View Full Version : Тройка
kremen4eto
11-19-2010, 06:14
Това, че напоследък мечтая за тройка с приятеля ми и друго МОМИЧЕ, непременно ли означава, че ми е станал скучен сексуалния ни живот? :(
dimitar_ak
11-19-2010, 06:28
Не. Това е желание да се опита нещо непознато.
kremen4eto
11-19-2010, 07:09
А възможно ли е той да помисли, че ми е станал скучен секса?
juveteam
11-19-2010, 09:53
Хмммм....ти ще отговориш на този въпрос...
GossipGirl89
11-19-2010, 10:14
Ако седнеш и му обесниш, че просто искаш да пробваш нещо ново едва ли ще си помисли, че ти е скучен :)
Ако седнеш и му обесниш, че просто искаш да пробваш нещо ново едва ли ще си помисли, че ти е скучен :)
+1! :? Просто трябва да поговорите и ако е съгласен - търсете кандидатка! :D Но внимавай, защото това момиче може да хареса гаджето ти, просто внимавай в избора! :)
Значи , че едно момче не може да те оправи
+1! Според мен тук ти трябва момче, а не момиче! :?
Ти си приятелка-мечта 8-)
А защо с момиче,а не с момче? 8-)
Longview
11-19-2010, 18:28
Аз лично също бих предпочела с още едно момиче. Някак с 2 момчета и 1 момиче е по-... не-толкова-хубаво xD А и е по-слабо да се намерят 2 момчета, с които да направиш тройка, отколкото едно момче и едно момиче.
LovelyGirl
11-19-2010, 19:12
Ако искаше с момче, тогава може да се каже, че той не я задоволява достатъчно.Докато с момиче е по-различно.Не е имала сексуални контакти с момичета и затова и е любопитно.
Поне аз така мисля.
kremen4eto
11-20-2010, 07:12
Защото ми е любопитно да го направя с момиче, защото ще видя доволната му физиономия и защото се съмнявам, че мога да оправя 2 момчета. А и не си представям да спя с друг, искам си само с моето момче.
Е, сигурно няма да умра от кеф да го гледам да чука друга, но със сигурност ще се чувствам по-добре, в сравнение с това той да гледа как ме чука друг.
Между другото и той ми зададе същия въпрос. :D
kremen4eto
11-20-2010, 07:14
Ако искаше с момче, тогава може да се каже, че той не я задоволява достатъчно.Докато с момиче е по-различно.Не е имала сексуални контакти с момичета и затова и е любопитно.
Поне аз така мисля.
Едната причина е тази. :)
Slynchiicee
11-20-2010, 07:16
за мен и двете.. не са чак толкова нормални .. чакай малко ти си с него.. как може да мислиш за други.. ако изпитваш удоволствие от него.. не би трябвало дори да се замисляш за друг/друга... :? Незнам за мен не е нормално... ии .. другото да гледам как моето момче чука.. друга.. ами ако другата се окаже по-добра и те почнат да се чукат без ти да знаеш добре ли ще се почувстваш само щото на теб та засърбяло аналчето , пфффффффф квот искаш прай :) то си е за теб след време да не пишеш той си има друга... ;) ОТ ПРИЯТЕЛКИ ПАЗИ СЕ :)
kremen4eto
11-20-2010, 07:20
за мен и двете.. не са чак толкова нормални .. чакай малко ти си с него.. как може да мислиш за други.. ако изпитваш удоволствие от него.. не би трябвало дори да се замисляш за друг/друга... :? Незнам за мен не е нормално... ии .. другото да гледам как моето момче чука.. друга.. ами ако другата се окаже по-добра и те почнат да се чукат без ти да знаеш добре ли ще се почувстваш само щото на теб та засърбяло аналчето , пфффффффф квот искаш прай :) то си е за теб след време да не пишеш той си има друга... ;) ОТ ПРИЯТЕЛКИ ПАЗИ СЕ :)
Toчно затова не бързам, а го обмислям. Преди и аз го приемах като нещо абсолютно нередно, но сега го виждам под друг ъгъл. Може да е само моментно. :)
P.S.: Не ми намесвай аналчето, то горкото няма нищо общо. :D
Slynchiicee
11-20-2010, 07:25
хаха ок ти си знаеш мацко :) :*
Тройка.......правила съм :) И с две момчета и с две момичета и с момиче и момче. Никаква ревност, никаъв срам от никой........100% сексулано изживяване........
NomNomNom
11-21-2010, 06:49
Успех с начинанието ти пожелавам :) И на мен ми се искаше преди да пробваме с приятеля ми, но по-скоро нямаше с кого/къде и тъй.
Успех с начинанието ти пожелавам :) И на мен ми се искаше преди да пробваме с приятеля ми, но по-скоро нямаше с кого/къде и тъй.
Изобретателност трябва:) еба си живота и секс да прайш не е лесно:) се трябва да се мисли:)
NomNomNom
11-21-2010, 09:19
Изобретателност трябва:) е** си живота и секс да прайш не е лесно:) се трябва да се мисли:)
Нали :D
Дай да почваме като по Дискавъри Ченъл и да се свършва :D
kremen4eto
11-21-2010, 15:45
Мерси, но не съм се решила все още. Пък и не съм сигурна за неговото мнение. А и по някакъв начин искам да разбера как ще се чувствам и дали ще има последствия. :)
А твоят приятел искаше ли? Как решихте, че искате? Каква беше (или е) връзката ви?
SEXTRAVAGANTE
11-21-2010, 19:02
Нормално е. Всеки си има секс-фантазии. Мисля ,че трябва да говориш с приятеля ти....предполагам идеята ще му хареса.
Лично ако мен ме попита приятелката ми дали искам да добавим още 1 момиче към секса ще откажа ,защото бих си помислил ,че просто ме тества дали съм верен само на нея. Като го питаш старай се да го убедиш ,че наистина го искаш , щото може да си набие някви филми ,че го пробваш.
Успех 8)
kremen4eto
11-21-2010, 19:30
Нормално е. Всеки си има секс-фантазии. Мисля ,че трябва да говориш с приятеля ти....предполагам идеята ще му хареса.
Лично ако мен ме попита приятелката ми дали искам да добавим още 1 момиче към секса ще откажа ,защото бих си помислил ,че просто ме тества дали съм верен само на нея. Като го питаш старай се да го убедиш ,че наистина го искаш , щото може да си набие някви филми ,че го пробваш.
Успех 8)
Мерси.
Не съм го питала директно дали иска. Но лежим си ние и аз му казвам "Представи си колко ще е готино аз и още едно момиче да ти направим стриптииз, после да ти правим свирка, после да ме чукаш, да мачкаш нейните гърди ... да чукаш нея, а аз да сбъдна мечтата ти и да ти лижа топките'' ... и т.н. .... При което той има усещането, че ще експлодира и казва да спра или да се събличам. :D
Идеята му харесва, но не знам дали е готов да го направи. Може би трябва да му задам директен въпрос.
Внимавай за това дето ти каза SEXTRAVAGANTE - наистина може да си го помисли, но пък не е чак такъв проблем, защото по-важното е, че ти наистина го питаш, а не го пробваш. И другото нещо - имаш ли си втора мацка? Защото според мен има два варианта за това - или наистина, ама наистина най-добра приятелка, с която абсолютно сигурно няма да се изпокарате заради това впоследствие или трябва да ти е някоя доста чужда, която да не ти дреме за нея след това. Ама пък втората доста по-трудно ще я накараш да се чука с гаджето ти просто ей така
NomNomNom
11-22-2010, 04:42
Мерси, но не съм се решила все още. Пък и не съм сигурна за неговото мнение. А и по някакъв начин искам да разбера как ще се чувствам и дали ще има последствия. :)
А твоят приятел искаше ли? Как решихте, че искате? Каква беше (или е) връзката ви?
Аз просто му подхвърлих , че искам да опитаме нещо такова. Не бих имала против, даже би ми било страшно забавно. Той в началото беше малко скептично настроен , но свикна с идеята.
Заедно сме от година, почти по цял ден сме заедно (бяхме по-скоро , сега не чак по цял). Отношенията са регламентирани като свободни, като се изисква просто да си споделим, ако някой кръшне.
Нашето е по-скоро партньорство , от колкото любовна връзка. Особено, като вече и секс не правим. Та, за това са малко по-особени нещата от таз гледна точка.
kremen4eto
11-22-2010, 06:32
Внимавай за това дето ти каза SEXTRAVAGANTE - наистина може да си го помисли, но пък не е чак такъв проблем, защото по-важното е, че ти наистина го питаш, а не го пробваш. И другото нещо - имаш ли си втора мацка? Защото според мен има два варианта за това - или наистина, ама наистина най-добра приятелка, с която абсолютно сигурно няма да се изпокарате заради това впоследствие или трябва да ти е някоя доста чужда, която да не ти дреме за нея след това. Ама пък втората доста по-трудно ще я накараш да се чука с гаджето ти просто ей така
Много добра приятелка, която да се навие, нямам. Остава другият вариант и не мисля, че е толкова трудно да се намери. Има толкова лесни момичета в днешно време. Аз скоро го питах "Имаш ли номер в телефона на момиче, което ако и се обадиш за секс веднага ще дойде?" и той каза "Да". Така че проблемът е само, дали ще иска тройка с мен. :D
Не мисля, че ще помисли, че го пробвам. Разбрали сме се всичко директно да си казваме и ако искаме да разберем нещо да няма никакви скрити замисли. И досега сме правили така, като цяло намеците ги мразим и двамата, понеже стават обърквания.
kremen4eto
11-22-2010, 06:33
Аз просто му подхвърлих , че искам да опитаме нещо такова. Не бих имала против, даже би ми било страшно забавно. Той в началото беше малко скептично настроен , но свикна с идеята.
Заедно сме от година, почти по цял ден сме заедно (бяхме по-скоро , сега не чак по цял). Отношенията са регламентирани като свободни, като се изисква просто да си споделим, ако някой кръшне.
Нашето е по-скоро партньорство , от колкото любовна връзка. Особено, като вече и секс не правим. Та, за това са малко по-особени нещата от таз гледна точка.
Значи положението е по-различно. Нашата връзка не е отворена. :)
ООО в никакъв случей не би ми било приятно да дам на приятеля ми да чука някоя друга..било то моя приятелка или просто позната...Знам, че и на него не би му било приятно да гледа как някой ме оправя... :) Може би ако нямах връзка и ме поканят за тройка, нямаше да откажа..но да деля приятелят си, КОЙТО АДСКИ МНОГО ОБИЧАМ ... ПРОСТО НЕ СТАВА... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
PoRcHeTaTa1
11-22-2010, 16:02
Значи , че едно момче не може да те оправи
:razz: :razz:
AllenWalkerr
11-23-2010, 16:14
Ми то си зависи от т'фа как ти си го представяш ако мислиш че ти е скучен сексуалния живот значи зарди тфа мислиш за 3-йка иначе е обратното искаш непознатото .... + т'фа да зависи как го представиш на приятелят ти за 3-йката... от т'фа как го представиш ще му покажеш, че или сексуалният ти живот е случен или просто искаш ново ...
rali4ka1
11-23-2010, 17:14
Това, че напоследък мечтая за тройка с приятеля ми и друго МОМИЧЕ, непременно ли означава, че ми е станал скучен сексуалния ни живот? :(
Не е нужно половия ти живот да е скучен,за да опиташ нещо ново и различно.Не му мисли много,а действай.Но внимателно подбирай момичето с което ще го направиш,за да не останеш разочарована.Обсъдила ли си го с приятеля ти?Можеш ли да превъзмогнеш ревността?
kremen4eto
11-23-2010, 20:08
Не е нужно половия ти живот да е скучен,за да опиташ нещо ново и различно.Не му мисли много,а действай.Но внимателно подбирай момичето с което ще го направиш,за да не останеш разочарована.Обсъдила ли си го с приятеля ти?Можеш ли да превъзмогнеш ревността?
Обсъдила съм го. Навит е. Макар че имаше някои въпроси от рода на "Да не би да си сгрешила нещо, че сега да искаш да оправя друга и после да кажеш, че сме квит?" :D
Но се оказва, че с намирането на подходящо момиче наистина има проблем.
И аз точно това се чудя - дали ще мога да превъзмогна ревността си ...
AllenWalkerr, сексуалния ни живот е в апогея си, ако мога така да се изразя. Нямам никаква причина поради която да смятам, че е скучен. :)
DarkTemplar
11-25-2010, 08:43
^Има толкова сайтове за запознанства, а на живо купони, различни нови компании и т.н.
Питай и приятеля ти, може той да има някоя предвид.
Има ли момче, което да откаже тройка със 2 момичета , предлагана от приятелката му just for fun !??? :shock: :shock:
kremen4eto
11-26-2010, 07:42
Има ли момче, което да откаже тройка със 2 момичета , предлагана от приятелката му just for fun !??? :shock: :shock:
Сигурно и такива индивиди има.
NeZaPoznat
11-26-2010, 08:44
Секса с повече от един партньор - независимо момче или момиче си е просто спорт :? Личен опит 8)
kremen4eto
11-26-2010, 09:48
^Има толкова сайтове за запознанства, а на живо купони, различни нови компании и т.н.
Питай и приятеля ти, може той да има някоя предвид.
Има една негова приятелка впредвид. Но тя откакто се познават си го е искала, а той все е отказвал, за да не развалят приятелството си. И сега се страхувам ако най-накрая си сбъдне тя мечтата дали няма да има последствия после.
ГЕЙ !
Евала ти правя, ако не ревнуваш, че после може да предпочете другото момиче :)
bebchoOoOoOo
11-26-2010, 13:11
ГЕЙ !
Глупости.. ;) Моят приятел не иска тройка с друго момиче - не, че аз искам, но съм му го подхвърляла на бъзик и отговора е бил винаги един и същ: "Не искам никоя друга освен теб" и не иска и да чуе за тройка. И мога абсолютно да потвърдя, че не е гей ;]] .. Иначе преди е пробвал не точно тройка, а свирки с две момичета, та мисълта ми е, че някои момчета не искат, защото много обичат приятелката си и им е достатъчна, просто нямат желание за друга. Виж, ако са две момичета, с които няма нищо общо, тогава не знам кой би отказал.. :razz:
NeZaPoznat
11-26-2010, 13:24
Глупости.. ;) Моят приятел не иска тройка с друго момиче - не, че аз искам, но съм му го подхвърляла на бъзик и отговора е бил винаги един и същ: "Не искам никоя друга освен теб" и не иска и да чуе за тройка.
Само така ти казва :D иначе кой знае с колко твои приятелки си те предствя :-P
gogo4o4o
11-26-2010, 16:35
ГЕЙ !
НЕОГРАНИЧЕН КОМИК!!
По темата: ако си сигурна, давай, ама после да не съжаляваш!!
Моя опит е един единствен път и съжалявам. Много при това. Така се разделих с мн важен за мен човек и съвета ми ако някога искаш да проваш нещо такова е.. давай с непознати или поне полу-познати.. иначе става..
kremen4eto
11-26-2010, 20:12
Евала ти правя, ако не ревнуваш, че после може да предпочете другото момиче :)
Имам му доверие. Ако проблемът е само този - дали ще предпочете другата после, вече да бяхме го направили. Въпросът е дали ревността няма да се прояви като го гледам как и го вкарва например.
kremen4eto
11-26-2010, 20:14
ГЕЙ !
И за мен определението е такова, но те са си просто по-лигави и романтични момчета. :)
kremen4eto
11-26-2010, 20:15
Моя опит е един единствен път и съжалявам. Много при това. Така се разделих с мн важен за мен човек и съвета ми ако някога искаш да проваш нещо такова е.. давай с непознати или поне полу-познати.. иначе става..
Защо се разделихте?
kremen4eto
11-26-2010, 20:18
ГЕЙ !
Глупости.. ;) Моят приятел не иска тройка с друго момиче - не, че аз искам, но съм му го подхвърляла на бъзик и отговора е бил винаги един и същ: "Не искам никоя друга освен теб" и не иска и да чуе за тройка. И мога абсолютно да потвърдя, че не е гей ;]] .. Иначе преди е пробвал не точно тройка, а свирки с две момичета, та мисълта ми е, че някои момчета не искат, защото много обичат приятелката си и им е достатъчна, просто нямат желание за друга. Виж, ако са две момичета, с които няма нищо общо, тогава не знам кой би отказал.. :razz:
1во - Обожавам розовото :grin:
2ро - Аз не бих вярвала много на тези думи. Той може да не желае друга, но виж ти и друга е съвем друго нещо. Това е всичко по 2 и от някои неща по 4. И ако все пак греша, много се радвам за теб. :)
Kokoskata
11-27-2010, 08:16
Напълно нормално е да искаш да пробваш нещо ново. Винаги съм искала да правя тройка с двама мъже. Приятеля ми знаеше това и един ден бяхме в наш добър приятел и от дума на дума го направихме. На другия ден се чувствах ужасно. Бях направила нещо което си мислех че искам, но се оказа че не съм. Чувствах се сякаш съм изневерила на любимия (макар да не беше така) и беше ужасно. Тази случка ме накара да се замисля сериозно над връзката ми с приятеля ми. Аз не исках и да помисля за друг повече и това много заздрави връзката ни (макар че повечето няма да повярват, но е така). От тогава са минали минимум 2 години. С приятеля ми вече сме сгодени, а заедно с другия мъж се виждаме всяка седмица и сме много близки (макар да знаем че повече няма да се случи).
Та мисълта ми беше че е нормално, но помисли наистина ли го искаш. Ако го направиш наистина ти пожелавам това да заздрави връзката ти както се случи с мен, но не забравяй че той ще го прави с теб и още една жена. Аз бях сигурна че моя няма да избяга с другия мъж, но ти внимавай твоя да не му хареса повече другата жена.
Надявам се а съм ти помогнала.
Успехи.
kremen4eto
11-27-2010, 08:24
^ "да му хареса повече другата жена" - ако става дума за секса, приятелят ми е на мнение, че всичко може да се научи. Така че щом държи на мен, няма да избяга само защото оная му се е кълчила по-добре като е била отгоре. Не е и повърхностен, че да отиде при нея, само защото е имала по-хубав задник примерно.
А за тройка с друг мъж не си и помислям. За това вече съм сигурна, че ще създаде проблеми. Преди и аз съм го искала, но сега не желая друг мъж.
Ами к'во да ти кажа ... Не съм сигурна дали го искам. :)
bebchoOoOoOo
11-27-2010, 12:10
ГЕЙ !
2ро - Аз не бих вярвала много на тези думи. Той може да не желае друга, но виж ти и друга е съвем друго нещо. Това е всичко по 2 и от някои неща по 4. И ако все пак греша, много се радвам за теб. :)
Ами ето, и до преди малко го карах, ама не искаа. Виждал ме е да се целувам и натискам с две мои приятелки , но не беше особено доволен да ме гледа с друг човек, било то и момиче :lol: Много сме ревниви и двамата :D Даже като съм му казвала, че искам да пробвам с жена, не е много навит, иска си ме само за себе си.. 8-) Точно, защото съм аз, а явно означавам много за него, не би го направил .. само ако са момичета, които са само за секса и нищо повече. :)
P.S. Ама аз не искам тройка, да не си помислите нещо.. :lol: Само го питам от време на време информативно ;D
TeCHo0o0
11-27-2010, 13:50
Вие сте луди бре!
rali4ka1
11-27-2010, 21:35
ГЕЙ !
Ами ето, и до преди малко го карах, ама не искаа. Виждал ме е да се целувам и натискам с две мои приятелки , но не беше особено доволен да ме гледа с друг човек, било то и момиче :lol: Много сме ревниви и двамата :D Даже като съм му казвала, че искам да пробвам с жена, не е много навит, иска си ме само за себе си.. 8-) Точно, защото съм аз, а явно означавам много за него, не би го направил .. само ако са момичета, които са само за секса и нищо повече. :)
P.S. Ама аз не искам тройка, да не си помислите нещо.. :lol: Само го питам от време на време информативно ;D
Само си говори че не иска.Гарантирам ти го.Няма мъж,който да не иска такова изживяване.
bebchoOoOoOo
11-28-2010, 16:05
ГЕЙ !
Само си говори че не иска.Гарантирам ти го.Няма мъж,който да не иска такова изживяване.
Е хубаво, щом пък няма.. ;) Нали знаеш, че всяко правило си има изключения ;] Пък и не съм казала, че не би искал изобщо, а че не иска със сериозната си приятелка т.е. Аз. Както и да е, не съм седнала да убеждавам никой в нещо или някой, когото не познава ;)
Aз лично бих правил с мъж... :D 2 мъже и 1 жена 8-)
lifelesscorpse
11-28-2010, 16:37
Аз също много пъти съм говорила с приятеля ми за тройка с още една жена,както съм повдигала няколко пъти темата,че бих пробвала и с друг мъж,но това е само заради една фантазия,която знам,че няма да доведе до хубаво.Поне така си мисля.Той няма против да го направим с друго момиче,но мъж...Дума да не става.Не ме дава за нищо на света,което е много хубаво,но пък и аз не искам да го дам на друга...Омагьосан кръг,от който няма излизане,засега.Хем искам,хем не може,хем не трябва,защото все някой ще е наранен.
Според мен няма значение колко здрава е връзката ви.Човек лесно може да кривне без да иска в неправилна посока и после всичко се пре***ва.Все още съм 50/50 и аз.
:-o
krem4et0
11-28-2010, 18:00
Най-учтиво ви моля да намалите "чаршафите" и да се придържате към темата без подобни квалификации.
bebchoOoOoOo, Stotii и авторката получават предупреждение за неправомерно цитиране. Stotii и за другото.
Колкото по темата: Ако си на 18 с постоянен партньор от 1-2 години и искаш тройка за разнообразие, какво ли ще е ако си на 38 с 20 годишна връзка? Хубаво е човек да не отрича нещо, преди да го е пробвал, но да опита всичко на 18...после какво остава?
Лично за себе си съм мислила по темата, но не съм си се представяла с друг човек (мъж/жена) интимно. Изобщо не искам да го правя и на този етап от живота и най-вече от връзката ни, едва ли бих го направила...поне не скоро. Нямам необходимостта, желанието, дори мисълта за това не ме възбужда. Не знам как стоят точно нещата при него, шегувал се е за това, но и той е доста свенлив...интимно и би му било доста трудно чисто психически да се отпусне. Може би в някакъв етап на живота ми това ще се случи, но по-скоро бих го направила с някой друг мъж+жената, отколкото с този, който съм избрала за мой другар в живота и баща на децата ми...Смятам, че ние сме си самодостатъчни в това отношение. А и сексът с него не е просто секс...той изразява огромната ни любов един към друг. Единение на двама души, които се обичат. Друг/а аз не обичам по този начин...той-също.
kremen4eto
11-29-2010, 06:40
^ Напълно те разбирам. Радвам се, че има хора, които поставят любовта и секса на толкова високо духовно ниво.
А кога смяташ, че трябва да се опита от всичко? Когато се оженим и имаме деца ли? Сега му е времето. Друг е въпросът дали е редно да е с постоянния партньор. :)
krem4et0
11-29-2010, 06:55
С постоянния партньор по-скоро в по-късна възраст след определена доза рутина и скука в отношенията. А такава неминуемо ще се случи след десетки години заедно...няма какво да се лъжем. Но това за мен е по-скоро зряло решение, отколкото спонтанно и за кефа. Нужно е изключително голямо доверие и огромна стабилност на отношенията, за да не се позволи еднократния секс с друг партньор (3-ката все пак включва И секс с трети човек по един или друг начин) да окаже каквото и да е влияние на отношенията. Друг е въпросът дали човек трябва да опита от ВСИЧКО. Има много неща в секса, които не искам да опитвам.
Аз имам и съм имала желания за определени експерименти и с напредване на връзката и задълбаване на сексуалните отношения, по-лесно съм изразявала желанията си. На 25 имам толкова неща, които не съм правила в сексуален аспект, че биха ме квалифицирали като задръстенячка, но се надявам да имам времето и взаимното желание да ги осъществя. Тройката се включва в сексуалните ми фантазии като чиста конфигурация на хора, правещи секс. Не съм се виждала в тройка, както и не съм виждала мъжа си. За себе си искам нещо простичко - да правя секс с този човек и докато го обичам всяка поза, място, играчка е маловажно...И на става дума за духовна връзка, а за любов. Не си представям в нашето легло, между нас да има друг човек. Не си представям да целувам и докосвам интимно който и да е друг човек,а и той вярвам-също. Но при нас нещата все пак са по-особени...
kremen4eto
11-29-2010, 07:02
^ Снощи проведохме поредния разговор на тая тема. С няколко негови изказвания разбрах, че връзката ни не е достатъчно узряла за подобни експерименти. Не искам да го изгубя. Стана въпрос дали ще ревнувам и той каза "Сигурно не, ти не ревнуваш." и му казах "После ще кажеш, че не ми пука за теб, щом съм те поделила и ще се караме. Забрави за тройката."
Така че подкрепям мнението ти, че отношенията трябва да са стабилни. Почти се отказах от идеята. :)
krem4et0
11-29-2010, 07:10
За мен трябва да са налице няколко неща, преди да се пристъпи към тройка ВЪВ връзката. Голяма, проверена във времето и истинска любов, липса на каквато и да е ревност и при двамата и разбира се желание и на двамата за това. Друг вариант е когато връзката отмира и това не би й навредило повече. Разбира се има и разкрепостени партньори, за които подобни действия са нормални.
kremen4eto
11-29-2010, 16:10
^ А ние не се вписваме в нито една от изброените групи двойки. :)
SwEeTMuFFiN
11-29-2010, 17:18
искаш повече свекс игрички.
Е хубаво, щом пък няма.. ;) Нали знаеш, че всяко правило си има изключения ;] Пък и не съм казала, че не би искал изобщо, а че не иска със сериозната си приятелка т.е. Аз. Както и да е, не съм седнала да убеждавам никой в нещо или някой, когото не познава ;)
Вземи му направи една изненада.. Намери момиче и като се прибере вечерта, да завари 2 надупени полуголи момиченца в леглото му искащи него....
Ако пак откаже ще си сдържа коментара :lol: :lol: :lol:
kremen4eto
11-29-2010, 18:39
искаш повече свекс игрички.
... което също не е положително заключение. Значи игричките с него не ми стигат.
bebchoOoOoOo
11-30-2010, 11:20
Вземи му направи една изненада.. Намери момиче и като се прибере вечерта, да завари 2 надупени полуголи момиченца в леглото му искащи него....
Ако пак откаже ще си сдържа коментара :lol: :lol: :lol:
Хах, ми снощи го питах точно това, как би реагирал на такава гледка и отговора беше: "Ако оная тръгне нещо към мене, ще я дръпна и ще и кажа някои неща, след тва ще я изкарам от стаята и с теб много ще се скараме." Няма какво повече да споря, радвам се за себе си .. 8) 8-)
lorenzo2000
12-04-2010, 16:25
истината е че на почти всички мъже им допада повече жени около тях по малко биха допуснали 2 мъж....
доста жени фантазират за групово също
но другата истина е че това си е разврат с последици за духа на човек
има предсказания че преди третата световна война разврата ще достигне нечувани размери....
ако някои се интересува да напише в гугал ivanstamenov или стопанина ...има саит и форум в които са събрани достоверните пророчества от хора от ранга на Ванга и т.н.