче, което се е пазило 18 години ще се даде на някой си след 2рия месец?

Муцка , златен отговор , слушай каката горе ^^ :D :D

Дай и време , тя може да си мисли,че си с нея за едното. е**не , пазела се е, не 18 :D ноо едно 6-7 години,такава жена иска любов и разбиране.Недей да я пришпорваш с цитати като "марш в леглото,кучко" :D това със сигурност не значи "обичам те" .. Та дай и време,2 месеца са малко :)
Впрочем,никой не пита човека,Ти обичаш ли я истински?

anonymous708973
11-02-2010, 14:40
Добре де... имам си приятел, обичам го много, но... ОТКОГА, за Бога, трябва да обичаш някого, за да правиш секс с него? Можеш просто да го харесваш. И какво от това, като е девствена? Какво сте я закътали тая девственост (баси грозната дума), все едно пазите нЕкво имане?!

очаквам да бъда изядена след тоя пост

DarkTemplar
11-02-2010, 16:14
^Някои биха те изяли, в по-пряк смисъл. :D

anonymous708973
11-02-2010, 17:23
Надявам се да има повече от тоя вид отколкото тия много моралните (друг е въпросът кой е казал кво аджеба е моралът), дето ще ме хранят. :-D

krem4et0
11-02-2010, 18:51
PinkPan7her, с течение на времето когато пазиш нещо дълго време, все по-трудно се решаваш да се разделиш с него и чакаш правилния човек, на когото да го дадеш. Мисленето е: на 18 съм, чакала съм точния човек, който да ме обича и на който да държа доста време, защо да не почакам още малко, за да се убедя, че това е правилния човек за мен? Разбира се не мога да говоря за всички, но на 18-19 девствеността ми ми беше по-ценна, отколкото на 16-17. На 16-17 бях по-склонна да се простя с нея след кратка връзка, отколкото на 19. Исках за себе си да го направя с някой, който обичам и който ме обича. Е, факт е, че не съм го направила по един милион причини по-рано, но е факт, че никога не съм съжалявала и за миг за избора си.
Искрено ме развълнува един приятел, който тези дни сподели, че за нас просто си е късмет, че сме се намерили, срещнали и влюбили, че сме си първите и единствените и че няма нещо по-хубаво от това да има такъв тип отношения. От позицията на годините и времето мога да кажа, че ако бях го направила с друг и после срещнех моя мъж, щях да съжалявам ужасно за избора си.

anonymous708973
11-02-2010, 19:04
Мисленето е: на 18 съм, чакала съм точния човек, който да ме обича и на който да държа доста време, защо да не почакам още малко, за да се убедя, че това е правилния човек за мен?

Идеята ми е, че не мисля, че е особено добра идея да се обвържеш с първия толкова важен човек в живота си. Макар че натам вървя.
Просто не мисля, че е жизненоважно да е човек, когото обичаш.

krem4et0
11-02-2010, 20:01
Вероятно е според човека. ЗА МЕН това беше жизненоважно, защото в противен случай нямаше да съм аз самата:)

Hilary_
11-03-2010, 11:10
ЗА МЕН това беше жизненоважно, защото в противен случай нямаше да съм аз самата:)
++++

само, че при мен "беше" е в сегашно време ..

dark_angel3
11-03-2010, 13:25
Баси средновековното мислене дето го извади. В 21 век жената е с равни права като мъжа, "велики разбирачо" и ако иска ще го направи.Е тва е грешката,че си мисли че е с равни права на мъжа.Работата и е да души куро,да готви чисти и пере,без да дудне като не я питат.за шоф книжка и лк не говорим.Още като се роди-на синджир и в двора до дувара. Сори, вече не сме 18век.Свиквай!
По темата : Съгласна съм с Punisherrr

azida
11-04-2010, 08:41
Емм и на 20 може да е ама да не иска..Просто поговори с нея, виж как седят нещата, къде е проблема и сам ще разбереш дали ще ти пусне или не...Просто не я притискай 8)

art
11-04-2010, 16:06
Каквото и да направиш ще се случи когато ТЯ реши! Не можеш зорлен да я накараш, така че ти остава само да чакаш...

Andr0medA
11-07-2010, 12:51
Ами не ти ли хрумва, че за тези два месеца може да не сте се сближили достатъчно, че да е сигурна в теб и да иска да правите секс?

(Два месеца нищо не са за девствено момиче и е напълно нормално и правилно да е така. Смятам, че поясних защо. )

Така е, аз бях 5 месеца с моя преди да правим секс, също съм на 18 и преди това не се чувствах уверена и готова. Чакай я, тя ще го оцени и ще поиска сама да го направите. :)

Andr0medA
11-07-2010, 12:58
Исках за себе си да го направя с някой, който обичам и който ме обича. Е, факт е, че не съм го направила по един милион причини по-рано, но е факт, че никога не съм съжалявала и за миг за избора си.
Искрено ме развълнува един приятел, който тези дни сподели, че за нас просто си е късмет, че сме се намерили, срещнали и влюбили, че сме си първите и единствените и че няма нещо по-хубаво от това да има такъв тип отношения. От позицията на годините и времето мога да кажа, че ако бях го направила с друг и после срещнех моя мъж, щях да съжалявам ужасно за избора си.

+1 Страхотно те разбирам и ти казвам евала! Все още има хора, за които любовта, а не секса е по-важна и не ги е срам да признаят, че са били девствени на 18-19... Имам приятелки, които се срамуват от това и за тях е въпрос на чест да си правил секс на 15 примерно.... А истинската ценност е в едничкият, но достатъчният човек с който искаш да си винаги ! :P Така че мислете не с ....... а с главите си!!!

YoUcANNOtiMaGiNe
11-07-2010, 18:11
Какво е всъщност девствеността? Някой замисля ли се изобщо, че това не опира само до "отваряне" и разкъсване на девствената ципа? Много повече става въпрос за другата страна на девствеността. А именно за нагласата, това е едно психическо състояние, настройване и душевно по-скоро. За една част ( за съжаление вече по-малката ) от момичетата това е една изключително важна стъпка, едно себеотдаване, което би заслужил единствено човекът, на когото държим и на когото сме избрали да бъде посветен този първи път. За този човек нашата постъпка би означавала много, това е една чест, която оказваме на желания обект. Ето това е истинския смисъл. Не очаквам да го разберат повечето, но както и да е, както казах вече почти няма хора, които да вникват в нещата и да мислят с главите си както би трябвало.

fortvilelse
11-07-2010, 18:32
Какво е всъщност девствеността? Някой замисля ли се изобщо, че това не опира само до "отваряне" и разкъсване на девствената ципа? Много повече става въпрос за другата страна на девствеността. А именно за нагласата, това е едно психическо състояние, настройване и душевно по-скоро. За една част ( за съжаление вече по-малката ) от момичетата това е една изключително важна стъпка, едно себеотдаване, което би заслужил единствено човекът, на когото държим и на когото сме избрали да бъде посветен този първи път. За този човек нашата постъпка би означавала много, това е една чест, която оказваме на желания обект. Ето това е истинския смисъл. Не очаквам да го разберат повечето, но както и да е, както казах вече почти няма хора, които да вникват в нещата и да мислят с главите си както би трябвало.
+ с двата ми крака и двете ми ръце!!! (:

autumn666
11-07-2010, 18:34

+1 Точно така, много си права. ^^

Според мен трябва да и дадеш повече време от два месеца... все пак трябва тя да е сигурна в чувствата си и да реши, че точно ти си този, с който иска да го направи. Както вече споменаха, два месеца са малко, особено за девствено момиче... Дай и време бе, човек :/

DarkTemplar
11-07-2010, 19:40
Тая прословута девственост, заедно с бремеността, са най-обсъжданите теми в тоя раздел.

shefo
11-09-2010, 22:08
Говори си с нея по тази тема.

GunSnSteelflowers
11-10-2010, 07:57
Баш тъжно си е, наистина. А иначе, и теб, и идиота от темата за "как да я накарам да ми пусне" имам някакво желание да ви допра пушка помпа до челото и да натисна спусъка с пълен кеф.

Неин си е избора. Ако ти е за единия секс, ходи при друга. За някои това е начин да се запазят "чисти", и честно казано, в един така мърляв свят като този около нас, не бих могъл да ги виня. Къш от мацката.

Нямам какво да допълня, много точно мнение ;)

radoslavv
11-10-2010, 22:18
може би аутофцонтрол е прав до някаде брат . успех

GVG
11-10-2010, 23:03

:smt023

:smt023 :smt023

bootyboy
11-14-2010, 17:55
какво значение имат годините след като тя не се чувства готова

DREAM95
11-14-2010, 18:13
Тая прословута девственост, заедно с бремеността, са най-обсъжданите теми в тоя раздел.Добре бе мачо!

ribox
12-09-2010, 13:38
Най-добре говори с нея :---) пък после кот стане :D :D :D

AnzaRe
12-09-2010, 14:28
Явно авторе момичето е привърженичка на сектите :D

Shia
12-09-2010, 20:15
Да положим в звание рицар всеки с девствена ципа.И за мен имаше значение с кого ще си легна за първи път и имах задълбочени мисли по въпроса,но пазиш я,пазиш я-тя е върховното женско благословение,но като я загубиш какво става-не си ли вече.....толкова височаиш.

nniicckkoo
12-09-2010, 20:30
ами нещата ако се развият добре ти ще си и първят :-D ...
а иначе с времето всичко ще си дойде на мястото :) +1 а и може да крие че "не си първия" :razz: