PDA

View Full Version : Невъзможна любов

vik0883
11-19-2010, 17:44
От две години се скарах много жестоко с едно момиче. Бях и написал едни глупости и тя много ми се ядоса. Започна да ме мисли за идеот, психопат и т.н. Обижда ме много и т.н. Аз също я намразих, но от известно време хем я мразя, хем ме привлича. Лошото е, че тя не ми дава дори да я погледна. Говори ми доста остро. От известно време много я харесвам, дори спирам да я мразя. Постоянно гледам нейни снимки и си мисля за нея. Дали е възможно да се оправят нещата, при полоение, че ме мисли за психо и не ми дава да я погледна?

kik7
11-19-2010, 18:17
според мен не е възможно ..

izlishna
11-19-2010, 18:25
Възможно е, ако осъзнае, че се държи така за нещо не толкова значително (разбира се, зависи какво си и написал..)

a1a2b3v
11-19-2010, 20:54
Хмм доста време е минало и е късно за извинения... както и да е не пречи да опиташ, нали все трябва да се започне от някъде.

П.С. Както толкова си написал в тази белешка, че да я обидиш толкова много??

Stotii
11-19-2010, 21:01
(разбира се, зависи какво си и написал..)

дай малко повече инфо за да е по точен отговора ...

HandOFDooM
11-19-2010, 21:19
От две години се скарах много жестоко с едно момиче. Бях и написал едни глупости и тя много ми се ядоса. Започна да ме мисли за идеот, психопат и т.н. Обижда ме много и т.н. Аз също я намразих, но от известно време хем я мразя, хем ме привлича. Лошото е, че тя не ми дава дори да я погледна. Говори ми доста остро. От известно време много я харесвам, дори спирам да я мразя. Постоянно гледам нейни снимки и си мисля за нея. Дали е възможно да се оправят нещата, при полоение, че ме мисли за психо и не ми дава да я погледна?
ако си и написал,че ще я биеш като извратен метъл и тем подобни не се надявай 8-) 8-) 8-)

wasch0
11-20-2010, 06:55
Ами ти си си решил, че ще се бориш за нея само искаш да те подкрепим и да ти дадем идеи 8-)
Първо разбери дали си има приятел.
Ако си няма - измисли нещо оригинално, с което да се извиниш.
Ако има - просто се откажи. Не е единствена.

LiRRRa
11-20-2010, 09:22
Ако ни кажеш какво толкова е пишело в бележката, може и да ти кажем дали имаш шанс. . .
Иначе няма как.
И не вярвам, че има такова нещо като невъзможна любов, въпреки всичко.

Та какво е пишело в бележката ?

Ssummerjam
11-20-2010, 12:39
Не е невъзможно, но ще бъде трудно при положение, че си написал нещо, което наистина много я е засегнало. Пък и са минали 2 години. Но щом имаш желание и смяташ, че си заслужава - действай. :)

jghgh
11-20-2010, 12:54
Абе не е много сигурно, че няма да се сдобрите.
Винаги трябва да си имаш надеждата. :)

Имаше един пич, дето ме мразеше, и бях 99,9% убедена, че ме смята за пълна ненормалничка - не ми говореше цяла година, никакъв достъп до него, нищо.

Наскоро му се извиних и той прие и отново си пишем.
Вече изтървах шанса си за връзка с него и не се и надявам, но очевидно е избрал да ми прости и да забрави лошото.

Не й досаждай на 1во време.
Ако чувствата много напират в теб, просто й се извини и й кажи, че съжаляваш за всичко - очи в очи, и я остави.
В крайна сметка носиш отговорност за действията си - да не си я обиждал!

Ще видиш как ще реагира и ще разбереш дали да оставиш тая история настрана или не.
Бъди подготвен, че късметът може и да не е на твоя страна.
Аз чувствам, че е цяло чудо, че с онзи младеж си говорим пак. Но все пак при нас цяла година не си бяхме говорили.

SuperBadSuperFresh
11-20-2010, 15:26
Дори и да стане нещо,ще се изтрепете 8-) Ама поне ще има страст.