View Full Version : В Какво училище учиш?
Transform
11-20-2010, 14:31
В какво училище учиш(какво мислиш за него),в каква паралелка,харесва ли ти че си там и по свео желание ли влязохте там?
Аз уча в икономическа гимназия и да,харесва ми,паралеката ми е банково дело.
KumchoValcho
11-20-2010, 15:05
Харесвам си училището. Чисто е, има ред и дисциплина, учителите имат високи изисквания, поддържано е. Има готини хора.
В Хуманитарна паралелка съм с разширено изучаване на Английски език.
В хубаво училище уча.Езикова.Мафия.В немска паралелка съм.
по мое желание разбира се
беше супер строго,но вече не е,хах
паралелката е застраховане и осигуряване
mlakniwe2
11-20-2010, 15:37
Уча в ПТГ-Варна от 2007 год(8-ми клас), специалност МПТ, като кандидатствах писах всички училища и в което ме приемат, но честно казано исках в ТОХА(но не ми стигна бала), щото там е по-лесно, моята специалност пак е хубава, но е много-по-трудна, щото е много по-сложно да оправиш един комп или телевизор от колкото да сготвиш нещо :-o като цяло класа горе долу бива, можеше и да е много по-зле, класната е яка така, че гд съм доволен, училището гд бива след като го пооправиха
elito0o0o0
11-20-2010, 16:02
ГПЧЕ- гимназия с преподаване на чужди езици ;)
Английска бизнес гимназия :-P
vampire_girl_
11-20-2010, 17:26
Уча в училище,което дори не е нужно да посещаваш.Няма никакъв ред,а учениците са по-зле от животните в зоопарка.
dani4ka97100
11-20-2010, 17:39
117 добро училище хората са малко надутии ноо..
Vikito0o
11-20-2010, 17:41
Уча в училище,което дори не е нужно да посещаваш.Няма никакъв ред,а учениците са по-зле от животните в зоопарка.
Това много ме изкефи :lol:
Pwnmaster
11-20-2010, 17:56
2 АЕГ
mlakniwe2
11-20-2010, 18:10
100% отговаря на Автото във Варна
danibebi
11-20-2010, 18:15
Страхотно е училището ми, разбира се, че по свое желание влязох там. :-) Има дисциплина, паралелката ми е Предприемачество и Бизнес.
ПП: С KumchoValcho сме от едно училище. :D :-)
Много ми е интересно кое е това дебилно училище :lol:
Иначе СОУ с хуманитарен профил, без интензивно изучаван език. По - добро място не мога да си представя :D
juveteam
11-20-2010, 20:52
Еми какво да кажа...
Аз учех в такова учелище което вървеше доста надолу в смисъл,че нямаше ученици и със зор събираха по 1паралелка от 20човека за да има 9ти клас и имал съм по 550извинени и 50неизвинени отсъствия,но никои неможе да ти кажа нищо...Ходиш когато си искаш на даскало и правиш каквото си искаш...Е има и даскали който си остават на изпити,но там се взимат лесно,че направо ти дават учебниците и си преписваш ;)
Значи писали са ми 3ки,че съм носил цимент,тухли,че съм раздавал булетини :D и немога да си спомня още какви неща съм правил :D :D
Понякога имам чуството, че уча в затвор, че и по-зле :shock: :booooomb:
vagarious
11-20-2010, 21:06
Преди 5год., когато влязох в настоящето си училище, беше мноого яко.Беше фул, предимно с българи.
Сега,5год. по-късно - не мога да кажа, че пак е фул, но каквато и паплач да има - все циганейшън е. :?
Добре, че е моят клас +/- 2-3 класа, които сме българи.
Страшно много пропадна това у-ще, а иначе паралелката ми е доста хубава, за което съжалявам, че годинките така отлетяха. :?
Учителите биват, няма ред, няма хигиена, няма материална база, няма нииищо.
Добре, че съм последна година .. Адски съжалявам, че влязох там по собствено желание. :? :? :?
В икономическа гимназия съм със специалност "Застраховане и социално осигуряване" Аз исках да вляза там, но вече нямам търпение да изляза :?
Немска паралелка в езикова гимназия :)
След 7ми клас, когато трябваше да избирам в коя гимназия да вляза, въобще не мислех за тази. Прегледах всички гимназии в България, които ми се струваха надеждни. В последния момент я открих и категорично се реших да вляза в нея. Не съжалявам!
Infinity
11-21-2010, 07:12
Уча във сълсем прилично даскало. 8-)
СОУ с профилирана подготовка по Информатика и Итформационни технологии. Харесва ми това , че супер трудно си ги изкарваме шестиците по повечето предмети и от първи клас в това училище сме научени да учим здраво , за да изкараме добри оценки.
Материалната база е добре , за хигиената не мога да кажа нито нещо хубаво , нито нещо лошо .. средно положение.
Учениците - всичко си зависи от класа и от класната ръководителка.
Аз за себе си мога да кажа , че съм в страхотен клас с още по-страхотна класна. :grin:
Ssummerjam
11-21-2010, 09:41
В хуманитарна гимназия уча. По свое желание влязох и си ми харесва. :)
OtkrovennoBezrazlichna
11-21-2010, 10:26
в строителна гимназия
паралелка строителство и архитектура
бива даскалото
големи сме изруди там
не е някво затегнато даскало ама и не е мноо разпуснато
праят ни ученето интересно за да ни заинтригуват
сяко голямо междучасие ни пускат музичка от компютърния кабинет
даскалите са мноо яки
само моя класен не ма кефи. мноо е гаден! 8-) :booooomb: :booooomb:
ПМГ-природо-математическа гимназия
приемът е след 5ти клас (от миналата година след 4ти) и аз уча там от 6ти клас. Разбира се в 8ми клас смених класът, но останахме общо 5 човека в моят нов клас от старият ;д
дисциплината е на ниво, материалната база е що-годе добра.
учителите.. освен новите, другите са достатъчно строги, има някои малко повече се вживяват ама...
имаме си униформи :booooomb: :booooomb: :-x
обаче вече 5та година съм там и съм тотално изтрещяла :o :o
Transform
11-21-2010, 10:39
ПМГ-природо-математическа гимназия
приемът е след 5ти клас (от миналата година след 4ти) и аз уча там от 6ти клас. Разбира се в 8ми клас смених класът, но останахме общо 5 човека в моят нов клас от старият ;д
дисциплината е на ниво, материалната база е що-годе добра.
учителите.. освен новите, другите са достатъчно строги, има някои малко повече се вживяват ама...
имаме си униформи :booooomb: :booooomb: :-x
обаче вече 5та година съм там и съм тотално изтрещяла :o :o
Oт Сливен ли си,щото знам че ПМГ-то там има пример след 5ти клас :D
В най-обикновено СОУ, вече 12 години кибича там. :lol: Е, в природоматематически профил съм де, ама то т'ва нещо не се зачита много-много. :lol:
DaNGeRousLy
11-21-2010, 12:46
ПГОХХТ .. като, че ли можех и в по-хубаво, но съм си добре ..
Не се оплаквам .. :D
ПГОХХТ (проф. гимназия по облекло хранене и хим. технологии )
ThePowerOfLove
11-21-2010, 14:10
Математическа гимназия.
Ще съжалявам ако не ме приемат никъде, заради дипломата ми, която ще е под 5.50. От друга страна в някой техникум щях да имам 6.00, но знанията ми щяха да са на друго ниво. Самата сграда е добре, 2 салона, по 2 съблекални, но към педагогическия персонал имам някои критики ;д Общо взето всеки си мисли, че неговия предмет е по-важен..
Професионална Гимназия по Икономика.
Специалност Банково Дело.
По мое желание съм там.
Не е много лесно, но в последствие излизам с професия, добра диплома(това вече от мен зависи де)..
prinncess
11-21-2010, 17:38
ПМГ с Биология и Английски съм :P
В езикова съм а АЕ профил и съм много доволна.
Сградата е чисто нова, всичко е ново, ремонтирано, боядисано, никакви критики. Тоалетните са на ниво, даже и не мирише 8-) Единственото - много разреждат сапуна и вече само вода остана 8-)
Учителите и учениците са страхотни. Естествено, има си и изключения, но не може без тях. :)
Само физкултурен салон си нямаме, но и това ще се уреди. Униформите не са от най-хубавите, но не може всичко да е перфектно 8-)
Като цяло съм страшно приятно изненадана, а като се замисля колко ревах, че съм приета там. Майка ми искаше, а аз не 8-) Добре, че е станало на нейното <3
А онова гадното училище е или Автото, или Механото. Кое? 8-)
DeleteThisAccount
11-21-2010, 19:26
В езикова съм а АЕ профил и съм много доволна.
Сградата е чисто нова, всичко е ново, ремонтирано, боядисано, никакви критики. Тоалетните са на ниво, даже и не мирише 8-) Единственото - много разреждат сапуна и вече само вода остана 8-)
Учителите и учениците са страхотни. Естествено, има си и изключения, но не може без тях. :)
Само физкултурен салон си нямаме, но и това ще се уреди. Униформите не са от най-хубавите, но не може всичко да е перфектно 8-)
Като цяло съм страшно приятно изненадана, а като се замисля колко ревах, че съм приета там. Майка ми искаше, а аз не 8-) Добре, че е станало на нейното <3
А онова гадното училище е или Автото, или Механото. Кое? 8-) Според мен Автото, но все пак зависи от града. 8-)
SmilezZz
11-22-2010, 06:37
СОУ "Васил Левски" - град Русе...
8 "б" клас ...
Харесва ми училището,има доста добра
материална база..
Паралелка - Биология с КЕ съм..
Точно за това училище нямах никакво
желание,но майка ми ме убеди да напише
и него при кандидатстването...И въобще не
съм очаквала да вляза точно тука..
Съдба :lol: :lol:
Silverknife
11-22-2010, 08:01
В гадно. :D
TenderRebel
11-22-2010, 10:50
В Езикова Гимназия Пловдив ... ами какво да кажа за училището. Преподаването е на ниво .. даскалите имат хИпер големи изисквания ,но като цяло си е обикновено училище като всяко друго. :)
ImmortalSportFreak
11-22-2010, 12:33
Уча в НПМГ (Национално природо-математическата гимназия) в София.Още от втория срок на 6 клас реших,че искам да вляза там и 7 клас поемах много усилия и сбъднах мечтата си,след което супер много се радвах!Сега съм 10 клас и също се радвам,че уча в това страхотно училище!Учителите са готини(повечето).Намерих си много свестни приятели в това училище.Класната в момента ни е госпожата по химия-най-добрата госпожа,която съм имала!Униформи нямаме.С паралелка химия съм и влязох изцяло по собствено желание!Родителите ми само ме подкрепяха;не изискваха да съм в дадено училище,където те искат.Обстановката в училището не може да се каже,че е от най-новите,но това да ми е проблема.. ;Р НПМГ форевър!!! :grin: 8) 8) :grin: :grin: :-P
streetangel
11-22-2010, 13:06
В ГПЗЕ ( гимназия с преподаване на западни езици ) "Захарий Стоянов" гр. Сливен. Паралелка 1-ви Немски език и 2-ри Английски език. Влязох по собствено желание. :P
sladurka122
11-22-2010, 16:48
Аз уча за последна година в ,,Неофит Рилски", гр. Дупница. И ми харесва много.
100% отговаря на Автото във Варна
и в Дупница, и в Дупница :D
а по темата : уча в ПГ "Христо Ботев" технологичен профил , паралелка : предприемачество и бизнес ,, харесва ми , има ред , въпреки , че е малко строго хората са пекани :)
ПГЕЕ... специалност Системно програмиране.. сега след 12 клас вземам 3то ниво квалификация, професия програмист.. добра училщна база, точни даскали.. не се оплаквам :І
в Частна професионална гимназия по информатика и чужди езици :grin:
специалността ми е същата като на Tempest Системно програмиране :grin:
schlanky
11-23-2010, 17:11
Уча в Частна Професионална Гимназия по икономика, туризъм и информатика - БУЛПРОГРЕС. Моята специалност е икономическа - информатика. От училището съм много доволна, има страхотни преподаватели, клубове по интереси ..etc... Не съжалявам, че уча там!!!
cvetitoyoy
11-26-2010, 22:09
езикова - немски и английски :P училището не ми хресва но съм там само зощото много исках да уча немски (за което съжалявам) :(
в супер яко с ремонтирани модерни кабинети и такам. :D
ludiqtzubar96
11-27-2010, 19:35
Значи писали са ми 3ки,че съм носил цимент,тухли,че съм раздавал булетини :D и немога да си спомня още какви неща съм правил :D :D
Егати и човека!!!!!!! :D Ама много ме изкефи!! :smt002 .
EsteticLoff
11-27-2010, 19:47
В Езикова Гимназия Пловдив
яяя .. кой клас и с къв език си.. и аз съм там :lol:
DeAdLyDoSe
12-01-2010, 17:01
Немски и английски в Езикова гимназия(в Благоевград).Училището е супер, учителите са взискателни , но си разбират от работата.Е, разбира се, не лесно като до 7ми клас.Учи се здраво.Ах тоя НЕМСКИ! 8-) :booooomb: А, иначе аз си избрах това училище.Наште искаха друго, но не им мина номера. :D :shock:
anonymous708973
12-01-2010, 19:46
Може да съм писала, ама карай.
Езикова гимназия "Пловдив" с профил немски 8)
DieselBlood
12-01-2010, 20:13
ГЧЕ Васил Левски-гр.Бургас
Училището е мега зле и въпреки,че си имаме нова сграда,ако влезете вътре едва ли ще си проличи.Даскалите са някакви откачалници/без 4-5/,другото всичко ку-ку.Половината ученици са мазните чалгари/фьешъни с мозъчен капацитет по 10.Класът ми са 50-50-поливаната сме нормалните хора,другата половината са смотаняци,които се мислят за големи гъзари,въпреки че не знаят къде се намира Чили(съвсем сериозно).Голяма мания,нали??
Sisito941
12-02-2010, 12:49
Професионална гимназия по Икономика-Разград /гледам,че има доста хора в такава гимназия/.
Специалност: Митническа и данъчна администрация
Харесва си училището,имаме си всяка година Фестивал на талантите,Най-добра коледна украса,Най-многобройни ученици,маскирани на Хелоуин. Абе забавляваме се-учим,но и време за забавления намираме..И класа ми е добър.. :) :grin: :-) 8)