- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Въпрос за взаимотношенията м/у учениците в училище
Към 11-12ти клас вече хората започват ли да става по-зрели по начин на мислене- в смисъл продължават ли детските подигравки и караници или хората се вразумяват малко и остават тези неща зад себе си и започват да общуват като големи хора? Говоря по принцип, защото винаги има изключения.
при нас имаше изключения![]()
за това и класната ни казваше,че учениците в 11-12 клас карат "втори" пубертет
![]()
![]()
Много зависи, някои се държат по-зряло, други по-детински
П.п. Бай дъ уей, чемист, другия месец отивам на предварителен в ХТМУ![]()
Еми успех колега! Само ще ти кажа не се притеснявай дават супер лесни неща на кандидатстудентските изпити.Реално ти трябва 3 за да влезеш.Хайде чакаме те в редиците на ХТМУ.Първоначално написано от muscle
![]()
![]()
Успех!!!
![]()
![]()
Митът за този университет е : лесно се влиза,трудно се излиза![]()
[ХТИ не прощава на никой]
^ а мит ли е, щото и аз съм чувал нещо такова ...
Мен ХТМУ не ми е основен приоритет, но е доста добър вариант
Строго индивидуално е...Някои узрават и на 14-15 други цял живот не узряват...
Не знам дали е мит, но знам, че е желателно на ЛС да продължите разговораПървоначално написано от muscle
Същото си е. Който е бил зрял в осми клас си е зрял и в 11-ти и обратното.Първоначално написано от KumchoValcho
Към автора: кой клас си, ако не е тайна ?
Еми мит който се превръща в реалност по време на следванетоПървоначално написано от muscle
![]()
![]()
ПП:извинявам се на автора за спама![]()
![]()
Ами ся съм 11 клас и не виждам голяма разлика от миналата година, но тая година сме по-мързеливи и заспали в час,пък догодина незнам-сегашните 12-ти клас са с голямо самочувствие, щото завършват, незнам що така-общо взето 8-ми клас бяхме много задружни, 9-ти клас на групички, 10-пак така-тази година ни е все тая, но догодина незнам ко ще прая щото ме чакат доста изпити
Абе да ти кажа не съм забелязала "узряване"Общо взето моя клас си го помня все с просташки изпълнения...
За себе си мога да кажа, че си промених доста мисленето след 12-ти клас. Т.е. откакто станах студентка взех да гледам по по-различен начин на нещата от живота
Май точно на тая възраст, 19-20, повечето започват да осъзнават някои работи. Но то си зависи и от човека де
Познавам хора дето са на по 14-15 и разсъждават като големи и такива дето са на по 20+ а като ги заслушаш имаш чувството, че слушаш разговори между третокласници...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
9тиПървоначално написано от LoupGarrou
Айде и аз да си кажа мнението тук...
Значи попринцип логично е като човек расте да поумнява повече и повече,но сега невиждам нищо лошо някои път да се лигавиш или да се върнете в детството и т.н...
Линчо ние когато е ставало на въпрос за сериозни неща сме били сериозни.Лошото е,че никога не сме бягали целия клас,а винаги е имало 3-4човека който са стоели всеки ден,всеки час и т.н...
Колкото по-големи ставате толкова по-добре,но има и края в 12клас което е най-гадното...
Да стават по-зрели, момичетата се мислят за големи и започват да заповядват и да си мислят, че са нещо повече от другите...Общо взето все същите пу*ки са си...![]()
Ако познаваше класа ми, нямаше да викаш така.....
По принцип се променят, не са като на 12-13, ама кат ще да е..
Не говорех за лигавенето - това е нещо нормалноПървоначално написано от juveteam
а по-скоро за тея детски караници, нападки и подигравки.![]()
има една група от класа, които са си същински келеши... на календар големи, на размери големи, ама мозъка им обратнопропорционален на телосложението...Първоначално написано от KumchoValcho
Момичетата това от 5 клас го правят.Първоначално написано от Reaper93
Както казаха - Строго индивидуално е
Някои - да, някои - не![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Е ти сам си отговори - има изключения. Някои продължават с детските глупости - други пък не.Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
I'm inlove with a criminal...