Влез

View Full Version : Не знам как да постъпя.

martinkata
11-10-2010, 18:41
Преди известно време ходех с едно момче. Имах силна привързаност към него, не мога да кажа обич и все още като го видя ми трепва нещо.Уж си бяхме приятели и всичко беше окей, докато той не си хвана ново гадже. Новата му ЯВНО ревнуваше от мене, а всъщност според мен причина няма, но тя явно вижда нещо. Накара го да ме блокира отвсякъде и да не общуваме двамата по никакъв начин. Той го направи. С нея си драснахме няколко реда и тя едва ли не се хвалеше с това, че той прави каквото тя пожелае. Прецених, че отношенията ми с това момче са се изчерпали и веченяма как да сме приятели. И така 2-3 седмици, до днес. Прибрах се у дома,включих всеизвестният ни фейсбук и открих покана за приятелство от него, а също и в един друг сайт. Стана ми много чудно и реших да проверя каква е работата и видях, че са скъсали.. стана ми смешно и отклоних поканите му отвсякъде.
Сега се чудя дали да не му напиша едно миличко писъмце, в което да му обясня да не ме търси и да не ми предлага приятелство където и да било защото с постъпката си той ясно показа, че не иска да има нищо общо с мене. Защото както вече бившата му каза - " той ако не искаше нямаше да го направи" ?? Не знам какво да правя, дали да се занимавам изобщо с него.. :(

MaTSava
11-10-2010, 18:45
basi :grin: :grin:

martinkata
11-10-2010, 18:47

?? :-o

ThunderStyle
Правилно си постъпила... а той е глупак..! Не знам в какви отношения сте били преди, колко сте били близки и ако не по силни то поне приятелски чувства имало ли е за по-дълго време? Смисъл, ти прецени дали си заслужава, ако е човек на който много държиш и се познавате отдавна примерно, нека нещата се оправят... но ако не е нищо особено за теб освен едното "трепване" (което ясно показва че още имаш някакви чувства към него) то няма смисъл и просто ще трябва да продължиш с мисълта че те е наранил с постъпката и си и не те заслужава... Странно че аз съм момче и говоря така но знам какви глупаци можем да бъдем :)

Infection
Според мен трябва да му дадеш още един шанс!!!

MaTSava
11-10-2010, 18:50

?? :-o

смяяятайй :grin: :grin: :grin:

martinkata
11-10-2010, 18:52
Не знам в какви отношения сте били преди, колко сте били близки и ако не по силни то поне приятелски чувства имало ли е за по-дълго време? :)

Познаваме се от не много дълго време 1 година и малко, бяхме заедно 8 месеца :) а като приятели.. не бяхме най-близките, на мен ми беше трудно в началото. :(

ThunderStyle
11-10-2010, 18:55
Не знам в какви отношения сте били преди, колко сте били близки и ако не по силни то поне приятелски чувства имало ли е за по-дълго време? :)

Познаваме се от не много дълго време 1 година и малко, бяхме заедно 8 месеца :) а като приятели.. не бяхме най-близките, на мен ми беше трудно в началото. :(

Какво говориш? 1 година не е малко време.. още повече през по-голямото време вие сте били заедно... такова нещо не се забравя лесно... Щом така стоят нещата, мисля че е редно да му дадеш 2ри шанс... нека ти обясни защо е постъпил така, но каквото и да ти каже няма да го извини защото е постъпил наистина глупаво, а за да направи такова нещо малко ще гадая но не му давам повече от 14-16 години... на тая възраст повечето момчета са готови и срещу майка си да се обърнат за да получат каквото им се иска.. жалко но факт..

flyingmonkey
11-10-2010, 19:15
Бий му шута, освен ако не си глупачка ;)

DREAM95
11-10-2010, 19:28
Според мен трябва да му дадеш още един шанс!!!

TranceMusic
11-10-2010, 20:01
Бий му шута, освен ако не си глупачка ;)
+1

valdesbg
11-10-2010, 20:10
Пращай го на нивата да пасе трева с други кравички. За какво ти е изтривалка?

sasha_90
11-11-2010, 09:46
Браво.Държала си се на положение.Малко момичета постъпват така.Браво,отново.Не му пиши писма,просто остави нещата така.Ако ти поиска отново приятелство във фейсбук или някъде другаде-отклонявай поканите му.

kristito3
11-11-2010, 14:47
А мислила ли си, че той е скъсал с нея заради разправиите с теб, че иска да го дръпне от теб? Защото и това е възможно. Ако не - то тогава постъпката му е наистина много глупава.

teodora87
11-11-2010, 15:11
Правилно си постъпила.Не се обръщай назад,той не го заслужава.