View Full Version : Не е нормално, нали?
Не е нормално, нали? Да се скараш с момиче и да държиш на нея 6 месеца след тея караници? Да се привържеш към нея за има няма 7 месеца.. чуствам се адски тъпо.. да ми пука за човек, за когото съм безразлична смисъл вече сме говорили и стана ясно че на нея хич не й пука и няа смис да се сдобрим и аз оставам преебаната щото аз държа все още на нея.. някво.. случва ми се да се сдухам в дс, а няма смис. Първо е безсмислено, свършило е и дори е странно.. и да рева и да не рева ниш няа се промени ма ми е мн тегаво напоследък и колкото и да си натяквам че тряа съм луда за да държа още на въпросното момиче.. го правя -___-" Вие мислите ли, че т'ва е нормално еб*ти ... :х 1000000000000000% е ясно че нищо няма да е същото но ако знаете колко ми се иска.....
GossipGirl89
11-15-2010, 19:26
Ами според мен е нормално да ти е кофти ако сте били много близки приятелки и сте си споделяли всичко :) А за какво сте се скарали? Попринцип много зависи чия е била вината за скарването ви - ако е нейна наистина няма смисъл да се упрекваш и да съжаляваш, но ако си е твоя... най-добре поговорете пак, извини й се и така
Greennight
11-15-2010, 19:26
Поговорете,ако можете се сдобрете,ако не я забрави...
Ми лесно е да хвърля вината на нея, но когато проведохме нормален разговор си поех вината. Просто нз и въпроса е че не сме били толко близки, чуствах я близка амаа явно не сме. Тъпо е и ме боли в същото време. А дори няа за к'во .. дори самата не се разбирам не ми се мисли на мойте фр-та кво им е .. ;х Няа кво да се направи говорихме и се разбра че няа се сдобрим, затва ми е кофти. На нея й е все едно и няа кво повече да говорим. Простооо .. :x
mecheeeee
11-15-2010, 19:29
а за какво сте се скарали ? :(
Да съвсем възможно е ако сте били наистина добри приятели. Аз преди 2-3 ;есеца някъде \\\\още преди училище\\\\ се сдърпах с 1 съученик, ама въпреки това колкото и да не си признавам ми е кофти. Та така че ако мислиш че има смисъл поговори с приятелката ако не опитай се да забравиш друг избор няма.
:) :)
mArMaLaDkA
11-15-2010, 20:40
Нямам си и на идея, но е факт, че и аз се чувствам по същия начин. А минаха години. 8-)
Ем ясно, не е нормално :lol: май наистина безразличието е по кофти от омразата -____-"
zdrasti9182
11-16-2010, 10:18
Ще ти мине, споко.
Клин клин избива. Намери си друга приятелка, а още по-добре - приятел ;)
Намерила съм си. Но просто като се замисля примерно кво е било преди 1 година се сдухвам и ми става адски кофти.. просто ми липсва и понякога имам нужда от нея , ама на- всичко е минало, заминало.
Infection
11-16-2010, 18:20
Ще ти мине, споко.
Клин клин избива. Намери си друга приятелка, а още по-добре - приятел ;) Съгласен сам!!!