.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 105

Момичета пишете ми и не ме упрекваийте !

Здравейте искам да ви разкажа моята история на кратко .Преди 3 дни си правих 2 теста и двата бяха положителни! Отидох с приятелят ми до една докторка с която сме познати тя ме прати в Тина Киркова да ме прегледа гинеколог за да ми каже дали със сигорност съм бременна той потвърди ! Много плаках тъй като съм само на 16 г. мислех както повечето момичета мислят че родителите ми ще ме изхвърлят от нас беше ме страх от болницата се върнах при моята позната лекарка тя се обади на майка ми и майка ми дойде и си говориха .Умирах от страх и какво стана родителите ми не бяха очаровани но въпреки това ме разбраха .Днес в 1и15 трябва да съм в тина киркова сега е 10 и 35 .Ще правя аборт в 4 седмица съм с вакум ще го правя .Исках да споделя това със вас моле не ме упреквайте . И ако може да пишат момичета с които се е случило нещо подобно тъй като съм много изплашена чакам отговорите ви .Благодаря предварително !!!

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    E защо така ? Това е убийство ! Трябваше да го запазиш И ти от многото или аботртират или ги оставят в домовете Жалко

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

не е така

не е така защото аз себе си немога да гледам камо ли дете та аз самата съм дете нито ще мога да си искарам бала то не всичко е розово 6те плаче ще се разболява трябват пари и т.н не си прав

!

та аз съм 10 клас как ще ме гледат в училището трябва да съм вечерно как ще завърша трябва да завърша да си намеря работа да съм готова не съм готова сега да бъда майка влез ми в полойението стига :Х

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Миличка,постъпила си правилно.Случват се гафове,но това не е причина да съсипеш живота на друго човешко същество.Според мен абортът е бил правилно решение.На тези години не можеш правилно да се грижиш за дете,а да го оставиш в дом е дори по-зле.Не позволявай да ти натрисат вина.Успех
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Голям фен Аватара на Emilen
    "Това", което ще изсмучат, вероятно вече има пулс... Само за информация...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Поздравявам те с тази песен!

Тъй като те гледам как не можеш да пишеш на български, едва ли си особено добре с английския. Тази песен не е особено известна в БГ и не успях да намеря превод в гугъл, затова ще ти я преведа набързо (може да има неточности).

Хей, ти, ти си дете в главата ми.
    Не си вървяло още.
    Първите ти думи тепърва ще бъдат изричани.
    Но се кълна, че ще бъдеш благословено!

Знам, че си още мечта...
    очите ти могат да са зелени
    или най-сините, които някога съм виждал.
    Във всеки случай, ти ще бъдеш благословено!

И ти, ти ще бъдеш благословено...
    Ще имаш най-доброто!
    Обещавам ти!
    Ще откъсна звезда от небесата...
    Ще изтегля името ти от шапка...
    Обещам ти, обещавам ти, обещавам ти,
    че ще бъдеш благословено!

Нуждая се от теб преди да бъде твърде стар...
    Да имам и държа...
    Да вървя с теб и да гледам как растеш...
    И знай, че си благословено!
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Добре бе,хора.Достатъчно му е кофти на момичето.Като на вас ви се случи,запазете си го детето.Но дотогава си задръжте упреците,защото е много лесно отстрани да бъдеш много морален и праведен.Всеки сам решава.Ей това е то-вместо да окажете някаква минимална подкрепа на човек със сериозен проблем (не че примерно му закъснява или гаджето го е зарязало),само ще се напада горкото момиче. Ебаси
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    В случая наистина е най-правилното решение,е аборта..
    Да,съгласна съм,че това е "убийство",тъй като ти в себе си
    си носиш втори живот..
    - Може би гинекологът ти е казал,че след аборта,когато решиш
    да имаш дете - може да е трудно постижимо,или е невъзможно..
    Естествено,може и да няма проблеми..
    Хайде,УСПЕХ..
    - И браво на момчето,че не те е оставило само..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    си носиш втори живот..
    Хайде,УСПЕХ..

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    какво ли е можело да стане от това дете... една прекратена съдба
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Добре бе,хора.Достатъчно му е кофти на момичето.Като на вас ви се случи,запазете си го детето.Но дотогава си задръжте упреците,защото е много лесно отстрани да бъдеш много морален и праведен.Всеки сам решава.Ей това е то-вместо да окажете някаква минимална подкрепа на човек със сериозен проблем (не че примерно му закъснява или гаджето го е зарязало),само ще се напада горкото момиче. Ебаси
    Ти кво искаш? Да я потупаме по рамото и да кажем -> "Браво! Успя да забременееш малолетна!". Награда да дадем ли също?

Като направи нещо добро, ще има поздравления/награди.
    Като направи нещо лошо ще има наказания.
    Така трябва да бъде.
    Не му е достатъчно кофти на момичето, по кофти трябва да му стане. За шматки като нея никаква прошка, щом е достатъчно глупава това да се случи.

Щом си достатъчно умна да правиш секс ,трябва и да си достатачно отговорна ,за да се справиш с бебчето ,аз не бих направила аборт
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    си носиш втори живот..
    Хайде,УСПЕХ..

Good job!

Когато се върнеш искам да знаеш, че нямаза какво да се притесняваш, ако не можеш да осигуриш добър живот на това дете, не му го давай. Мен майка ми ме е родила на 17, знам за какво говоря, въпреки че съм момче, живота ми е добър, имам по-малък брат, но преди е било иначе. Сега най-разумното нещо е аборта.. Но ако ти ми беше приятелка нямаше да ти дам да направиш аборт, но ако си с някой безотговорен мухльо (съжалявам, ама повечето са такива)... просто няма смисъл.[/b]

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    E защо така ? Това е убийство ! Трябваше да го запазиш И ти от многото или аботртират или ги оставят в домовете Жалко
    бе ти наистина си ебати тъпото парче знаеш ли?!

нито някой му пука за мнението ти, нито се брои за нещо защото е по-тъпо от задника на броненосец! момичето ЯВНО не е взело леко решение, ЯВНО се нуждае само и единствено от малко подкрепа и ЯВНО не помагаш!

никой не те бие през ръцете да пишеш и глупости при това. НЕ Е убийство това, една пържола има повече съзнание от 4 седмично! даже не знаеш как изглежда нали? АЗ ЗНАМ, НЕ СИ ПРАВА, ама това не те спира да пишеш простотии и да носиш болка.

не ти стига да спамиш с глупостите си ами и хората които са в ранимо състояние тръгваш да им правиш гадно, ко ще и да не е вярно само и само да напомниш на хората че съществуваш, бати тъпото си, моме!

само мръсотия направи, животно, отиде да се изкендзаш на и без това осраното, потупа гордо по задника с конска усмивка и изпръхтя удовлетворено, браво.

като не се съгласяваш с избора ѝ си затвори устата, отиди в друга тема и там спами, поне не правиш гадно на хората ами само ги дразниш с глупостите си. нито ще промениш нещо, нито нито ще направиш добро - само гадост.

50 човека да ти казаха че си зле, не ти стига, дебела ти е главата.

и съм сигурен че ако хванеш някой заблуден манго да те оплоди ще тичаш през огън и стъкла да абортираш щото знаеш че че не е много лесно да се грижиш за бебе когато още не ти е свършил пубертета даже, нямаш каквито и да е било перспективи за работа или самостоятелност и трябва да станеш роб на мама и тати за живот щото ще си милиард процента зависиа - ама е друго когато става въпрос за някой друг нали?

много е лесно да си моралистка когато си нямаш и една капка представа за какво говориш. износи едно дете на 16 и тогава да те питам как ще се чустваш, как ще се оправиш със срамът, със зависимостта, с безсилието, болката и отговорността за която изобщо не си готова или желаеща.

тъпо си, тъпо и безсърдечно ама не можеш да го поумееш и само дрискаш по клавиатурата и по и без това скапаните чуства на детето.

и другите така, БРАВО, БРАВО на вас умни съфорумници! слава вам сето си нямат и представа за какво говорте, нито сте се докосвали дори далечно до такъв ужасен и тежък избор ма пишете на едно хлапе колко гадно е постъпила когато поне 90% от вас моралисти бихте постъпили ТОЧНО така.

лицемери, като е станала белята кажете нещо успокоитоелно или не казвайте нищо изобщо само и само да се направите на много добри и извисени!

токлова ме е срам само като видя че има такива хора, сериозен съм. баси лицемерието и лпсата на елментарна симпатия

Цитирай Първоначално написано от Emilen
    това което ще изсмучат още няма органи или нервна система, само за информация.

а ти нямаш нито мозък, нито сърце, само констатиране на очевидното.

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Ти кво искаш? Да я потупаме по рамото и да кажем -> "Браво! Успя да забременееш малолетна!". Награда да дадем ли също?

Така трябва да бъде.
    Не му е достатъчно кофти на момичето, по кофти трябва да му стане. За шматки като нея никаква прошка, щом е достатъчно глупава това да се случи.

когато някой направи нещо хубаво го поздравяваш

когато някой се е преебал тотално СИ ЗАТВАРЯШ УСТАТА освен ако някой нети е дал правото да го скастряш! нито си ѝ майка, нито си ѝ баща, като нямаш да кажеш нещо хубаво поне не я наранявай повече!

аз лично съм успокочвал човек който блъсна и уби на пътя един пияница, не съм го ритал, не съм го обиждал. когато вече е станал гафа НИЩО което правиш не е за виновния а за тебе си - убеждаваш се че си много по-добра и извисена, когато в действителност само показваш колко си непотина и уплашена. аре ТИ да направиш грешния избор в тази ситуация и после да се првиш на светата вода ненапита а?

Така е на 3-тата седмица вече има сърце, мозъчната дейност започва на 3-тия месец. Иначе в 4-тата седмица вече има оформени части на тялото, които са ясно различими.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4

Така трябва да бъде.

когато някой направи нещо хубаво го поздравяваш

когато някой се е преебал тотално СИ ЗАТВАРЯШ УСТАТА освен ако някой нети е дал правото да го скастряш! нито си ѝ майка, нито си ѝ баща, като нямаш да кажеш нещо хубаво поне не я наранявай повече!

аз лично съм успокочвал човек който блъсна и уби на пътя един пияница, не съм го ритал, не съм го обиждал. когато вече е станал гафа НИЩО което правиш не е за виновния а за тебе си - убеждаваш се че си много по-добра и извисена, когато в действителност само показваш колко си непотина и уплашена. аре ТИ да направиш грешния избор в тази ситуация и после да се првиш на светата вода ненапита а?
    Затварям си я ако искам. Засяга те точно колкото и мен, така че недей ме поучава какво трябва и какво не.

Засяга те точно колкото и мен.
    ТОЧНО ТАКА. нито ти, нито аз я познаваме. вероятно повече няма и да се висне във форума или поне не под този ник. ще си я забравила до месец, а решението ѝ ще е най-вероятно само за този път. няма през седмица-две да абортира щото, както виждаш, ѝ е доста гадно.

тъй че просто я остави. няма да промениш абсолютно нищо, знаеш го. единствено което правиш е да нацвъкаш отгоре още гадост, а това е напълно безсмислено. вече си е направила аборта, всичко е свършило, край. какво удоволствие може да ти доставя причиняването на болка? това не е с цел поучение защото тя вече съжалява горчиво за стореното, а само садистично да причиняваш още повече болка. къде е смисъла а? за тебе има, ама за нея не, всичко е свършило тъй че спри да пущаш още чернилка.

Цитирай Първоначално написано от gost89
    Така е на 3-тата седмица вече има сърце, мозъчната дейност започва на 3-тия месец. Иначе в 4-тата седмица вече има оформени части на тялото, които са ясно различими.

не няма. провери си пак учебника.двуслойно с една опашка е за момента

ей т'ва е абортирала

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:o...-0-0-0.jpg&t=1

3 пикливи милиметра, колкото нокът на морско свинче е ама го изкарахте че цял вол си е изкарала от тялото с вой, писъци и отчаяни молби на три езика да не го погубват докато живота от интелигентите му, добри очи изгасва драматично.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Защо я упреквате? Щом била достатъчно голяма за секс можела да гледа дете.А да се сещате,че може да са се пазили и пак да е станало??? Да,правилно си постъпила.Случват се и такива неща,сега ще бъдете още по-внимателни и така.
    Стига сте и говорили,че е убийство,да не мислите,че на нея й е лесно???

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Защо я упреквате? Щом била достатъчно голяма за секс можела да гледа дете.А да се сещате,че може да са се пазили и пак да е станало??? Да,правилно си постъпила.Случват се и такива неща,сега ще бъдете още по-внимателни и така.
    Стига сте и говорили,че е убийство,да не мислите,че на нея й е лесно???
    Точно това исках да кажа-хора,дори и да се пазят,пак може да стане гаф.Може презервативът да се скъса,може хапчето за спешна контрацепция да не подейства.А и айде сега всички,които твърдят,че щом си достатъчно голям да правиш секс,значи си готов да гледаш дете,да попаднат в същото положение.Наистина ще ми бъде забавно какво ще правите.Всички сте ми много морални и праведни и не знам още какво на думи,но ако стане белята,да видим какво ще правите.

Едит:оформено било....Ето снимки на развитието на плода,седмица по седмица.Дала съм линк към 4тата седмица.

http://www.babycenter.com/fetal-deve...images-4-weeks

Повече от фен Аватара на mkio
    Не подкрепям абортите, но момичето постъпва правилно. Това дете ще е много по-нещастно, ако е изоставено и само в някой дом или е лишавано и отгледано в глад и мизерия. Нека не се отчайва, а да се радва, че има такова добро момче до себе си и да гледа напред. Животът продължава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си