View Full Version : Секс с очила
Haker4ity
11-06-2010, 09:38
Ако момчето с което правите секс носи очила постоянно в ежедневието си, тои трябва ли да ги маха или не ви пречеи да е с тях :)
т.7
krem4et0
OldSchoolRebel
11-06-2010, 10:39
Доволен съм от тази тема. Разнообразие е, писна ми от "бременна ли съм" под всички форми и заглавия.
Иначе, бих ги махнал. При някои движения и пози като нищо да паднат/закачат момичето, или просто да се счупят заради притискане.
Попринцип аз трябва да нося очила постоянно,но не го правя 8-) Тфа е интересен въпрос.. зависи,ако и е много трудно да вижда без очила,ще се налага да не ги маха май .. ддз :D
DarkTemplar
11-06-2010, 12:22
Аз си махам очилата докато чукам, за другите не знам.
Neftochimic
11-06-2010, 12:47
ахахахаха, едва ли е много удобно да ебеш с очила...
naQkataRaota
11-06-2010, 14:01
аз нося лещи :-P
dPa3HuTeJl
11-06-2010, 15:46
Е как ше чукам с очила ,бе!? :lol: Да влязат в някоя дупка че после нема измъкване ..
Greennight
11-06-2010, 16:24
Не мисля,че въпроса беше точно за когато правите секс 8-)
krem4et0
11-06-2010, 16:44
Жена съм, но да се изкажа. Нося постоянно лещи/очила. При секс оставам с лещите (ако съм с тях) или махам очилата. Късогледа съм...доста.
Аз пък съм си вързал очилата с сезал да не ми падат 8)
DaNGeRousLy
11-06-2010, 18:26
Ако момчето с което правите секс носи очила постоянно в ежедневието си, тои трябва ли да ги маха ..
Мисля, че е най-добре да попиташ момчето - той ще си реши сам. :)
:-D нещо пречи ли ? :razz: :lol:
На последния ред в киното младеж и девойка се забавляват. Изведнъж се чуда девойката...
-ооо, махни си очилата!
...след малко...
-Ъъъ, сложи си очилата!
-Защо, не правя нещо както трябва ли?
-Амии не точно, от 10 минути лижеш седалката..! ... :P
Andr0medA
11-07-2010, 07:15
На последния ред в киното младеж и девойка се забавляват. Изведнъж се чуда девойката...
-ооо, махни си очилата!
...след малко...
-Ъъъ, сложи си очилата!
-Защо, не правя нещо както трябва ли?
-Амии не точно, от 10 минути лижеш седалката..! ... :P
Хахахх +1 :razz:
Птносно темата, ДА трябва да ги сваля, иначе ще ви е доста некомфортно и на двамата... Поне така мисля, нямам този проблем :D :P
дам и аз съм на мнение ,че трябва да ги маха ..по-удобно е :) :)
не ми пречи,правил съм го
Що за тъпа тема?!
+1
Но се пак според мен трябва да ги махне..Смятам че е съпер глупаво ако седи с тях :D :D