Влез

View Full Version : Кучкии ;d

crazybebe
11-09-2010, 08:30
Искам да попитам момчетата(може и момичета) какво разбират под думата "кучка" .. и падат ли си по такива ??

П.П-Сори ако има такава тема !

xKiFlA
11-09-2010, 10:54
то всяко момче харесва такава
момичетата с които се събирам и компанията ми са такива :P

sasha_90
11-09-2010, 11:09
Кучките са по-лесни,именно за това се радват на по-голяма внимание от страна на мъжката част.Но що се отнася за сериозна връзка,кучките не се търсят.

FuckedUp
11-09-2010, 12:38
Ако тебе те харесват пропадняците с ограничен умствен капацитет..Извинявам се..

Кучките са тия дето всяка седмица имат нова връзка и са доста ограничени (не всички)..(мое мнение)

sabaton94
11-09-2010, 12:48
Зоофили...

TheLastAngel
11-09-2010, 13:02
Кучките са по-лесни,именно за това се радват на по-голяма внимание от страна на мъжката част.Но що се отнася за сериозна връзка,кучките не се търсят.

"Кучка" равно на "курва" ли е? Мммм.. не мисля ...
Кучка споед мен е лошо момиче ,което умее да си играе с момчетата.

NeZaPoznat
11-09-2010, 13:53
Момичетата били кучки :shock:

Е защо обиждате така клетите животни :lol: :-P :-P :-P

OldSchoolRebel
11-09-2010, 15:03
Ами, винаги съм го разбирал в сексуалния смисъл. Кучка е тази, която прави секс с всички, к*рва е тази, която прави секс с всички, но за пари, а тази, която прави за пари от време на време, и за без пари когато е в настроение, е кака Люси от съседния блок. :-D

Saphire
11-09-2010, 15:18
Кучката прави секс с всички, но не и с теб... , а курвата и с тебе ще го направи :D . Кучки викат мъжете на жените, които не им пускат :lol:

FuckedUp
11-09-2010, 15:23

"Кучка" равно на "к***а" ли е? Мммм.. не мисля ...
Всеки си има определение за думата кучка :D Мисля че няма лошо :)

HiddenSmile
11-09-2010, 15:50
кучка
мн. кучки, ж.
1. Женско куче.
2. Прен. Разг. Лоша, зла жена.
3. Прен. Пренебр. Развратна жена. Ходи по мъже като кучка.
това е според един тълковен речник, май всеки е отчасти прав :D
по мое мнение кучките не се търсят за сериозна връзка както казаха по-горе

anonymous708973
11-09-2010, 17:14
За мен кучка е момиче, което се държи гадно с приятелите си/гаджето си.
Реже хората без причина, не помага на никого, но изисква помощ, егоист, ей такива работи...

Кифла, не знам защо ти се струва яко да си кучка-мъжемразка...

SwEtyy
11-09-2010, 18:28
Реже хората без причина, не помага на никого, но изисква помощ, егоист, ей такива работи...

+1

SuNsEt
11-09-2010, 18:31
Ами, винаги съм го разбирал в сексуалния смисъл. Кучка е тази, която прави секс с всички, к*рва е тази, която прави секс с всички, но за пари, а тази, която прави за пари от време на време, и за без пари когато е в настроение, е кака Люси от съседния блок. :-D Това мнение ми хареса 8-)

wasch0
11-09-2010, 19:34
Едно момиче се присъедини към компанията ни. Всички започнаха да й обръщат повече внимание,ревнувах. Един път я нямаше и реших да поговоря за нея с тях (момчета са). Те ми казаха нещо,което никога няма да забравя.

- Няма смисъл да ревнуваш. Мислиш ли, че бихме харесвали момиче,което се целува с всички? Мислиш ли,че ще исакме да я делим с всички? Тя е просто за една вечер.

NeRoX
11-09-2010, 19:34

"Кучка" равно на "к***а" ли е? Мммм.. не мисля ...
Това е г/д и моето описание за "кучка". Само дето бих добавил, че са прекалено зли и нечовечни. Държат се ужасно с хората около себе си с изключение на "готините" и старите си приятели (евентуално). В нея има и доста мъжки черти. Аз лично бягам от такива момичета. Това е моят /антонима на "идеал", за който не се сещам/ за едно момиче. Според мен едно момиче трябва да е мило, беззащитно и дори леко скромно, за да ме впечатли. :)

...Всички започнаха да й обръщат повече внимание, ревнувах...
Респект! ;)

wasch0
11-09-2010, 19:37

Момичето,което споменах е същата. Иска всички момчета за нея, а когато някой харесва друга го настройва против нея :? А се води приятелка :D

Spikeey
11-09-2010, 21:00
Сигурно си много горда..

fenastz
11-09-2010, 21:35
Женско куче ?

xxcherry
11-10-2010, 16:05
Женско куче ?
Ахаа :razz: :razz:

Zarity
11-10-2010, 16:32
То вече за кучки се възприема сяка 14 годишна пръдла,дето моля ти са била разбивачка на сърца,а всъщност не е осъзнава колко се гаврят момчетата с нея.Но както и да е.
Аз пък кучка бих възприела едно найстина красиво момиче/жена , която умее да остоява своето и да контролира мъжете,въпреки че може да наранява някой.

soul1199
11-10-2010, 20:45
кучките въртят мъжете на малкия си пръст и на тях не им пука за тях

DREAM95
11-10-2010, 22:25
Кучките са по-лесни,именно за това се радват на по-голяма внимание от страна на мъжката част.Но що се отнася за сериозна връзка,кучките не се търсят. :-D дам...

sapphirr
11-11-2010, 12:04
кучка= жена ,която гледа само собствения си задник,не признава граници,не признава приятелства,не вярва на никой (че даже и на себе си),единствения и начин на оцеляване е като бъде зла и проклета