PDA

View Full Version : Въпрос за взаимотношенията м/у учениците в училище

KumchoValcho
11-18-2010, 16:25
Към 11-12ти клас вече хората започват ли да става по-зрели по начин на мислене- в смисъл продължават ли детските подигравки и караници или хората се вразумяват малко и остават тези неща зад себе си и започват да общуват като големи хора? Говоря по принцип, защото винаги има изключения.

chemist9009
11-18-2010, 16:28
при нас имаше изключения 8-) 8-) за това и класната ни казваше,че учениците в 11-12 клас карат "втори" пубертет :D :D

anonymous546178
11-18-2010, 16:31
Много зависи, някои се държат по-зряло, други по-детински

П.п. Бай дъ уей, чемист, другия месец отивам на предварителен в ХТМУ :D

chemist9009
11-18-2010, 16:49
Много зависи, някои се държат по-зряло, други по-детински

П.п. Бай дъ уей, чемист, другия месец отивам на предварителен в ХТМУ :D

Еми успех колега! Само ще ти кажа не се притеснявай дават супер лесни неща на кандидатстудентските изпити.Реално ти трябва 3 за да влезеш.Хайде чакаме те в редиците на ХТМУ. :D :D :D Успех!!! :) :)
Митът за този университет е : лесно се влиза,трудно се излиза :D :D
[ХТИ не прощава на никой]

anonymous546178
11-18-2010, 17:00
^ а мит ли е, щото и аз съм чувал нещо такова ...
Мен ХТМУ не ми е основен приоритет, но е доста добър вариант

Greennight
11-18-2010, 17:01
Строго индивидуално е...Някои узрават и на 14-15 други цял живот не узряват...

KumchoValcho
11-18-2010, 17:03
Мен ХТМУ не ми е основен приоритет, но е доста добър вариантНе знам дали е мит, но знам, че е желателно на ЛС да продължите разговора

LoupGarrou
11-18-2010, 17:10
Към 11-12ти клас вече хората започват ли да става по-зрели по начин на мислене- в смисъл продължават ли детските подигравки и караници или хората се вразумяват малко и остават тези неща зад себе си и започват да общуват като големи хора? Говоря по принцип, защото винаги има изключения.

Същото си е. Който е бил зрял в осми клас си е зрял и в 11-ти и обратното.

Към автора: кой клас си, ако не е тайна ?

chemist9009
11-18-2010, 17:13
Мен ХТМУ не ми е основен приоритет, но е доста добър вариант

Еми мит който се превръща в реалност по време на следването :D :D

ПП:извинявам се на автора за спама :) :)

mlakniwe2
11-18-2010, 17:17
Ами ся съм 11 клас и не виждам голяма разлика от миналата година, но тая година сме по-мързеливи и заспали в час,пък догодина незнам-сегашните 12-ти клас са с голямо самочувствие, щото завършват, незнам що така-общо взето 8-ми клас бяхме много задружни, 9-ти клас на групички, 10-пак така-тази година ни е все тая, но догодина незнам ко ще прая щото ме чакат доста изпити

GossipGirl89
11-18-2010, 17:32
Абе да ти кажа не съм забелязала "узряване" :D Общо взето моя клас си го помня все с просташки изпълнения... :oops: За себе си мога да кажа, че си промених доста мисленето след 12-ти клас. Т.е. откакто станах студентка взех да гледам по по-различен начин на нещата от живота :) Май точно на тая възраст, 19-20, повечето започват да осъзнават някои работи. Но то си зависи и от човека де :) Познавам хора дето са на по 14-15 и разсъждават като големи и такива дето са на по 20+ а като ги заслушаш имаш чувството, че слушаш разговори между третокласници...

KumchoValcho
11-18-2010, 17:55

Същото си е. Който е бил зрял в осми клас си е зрял и в 11-ти и обратното.

Към автора: кой клас си, ако не е тайна ?9ти

fenastz
11-18-2010, 20:23
Дано.

juveteam
11-18-2010, 20:28
Айде и аз да си кажа мнението тук...
Значи попринцип логично е като човек расте да поумнява повече и повече,но сега невиждам нищо лошо някои път да се лигавиш или да се върнете в детството и т.н... :)
Линчо ние когато е ставало на въпрос за сериозни неща сме били сериозни.Лошото е,че никога не сме бягали целия клас,а винаги е имало 3-4човека който са стоели всеки ден,всеки час и т.н...
Колкото по-големи ставате толкова по-добре,но има и края в 12клас което е най-гадното...

Reaper93
11-18-2010, 20:29
Да стават по-зрели, момичетата се мислят за големи и започват да заповядват и да си мислят, че са нещо повече от другите...Общо взето все същите пу*ки са си... :)

juveteam
11-18-2010, 20:31
Да стават по-зрели, момичетата се мислят за големи и започват да заповядват и да си мислят, че са нещо повече от другите...Общо взето все същите пу*ки са си... :)
Това са глупости...

Reaper93
11-18-2010, 20:34
Ако познаваше класа ми, нямаше да викаш така.....
По принцип се променят, не са като на 12-13, ама кат ще да е..

KumchoValcho
11-18-2010, 20:46
Айде и аз да си кажа мнението тук...
Значи попринцип логично е като човек расте да поумнява повече и повече,но сега невиждам нищо лошо някои път да се лигавиш или да се върнете в детството и т.н... :)
Линчо ние когато е ставало на въпрос за сериозни неща сме били сериозни.Лошото е,че никога не сме бягали целия клас,а винаги е имало 3-4човека който са стоели всеки ден,всеки час и т.н...
Колкото по-големи ставате толкова по-добре,но има и края в 12клас което е най-гадното...Не говорех за лигавенето - това е нещо нормално
а по-скоро за тея детски караници, нападки и подигравки. :)

Tempest
11-18-2010, 20:50

има една група от класа, които са си същински келеши... на календар големи, на размери големи, ама мозъка им обратнопропорционален на телосложението...

fenastz
11-18-2010, 20:51

Момичетата това от 5 клас го правят.

FuckedUp
11-19-2010, 19:46
Както казаха - Строго индивидуално е :)
Някои - да, някои - не :)

Jessie
11-20-2010, 12:35

Е ти сам си отговори - има изключения. Някои продължават с детските глупости - други пък не. ;)