View Full Version : Да поправя нещата?
vpowerrr
11-20-2010, 21:19
Здравейте на всички,
Преди 2 дни направих една голяма глупост, скарах се с приятелката си и убих доста голяма част от чувствата й към мен (не става дума за изневяра). Говорих с нея за това и ми каза, че времето ще си покаже дали чувствата й ще се върнат :( Чувствам се повече от ужасно и бих искал да ми помогнете, да ми кажете дали има начин да поправя стореното, да й докажа любовта си по някакъв начин? Защото `времето ще си покаже` ми звучи като на половина `не`, а това много ме плаши. Не искам да я загубя
:(
Благодаря предварително :)
Каква голяма глупост ?
Защото много си зависи от това каква е била глупостта.
И да, правилно си усетил, "времето ще покаже" си е почти "не", според мен.
vpowerrr
11-20-2010, 21:30
Ами историята е доста дълга, но тя ми изневери веднъж и много съжеляваше, аз й простих. Преди няколко дни бяха на екскурзия и й се обаждах често, но се притеснявах че пак ще направи същата грешка и й се обадих за да й кажа да не прави глупости. Тя ми се ядоса и затвори телефона...така стана работата. Само моля без упреци, достатъчно се измъчвам :(
GossipGirl89
11-20-2010, 21:39
Казала ти е така, защото е видяла че й нямаш доверие, което пък си е напълно нормално след като вече веднъж ти е кръшнала... След такава ситуация е логично да си загубиш доверието в нея. Мисля че не тя е тази, която трябва да ти се сърди в случая. Гадно е,когато някой не ти вярва, но тя сама си го е направила така и не трябва да търси вината у теб... Щом ти е изневерила значи нещо във връзката ви куца и нещо й е липсвало. Говорили ли сте на тая тема? Ти сигурен ли си, че можеш напълно да я простиш грешката и най-вече - че си заслужава да го направиш?
Не се впечатлявай чак толкова.
Като за начало каква беше толкова "глупостта", защото може и да не е била кой знае каква глупост, а твоята да е лигла и цупла и да го прави на голям проблем ;}
Изобщо, ей така бързо да ти изстинат чувствата от единия скандал ми се струва малко нереално, при положение, че и ти е изневерявала....
Недей да го вярваш много тва, че кой знае колко си сгафил - може да си търси извинение да те отреже под претекст, че си постъпил толкова ужасно, че чувствата й са се изпарили.
А иначе си е дразнещо да тероризираш по телефоните, ама ще знаеш за следващия път ;]
Не се впечатлявай чак толкова.
може да си търси извинение да те отреже под претекст, че си постъпил толкова ужасно, че чувствата й са се изпарили.
Изневерила ти е веднъж и сега с най-нагло се сърди че и нямаш доверие !??? Не тя а ти трябва да я гледаш на криво и тя да се чуди как да оправи нещата .... Според мен не си заслужава да се дерзаеш пич... мацето не те заслужава (дори да не те знам какъв си) ...
Изневерила ти е и ти се сърди, че и нямаш пълно доерие.. и ти искаш да и се извиняваш..
Тя е тъпа и нахална а ти и ходиш по гъза.. Осъзнай се малко и я остави тя да тича след тебе в ситуацията : ) Изчакай наистина времето ще покаже, но не и се извинявай за нищо! Ако искаш всичко да е перфектно, зарежи я и ще видиш как изобщо няма да чака, ми ще тръгне да ти се извинява :)
vpowerrr
11-21-2010, 07:29
Мерси за отговорите, всички имате огромно право. Изглежда наистина не си струва :) Благодаря отново!
mechtaq_za_teb
11-21-2010, 07:34
Ами историята е доста дълга, но тя ми изневери веднъж и много съжеляваше, аз й простих. Преди няколко дни бяха на екскурзия и й се обаждах често, но се притеснявах че пак ще направи същата грешка и й се обадих за да й кажа да не прави глупости. Тя ми се ядоса и затвори телефона...така стана работата. Само моля без упреци, достатъчно се измъчвам :(Какво толкова си направил... Нищо според мен кой знае какво. Нормално е да и нямаш пълно доверие след това.