PDA

View Full Version : Може ли малко съвет :)

lakaka
11-08-2010, 15:03
Тук мисля, че е най-подходящото място за запитване на въпросът ми.
Искам за нова година да организирам изненада на приятелката си. Ние сме от Търново бих искал за 2 дни да я заведа в варна, но от там на татък не знам как да продължа ресторант,вечеря,кино ... искам съвет :)

3motion
11-08-2010, 15:42
Емиии .. мен би ми било адски готино на ресторант или дискотека, нещо от сорта, след което даа отидемм с него на плажа и там да посрещнем новата година .. Е малко хладничко ще е сигурно, тъкмо още един романтичен жест - дай й якето ти ако замръзва.. 8)

SwEtyy
11-08-2010, 15:44
Както казаха по-горе: заведия на ресторант или дискотека, псоле на плажа.

Sisito941
11-08-2010, 15:56
Съгласна съм на 100% с Емоушън.. ;-) :P

sasha_90
11-08-2010, 17:49
Къде и харесва повече?На ресторант или дискотека?На мен повече ми харесва идеята за ресторанта и разходка на плажа.

TheBeliever
11-09-2010, 12:31
На варненския плаж на 31-ви декември... хах, не е много добра идея. Съчетай минусови температури с изключително неприятен вятър. Едва ли ще издържите повече от 30мин. Ресторанта е добра идея като за начало. На дискотека ще ви е малко тъпичко ако сте само двамата, заобиколени от шумни компании.
Щом искаш да е хубава изненадата и да сте само вие предлагам да вземеш стая в готин хотел с изглед към морето ( гранд хотел Димят, Одесос, Черно море или на Златните някой). Вечеря в ресторанта, продължение на вечерта в романтично украсена стая - рози, вино и т.н. Клише, но върши работа. Това за романтиката. А преди/след Новогодишната нощ може да се разходите из града. Определено има какво да се види по коледните и новогодишни празници - украсата на града е великолепна всяка година. Естествено този сценарии изисква да се охарчиш малко, но всяко нещо с цената си.

DREAM95
11-11-2010, 08:21
Къде и харесва повече?На ресторант или дискотека?На мен повече ми харесва идеята за ресторанта и разходка на плажа.

MrUnnamed
11-11-2010, 21:16
Няма смисъл в Варна.Заведи я някаде на някой зимен курорт.Заведи я на някой добър ресторант за двойки посрещнете си Нова Година на другия ден отидете на някой лифт карайте ски а..у и на другия ден вече след нова година се пребирате.Препоръчвам ти Банско ще останеш доволен от избора :) . Ако ти трябва някой добър и евтин хотел пиши ще ти препоръчам един добър който съм посещавал :)