PDA

View Full Version : ПОМОГНЕТЕ !!!!!!!

Ma3x
11-11-2010, 13:41
правихме секс с приятелката ми свърших в презерватива махнах го но нямаше как да се измием защото имаше хора в другата стая, легнахме на леглото и след 10 минути пак го направихме но без презерватив .. да се плашим ли ??

плс без подигравки без псувни и всякакви такива питам защото незнам не е срамно да питам срамно е когато се роди детето моля само сериозни отговори от зрели хора

Neftochimic
11-11-2010, 14:20
не знам дали да се плашите, но ще разберете след 1-2 месеца. 8-)

п;с; извинявай, ама на такива теми, абсурд да ти отговоря смислено... ;)

thefreak
11-11-2010, 14:29
Кеф ми прави как предупреждавате на тез теми всеки път, моля без псувни, оффтопик, излишни коментари, обиди, нападки и тем подобните.
Което значи че до някаква степен осъзнавате какви безмозъчни кретени сте, но не чак до толкова че да отделите 5 минути и все пак да се замислите над това което сте направили.

DREAM95
11-11-2010, 14:30
не се плаши след 9 месеца ще си проличи 8-) :-)

LambOfGod
11-11-2010, 16:02
Всичко е възможно... И да се плашите и да се радвате няма да е от полза... В една позната свършиха и не забременя, а една друга направи аборт- забременяла от предекуационна течност... Всичко е възможно.

ImSoInLove
11-11-2010, 16:05
Има вероятност да е бременна,трябваше да пие хапче а не да треперите от страх докато си направи тест.

Rad00oo
11-11-2010, 18:03
пи4 до колкото знам и съм посещавал 4асовете по биология биоложката каза 4е сперматозоидите умират след 48 4аса да отбележа на 16 съм и нз колко е вярно това но споделям

Rad00oo
11-11-2010, 18:04
пи4 до колкото знам и съм посещавал 4асовете по биология биоложката каза 4е сперматозоидите умират след 48 4аса да отбележа на 16 съм и нз колко е вярно това но споделям

gandalfepi4
11-11-2010, 18:14
нека да видя дали съм разбрал правилно - нацапал си си патката със сперма и после си я вкарал в жената, а сега се чудиш дали е възможно да е забременяла?

ми не знам пичага ама аз доколкото разбирам си и вкарал един отбор бели юнаци у пичето и има "лека" вероятност да е бременна.

я кажи сериозно как да не те псуваме а? толкова тъпо нещо наистина не съм чувал скоро.

DENKAZ
11-11-2010, 18:41
нека да видя дали съм разбрал правилно - нацапал си си патката със сперма и после си я вкарал в жената, а сега се чудиш дали е възможно да е забременяла?

ми не знам пичага ама аз доколкото разбирам си и вкарал един отбор бели юнаци у пичето и има "лека" вероятност да е бременна.

я кажи сериозно как да не те псуваме а? толкова тъпо нещо наистина не съм чувал скоро.

Батка тва напрао ма разби ве човек :razz: :lol: :lol:

NomNomNom
11-11-2010, 18:43
Както със сигурност си чел- има вероятност. Силно зависи от това в какъв ден от цикъла на мацката сте си играли на родители .

bababe
11-11-2010, 19:53
Колкото и да ти се иска да ти кажат, че не е невъзможно.. възможно е хаха.

Bukmop
11-11-2010, 20:53
правихме секс с приятелката ми свърших в презерватива махнах го но нямаше как да се измием защото имаше хора в другата стая, легнахме на леглото и след 10 минути пак го направихме но без презерватив .. да се плашим ли ??

плс без подигравки без псувни и всякакви такива питам защото незнам не е срамно да питам срамно е когато се роди детето моля само сериозни отговори от зрели хора

ае като не знаеш кога може да забременее 1 момиче въобще за ко са хващате да прайте секс и то без презерватив.... как да не Ви са подиграват :-x :-x :-x

radeberger
11-11-2010, 21:14
Ами зависи, ако не е била в овулация шанса е доста малък. Но пък аз не бих рискувал да правя секс 2-ри път без да се измия и без презерватив при положение, че съм свършил 1-вия.

Доста глупаво от ваша страна. :)

Princessani
11-12-2010, 09:24
Няма вероятност :D

DePutaMadre
11-12-2010, 20:08
поне да го беше забърсал , ако ще на възглавницата да е!

gandalfepi4
11-12-2010, 20:39
Няма вероятност :D

аре да спреме да говорим глупости а?

като не знаеш поне не пиши, няма лошо, ама да дрънкаш че някой като ти набие един наспермен уй у шундицата немало вероятност просто се излагаш.

настрана че объркваш чевето допълнително

SEXTRAVAGANTE
11-13-2010, 10:58
Споко бе майна.....то не се забремянава толкоз лесно. Аз лично гума не слагам и винаги след първото изпразване правя и още един тек. Понякога дори трети и не се притеснявам , нито съм имал проблеми. Дано да си го изцедил хубаво преди втория акт щото нали знаеш как понякога остава малко в пищова.