Влез

View Full Version : ще пием бира :д

teodora87
11-14-2010, 16:00
Сори за тъпата тема,ама с едно момче се запознахме вчера и утре ще пием бира,аз му предложих ама както и да е.Много съм притеснена и нз кво да правя от доста време не ми се е случвано да пия бира с момче.Не знам как да се облека иммам палто дето е топло за него ама аз се с него си ходя щото онова пролетното ми е късо и малко,дано да не е толкова топло пък и с него съм малко като мечка :lol: :lol: .После другото което е как да се държа,кво да говоря,как да се облека,кда се гримирам ли нз не го разбирам аз тия работи за тва съм на това дередже.По принцип си слагам само черен молив отгоде на очите и малко спирала и отвътре очите пак черен молив.Искам да се представя добре смисъл да говоря и да не му е кякво тъпо с мен ама кат се знам ква съм ще се притесня и ще зацикля нз що ама другите такива излизания на по бира са били първи и единствени
Моля не пишете глупости! :shock: Дайте съвет

hopekiller
11-14-2010, 16:08
Бъди себе си, молива е достатъчен.
И не мисли какво ще си говорите предварително - така, ще си поставиш психически граници.
Забавлявайте се и пиши как е минало.

TheBeliever
11-14-2010, 16:08
](*,)

И ти си набор '87?

teodora87
11-14-2010, 16:11
не :lol:

TheBeliever
11-14-2010, 16:26
Успокоение е до някъде. Звъчиш като 13 годишна пубертетка с нулево ниво на интелект.

Ice_b0x
11-14-2010, 16:30
Щом е на по бира ясно, че ще си говорите за футбол :grin:

Сега сериозно... не прекалявай с грима, бъди естествена. Като си говорите се изслушвайте, като си говорите набележи си 2-3 теми които са ти интересни и можете да обсъждате спокойно. Облеклото зависи от времето, кво като е топло за палтото облечи го пък в заведението ще го съблечеш ( ако сте в заведение де)

qwerty7
11-14-2010, 16:38
знаеш ли,аз не си падам много по бира!!!!но съвета ми е:дръж се естествено и не преигравай!!!ако се преструваш си личи и не прави добро впечатление!!!просто бъди себе си!!!до колкото за дрехите:облечи нещо удобно и което ти утива!!! УСПЕХ!!!

TheLastAngel
11-14-2010, 16:45
Успокоение е до някъде. Звъчиш като 13 годишна пубертетка с нулево ниво на интелект.

Защо "с нулево ниво на интелект"? Всяко едно момиче ,се притеснява ,когато ще излиза с момче което харесва. Колкото повече си падаш по някой - толкова повече се притесняваш с какво впечатление ще остане след тази среща. :)

Помисли как иска да гледа той на теб. В смисъл ,ако искаш той да те помисли за лека се облечи като такава. Гримирай се както попринцип ( не прекалявай ).
Можеш да говориш за приятели , за училището, първата целувка (например). Не го засипвай с много информация за себе си ,защото така няма да запомни повечето .
Ако си притеснителна като мен си повтаряй ,че той не е нищо повече от всеки друг. Така се успокоявам аз понякога :lol: (помага ми) ;)

TheBeliever
11-14-2010, 16:59

Защо "с нулево ниво на интелект"? Всяко едно момиче ,се притеснява ,когато ще излиза с момче което харесва. Колкото повече си падаш по някой - толкова повече се притесняваш с какво впечатление ще остане след тази среща. :)

Притеснението относно впечатлението е нормално, но начинът й на разсъждение е детински. "Имам палто, ама е топло за него, ама с него си ходя щото....." - това как ти звучи? Като написано от средно интелигентен човек? Ок, харесва го. Ок, притеснява се. Но не мисля, че външният вид ще е този, който ще й изиграе лоша шега, ако ме разбираш. Моят съвет би бил да поработи над личността и ума си малко повече, отколкото над грима и облеклото.

TheLastAngel
11-14-2010, 17:22
Притеснението относно впечатлението е нормално, но начинът й на разсъждение е детински. "Имам палто, ама е топло за него, ама с него си ходя щото....." - това как ти звучи? Като написано от средно интелигентен човек? Ок, харесва го. Ок, притеснява се. Но не мисля, че външният вид ще е този, който ще й изиграе лоша шега, ако ме разбираш. Моят съвет би бил да поработи над личността и ума си малко повече, отколкото над грима и облеклото.

Забелязала съм че доста хора от форума обичат да прекаляват с обидите.
Искам да попитам : Мислиш ли ,че ще й помогнеш по някакаъв начин с държанието си? Дали ще промениш нещо като й казваш ,че е глупава? Или по някакъв начин ти доставя удоволствие?? Извинявай ,но не те разбирам... ;)

Ssummerjam
11-14-2010, 17:29
Облечи се както сметнеш за добре, но гледай все пак дрехите да си подхождат по цвят и по стил. Колкото до държанието - бъди естествена, никой не обича маските. Отпусни се, така обстановката ще е по-непринудена пък и няма от какво да се притесняваш. Успех. :)

teodora87
11-14-2010, 17:50
Благодаря много
Преди малко ми каза,че възникнала спешна работа и трябвало да ътува извън града утре следобед.Огтлагало се за вторник или сряда.И каза да измисля начин,по който да ми се реваншира.Каза каквото кажа че ще направи :lol:

DREAM95
11-14-2010, 17:52
Колкото повече мислиш за провал още
повече я закъсваш,не си мисли за тва.
Те нещата сами ще се наредят,че ти няма
да усетиш...Успех!

anonymous708973
11-14-2010, 18:37
Така, виждам, че те занимават типично момичешки въпроси, затова ще се опитам да бъда полезна (и кратка... може би).
Така, една жена трябва да знае какво да облече за различни случаи. Отиваш на бира. Лично аз бих пропуснала дългите обеци, лилавите сенки и фееричните шалчета. Давам тези за пример, защото обикновено се обличам така.
Бих сложила дънки, тънък пуловер и кожено яке. А може и токчетата. Косата - нищо специално, никакви диадеми и прочее. Ноктите - червени примерно. Никакви декорацийки на цветенца. Бих я вързала на висока опашка. Преоткрих тази прическа скоро и като се погледнеш в огледалото, ако косата е вдигната високо, се получава много красива линия на врата. За грима - черен молив във външния край на окото (иначе много смалява въпреки всеобщото виждане, че е добре да се ръчка навсякъде).
Пак казвам - давам пример с това, което аз бих направила.
Теми за разговор - всичко, за което се сетиш. Преспокойно можеш да си признаеш, че грам не разбираш от футбол, но си чела еди-къде-си еди-какво-си. Това ще породи дискусия, а по мое мнение, момчетата се радват да ти обяснят нещо ново. :)

Не бях кратка. Дано поне съм била полезна.

teodora87
11-14-2010, 19:01
а как да ми се реваншира :lol:

TheLastAngel
11-14-2010, 19:32
НЕ ЧАКАЙ ДА ТИ СЕ РЕВАНШИРА! ;) :D
Съвсем сериозно...

Shely
11-14-2010, 19:35
Бъди себе си. Какво му мислиш толкова какво да облечеш, и как да се гримираш.

assd
11-14-2010, 19:35
абе ква бира бе, ти пълнолетна ли си 8-)

TheBeliever
11-14-2010, 20:11
Искам да попитам : Мислиш ли ,че ще й помогнеш по някакаъв начин с държанието си? Дали ще промениш нещо като й казваш ,че е глупава? Или по някакъв начин ти доставя удоволствие?? Извинявай ,но не те разбирам... ;)

Надявам се, че ще помогна, да. Надявам се, че има надежда момичетата като нея да спрат да се държат по толкова незрял и смешен начин. Та тя е на 20 години, не мислиш ли, че би трябвало да ги е надрасла вече тези неща? Да се интересува от по-важни неща от "какво да облека за да го впечатля". И не, не се извинявай. След време ще ме разбереш.

TheLastAngel
11-14-2010, 20:30

Надявам се, че ще помогна, да. Надявам се, че има надежда момичетата като нея да спрат да се държат по толкова незрял и смешен начин. Та тя е на 20 години, не мислиш ли, че би трябвало да ги е надрасла вече тези неща? Да се интересува от по-важни неща от "какво да облека за да го впечатля". И не, не се извинявай. След време ще ме разбереш.

Мммми не ... не помагаш . Единственото ,което може да промениш в нея по този начин е самочувствието и , но след време ще ме разбереш. :)

fenastz
11-14-2010, 20:37
Бира :razz: от кое село сте :D

TheLastAngel
11-14-2010, 20:39
Момчетата не пият ли бира ? :D

TheBeliever
11-14-2010, 20:39
Може и да се обиди от отва, което й казвам - да. Може и да й се свие малко самочувствието. Но рано или късно ще разбере (евентуално), че държанието й не отговаря на възрастта й, че е смешна в очите на връстниците си и че трябва да се промени. Ето с тази цел пиша в темата й. Ако исках само да я обиждам можех да направя това и с две думи, без да давам обяснения.

3oPuTy
11-14-2010, 20:47
TheBeliever,съгласна съм с теб ... Наистина имам чувството,че чета тема,написана от 12-13 годишно момиченце :?

По темата:
К'во толкова има да му мислиш?! :-o
Голяма работа,че ще излизаш с момче за по бира :?
Нито ти е първата (предполагам),нито ти е последната среща с момче ...
Обличаш нещо удобно и подходящо за заведението,в което ще сте.Все пак не върви да си с дънки и някаква по-обикновена блуза ако ще ходите в някое заведение с жива музика,например.Ако ще се забутате в някоя кръчма пък не върви да си елегантно облечена или с някоя къса пола/рокля ... :?
Да не говорим,че дрехите говорят за намеренията на човека.Ако искаш той да си мисли "Тя иска да сме просто приятели." ще облечеш нещо по-обикновено.Ако искаш да си мисли "Ооо много е сладка,дали и тя ме харесва?!/Тя може би също ме харесва. ..." обличаш нещо по-секси,но не прекалено,защото може да си помисли и "Ооо днес май няма да стоя на сухо." :-D
Грим - според облеклото,но не и прекалено много!!!
За реванша - казваш му,че искаш да ти се реваншира с повторна среща някой път и готово.

Greennight
11-14-2010, 20:47
Ако си наистина набор 87,с тия теми положението е страшно....

TheLastAngel
11-14-2010, 20:51
Може и да се обиди от отва, което й казвам - да. Може и да й се свие малко самочувствието. Но рано или късно ще разбере (евентуално), че държанието й не отговаря на възрастта й, че е смешна в очите на връстниците си и че трябва да се промени. Ето с тази цел пиша в темата й. Ако исках само да я обиждам можех да направя това и с две думи, без да давам обяснения.

Ок ... разбирам те ,но все пак не е правилно (според мен)
Мисля, че изчерпахе темата ... ако напиша още нещо ще се повторя. :D

fenastz
11-14-2010, 21:06

Пием и още как 8-) Момичетата обаче много й се мръщят!

TheLastAngel
11-14-2010, 21:12

Пием и още как 8-) Момичетата обаче много й се мръщят!

Да , на мен лично ми е ужасно горчива , но бих направила компромис за да поканя някое момче на по бира :D ... както и да е .Не е селско ... а мъжко :D :D :D

3oPuTy
11-14-2010, 21:14
Е то приказката е такава ...
И аз по принцип като излизам с някой познат отиваме "на кафе" ама кафе не пия,защото ми се доспива от него ...
Така,че не е казано,че задължително ще се пие бира :-D

TheLastAngel
11-14-2010, 21:19
Е то приказката е такава ...
И аз по принцип като излизам с някой познат отиваме "на кафе" ама кафе не пия,защото ми се доспива от него ...
Така,че не е казано,че задължително ще се пие бира :-D

С едно момче щяхме да извеждаме кучето ми на разходка. Излезнахме ,но без кучето ... същото е :D :D

RockstarR
11-14-2010, 23:12
Не знам как да се облека иммам палто дето е топло за него ама аз се с него си ходя щото онова пролетното ми е късо и малко,дано да не е толкова топло пък и с него съм малко като мечка :lol: :lol: .После другото което е как да се държа,кво да говоря,как да се облека,кда се гримирам ли нз не го разбирам аз тия работи за тва съм на това дередже.

:razz: По-спокойно бе момиче :shock: :shock: ш ходите на по бира а не да те представя на родителите си :D :D

teodora87
11-15-2010, 04:50
абе кво ме нападате селянка съм била,нз си кво ти си селянин.И друго това че не съм като вас да хода и да излизам с момчета от 10 годишна възраст не ме прави по-различна от вас.!!!

MilanowPz
11-15-2010, 13:42
шшшшшшшшшшшш леко шшшш избием Ма селяндур ;ддд :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Salom
11-15-2010, 14:33
Един съвет от мен... Никъде не го прочетох.

Внимавай да не се напиеш!!!

sweet_sorcerer
11-15-2010, 15:36
а как да ми се реваншира :lol:
Е, и това ли чакаш някой да ти каже? Ами както ти искаш...btw когато някой каже така, значи има нещо впредвид, ако ме разбираш 8)

anonymous708973
11-15-2010, 16:59
Един съвет от мен... Никъде не го прочетох.

Внимавай да не се напиеш!!!

Да, недей!!
Но е добра идея леко да вдигнеш градуса - ще си кажеш нещата по-спокойно... Впрочем, да, реваншът си е престара тактика. Поискай втора среща и/ли целувка, ако имаш достатъчно смелост :wink: