Влез

View Full Version : Какво да правя..??

Densy
11-17-2010, 11:51
Здравейте,
Проблемът ми е,че една моя приятелка харесваше момче от нашия клас. Тя не спираше да ми говори за него и постоянно слушах за въпросния..После започнах да го харесвам и аз и усещах че той мен също. Тръгнахме вчера. За мен то е момчето мечта ,но няма как да кажа на приятелката си защото тя го обожава!

kik7
11-17-2010, 11:58
Според мен не е трябвало да тръгваш с него, все пак приятелката ти го харесва преди теб. Съветвам те да признаеш на приятелката си и да и се извиниш,а момчето (колкото и да го харесваш и т.н) го зарежи защо няма смисъл да проваляш приятелството си заради едно момче ... :wink:

Късмет :-) :-) :-)

Biskfitka
11-17-2010, 12:02
Аз пък ще ти кажа да не го зарязваш! Тя би ли го зарязала заради теб? И какво си виновна ти,че той те харесва,ти него също.
Сигурна ли си,че тя ти е истинска приятелка и си заслужава приятелството ви?
Според мен има случаи,в които трябва да гледаш своето щастие...

SmilezZz
11-17-2010, 12:35
kik7 - Защо пък да го зареже..
Какво е виновна авторката,защото се харесват..
А и както каза потребителката преди мен:
- "Тя би ли скъсала с момчето,заради авторката" ?
А и щом сте истински приятели,тя няма да ти се
разсърди и ще го приеме..Все пак и той харесва ТЕБ,
а не нея..

NeRoX
11-17-2010, 12:56
Според мен зависи от това колко е важна тази приятелка за теб. Това трябва да си го прецениш сама за себе си. Ние не можем да ти го кажем. Аз примерно не бих причинил това на най-добрия ми приятел. Но на за всеки друг не би ми пукало повече от личното ми щастие...

pisentseto
11-17-2010, 12:59
Аз също мисля,че щом се харесвате много не трябва да го оставяш.А това може и да се окаже голямата ти любов,тя винаги идва точно когато най-малко я очакваме

w0sh
11-17-2010, 13:01
Просто кажи на приятелката ти истината, че е грозна и никога няма да си намери мъж и ще дебела и в компанита на 17 котки.

Densy
11-17-2010, 13:48
Мерси за съветите хора, някои са мн добри :}

anonymous708973
11-17-2010, 14:47
Аз пък ще ти кажа да не го зарязваш! Тя би ли го зарязала заради теб? И какво си виновна ти,че той те харесва,ти него също.
Сигурна ли си,че тя ти е истинска приятелка и си заслужава приятелството ви?
Според мен има случаи,в които трябва да гледаш своето щастие...

+ милион!

yozii
11-17-2010, 14:57
Според мен зависи от това колко е важна тази приятелка за теб. Това трябва да си го прецениш сама за себе си. Ние не можем да ти го кажем. Аз примерно не бих причинил това на най-добрия ми приятел. Но на за всеки друг не би ми пукало повече от личното ми щастие...

точно !! .. зависи колко е важна за теб .. а щом вече си тръгнала с него значи тя не значи много за теб .. и да го зарежеш той пак няма да я харесва нея налии .. ? смело напред !

LiRRRa
11-17-2010, 15:01
Прецени си много добре дали приятелката ти си заслужава.. Кажи й какво става, кажи й, че и двамата имате чувства и не би искала да го оставиш, НО ако тя настоява и не би го понесла, ще го оставиш заради нея. Ако някои се отнесе така към мен и поднесе нещата по този начин, не бих имала нищо против връзката им. Ако ти е истинска приятелка ще те истави да бъдеш щастлива.
Макар че.. ако се окаже, че не ти е достатъчно добра приятелка и иска да скъсате, излиза, че няма смисъл заради нея да си преебаваш връзката?!.. ;д
Не оставяй момчето. Но говори с нея.

Teffo
11-17-2010, 16:33
Ако наистина ти е приятелка не виждам защо да си развалите приятелството. Може би ще ти се сърди, но наистина, както казаха по-горе ти не си виновна, че той харесва теб, а не нея. Можеш да говориш и с него по този въпрос... не знам

Успех все пак :)

Ssummerjam
11-17-2010, 17:37
Хмм, така се получава някой път - когато прекалено хвалиш обекта на чувствата си пред приятел, той също се влюбва. Не знам какво да те посъветвам, наистина си направила голяма грешка. Приятелството е по-важно, особено като се има предвид, че чувствата ти към момчето не са сериозни, просто привличане.

Phobiaa
11-17-2010, 19:28
Ако ти е добра приятелка няма да позволи заради едно момче да си развалите приятеството.Няма смисъл да късате след ,като той не я харесва.Той няма да тръгне с нея освен насила и ти ще останеш прецакана.