Влез

View Full Version : Бившата на приятел

Slun4eviq
11-18-2010, 16:06
Здравеите ,
Имам малък проблем .
Много яко сам хлътнал по бившата на мой приятел ,но тя не проявява кой знаекакъв интерес към мен . Иска да излезем само ако има някои с нас . Мисля , че ме вазприема като приятел .Та въпросат ми е : Да продължавам ли да опорствам , как да я накарам да не ме ваприема само като приятел и как да я накарам да излезе с мен на саме ?

Благодаря предварително :)

fear4o
11-18-2010, 16:14
1 МОЛЯ ТЕ ОПРАВИ СИ ПРАВОПИСА!
2 еми човек ти познаваш момичето не ние. аз бих те посъветвал да продължиш винаги има надежда :Д

youloveme
11-18-2010, 16:25
Ми и аз мисля ,че те има само като приятел. Аз бих продължил напред ;)

Infection
11-18-2010, 17:48
Според мен те въсприема като приятел,но несъм много сигурен все пак не я познавам!!!
8)

magita
11-18-2010, 18:02
Е, тамън да не пускам нова тема... Че и аз съм хлътнала по най-добрия приятел на бившия ми... флиртуваме, ама съвсем скромно :dd ии се виждаме рядко :s

Моля слушам :(

fear4o
11-18-2010, 18:13
Е, тамън да не пускам нова тема... Че и аз съм хлътнала по най-добрия приятел на бившия ми... флиртуваме, ама съвсем скромно :dd ии се виждаме рядко :s

И на теб какъв ти е проблема? Ако искаш нещо и знаеш, че той няма да откаже го покани ти да излезете...

magita
11-18-2010, 18:19

И на теб какъв ти е проблема? Ако искаш нещо и знаеш, че той няма да откаже го покани ти да излезете...

Ми проблема ми е, че не съм сигурна + това сме в една компания и ако съм сбъркала с преценката си ще стане кофти. + това е най-добрия му приятел и се чудя дали ще постъпя правилно ...

fear4o
11-18-2010, 18:21

Ми проблема ми е, че не съм сигурна + това сме в една компания и ако съм сбъркала с преценката си ще стане кофти. + това е най-добрия му приятел и се чудя дали ще постъпя правилно ...

Еми продължи известно време наблюдавай движенията му, с намеци може и да не се занимаваш освен ако не са очевидни, защото момчетата рядко ги разбираме

jghgh
11-18-2010, 18:33
Здравеите ,
Имам малък проблем .
Много яко сам хлътнал по бившата на мой приятел ,но тя не проявява кой знаекакъв интерес към мен . Иска да излезем само ако има някои с нас . Мисля , че ме вазприема като приятел .Та въпросат ми е : Да продължавам ли да опорствам , как да я накарам да не ме ваприема само като приятел и как да я накарам да излезе с мен на саме ?

Благодаря предварително :)

-Не проява интерес
-Опитва се да не се среща с теб насаме
-Възприема те като приятел

Ясни знаци и/или намеци, че не те желае.
Момичето не пасе трева. Най-вероятно знае, че я харесваш, момичетата ги усещаме тия неща.

Не продължавай да упорстваш и не се опитвай да я караш да прави каквото и да е било. Насила хубост не става.

За собствено удоволствие си поддържай някакъв контакт с нея, но не й се натискай, нито я "карай" да излизате само 2мата, защото по този начин сам се правиш "бита карта" като 1. й показваш прекалено много чувствата си 2. изявяваш се като скапан досадник

Така че move on...
Когато момиче не иска да е самичка с теб, очевидно няма интерес към теб, камо ли чувства. А интерес не се печели с натискания, неспиращи покани и т.н.

soul1199
11-18-2010, 20:16
не те харесва,откажи се и си намери друга

SmilezZz
11-19-2010, 08:12
Явно те има само за
приятел..Просто продължи
напред и това е ((:

sasha_90
11-19-2010, 13:57
1 МОЛЯ ТЕ ОПРАВИ СИ ПРАВОПИСА!
2 еми човек ти познаваш момичето не ние. аз бих те посъветвал да продължиш винаги има надежда :Д
Това се отнася и за теб.Погледни как пишеш,после прави забележка на другите.
Авторе,в момента нищо не можеш да направиш.Но имай търпение.Рано или късно,то може да се възнагради с добро.

ScarletBite
11-19-2010, 14:49
...но тя не проявява кой знае какъв интерес към мен. Иска да излезем само, ако има някой с нас. Мисля, че ме вазприема като приятел.
Не е ли очевидно? :)