View Full Version : Моля за съвет !!!
Първо искам да ви кажа здрасти на сички .. не съм много нов потребител не ми се е налагало да пиша теми предпочитах само да четем :oops: но сега имам голям проблем.. ходя с едно момиче което много ме кефи и въпроса е там че мн искам да спим с нея и тя иска да спиме но иска да се увери че не ходим с нея само заради тъпия секс .. защото не го е правила до сега и малко се притеснява да не я разкарам ли ддз .. моля без тъпи коментари за възраста ни и т.н.. просто искам съвет как да и докажа че не съм с нея само заради секса .. защото след като тя ми каза че иска да спи с мене аз няколко дена и говорех доста за това и то излезна че само заради това съм с нея а то не е така та моля ви пак ПОМОЩ :oops:
Първо искам да ви кажа здрасти на сички .. не съм много нов потребител не ми се е налагало да пиша теми предпочитах само да четем :oops: но сега имам голям проблем.. ходя с едно момиче което много ме кефи и въпроса е там че мн искам да спим с нея и тя иска да спиме но иска да се увери че не ходим с нея само заради тъпия секс .. защото не го е правила до сега и малко се притеснява да не я разкарам ли ддз .. моля без тъпи коментари за възраста ни и т.н.. просто искам съвет как да и докажа че не съм с нея само заради секса .. защото след като тя ми каза че иска да спи с мене аз няколко дена и говорех доста за това и то излезна че само заради това съм с нея а то не е така та моля ви пак ПОМОЩ :oops:
Не е трябвало да дрънкаш сега трябва да и се докажеш
на колко сте :-o
братле годините нямат значение и знам че не трябваше да дрънкам и за тва сега опрях до тука да пиша и да искам помощ дай някъв съвет как да и докажа че не е така защото наистина не е така :-x
братле годините нямат значение и знам че не трябваше да дрънкам и за тва сега опрях до тука да пиша и да искам помощ дай някъв съвет как да и докажа че не е така защото наистина не е така :-x
Какъв съвет искаш просто ще 4акаш сама да се сети за нуждите ти :lol:
вземи си яка поука от това ако не ти пусне я зарежи
или пък поговори с нея
ето един действащ съвет
стани романти4ен зоро кажи и колко
я харесваш и оби4аш 8)
внимавай какво и говориш
4е ще се усети 8)
10 пъти ти казах че не искам само секс неможе да я оставим ако не ми пусне сега.. май ти не ме разбираш какво искам 8-[
10 пъти ти казах че не искам само секс неможе да я оставим ако не ми пусне сега.. май ти не ме разбираш какво искам 8-[
Еми говори с нея 8)
темата да не е някаква
ебавка :-x
темата изобщо не е ебавка говорих с нея и тя вика как ще ми докажеш че не си с мен само заради това като само това ми повтаряше тия дни :smt102 :smt102 :smt102
темата изобщо не е ебавка говорих с нея и тя вика как ще ми докажеш че не си с мен само заради това като само това ми повтаряше тия дни :smt102 :smt102 :smt102
Еми докажи и 8)
да ама точно за това направих темата да получа съвет как най-лесно може да го направя :neutral:
да ама точно за това направих темата да получа съвет как най-лесно може да го направя :neutral:
Няма най-лесен на4ин ще
трябва да се оправиш сам
или ми пиши на лс 8)
тя знае какво чуствам към нея добре ни е и на 2-мата казвал съм и че секса е само част от връзката защото тва е съвсем нормално нещо.. и че ще се зближим повече и тва съм и го казвал но ддз май у повечко и говорех за секс .. та си извади грешно впечатление и сега просто исках да го докажа на 100 % но се пак мерси за отговора ти
годините ИМАТ значение и то голямо!!! ..
С думи .. не се доказва!! :? :?
Anarchya2
11-17-2010, 17:37
Е т`ко ми е и на мене копеле.Значи аз ти казваме неможем да е траем уназ дет ми стои етука тей и кво да ти говорим повече батко.
Годините не знам к'во значение имат за теб Хилари ама не исках просто секи да ме пита на колко години сме и т.н.. и не искам да и го докажа с думи а с някво деиствие :P
YkRaIn3ca
11-17-2010, 20:57
пич кат имаш голяма уста ся ке седиш 1 месец на сухо :) дано си си извадил поука преди да дрънкаш да мислиш :)
NeZaPoznat
11-18-2010, 11:10
Кво да ти кажем омбре 8) Първо - добре дошАл у мидата :lol: После - като не си я думкал до сега какво трЕба повече да и доказваш, че не си с нея само заради сексО. То ако беше с неЙО сал заради сексО до сега да си я резнал 100 пАти щот не ти пуска , ама и омбретата са прави в темата - на думи лесно се оправят мацки - виж като ти доде до главата на малкия Аерончо тогаз вече не е кат да се Фалиш колко голем сексаджия си :-P Давай смело - мацето навито, ти също , не се мре от секс :lol: то ако се мреше Язе да съм се тръшнал 1000 пъти до сега 8-) 8-) :P Айде умната :grin:
Извади си поука от постъпката си - наистина, преди да говори се мисли... :? Най-добре иди и поговори с нея - предполагам ще разбере, но подбирай думите внимателно, че да не оплескаш още повече нещата! Покани я на среща на кафе или в ресторант, вземи ѝ цветя и поговорете надълго и нашироко! Ако има сиво вещество момичето, предполагам ще те разбере! Айде успех и умната! :wink:
:grin: :grin: :grin: мерси и не съм чак толко малак ей :-P 18 :oops: но просто не бях имал проблем със момиче което не го е правила до сега знам че при тях е малко по плахо ама пак си плямпах глупости без да мислим че може да си помисли това ](*,)
оправихме се .. мерси се пак на хората който се опитаха да помогнат :-P