Влез

View Full Version : Помогнете.. : ((

nillz
11-16-2010, 18:51
Ми започвам отначало ..
Познаваме се с момчето отдавна..преди учехме в едно училище, но го харесваше една съученичка пък и тогава не беше толкова готин :oops:
Лятото си писахме няколко пъти и той ми призна че ме харесва.. уж щяхме да излизаме ала бала..ама не успяхме..
След време той тръгна с няква мърла която не струва нищо..ходеха около 2 месеца и не знам какво му е направила тя но му стана незаменима.. :-x
Докато ходеха ни пак си пишехме..
СКЪСАХА :grin:
Пишехме си, споделяхме си..няколко пъти АЗ съм му предлагала да излезем, но все имаше някаква работа..или на мач ще ходи или на тренировка или на село... :shock:
Няколко пъти се случи да се видим на спирката..но нищо не сме правили..нито сме се прегръщали нито целували..
Преди няколко седмици му писах и беше ядосан и го питах к'во му е..Почнахме да се караме..казах му "Аз давах всичко за тебе тя какво ти даде.. ? " и той ми отговори "Всичко" ... Какво може толкова да му е дала тя..Питала съм много негови приятели..Не..не са се чукали ...
Пък и той не е като другите..не би тръгнал с едно момиче само заради това..

Сега пак сме добре..ноо..много съм объркана не знам какво да правя..пак си пишем като се видим се поздравяваме но той толкова ме нарани със своите думи..Не знам какво да правя..

Някакви идеи..Как да се държа с него.. :x

Jessie
11-16-2010, 18:55
Какво да правиш ли ...? Порасни. :)

nillz
11-16-2010, 18:57
Какво да правиш ли ...? Порасни. :)

Пфф .. !! Темата е отворена за да ми кажете какво да правя не за да ме тропате..ЯСНО :)

Jessie
11-16-2010, 19:01
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Няма да ми държиш такъв тон ве, ЯСНО ли ти е ?! :razz: :razz: :razz:

Ако имаше ПОНЕ 14 години и сама щеше да знаеш какво да правиш... :razz: :razz: :razz: :razz:

w0sh
11-16-2010, 19:03
Хванали се две дечица да си мерят акъла.

Пълен леш.

nillz
11-16-2010, 19:03
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Няма да ми държиш такъв тон ве, ЯСНО ли ти е ?! :razz: :razz: :razz:

Ако имаше ПОНЕ 14 години и сама щеше да знаеш какво да правиш... :razz: :razz: :razz: :razz:

имам 14 спокойно..ти си последния човек който да ми казва какво да правя..питам за съвети не за това да ми казвате какво да правя.. :)

nillz
11-16-2010, 19:06
Добре бе..многознайковци..като сте толкова големи и толкова опитни аре да ми кажете какво да правя а.. :(

w0sh
11-16-2010, 19:09
Ето ти съвет:

Когато някой може да си позволи да те нарани с думи и дела веднъж, той може да го стори пак и после да потрети и т.н.

прави си изводите.

Jessie
11-16-2010, 19:16
Многознайковци сме, да. И кво - на 15 ли си ? :razz: :razz: :razz:

Пусни му пък .. :razz: :razz: :razz: :razz:

SmilezZz
11-16-2010, 19:20
Какво ли може да му е дала ?
- Любов,обич ? - Не може ли да е
това ? Щом тя е станала незаменима за
него - явно доста силно обичаро момичето
и държало на нея...А докато с теб нещата
са различни - той те има за приятелка..
Преди те е харесвал,но е било МИНАЛО - тогава
не си го оценила..Твоя вина - както и да е..
- Какво да правиш ли ? Продължи да си
живееш..Той няма да е единствения,който
ще срещнеш..

mArMaLaDkA
11-16-2010, 19:32
По някакъв начин, с който не показваш колко злобна, завистлива и комплексирана си. Независимо какво е било момичето, въпросното момче си я е обичало и толкоЗ. Коя си ти, че да раздаваш етикети на този и онзи? И защо ще я обиждаш? Защото не си ти на нейно място ли?

Явно момчето не те е харесвало особено, намерило е нещо по-добро, преодолей го.

Valento
11-16-2010, 19:39
Мъж хапе въдицата когато му се дава секс на поразия !! :D

Ssummerjam
11-16-2010, 20:42
По някакъв начин, с който не показваш колко злобна, завистлива и комплексирана си. Независимо какво е било момичето, въпросното момче си я е обичало и толкоЗ. Коя си ти, че да раздаваш етикети на този и онзи? И защо ще я обиждаш? Защото не си ти на нейно място ли?

Явно момчето не те е харесвало особено, намерило е нещо по-добро, преодолей го. Много точно казано. :)

cinderella_gugutka
11-17-2010, 09:36
Разбирам,че ти е тежко,но за толкова време се предполага,че е трябвало да си разбрала ,че това момче не те възприема по начина,по който на теб ти се иска.Ти може да му свалиш всичките звезди,но една нейна усмивка за него може да бъде всичко.Това е любовта-без абсолютно никаква логика,без правила,нелогична,красива, мопомрачителна и необятна.Не се притеснявай-някой ден и ти ще намериш щастие(даже някой ден той може да реши че иска да е с теб),но за сега спри да се унижаваш така...

izlishna
11-17-2010, 10:44
Не го отразявай известно време..

BaffaLsc
11-17-2010, 11:31
"Аз давах всичко за тебе тя какво ти даде.. ? " и той ми отговори "Всичко" .
Много е тъпо да питаш ' по - добра ли е от мене ? ' или нещо от сорта.. ;х
Изглежда ,че той не те харесва.. тежко ти е ,но предполагам ,че е така..
На колко сте ?

NeRoX
11-17-2010, 13:33
Пича не е заинтригуван от теб. Може би те приема като нищо повече от приятелка. Явно ти го е показал с безкрайните извинения, за да не излезете. Едно момче, ако има интерес винаги ще намери начин. При момичетата не е така, но при момчетата е! Според мен засега каузата е загубена.

Не го отразявай известно време..
Какво ще постигне според теб?

magita
11-17-2010, 17:36
Ти си си виновна... той няма да те чака цяла вечност... Не си го оценила намерил е нещо по-хубаво от тебе и те така :] И наистина вземи порасни

Behemoth
11-17-2010, 20:42
Няколко пъти се случи да се видим на спирката..но нищо не сме правили..нито сме се прегръщали нито целували..

..казах му "Аз давах всичко за тебе тя какво ти даде.. ?

смЕх.