View Full Version : По-общителен приятел
Имам по-общителен приятел, така да го нарека. Той познава само момичета, това не ми пречи но на всичкото отгоре и не може нормално да си пише с тях. Винаги трябва да се вкарва във филми как като ги види ще ги ръчне как само да му паднат какво ще ги прави, и разни такива глуости :o . Преди малко му влязах в фейсбука и му погледнах съобщенията и той всеки ден е писал на една... и то се с обращенията душко, малко ...(името) как само да я види как ще я ръчка, и ако спат двамата че няма да може да заспи :-x . Че и наскоро разбрах че даденото момиче си мисли че той я зарибява. Аз знам че много ме обича, не веднъж ми го е показвал, даже ми каза че повече с нея няма да си пише. Но просто не ми е прятно да се лигави на другите ,повече отколкото се лигави с мене. И не ми е приятно като си ходя по центъра да ме гледат и да си казват " аа тъз приятелката на ония дет зарибява други" :o . Дали наистина не я зарибява и не я харесва? :?
mArMaLaDkA
11-09-2010, 17:20
На колко точно 15 е този?
"Дали наистина трябва да му се вярва" и същевременно му ровичкаш в регистрациите и му влизаш в профилите, защото... му вярваш.
TheLastAngel
11-09-2010, 17:22
Аз имам почти същия проблем ... Трябва да си имате доверие ! Но все пак е нормално да ревнуваме стига да е с мярка ;)
shanell1
11-09-2010, 17:27
Аз съм на същото мнение като mArMaLaDkA :)
Даже се чудя как ти е показвал, че те обича ?
Незнам дали се смята точно за показване на обич, но ми е показвал че съм по важна от други. Не с една е списал да си пише и е блокирвал заради мене, но това просто му е като навик да пише глупости, той просто не може да проведе нормален разговор, а това направо ме изкарва извън кожата ми :-x
А от къв зор му се ровиш в фейсебоок... Вече си мисля, че трябва да го закрият тоя сайт, че е разбивач на сърца
Може да опиташ да поговориш с него... може да се опитва да го ревнуваш щом вижда, че не го правиш
Определено ревнувам 8-) даже много пъти сме се карали заради това. Пък и той ми даде паролата си в фейсбук и той знае моята. И не го прави нарочно, той просто е такъв. Вече мечтата ми е да проведе един едночасов разговор с момиче без да намиса неговите си глупости, сигурна съм че не може! :o И точно заради това си изливам душата тука, защото съм супер ревнива, а ако не се оплача на някой сякаш ще ми се пръсне главата 8-) Но просто не издържам, винаги обещава че вече ще води нормални разговори, а пще не е започнаааааал :o
Еми тогава или трябва да го приемеш или...
Btw от колко време ходите
Този месец ще станат 8 месеца. Той е на 17 а аз след 2 месеца ще стана на 17.
OldSchoolRebel
11-09-2010, 19:04
Кажи му да започне да се държи като човек във връзка/като голямо дете /забележи, не голям човек - няма да му се отдаде, поне голямо дете му кажи/ иначе ще остане без гадже.
LuniChkaa
11-15-2010, 06:59
И аз имам подобен проблем и още не съм намерила решение. :o
К'во се впрягаш?!
Той,миличкия сигурно трепери около теб за да не го зарежеш,защото едва ли ще има друго момиче,което да му се върже :lol:
А и нека си пише глупости бе,к'во?!Щял да ги "ръчка" :lol: Еййй голям сваляч :razz: Едва ли има някое чак толкова кухо момиче,което да се навие да му пусне след израз като "Леле ако знаеш как ще те ръчкам ..." :razz:
NeZaPoznat
11-15-2010, 10:22
Да ви е.... и фейсбука .. да ви е... любовите , да ви е... филмите - що не се приземите малко в реалността :lol: :-P
anonymous708973
11-15-2010, 10:22
^Вярно 8-)