View Full Version : Ддз
ко да прая не моет всичките да са ОК
мнн си зле мнннн
Айде ти кат си добре да се запознаем иии да пием едно кафе ? :]
Санким ме оправиш :D
Съгласна съм, че алкохола сплотява хората! Колкото и някой да е притеснителен, срамежлив, пийне ли малко и изведнъж си намира обща приказка с всички :D А и след пиене, даже и да не сте се напили и да не е имало изцепки, имате някакви общи спомени :D Само не можах да разбера какво те е накарало да разбереш сега, че имаш истински приятели? Първоначално като четях първите редове, си помислих, че си се напил много яко и те си те прибрали и са се погрижили за теб, но после се намесват и възрастните хора.. Та какво точно е станало?
Един път се бяхме събрали и малко бях се понапила.. Парвих какви ли не глупусти, но тогава разбрах кои са пирятелите ми - тези,които бяха до мен, те не им казаха "управяй се" а ми подаваха ръка да се изправя всеки път, когато падах..
вие сте хората дето знаете всичко.
OldSchoolRebel
11-01-2010, 07:47
Абе, ти си психичен инвалид. Старците добре са се посмяли.
Ssummerjam
11-01-2010, 08:32
Хаха, изби рибата. :D
мнн си зле мнннн
Айде ти кат си добре да се запознаем иии да пием едно кафе ? :]
Санким ме оправиш :D
съжалявам не пия кафе с всеки :razz:
сам ще се оправяш не аз
Съгласна съм, че алкохола сплотява хората! Колкото и някой да е притеснителен, срамежлив, пийне ли малко и изведнъж си намира обща приказка с всички :D А и след пиене, даже и да не сте се напили и да не е имало изцепки, имате някакви общи спомени :D
съгласна съм че говориш повече тогава. Случвало ми се е Но после ме е било мн срам ..за разлика от тоя идиот дето се хвали с тва :?
Dude, всички ти казват, че си луд. Послушай ги.
хайде да сте живи и здрави и дано никога не попадате на кораб с калпав екипаж ;)