Влез

View Full Version : Момичета пишете ми и не ме упрекваийте !

slun4oy
11-12-2010, 07:43
Здравейте искам да ви разкажа моята история на кратко .Преди 3 дни си правих 2 теста и двата бяха положителни! Отидох с приятелят ми до една докторка с която сме познати тя ме прати в Тина Киркова да ме прегледа гинеколог за да ми каже дали със сигорност съм бременна той потвърди ! Много плаках тъй като съм само на 16 г. мислех както повечето момичета мислят че родителите ми ще ме изхвърлят от нас беше ме страх от болницата се върнах при моята позната лекарка тя се обади на майка ми и майка ми дойде и си говориха .Умирах от страх и какво стана родителите ми не бяха очаровани но въпреки това ме разбраха .Днес в 1и15 трябва да съм в тина киркова сега е 10 и 35 .Ще правя аборт в 4 седмица съм с вакум ще го правя .Исках да споделя това със вас моле не ме упреквайте . И ако може да пишат момичета с които се е случило нещо подобно тъй като съм много изплашена чакам отговорите ви .Благодаря предварително !!! :smt022

DREAM95
11-12-2010, 07:51
E защо така ? Това е убийство ! Трябваше да го запазиш :( :? И ти от многото или аботртират или ги оставят в домовете :? Жалко :(

slun4oy
11-12-2010, 07:53
не е така защото аз себе си немога да гледам камо ли дете та аз самата съм дете нито ще мога да си искарам бала то не всичко е розово 6те плаче ще се разболява трябват пари и т.н не си прав

slun4oy
11-12-2010, 07:57
та аз съм 10 клас как ще ме гледат в училището трябва да съм вечерно как ще завърша трябва да завърша да си намеря работа да съм готова не съм готова сега да бъда майка влез ми в полойението стига :Х

Extremescream
11-12-2010, 08:12
Миличка,постъпила си правилно.Случват се гафове,но това не е причина да съсипеш живота на друго човешко същество.Според мен абортът е бил правилно решение.На тези години не можеш правилно да се грижиш за дете,а да го оставиш в дом е дори по-зле.Не позволявай да ти натрисат вина.Успех :)

Emilen
11-12-2010, 08:14
"Това", което ще изсмучат, вероятно вече има пулс... Само за информация...

ScarletBite
11-12-2010, 08:15
Поздравявам те с тази песен! (http://www.youtube.com/watch?v=XcirDSqSU0s)

Тъй като те гледам как не можеш да пишеш на български, едва ли си особено добре с английския. Тази песен не е особено известна в БГ и не успях да намеря превод в гугъл, затова ще ти я преведа набързо (може да има неточности).

Хей, ти, ти си дете в главата ми.
Не си вървяло още.
Първите ти думи тепърва ще бъдат изричани.
Но се кълна, че ще бъдеш благословено!

Знам, че си още мечта...
очите ти могат да са зелени
или най-сините, които някога съм виждал.
Във всеки случай, ти ще бъдеш благословено!

И ти, ти ще бъдеш благословено...
Ще имаш най-доброто!
Обещавам ти!
Ще откъсна звезда от небесата...
Ще изтегля името ти от шапка...
Обещам ти, обещавам ти, обещавам ти,
че ще бъдеш благословено!

Нуждая се от теб преди да бъде твърде стар...
Да имам и държа...
Да вървя с теб и да гледам как растеш...
И знай, че си благословено!

Extremescream
11-12-2010, 08:17
Добре бе,хора.Достатъчно му е кофти на момичето.Като на вас ви се случи,запазете си го детето.Но дотогава си задръжте упреците,защото е много лесно отстрани да бъдеш много морален и праведен.Всеки сам решава.Ей това е то-вместо да окажете някаква минимална подкрепа на човек със сериозен проблем (не че примерно му закъснява или гаджето го е зарязало),само ще се напада горкото момиче. :? Ебаси

SmilezZz
11-12-2010, 08:20
В случая наистина е най-правилното решение,е аборта..
Да,съгласна съм,че това е "убийство",тъй като ти в себе си
си носиш втори живот..
- Може би гинекологът ти е казал,че след аборта,когато решиш
да имаш дете - може да е трудно постижимо,или е невъзможно..
Естествено,може и да няма проблеми..
Хайде,УСПЕХ..
- И браво на момчето,че не те е оставило само..

CrAzYanDlaZy
11-12-2010, 08:24
си носиш втори живот..
Хайде,УСПЕХ..

darkPaladin
11-12-2010, 09:10
какво ли е можело да стане от това дете... една прекратена съдба

thefreak
11-12-2010, 09:12
Добре бе,хора.Достатъчно му е кофти на момичето.Като на вас ви се случи,запазете си го детето.Но дотогава си задръжте упреците,защото е много лесно отстрани да бъдеш много морален и праведен.Всеки сам решава.Ей това е то-вместо да окажете някаква минимална подкрепа на човек със сериозен проблем (не че примерно му закъснява или гаджето го е зарязало),само ще се напада горкото момиче. :? Ебаси
Ти кво искаш? Да я потупаме по рамото и да кажем -> "Браво! Успя да забременееш малолетна!". Награда да дадем ли също?

Като направи нещо добро, ще има поздравления/награди.
Като направи нещо лошо ще има наказания.
Така трябва да бъде.
Не му е достатъчно кофти на момичето, по кофти трябва да му стане. За шматки като нея никаква прошка, щом е достатъчно глупава това да се случи.

Princessani
11-12-2010, 09:13
Щом си достатъчно умна да правиш секс ,трябва и да си достатачно отговорна ,за да се справиш с бебчето ,аз не бих направила аборт :?

Vilencety
11-12-2010, 09:17
си носиш втори живот..
Хайде,УСПЕХ..

MuTuTyYy
11-12-2010, 09:26
Когато се върнеш искам да знаеш, че нямаза какво да се притесняваш, ако не можеш да осигуриш добър живот на това дете, не му го давай. Мен майка ми ме е родила на 17, знам за какво говоря, въпреки че съм момче, живота ми е добър, имам по-малък брат, но преди е било иначе. Сега най-разумното нещо е аборта.. Но ако ти ми беше приятелка нямаше да ти дам да направиш аборт, но ако си с някой безотговорен мухльо (съжалявам, ама повечето са такива)... просто няма смисъл.[/b]

gandalfepi4
11-12-2010, 10:02
E защо така ? Това е убийство ! Трябваше да го запазиш :( :? И ти от многото или аботртират или ги оставят в домовете :? Жалко :(

бе ти наистина си ебати тъпото парче знаеш ли?!

нито някой му пука за мнението ти, нито се брои за нещо защото е по-тъпо от задника на броненосец! момичето ЯВНО не е взело леко решение, ЯВНО се нуждае само и единствено от малко подкрепа и ЯВНО не помагаш!

никой не те бие през ръцете да пишеш и глупости при това. НЕ Е убийство това, една пържола има повече съзнание от 4 седмично! даже не знаеш как изглежда нали? АЗ ЗНАМ, НЕ СИ ПРАВА, ама това не те спира да пишеш простотии и да носиш болка.

не ти стига да спамиш с глупостите си ами и хората които са в ранимо състояние тръгваш да им правиш гадно, ко ще и да не е вярно само и само да напомниш на хората че съществуваш, бати тъпото си, моме!

само мръсотия направи, животно, отиде да се изкендзаш на и без това осраното, потупа гордо по задника с конска усмивка и изпръхтя удовлетворено, браво.

като не се съгласяваш с избора ѝ си затвори устата, отиди в друга тема и там спами, поне не правиш гадно на хората ами само ги дразниш с глупостите си. нито ще промениш нещо, нито нито ще направиш добро - само гадост.

50 човека да ти казаха че си зле, не ти стига, дебела ти е главата.

и съм сигурен че ако хванеш някой заблуден манго да те оплоди ще тичаш през огън и стъкла да абортираш щото знаеш че че не е много лесно да се грижиш за бебе когато още не ти е свършил пубертета даже, нямаш каквито и да е било перспективи за работа или самостоятелност и трябва да станеш роб на мама и тати за живот щото ще си милиард процента зависиа - ама е друго когато става въпрос за някой друг нали?

много е лесно да си моралистка когато си нямаш и една капка представа за какво говориш. износи едно дете на 16 и тогава да те питам как ще се чустваш, как ще се оправиш със срамът, със зависимостта, с безсилието, болката и отговорността за която изобщо не си готова или желаеща.

тъпо си, тъпо и безсърдечно ама не можеш да го поумееш и само дрискаш по клавиатурата и по и без това скапаните чуства на детето.

и другите така, БРАВО, БРАВО на вас умни съфорумници! слава вам сето си нямат и представа за какво говорте, нито сте се докосвали дори далечно до такъв ужасен и тежък избор ма пишете на едно хлапе колко гадно е постъпила когато поне 90% от вас моралисти бихте постъпили ТОЧНО така.

лицемери, като е станала белята кажете нещо успокоитоелно или не казвайте нищо изобщо само и само да се направите на много добри и извисени!

токлова ме е срам само като видя че има такива хора, сериозен съм. баси лицемерието и лпсата на елментарна симпатия

gandalfepi4
11-12-2010, 10:05

това което ще изсмучат още няма органи или нервна система, само за информация.

а ти нямаш нито мозък, нито сърце, само констатиране на очевидното.

gandalfepi4
11-12-2010, 10:14
Ти кво искаш? Да я потупаме по рамото и да кажем -> "Браво! Успя да забременееш малолетна!". Награда да дадем ли също?

Така трябва да бъде.
Не му е достатъчно кофти на момичето, по кофти трябва да му стане. За шматки като нея никаква прошка, щом е достатъчно глупава това да се случи.

когато някой направи нещо хубаво го поздравяваш

когато някой се е преебал тотално СИ ЗАТВАРЯШ УСТАТА освен ако някой нети е дал правото да го скастряш! нито си ѝ майка, нито си ѝ баща, като нямаш да кажеш нещо хубаво поне не я наранявай повече!

аз лично съм успокочвал човек който блъсна и уби на пътя един пияница, не съм го ритал, не съм го обиждал. когато вече е станал гафа НИЩО което правиш не е за виновния а за тебе си - убеждаваш се че си много по-добра и извисена, когато в действителност само показваш колко си непотина и уплашена. аре ТИ да направиш грешния избор в тази ситуация и после да се првиш на светата вода ненапита а?

gost89
11-12-2010, 10:21
Така е на 3-тата седмица вече има сърце, мозъчната дейност започва на 3-тия месец. Иначе в 4-тата седмица вече има оформени части на тялото, които са ясно различими.

thefreak
11-12-2010, 10:21

Така трябва да бъде.

когато някой направи нещо хубаво го поздравяваш

когато някой се е преебал тотално СИ ЗАТВАРЯШ УСТАТА освен ако някой нети е дал правото да го скастряш! нито си ѝ майка, нито си ѝ баща, като нямаш да кажеш нещо хубаво поне не я наранявай повече!

аз лично съм успокочвал човек който блъсна и уби на пътя един пияница, не съм го ритал, не съм го обиждал. когато вече е станал гафа НИЩО което правиш не е за виновния а за тебе си - убеждаваш се че си много по-добра и извисена, когато в действителност само показваш колко си непотина и уплашена. аре ТИ да направиш грешния избор в тази ситуация и после да се првиш на светата вода ненапита а?
Затварям си я ако искам. Засяга те точно колкото и мен, така че недей ме поучава какво трябва и какво не.

gandalfepi4
11-12-2010, 10:33
Засяга те точно колкото и мен.

ТОЧНО ТАКА. нито ти, нито аз я познаваме. вероятно повече няма и да се висне във форума или поне не под този ник. ще си я забравила до месец, а решението ѝ ще е най-вероятно само за този път. няма през седмица-две да абортира щото, както виждаш, ѝ е доста гадно.

тъй че просто я остави. няма да промениш абсолютно нищо, знаеш го. единствено което правиш е да нацвъкаш отгоре още гадост, а това е напълно безсмислено. вече си е направила аборта, всичко е свършило, край. какво удоволствие може да ти доставя причиняването на болка? това не е с цел поучение защото тя вече съжалява горчиво за стореното, а само садистично да причиняваш още повече болка. къде е смисъла а? за тебе има, ама за нея не, всичко е свършило тъй че спри да пущаш още чернилка.

gandalfepi4
11-12-2010, 10:40
Така е на 3-тата седмица вече има сърце, мозъчната дейност започва на 3-тия месец. Иначе в 4-тата седмица вече има оформени части на тялото, които са ясно различими.

не няма. провери си пак учебника.двуслойно с една опашка е за момента

ей т'ва е абортирала

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:o_1sL9P3jeyQyM:http://www.sciencemuseum.org.uk/exhibitions/lifecycle/images/1-2-3-1-5-0-0-0-0-0-0.jpg&t=1

3 пикливи милиметра, колкото нокът на морско свинче е ама го изкарахте че цял вол си е изкарала от тялото с вой, писъци и отчаяни молби на три езика да не го погубват докато живота от интелигентите му, добри очи изгасва драматично.

Biskfitka
11-12-2010, 10:56
Защо я упреквате? Щом била достатъчно голяма за секс можела да гледа дете.А да се сещате,че може да са се пазили и пак да е станало??? Да,правилно си постъпила.Случват се и такива неща,сега ще бъдете още по-внимателни и така.
Стига сте и говорили,че е убийство,да не мислите,че на нея й е лесно???

Extremescream
11-12-2010, 11:18
Защо я упреквате? Щом била достатъчно голяма за секс можела да гледа дете.А да се сещате,че може да са се пазили и пак да е станало??? Да,правилно си постъпила.Случват се и такива неща,сега ще бъдете още по-внимателни и така.
Стига сте и говорили,че е убийство,да не мислите,че на нея й е лесно???
Точно това исках да кажа-хора,дори и да се пазят,пак може да стане гаф.Може презервативът да се скъса,може хапчето за спешна контрацепция да не подейства.А и айде сега всички,които твърдят,че щом си достатъчно голям да правиш секс,значи си готов да гледаш дете,да попаднат в същото положение.Наистина ще ми бъде забавно какво ще правите.Всички сте ми много морални и праведни и не знам още какво на думи,но ако стане белята,да видим какво ще правите.

Едит:оформено било....Ето снимки на развитието на плода,седмица по седмица.Дала съм линк към 4тата седмица.

http://www.babycenter.com/fetal-development-images-4-weeks

mkio
11-12-2010, 11:20
Не подкрепям абортите, но момичето постъпва правилно. Това дете ще е много по-нещастно, ако е изоставено и само в някой дом или е лишавано и отгледано в глад и мизерия. Нека не се отчайва, а да се радва, че има такова добро момче до себе си и да гледа напред. Животът продължава!

gogo4o4o
11-12-2010, 11:41
Абортът е правилното решение в случая. Не си струва да се съсипва животът на 2 същества, за да оцелее едното. Не е убийство, "детето" няма мозъчна дейност. Пожелавам ти успех.

Cucko0
11-12-2010, 14:56
Добре си постъпила..мисля ,че това е най-разумното решение :))

Упреквате момичето ,че ще убие живо същество ,а я помислете дали дори да го роди ще може да му осигури нормален живот ..дали ще може да го гледа,как ще се справя с финансите ,с училището ..

slun4oy
11-12-2010, 15:28
За тези които ме подкрепиха . Много ви благодаря ! :-k :-k :-k За мен е наистина важно !

gandalfepi4
11-12-2010, 15:35
За тези които ме подкрепиха . Много ви благодаря ! :-k :-k :-k За мен е наистина важно !

няма проблеми. само бъди по-внимателна в бъдеще

и не ги слушай изродите не си направила нищо грешно.

успех с възстановяването :)

gogo4o4o
11-12-2010, 15:44

бе ти наистина си ебати тъпото парче знаеш ли?!...

+∞
До gandalfepi4:
Ето това е пример за страхотен и съвестен коментар. Евала!!

gandalfepi4
11-12-2010, 15:58
^ 8-)

NomNomNom
11-12-2010, 16:35
Подкрепям авторката. На всеки може да се случи . Щом не можеш да го гледаш - няма друг начин.

AniBG
11-12-2010, 16:48
Ето затова секс се прави с презерватииив... :? :?

sapphirr
11-12-2010, 18:16

абе къф пулс .....по-добре така отколкото да го прати в дом или да си разбие живота.аз дет съм на 21 пак бих направиал каму ли на 16.ако не си готов за дете теглиш шалтера,ина4е тва ще разбие твоя живот и живота на детето.ако не си го искал то ще го усети като стане голямо,а от тва сигурно по-голяма болка няма- да си нежелан.така ,че тва е правилния избор

MlqkoSkakao
11-12-2010, 18:55
и аз подкрепям решението ти :) на 16 не можеш да гледаш дете, защото както ти самата каза, ти самата не си пораснала достатъчно и изобщо не си готова за такава огромна отговорност :) пожелавам ти успех, да се възтановяваш бързо и да проверявате презервативите ей :D :]

lori4kavd
11-12-2010, 19:03
Направи аборт :( така ще е най-добре , ако не направиш ще ти излезе приказка в града,съседите учителите ще те помислят за такава каквато не си ... не си извършила убийство, ако направиш аборт в 3тия месец от оплождането тогава се приема за убийство :-)

sapphirr
11-12-2010, 19:04

абе къф пулс .....по-добре така отколкото да го прати в дом или да си разбие живота.аз дет съм на 21 пак бих направиал каму ли на 16.ако не си готов за дете теглиш шалтера,ина4е тва ще разбие твоя живот и живота на детето.ако не си го искал то ще го усети като стане голямо,а от тва сигурно по-голяма болка няма- да си нежелан.така ,че тва е правилния избор
Камо ли докато не се научиш да пишеш.Нищо лично. :)
Авторке,не мога да разбера за какво ти е темата..Преживяла съм същото,на същите години и ничии думи не ме караха да се чувствам по-добре.Кажи си,че така трябва и това е,няма какво друго да направиш.

да речем ,че след тежкия работен ден ,последна грижа ми е правописа!.....радвам се ,че следиш за нередностите

gogo4o4o
11-12-2010, 19:11

Камо ли докато не се научиш да пишеш.Нищо лично. :)
Авторке,не мога да разбера за какво ти е темата..Преживяла съм същото,на същите години и ничии думи не ме караха да се чувствам по-добре.Кажи си,че така трябва и това е,няма какво друго да направиш.

Това е най-смислената и полезна тема за последната седмица(поне). Не виждам какъв е проблемът.

boobooboo
11-12-2010, 19:15
ако бях на твое място щях да направя абсолютно същото... само че със сигурност приятелят ми щеше да ме зареже .. евала ти правя за смелостта ии момчето..
за мен аборта е най-доброто решение в твоя случай

criminalminded
11-12-2010, 19:54
Авторке,подкрепям решението ти,въпреки че съм момче и искам да те успокоя,че щом аборта ще е с вакуум може би след това ако поискаш дете ще може да го имаш(не съм сигурен),само след аборт с кюретаж,после може да има последствия :) Засега ти пожелавам успех и пиши какво е станало !!! :)

FuckedUp
11-12-2010, 19:59
Поне ще се научиш да ползваш капут..

kremen4eto
11-13-2010, 05:19
За мен би било едно много трудно решение да направя аборт, дори и на 16 ... и не заради това, че примерно прекратяваш живота му, а за да не увреждам себе си и по-късно въобще да не мога да имам деца.

Но решението си е твое, надявам се преценката е била правилна. :)

Жени на 20-30 правят аборти, защото не са сигурни, че могат да го отгледат както трябва, а вие сте тръгнали да упрекавате, че го е махнала на 16, когато е 90% сигурно, че трудно ще му осигури добър живот. Не ви разбирам. :?

Violenza
11-13-2010, 05:35
И аз подкрепям решението на авторката. По-добре отколкото да роди и да го даде в дом.

А знаете ли, че голям процент от жените до към 35-40 имат дори по няколко аборта? Тях не ги съдите, нали, те са 'големи' ?

slun4oy
11-13-2010, 08:54
Мили хора ! Може да не ви познавам но,се успокоявам като чета какво пишете и как ме подкрепяте . Вярвам че това е правилният избор. Благодаря ви ! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

art
11-13-2010, 15:50
Не се притеснявай! Всичко ще бъде наред! (hug) Според мен постъпваш правилно, защото едно дете има нужда от много неща, а ти би могла да му дадеш само обич. След време когато поотрасне и си финансово стъбилна ще имаш друго. За напред обаче бъди много по-внимателна по отношение на половия си живот, за да не се повтаря този гаф.

SuNsEt
11-13-2010, 16:11
Щом си достатъчно умна да правиш секс ,трябва и да си достатачно отговорна ,за да се справиш с бебчето ,аз не бих направила аборт :? Ми тогава прави секс без презерватив щом си толкова умна и като забременееш ела да пишеш в тая тема пак :wink:
Едното няма нищо общо с другото.Да,вярно е че от секса се забременява,но тя не го е направила с цел да роди дете,нали?Щом прави секс трябва да знае как да се предпази.Никой не е казал,че трябва да е готова за дете.Ти като правиш секс,ще успееш ли да родиш на твоите години и да го отгледаш,а?

Anichkaxxwee
11-13-2010, 16:28
Не трябваше да го махаш , защото може и в бъдеще .. воабще да не можеш да забременееш .. и ще е мн кофти !! :( :(

jghgh
11-13-2010, 18:56
Имаше доста хора в темата, които се показаха като безчувствени и от ония типове хора, които "от всичко разбират".

Упрекнахте момичето за какво ли не, например че щом прави секс, значи е готова да има дете, не е трябвало да абортира и какво ли още не. Де да беше така. Тук мнозинството сте хора на нейните години, които също правите секс, и не дай Боже на вас да се случи такова нещо, едва ли ще пеете същата песен.

1во тя е на 16, и приятелят й едва ли е човекът, за когото ще се омъжи. 2ро, финансово нестабилна е.

Тези, които се изказахте, че не бихте направили аборт, се опитайте да се замислите вие как бихте се справили с дете на 16 години?
Съсипват се множество животи, което е по-нехуманно от махането на недоразвития плод от матката й. Съсипва се животът на авторката, която ще е осмивана и порицавана, съсипва се животът на БЕБЧЕТО, което най-вероятно няма да расте в добри условия, а отрасвайки, ще слуша подигравки за майка си, съсипва се и животът на гаджето на авторката, когото никой не е питал иска ли да е баща, не иска ли, а вече има отговорност на плещите си - а те даже може да не са заедно след година примерно...

Така че това дете нямаше да живее кой знае колко хубав живот.
Но във тоя форум всички сте знаещи, можещи и рокфелери.
В реална ситуация ако ви се случи надали ще сте толкова сигурни, че искате да задържите плода и с това да прекъснете училището, да смените социалния си статус и да поемете всички трудности, които съпътстват младото майчинство, а именно - отговорността докато ти си ПУБЕР да се грижиш за ДЕТЕ, подигравките от цялото общество и т.н.

Вярно е, че авторката може да си вземе поука, но тя е единствено да преосмисли начина, по който възприема секса, защото очевидно сексът не е просто "плющене за кеф", а може да носи мнго сериозни последици. Следващият път ще е по-внимателна и по-мъдра.
Засега това е най-доброто, което е можела да направи!

И за абортът с вакуум - мисля, че той не води до безплодие.
До безплодие води другият тип аборт, който е с чегъртане на слоя на матката, както и някои болести като цистит;

kalpazanka
11-13-2010, 18:59
Нека не зачекваме в такъв момент темата за болестите и безплодието. Не стига, че момичето получи такъв звучен шамар от живота, ами и ние да я депресираме допълнително.

anonymous708973
11-13-2010, 19:54
Присъединявам се към jghgh и gandalfpi4. Ебаси псевдо-моралистите сте повечето...
Просто не си представям какво ще е вкъщи, ако ми се случи същото.
Но евала на авторката - изглежда силно момиче! :)

Justify
11-13-2010, 22:38
Как мина?

Чакаме развитие,че ми е интересно :)

PoRcHeTaTa1
11-13-2010, 22:43
Това трябва да ти е за урок и да се пазиш повече....но при твойто положение е по-добре да направиш аборт...по-добре и за теб и за детето ... : :( :(

justanoob
11-14-2010, 08:27
Абе хора, учети си уроците по биология, моля ви. 4 седмично дете имало пулс, чуваш ли се? За успокоение на авторката - преди зародиша да достигне 3 месечна възраст белите дробове не функционират, което значи че зародиша не може да диша, камоли да има пулс, чувства или дори заченки на мисли ....

bloodyF
11-14-2010, 09:50
сбъркала е, станало е.
другият път ще внимава.
за безплодието след аборт-шанса да забременееш пак е значително по-голям,от този да не можеш..
и ембриона НЕ диша на 4 седмици :lol:

към авторката:не го мисли толкова, важното е да имаш подкрепа от най-близките си хора...и следващия път като нещо се обърка-ескапел или постинор... успех :-)

slun4oy
01-27-2011, 20:58
Здравейте хора ! Съжелявам за дето не съм ви писала какво стана. Сега ще ви кажа ! Ами ще започна така в същия ден в който трябваше да абортирам . Отидох в болницата Тина Киркова и чаках лекаря да излезе за да отидем до "клиникита" в която трябваше да абортирам . Той дойде и ни взе аз бях със родителите и приятелят ми минахме през може би най скритите пътища които съм виждала може би защото неискаше някой да го види (няма значение) . Отидох там той каза на баща ми и приятелят ми да не се качват с мен да изчакат долу. Майка ми дойде с мен той я викна на саме за да се уговорят за цената. Попринцип аборта ми беше ококло 300 лв но тъй като аз съм с а1– (отрицателна) трбваше майка ми да вземе някаква инжекция която струваше 300 лв тази инжекция трябваше да ми я бият да не стане някакво усложнение . Вкара ме в една стая със сестра и анестезиоложка каза ми да се съблека и да изчакам а в тази стая имаше като малко отделение метър на метър кътче в което щяха да махнат бебето ! По едно време сестрата ми каза да вляза там той вече беше там легнах глупавата анестезиоложка ми спука вената няма значение . Нито ми обясни нещо нито нищо би ми упойката без да ми каже и по едно време усетих изтръпване на ушите ами по цялата глава . Аз и казах какво става а тя няма нищо упойката те хваща след незнам и аз колко време ме хвърлиха на едно легло бях направо умряла от студ майка ми доиде аз почнах да се карам с сестрата да ми даде някакво одеяло защото ми е много студено тя ме зави и след няма и 2 минути каза на майКа ми да ме облича и да си ходим а аз още бях под упойка ужас направо майка ми ме облече слязохме долу баща ми и приятелят ми чакаха много непомня пътя прибрах се. След няколко дни отидох на преглед лекаря ми каза че всичко минало нормално да не вдигам тежко и т.н Искам и само да добавя че там не е било мръсно напротив клиниката беше доста поддържана но аз мисля че този аборт мина като на черно в смисъл нито имам някакъв документ нито нищо. Ами общо взето това е цялата история. Сега гледам да не мисля толкова много за това тъй като не ми е изобщо приятно но ще се справим все някак . Мисля че бях длъжна да ви кажа тъй като някои потребители бяха загрижени за мен . Благодаря ви хора сега внимавам . И момичета пазете се повече . Благодаря ви ! :)

totibsl
01-27-2011, 21:29
Ей, вие малоумни ли сте, бе? Това е момиче на 16 години!!! Както каза тя - тя все още е дете!!! А вие я опреквате, за това, че иска да премахне НЕЩО, което ще й съсипе, буквално, живота!!

ПП. - И какво, като има пулс? Месото, което ядете всяка вечер, нямала ли е пулс? :-x

6sense
01-27-2011, 21:34
след като сте "деца" , и сами неможете да се оправяте и гледате....
защо за бога правите СЕКС ??????? :booooomb:

по темата : кофти случка :(

MedSestrata
01-27-2011, 21:59

Така трябва да бъде.

Първо не е малолетна , а непълнолетна. Малолетни са до 14 годишна възраст. Второ на 16 е позволено да се ожениш - настъпва еманципиране вследствие на което може да извършваш ограничени от закона правни сделки. Относно наказания- да ще има тъй като не е малолетна вече, но ще са смекчени и с по-лек режим.Не говоря за момичето, а по принцип.. Както и да е.

Според мен също е правилно решението. Всеки си преценява и си носи сам риска. Единстеното , което ще кажа до останалите е- Бъдете разумни и постъпвайте така, че после да сте готови да си носите последствията.

POLLINA
01-27-2011, 23:35
деца... :X

newest123
01-28-2011, 07:36
недей бе чадо това е убийство !

anonymous768631
01-28-2011, 07:36
Щом си достатъчно умна да правиш секс ,трябва и да си достатачно отговорна ,за да се справиш с бебчето ,аз не бих направила аборт :?
Като ти гледам правописа, може и да си някоя от 6-ти клас, разбирачка.
Там още си играете на майки с куклите и чакате "правилният" да ви изчука и да си донкуркате истинското бебенце. Да, ама не! Истинското бебе няма копче за On/Off какти играчките, с които сте свикнали!

DNA
01-28-2011, 09:18
Естествено, че аборта е най-доброто решение на тези години. Няма смисъл да си проваля бъдещето за нещо което може да почака. Аз предпочитам да нямам деца, ако аз и те ще живеят в лишения. Може би съм егоист.

anonimchetou
01-28-2011, 09:54
не е така защото аз себе си немога да гледам камо ли дете та аз самата съм дете нито ще мога да си искарам бала то не всичко е розово 6те плаче ще се разболява трябват пари и т.н не си прав

Сама казваш, че си дете ама иначе си разтваряш краката нали ? Не искам да те съдя просто се дразня и ще ме извиниш. Извинявай ама сама си казваш,че едва ли не си хлапачка още, себе си не можеш да гледаш сама, но като става дума за секс отваряш краката ! ? Не мога да го разбера тва.Хора тва аборта въобще не е майтап за мен си е чисто убийство! Аз никога не бих направила аборт и няма да направя убедена съм на 100 % ! Мислете малко като правите нещо бе хора ! Тва не е шега работа ! :x

anonymous768631
01-28-2011, 09:56
Сама казваш, че си дете ама иначе си разтваряш краката нали ? Не искам да те съдя просто се дразня и ще ме извиниш. Извинявай ама сама си казваш,че едва ли не си хлапачка още, себе си не можеш да гледаш сама, но като става дума за секс отваряш краката ! ? Не мога да го разбера тва.Хора тва аборта въобще не е майтап за мен си е чисто убийство! Аз никога не бих направила аборт и няма да направя убедена съм на 100 % ! Мислете малко като правите нещо бе хора ! Тва не е шега работа ! :x
Това, че е дете, значи, че няма право да си прави кефа ли?

Я у лево! :o

anonimchetou
01-28-2011, 10:04
Това, че е дете, значи, че няма право да си прави кефа ли?

Я по-спокойно ако обичаш !!! Да, има право да си прави кефа , но поне да имаше достатъчно акъл !!! Така говориш ама един ден ако имаш момиче и му се случи нещо такова няма да мислиш така !!! Така че недей да ми се звериш!!! Тя все още една супа не може да си сготви сама па ходи се е*е. Ок разбирам може да има нужди, ама поне малко да е информирана и да се пази !!!!!

anonymous768631
01-28-2011, 10:07
Хайде бе!
И аз не мога да си сготвя супа без да се пресече яйцето...Те половината мъже не могат. Значи ли, че не трябва да се ебат?

И на всичкото отгоре, ако имам момче и му се счупи крака докато играе мач, значи ли, че няма да съм съгласен да играе?

NomNomNom
01-28-2011, 10:10

А ако на 16 те изнасилят банда клошари и не знаеш от кого точно е детето ?
Както някой каза нагоре - всички месоядни тук ядете нещо, което предварително е било умъртвено. Вкусно ли ви е заешкото ? Сигурна съм, че всички си падате по това да отсекат главата на кокошката и после да ви я сготвят. През живота си толкова мъртво месо сте изяли , животните се унищожават, защото има търсене за тяхното месо => всички ние сме убийци.
Да ти кажа, предпочитам да направя аборт в третата седмица, от колкото да убия кучето си .
Толкова ли не можете да разберете, че това е личен избор, и че на никой не му пука, че за вас е убийство. Като убивате мухите, мравките, хлебарките , комарите , въшките , бълхите - пак сте убийци по тази логика. Надценявате човешкия живот . Само убийството на човешко същество го броите за такова, защото така ви изнася.
Смятам, че е много по-страшно да убиеш агне, от колкото да си махнеш плода . Защото първото го правиш със собствените си ръце, привикваш на кръв , после си позволяваш да го правиш пак.
А пък ловците .. Ако влезем във вашия ценностен свят, тези хора са пълни с психични разтройства, проблеми в детството , поведенчески проблеми и т.н.
На ловците сигурно е простено, тяхното си е просто хоби, ама разбира се, айде да плюваме момиче, което е взело решение за собственият си живот и спасение.
Това нещо е било в нея, тя не го е искала и го е махнала . Е и ? Това е нейното тяло, тя сама си разполага с него.
Защо толкова й се ядосвате и я упреквате ? Кое предизвиква у вас този гняв , или присмех, или каквото и да е ?
Следвайте си стриктно вашите си морални закони и не се занимавайте с чуждите . Тяхна си работа, те ще се носят последствията, добри или лоши.
Много подходящ начин да градите самочувствие върху чуждото нещастие . Някой би ви нарекъл жалки , би ви съжалил.
А аз все още се чудя защо, по дяволите, все още има толкова ограничени хора. Уж напредваме интелектуално, но процеса май е твърде бавен.

П.П: Ям месо редовно.

Extremescream
01-28-2011, 10:12
Абе вие да сте се замислили,че може и кондомът да се е скъсал,може ескапел да не е подействал,всичко става.Но нали сте велики и всичко знаете.Хлапета :?

Едит:Къде напредваме интелектуално?Едно 70% от тоя форум са полу-идиоти,а и повечето хора са такива.....

anonimchetou
01-28-2011, 10:14
Няма да споря с плиткоумни !!!! Аз говоря в преносен смисъл , а ти приемаш всичко буквално и спориш насреща !!!! Всеки има право на мнение и моето е ОТРИЦАТЕЛНО и ще упреквам ако искам !!! Или може би трябваше всички да и пишем "Спокойно мила това аборта е страхотно нещо , продължавай в същия дух !"" ! Против аборта съм, за мен тя е безотговорна и дете !!! А ти си на не повече от 17 години и разсъждаваш адски тъпо и нямаш право да ме нападаш по този начин!!! Всеки си има мнение или кво искаш да наложиш твоето ?! Спирам да спамя. Казах каквото имам да казвам, а с такива като теб не ми се спори !!! Лек ден :)

Extremescream
01-28-2011, 10:17
Няма да споря с плиткоумни !!!! Аз говоря в преносен смисъл , а ти приемаш всичко буквално и спориш насреща !!!! Всеки има право на мнение и моето е ОТРИЦАТЕЛНО и ще упреквам ако искам !!! Или може би трябваше всички да и пишем "Спокойно мила това аборта е страхотно нещо , продължавай в същия дух !"" ! Против аборта съм, за мен тя е безотговорна и дете !!! А ти си на не повече от 17 години и разсъждаваш адски тъпо и нямаш право да ме нападаш по този начин!!! Всеки си има мнение или кво искаш да наложиш твоето ?! Спирам да спамя. Казах каквото имам да казвам, а с такива като теб не ми се спори !!! Лек ден :)

Е аз имам повече от 17 и казвам,че тук плиткоумната си ти.Мога да ти изброя доста причини,но не си струва заради такива като теб да си тормозя пръстите.

NomNomNom
01-28-2011, 10:19
Абе вие да сте се замислили,че може и кондомът да се е скъсал,може ескапел да не е подействал,всичко става.Но нали сте велики и всичко знаете.Хлапета :?
Обаче забеляза ли как се измъкна анонимчету в предното си мнение ? Преносен смисъл .. Яде, яде, ама не може да погледне нещата реално . Ако наистина момичето е имало проблем с презерватива , или с другите контрацептиви които е ползвала - това не я прави необразована хлапачка и т.н.
Момичето иска да си продължи образованието без да има бреме, тоест дете. Ако го роди , в следствие на всичките спънки, които й е създало , може пък да не го обикне . Детето цял живот ще усеща упрека в поведението на майка си . По-добре ли е да се мъчат и двете .

Аз бих родила, но бих го оставила на майка ми . Ученето в Единбург си е повечко. А на нея толкова й се иска да си има още едно чудовище.

Extremescream
01-28-2011, 10:22
Мани,критики от човек с ник 'анонимчетУ' не бих приела насериозно.Не само критики,но и каквото и да е мнение.

anonimchetou
01-28-2011, 10:25
От кое съм се имзъкнала и по какъв начин ? Да в преносен смисъл го написах,имайки предвид , че е още малка и не може да се грижи за себе си !!! Хора това е форум, всеки има право на мнение . Да, тя сама си решава какво да прави.Да, за нея това е правилното решение.Момичето иска бъдеще, учение разбирам това. Просто се опитвам да напиша от половин час , че аз аз съм срещу аборта и това си е лично мое мнение. Да, може презарватива да се е скъсал и да са станали адски много неща, но каквото и да е станало аз съм против аборта.Тя е решила така, това е нейния живот , а това което четете в момента -моето мнение, на което имам право, и което ако трябва ще напиша от 15 хиляди пъти !!! Ясно беше ,че по тази тема ще има много отрицателни мнения !!! Е, моето е едно от тях и заставам твърдо зад него !!

anonymous768631
01-28-2011, 10:31
Можеше да го напишеш нормално. Без заяждания. Нямаше да има негативни реакции.
А, поне някой и друг довод да беше дала.

anonimchetou
01-28-2011, 10:34
Не възнамерявам да се заяждамо с никой !!! Просто имам мнение и го изказвам, какво грешно има в това?! А по повод горното мнение какво от това, че съм се писала така ??

anonymous768631
01-28-2011, 10:37
Доста добронамерен и незаядлив коментар.

anonimchetou
01-28-2011, 10:46
Доста добронамерен и незаядлив коментар.

Отрицателен коментар,започващ с извинение за последвалите ми думи ?! Трябва ли сега и аз да копирам твоето мнение , в което ме прати ""у лево"?! Мисля ,че е глупаво да продължаваме.

anonymous768631
01-28-2011, 10:49
Едно "Моля да ме извиниш, но..." не извинява, когато след него стоят "ти си лайно, педал, боклук"...

И не, няма нужда да копираш коментара ми. Аз не съм претендирал, че не се заяждам, затова ще го повторя сам:

Extremescream
01-28-2011, 10:50
Досега не съм видяла нещо аргументирано и логично от човек,с ник завършващ на -тоу,-ту и колкото още Уууууу-та и оооооо-та.Ти не правиш изключение.

anonimchetou
01-28-2011, 10:57
Едно "Моля да ме извиниш, но..." не извинява, когато след него стоят "ти си лайно, педал, боклук"...

И не, няма нужда да копираш коментара ми. Аз не съм претендирал, че не се заяждам, затова ще го повторя сам:

Просто приключвам по темата ,защото сам признаваш,че се заяждаш. И като за последно те пращам там от където си се появил на бял на свят и ти пожелавам малко повече акъл през 2011 : ) Приятно ми беше : )

anonymous768631
01-28-2011, 11:00
И на нас. Лек и спокоен ден!

britzy
01-28-2011, 12:26
Я спрете да вдигате стари теми за да се кучкате-аман :booooomb:

ZaicheNaXeroin
01-28-2011, 13:56
всеки прави грешки... все пак сме хора и никой не е застрахован от нищо! а колкото до ебриона - това НЕ Е ЧОВЕК :x няма нито разум,нито чувства,не е личност и ако се смяташе за убийство щеше да е наказуемо

DNA
01-28-2011, 14:41
Дано авторката е прочела предишния ми коментар... "анонимчето", прабаба ми със сигурност би те подкрепила.

britzy
01-28-2011, 15:23
Я спрете да вдигате стари теми за да се кучкате-аман :booooomb:

scanadal
01-28-2011, 17:45
Аз съм възмутена и дори шокирана от някои мнения тук.Някой от вас казват,че бебето в 4 седмица нямало сърдечна дейност,не дишало или нямало мозъчна дейност,едва ли не е някаква съвкупност от клетки там,напълно безчувствена.Та нали всички ние сме една голяма съвкупност от клетки-без значение 5-15 или милиони.За мен човешкото същество е такова още от момента на зачатието,и това детенце е напълно равнопоставено на възрастния човек.И със сигурност бих си го родила ако стигна до подобен избор :)
Не упреквам авторката,че е направила аборт.Тя е взела решението,тя ще живее с последиците от това решение.Дано да се пази повече занапред и да си е научила урока.Живота е преди всичко отговорности-към себе си и към околните.

NomNomNom
01-28-2011, 17:59
Дано авторката е прочела предишния ми коментар... "анонимчето", прабаба ми със сигурност би те подкрепила.
Баба ми беше '23г. родена, говорехме си за аборти и тя ми разправяше как колежките й правели нелегално по онова време :D Била е учителка, но сме си говорели за секс и презервативи с нея. Лека й пръст.

dream1707
01-28-2011, 22:02
Стига опреквахте момичето .. малко хора в нейната ситуация биха задържали детето. Тя е още дете, не може да опази себе си (както е ясно от забременяването), камоли да се грижи за едно живо същество .. не е, честно заради нейните грешки детето да страда. След години нека роди, да го гледа, да си го обича и да му се радва... но за в момента според мен поне това най-правилното решение.

ZaicheNaXeroin
01-28-2011, 23:34
и тук дори не става въпрос кой е за аборта и кой против
и аз съм против,но ако не дай си боже на мен ми се случи да забременея на 16 и аз ще го махна
според мен едно дете трябва да е желано и родителите му да са сигурни че го искат и че могат да му осигурят пълноценен живот още преди зачеването му :)

DNA
01-29-2011, 01:22
Аз съм възмутена и дори шокирана от някои мнения тук.Някой от вас казват,че бебето в 4 седмица нямало сърдечна дейност,не дишало или нямало мозъчна дейност,едва ли не е някаква съвкупност от клетки там,напълно безчувствена.Та нали всички ние сме една голяма съвкупност от клетки-без значение 5-15 или милиони.За мен човешкото същество е такова още от момента на зачатието,и това детенце е напълно равнопоставено на възрастния човек.И със сигурност бих си го родила ако стигна до подобен избор :)
Не упреквам авторката,че е направила аборт.Тя е взела решението,тя ще живее с последиците от това решение.Дано да се пази повече занапред и да си е научила урока.Живота е преди всичко отговорности-към себе си и към околните.

До 9тия месец няма добре развита нервна система, не усеща нищо.

BgHtH
01-29-2011, 04:28
Сега ще ме извините за просташкото изказване ,обаче доразвиването на тази логика води до извода че фелациото е геноцид ... :D

До авторката,мацка тука е пълно с критици,не ги слушай - shit happens , правилно постъпваш! Кви деца на 16 години ?! Само в моите очи ли това е по страшно от аборта?

tochica
01-29-2011, 08:49
Кви деца на 16 години ?! Само в моите очи ли това е по страшно от аборта?

Macallan
01-29-2011, 09:28
Абе вие луди ли сте ?! Как да го запази ... така проваля 3 живота - нейния, на детето (което няма никаква вина) и на приятеля й. Имат ли дете бъдещето им е обречено. След 20 год. ще работят под средната класа и няма да имат пари да го обличат това дете, защото тяхните няма да вечно до тях. По-добре мъртво отколкото да живее мизерно. Предполагам повечето от вас нямате и идея какво е всеки ден да трепериш и да се чудиш как да изхраниш семейството.

Badhabit
01-29-2011, 22:54
може би варианта с махането е по добрия чесно казано не искам да си го помислям ако аз бях в това положение но силно те подкрепям за това решение надявам се след това всичко да е наред и да гледаш само напред :) :)

Dimchobg
01-29-2011, 23:08
бе хора аз ще ви кажа че не трябва само убйство аз не съм доктор не съм папата ама ви казвам не е било лесно решение сценария не е бил :Дали да го убия или да му дам живот като скапан циганин който проси по улицата или да го изоставя в домове. Казвам ви ако беше го родила тва дете нямаше да усети истинско щастие всички лапита ще му се подиграват туй че момичето е направило добро решение

jimei
01-30-2011, 01:18

Тя е избрала по-малкото зло.

Да оставиш детето в дом след като нямаш никакви средства да го гледаш и то да израсне в беднота, мизерия и необразование е много по-зло, отколкото да направиш аборт. Тъжно, но истина.

mecho8888
01-30-2011, 03:57
надявам се никога да не попадна в подобно положение

dimaaaa
01-30-2011, 14:09
1. Авторката се нарича "дете" още в началото на темата. Не знам за вас, но под "дете" аз разбирам нещо невинно, неопетнено, а да правиш секс на 16 далеч не е невинно нещо.
2. Чрез аборта тя не е постъпила по правилния начин - по-добре да роди детето и да го даде в дом, защото така поне му дава шанс (па макар и минимален) да живее, да има семейство (много бездетни семейства в България искат да си осиновят деца, още повече, ако не са от ромски произход).
3. Независимо от всичко абортът е УБИЙСТВО, дори детето да е нямало развита сърдечна, мозъчна или каквото и да е друга система! Ами ако вашите майки бяха постъпили така с вас? Нямаше да пишете тъпи коментари из форумите!
4. Каквото посееш, това ще ожънеш! Е*еш се на 16 - раждаш на 17. Човек трябва да поема последиците на действията си! Но УВИ.

Extremescream
01-30-2011, 14:15
Ох... :?

jettlii
01-30-2011, 14:26
1. Авторката се нарича "дете" още в началото на темата. Не знам за вас, но под "дете" аз разбирам нещо невинно, неопетнено, а да правиш секс на 16 далеч не е невинно нещо....

Щом аборта е разрешен официално не се смята за престъпление и именно това, че плодът не е индивид е в основата на това! Аборта е личен избор, който и без всички простотии е достатъчно тежък за вземане. Каквото и решение да вземе едно момиче трябва да получи само и единствено подкрепа, а не да я упрекват всички...

kalpazanka
01-30-2011, 14:31
Стига си чесахте пръстите в неактуални теми.