View Full Version : Вапросче!?!?!
Така искам да ви питам нещо от чисто лубобитство вчера вечерта като излязох с приятели и те почнаха да спорят как би трябвало да се раскаса химена ( кои е правилният начин).Единия казва с прасти.. другия казва че трябва директно да проникне пениса.. А аз казвам че е се едно.. смисал аз моята приятелка я оправих парво с прасти.. но пък 1-фр оправи неговата парво с пениса.. Вие какво мислите просто ми е интересно .. Има ли някакъв конкретен начин.. за които не знам :-o или просто тея 2-мата са идиоти.. които просто обичат да си спорят :-D
П.П. Извинявам се за правописните грешки..
С пениса според мен е най-добре :)
е да ама с пениса няма ли повече болка ? отколкото с прасчетата :-) бтв извинявам се че питам ама от скоро съм в сексуалняи свят и някои работи не са ми ясни .. :oops:
OldSchoolRebel
11-01-2010, 12:25
Няма значение. И в двата случая вече не е девствена, просто тя трябва да се замисли как ще е по-запомнящо се. "Отворих се с пръсти" не звучи добре.
JustSmile95
11-01-2010, 14:23
С пениса според мен е по-добре,иначе мисля че боли повече
С краставица, ръждясал пирон, гумена пишка, нож, вилица ... варианти много :D
BigFakeSmile
11-01-2010, 18:21
Спокойно, нямаше нужда да поясняваш, че скоро си в "СЕКСУАЛНИЯ СВЯТ" ?! , всички разбрахме.
Парво се уграмути утносну прастите и вкарванету, тогава зъдавай вапросченца :)
Moderatorius
11-01-2010, 18:54
Добре, че не е имало вариант "отваряне с мозък", че щеше да си останеш девствен цял живот.
PoRcHeTaTa1
11-01-2010, 20:06
Не можа ли да се сетиш,че е въпрос на личен избор?
:-D :-D
DarkTemplar
11-02-2010, 15:37
Както дойде.
NeZaPoznat
11-03-2010, 07:24
Така искам да ви питам нещо от чисто лубобитство вчера вечерта като излязох с приятели и те почнаха да спорят как би трябвало да се раскаса химена ( кои е правилният начин).Единия казва с прасти.. другия казва че трябва директно да проникне пениса.. А аз казвам че е се едно.. смисал аз моята приятелка я оправих парво с прасти.. но пък 1-фр оправи неговата парво с пениса.. Вие какво мислите просто ми е интересно .. Има ли някакъв конкретен начин.. за които не знам :-o или просто тея 2-мата са идиоти.. които просто обичат да си спорят :-D
П.П. Извинявам се за правописните грешки..
Виж сега 8) - те да си намерят първо девствена пък после да си блъскат главите :lol: :lol:
за са не се чудиш 5 мин как да проникнеш, за първи път в нея, следващия път си намери "отворена"!
luciferrr
11-04-2010, 07:23
:? Много ясно, че първо с пръст...Едно е да и набиеш 5 санта дебела пишка, едно е 1-2 санта пръст.
Все едно както си стоиш нормално, да започнеш да бягаш изведнъж с всички сили..щи са ибе майката. Затова се потичва леко и после забързваш...
Същата работа и с дундата на момичето. От малко към голямо, от тънко към дебело...все пак в началото е тясна..
И наистина си оправи правописа! 8-)
[quote="luciferrr"]:? Много ясно, че първо с пръст...Едно е да и набиеш 5 санта дебела пишка, едно е 1-2 санта пръст.
Все едно както си стоиш нормално, да започнеш да бягаш изведнъж с всички сили..щи са ибе майката. Затова се потичва леко и после забързваш...
Същата работа и с дундата на момичето. От малко към голямо, от тънко към дебело...все пак в началото е тясна.. :D :D :D
Направо не ми се иска да оставям някакъв полезен коментар! Въздържам се от мнение, а ти от сексуални контакти се въздържай ... :grin: :-)