View Full Version : Защо изневерявате?
kiki1991
11-22-2010, 06:37
Дали хората със времето си омръзват и заради това изневеряват,или защото чувствата изтиват,или пък почва да им липсва нещо???Само искам да кажа,че съм твърдо против изневерите...ако съм с някой съм само с него,но само ако ми дава всичко от което имам нужда!Ако пък ми липсва нещо просто се разделям и си намирам друг,а не да лъжа и въртя човека с който съм защото рано или късно всичко се връща...Дано има повече хора да мислят тъка:)
kremen4eto
11-22-2010, 06:43
Изневяра бих извършила само за отмъщение. Примерно той ми е изневерил, аз съм разбрала, но той не знае, че знам и му изневерявам. След което естествено се разделяме.
Иначе съм си моногамна и ако приятелят ми не ме удовлетворява, просто го зарязвам и намирам друг. Никой невинен не заслужава да бъде лъган. :)
kiki1991
11-22-2010, 06:47
Изневяра бих извършила само за отмъщение. Примерно той ми е изневерил, аз съм разбрала, но той не знае, че знам и му изневерявам. След което естествено се разделяме.
Иначе съм си моногамна и ако приятелят ми не ме удовлетворява, просто го зарязвам и намирам друг. Никой невинен не заслужава да бъде лъган. :)
много хубаво мислене:)от колко време сте заедно?някой хора мислят така като нас,и след време се променят...:(
kremen4eto
11-22-2010, 06:50
От първото си гадже съм на това мнение. Дано не се промени. От година и половина сме заедно и той също казва, че ако желае някоя друга аз първа ще разбера. Просто няма смисъл да бъдеш с някого, щом не го желаеш. :)
kiki1991
11-22-2010, 06:59
От първото си гадже съм на това мнение. Дано не се промени. От година и половина сме заедно и той също казва, че ако желае някоя друга аз първа ще разбера. Просто няма смисъл да бъдеш с някого, щом не го желаеш. :)
хаха и моя така казва:)че ако реши да баде с друга аз ще разбера първа:)
kremen4eto
11-22-2010, 07:03
^ Да ти кажа и аз съм се чудила защо трябва да се изневерява. Защо ще се връщаш при някого след като не искаш да си при него, а ходиш при други? Приятелят ми казва, че не винаги когато изневеряваш се отказваш от човека, с който си, а някои просто искали разнообразие. Дано не усещам нуждата от разнообразие. :)
Greennight
11-22-2010, 08:04
Ако се обичаме взаимно няма смисъл,според мен повечето мъже/жени изневеряват към 40-45 годишна възраст,защото вече единият от партньорите няма желание за секс....
teammember
11-22-2010, 08:04
Аз също смятам, че инзеверите са безмислени. Ако ще изневеряваш просто го кажи на полвинката си и се разделете.
LovelyGirl
11-22-2010, 08:26
Извинявай, но това е супер глупаво.По този начин падаш на неговото ниво, а и не вярвам да ти олекне след като го направиш или пък да се чувстваш по-малко предадена.Просто не виждам никакъв смисъл в изневярата за отмъщение.(Не, че и в другата виждам смисъл).
:)
kiki1991
11-22-2010, 09:11
Извинявай, но това е супер глупаво.По този начин падаш на неговото ниво, а и не вярвам да ти олекне след като го направиш или пък да се чувстваш по-малко предадена.Просто не виждам никакъв смисъл в изневярата за отмъщение.(Не, че и в другата виждам смисъл).
и аз не знам дали ще върна ако разбера че някой който много обичам и съм му вярвала че няма да ме предаде ми изневери...много ще се замисля дали да му го върна,само заради чувството да разбере какво е...
thefreak
11-22-2010, 09:58
Големи светици се навъдихте нещо... добре е че поне вие си вярвате...
kiki1991
11-22-2010, 10:17
Големи светици се навъдихте нещо... добре е че поне вие си вярвате...
що ?
thefreak
11-22-2010, 10:38
Големи светици се навъдихте нещо... добре е че поне вие си вярвате...що ?щото съм се наслушал на тия глупости от момичетата, ама колкото искаш...
искам да кажа,че съм твърдо против изневерите...ако съм с някой съм само с него
^ала бала ница ици мици бла бла бла дрън дрън чи пляс
kiki1991
11-22-2010, 10:49
ми аз за 2 години още не съм изневерила,и предната ми връзка беше такава...не знам теб кфо те дразни
Vilencety
11-22-2010, 11:34
Аз мисля, че може би хората изневеряват, защото са забравили какво е усещането да си с друг ако са със определен човек доста време. Аз също съм против изневяратя, щом човек изневерява значи му липсва нещо (било то тръпката,внимание,грижи и т.н) :)
GossipGirl89
11-22-2010, 11:53
Аз също не съм изневерявала никога. Не ги обичам тия изневери - ако има някакъв проблем сядаме и говорим, ако не намерим решение се разделяме и после всеки си прави каквото иска... но като съм се хванала с един дo края съм си с него. Такива к*рвенски номерца с изневери, лъжи и прочие не ми допадат. Иначе причини за изневяра бол - някои изневеряват щото им липсва нещо, други щото им се е отдала възможност, трети щото е модерно да си трупаш бройки... всичко си зависи от отделния човек.
bitchwolf
11-22-2010, 13:54
Аз мисля, че може би хората изневеряват, защото са забравили какво е усещането да си с друг ако са със определен човек доста време. Аз също съм против изневяратя, щом човек изневерява значи му липсва нещо (било то тръпката,внимание,грижи и т.н) :)
+1
на мен пък ми липсваше внимание..нещо не му беше зор дали ще се виждаме или не..и аз му го върнах по този начин..еми нямаше кой знае какъв резултат,но щом е ново да се пробва. тъпа история. и аз не обичам изневерите,а след този случай пък съвсем ги отписах. не това е начина. жалко е,че трябва да се опариш,за да разбереш някои неща и все пак не съжалявам за нищо което съм направила. така или иначе няма да върна времето :)
TheLastAngel
11-22-2010, 13:58
Кой обича изневерите? Въпроса е литоричен. Все едно да обичаш лъжата. Никой неиска да лъже или да го лъжат ,но понякога се налага. Не ми казвайте ,че винаги сте искрени, защото пак ще излъжете !
Леко се отклоних от темата(отново). Веднъж го направих. Да... изневерих и много съжалявам, но мисля ,че и двамата имахме вина. Все пак "тангото се играе от двама". Той прекалено много ме ревнуваше и въпреки ,че ми даде всичко ,от което имам нужда при първия удобен момент си легнах с друго момче.
Попринцип не го правя ,защото ,ако целуна или спя с друг за мен означава ,че съм опетнила връзката си и няма смисъл след това да бъда с него. Спрях да се притеснявам ,че той може да го направи и бях на тръни почти през цялото време да не би да разбере. Беше наистина голяма грешка ,но може би е трябвало да се случи за да знам другия път как бих се чувствала след това...
Тази тема и отговорите й са се превърнали в едно голямо КЛИШЕ. По принцип думата "изневяра" би трябвало да има по - дълбоко значение, нали?!? А и отговора "като съм с някой, съм само с него" е повече от повърхностен и детски.Даже не мога да разбера защо това се дискутира във форум за 15 годишни главно. На повечето дори връзките им не биха могли да се нарекът връзки.
По темата: Достатъчно е да изброя само няколко думички: "стабилност" , "зрялост" , "доверие" , "умение за общуване" и "любов" .... за да стане ясно защо Не...
thefreak
11-22-2010, 15:10
thefreak, защо си толкова убеден,че всички изневеряват?
Чувал съм разни легенди за такива, които не изневеряват, не съм срещал такива още. Най-вероятно не съществуват.
литоричен.
риторичен...
TheLastAngel
11-22-2010, 15:15
литоричен.
риторичен...
ОПА ... знам че е "риторичен" просто допускам много неуместни печатни грешки понякога :oops: :D
PoRcHeTaTa1
11-22-2010, 15:52
Сексуалната неудовлетвореност!!!
* Повечето изневеряващи жени, когато търсят обяснение за постъпката си, посочват на първо място именно недостатъчния или неудовлетворяващ ги секс.
* Нежеланието да се сподели и потърси решение на проблема с партньора, прави почти неизбежно създаването на друга, емоционално наситена връзка, в която обаче жената изключително рядко намира търсения всъщност емоционален баланс.
Радвам се,че прочетох такива отговори,дано наистина има хора,които мислят така.
Пълна глупост и безсмислие е изневярата,но съм изневерявала на приятеля си,причините са много и обясненията също.не беше правилно ,но това оправи нещата между нас,колкото и странно да звучи.не мога да кажа че съм ЗА изневярата,но не мога да кажа ,че съм и ПРОТЕВ нея.Зависи от много неща,най-вече от танцуващите блуса.
NomNomNom
11-22-2010, 17:34
Като изневерявам си казвам. Случва ми се . Нищо не може да ме откаже, ако ми се прииска да спя с някого. Това не пречи на партньорските ми отношения, защото те се базират на съвсем друго.
thefreak
11-22-2010, 17:47
литоричен.
риторичен...
ОПА ... знам че е "риторичен" просто допускам много неуместни печатни грешки понякога :oops: :D
Да ти кажа р е доста далече от л на клавиатурата, ама ще се направя на разсеян...
MakeMeLaugh
11-22-2010, 17:55
Като изневерявам си казвам. Случва ми се . Нищо не може да ме откаже, ако ми се прииска да спя с някого. Това не пречи на партньорските ми отношения, защото те се базират на съвсем друго.
Колко удобно... ;)
imagination888
11-22-2010, 18:23
Честно казано не съм против изневерите, но за такава изневяра, която е за една нощ, а не за тайна връзка в продължение на месеци, години да лъжеш човека до теб.
TheLastAngel
11-22-2010, 18:25
литоричен.
риторичен...
Да ти кажа р е доста далече от л на клавиатурата, ама ще се направя на разсеян...
Когато не пишеш на фонетика са точно едно до друго..Виж червените буквички. :)
Остави го да си мисли каквото си поиска ... и без това не ми пука ;-)
Такава съм си ,греша... просто несъм забелязала грешката...
Изневяра е само , ако има нещо сериозно.
Това , че се прави секс с другиго , освен половинката е кофти , но не го приемам за изневяра.
Не бих го и простил де .
kiki1991
11-23-2010, 03:39
да така е,но и аз не бих простила защото чувставата ми в момента са много силни и много ревнувам,даже се дразня само при мислата че говори с някоя...но както има една приказка която е мн вярна...,,иска ли да изневери-ходи го спри"така че се надявам с времето да го преодолея,защото ще се побъркам от мисли когато не сме заедно
roshkors
11-23-2010, 04:24
За мен повечето продължителни връзки се крепят на лъжи. От там идва израза, че трябва да правим компромиси :) много малко хора си струват за такива дълги взаимоотношения.
kremen4eto
11-23-2010, 20:11
и аз не знам дали ще върна ако разбера че някой който много обичам и съм му вярвала че няма да ме предаде ми изневери...много ще се замисля дали да му го върна,само заради чувството да разбере какво е...
"Отмъщението не връща загубеното, но помага да го преодолееш." ... На мен от отмъщението ми олеква. :)
основните причини са две :
1. Нещо ти липсва във връзката(секс,любов,вниман е,нежност и др.)
2. Липсва ти новото запознанство, новата тръпка, емоциите при първата целувка и секс