Влез

View Full Version : как да постъпя?

Me4encety
11-21-2010, 18:05
амии има едно момче(баналното начало;д)тренираме заедно,смисъл всеки ден преди повреме и след трен се виждаме е само тогава,ноо сме от един квартал и може по често.и такаа приятел ми е ала бала е да ма аз го харесвам от началото на лятото това е половин година някъде не е малко ии найстина мнго искам нещо да се получи ноо не смея да му кажа защото,ако и той ме харесва ясно,но ако не,как повече ще се държа с него и той с мен?дали ще изчезне това което е било до сега или ще сме си пак както преди?и още нещо по-малка съм с 2години това дали може да е пречка? ох много объркано стана.и така моля за съвети...

nepowtorima
11-21-2010, 18:09
Ами... извикай го да излезете.. или да ти помогне за домашно или де да знам измисли си някаква причина да се съберете за малко сами и му намекни с езика на тялото :) А за годините нормално е 2 години :)

Me4encety
11-21-2010, 18:11
ам по какъв начин да му намекна,смисъл какво разбираш под езика на тялото?

nepowtorima
11-21-2010, 18:14
Ами под езика на тялото имам нещо като в предвид да се доближиш до него... Да му се усмихваш... Зависи какви са ви взаимоотношенията... Можеш да му намекнеш като много си хубав днес или нещо от сорта :) :)

van1
11-21-2010, 18:17
Покани го да поиграте някъде двамата волейбол/ баскетбол или каквото тренирате.

razores
11-21-2010, 18:20
Дотук разбрах че той е на 14 а ти на 12 :(

experiment_m
11-21-2010, 18:21
Скачай в боя до де е време. Като го грабне някоя друга и да го мислиш после - файда няма.
Намекни му, че примерно много ти се излиза някъде, но .... примерно твоите съученички сега не могат, защото .... незнам си кво си... скучно ти е... Ако не е поне малко заинтересован и му чатка акъла - ще се усети. Аз на времето се връзвах на тия номера. :D

experiment_m
11-21-2010, 18:22
А и да не забравя - не се целувайте много, че е студено и от слюнката изпръхват джуките... :lol:

nepowtorima
11-21-2010, 18:26
А и да не забравя - не се целувайте много, че е студено и от слюнката изпръхват джуките... :lol:

:D :D :D :D Много си загрижен :D :D :D

Me4encety
11-21-2010, 18:47
аз това с усмивките и с близоста го правя,но се чудя дали ако ме харесва ще ми го каже или ще го хване срама и ще си мълчии.то аз имам известни подозрения смисъл като се замисля непрекъсното подхваща с мен да говори и винаги ми се усмихва някой път като сме сами все ми споделя там разни неща ии винаги се интересува какво става с мен и такива подобни.обаче не мога да разбера дали това си е приятелско държание или се опитва нещо да ми намекне?

Milen0v
11-21-2010, 18:54
От личен опит ти казвам че по лесно той може да хлътне по теб без да прави квито и да е чудеса, отколкото обратното.

Тоест действай бързо, че земе хлътне подир друга ходи му говори сладки приказки и се надявай да те слуша...

soul1199
11-21-2010, 20:26
покани го да излезете някой път и му намекни,че го харесваш