PDA

View Full Version : Защо се получава така,моля за съвет.



summerz
11-22-2010, 12:34
Здравейте имам въпрос?Защо помагам на всички от класа
примерно,момичетата ме харесват,имам доста приятели.Всички от класа ми постоянно ми споделят разни неща и т.н :)Пък и съм доста забавен,даже понякога съм лигав много ама кво да се прави :D ..Та всички споделят,хилят се,забавляваме се уж..И кво става изведнъж? Говорят ми зад гърба..Имаше 1 момиче,което беше много зле с английския (аз съм в математическа гимназия в момента) ,та момичето трябваше да напише думите за другия път ,250 думи бяха и ако ги напише с превод и всичко на контролна щяла да и пише 6..никой не искаше да ги напише ,защото бяха доста.Аз и казах ,че не ми е проблем ще ги напиша на бързо ,че и без това ми е скучно в часовете ,че повечето пъти свършвам преди другите.Написах и думите нали ,другия път тя имаше 6ца.После тя казала ,че съм претендирал с това колко съм умен и че съм искал да се искарам кат големия "дженталмен" и за тва съм ги написа.Ядосах се малко ,но карей .. мина..Понеже се обличам с чистички дрехи и имам брат на 17 години.Той си копува някой път скъпи неща и аз когат му станат по малки ги взимам,защото са адски готини и запазени.Та когато дойда примерно с дрехи и шал или нещо такова комбинирано готино те после говорят,ТОЯ ПА САМО ПРЕТЕНДИРА С ПАРИТЕ СИ .. А това не е вярно не съм претендирал с парите си ,дори нямам много пари не сме богати просто съм взимал някой неща от брат ми:). 8-) Та въпроса ми е,защо вървят по мене,подмазват ми се,искат некви неща от мене,а когато са сами примерно ми говорят зад гърба къв съм бил?..

Spikeey
11-22-2010, 12:37
Кви приятели са ти те? Т'ва са използвачи :?

ameli
11-22-2010, 12:51
Всеки си следи интереса, а като те виждат каква добра душа си просто, не могат да ти устоят.. Не им се връзвай ;)

SmilezZz
11-22-2010, 19:20
На всеки му говорят зад гърба..
Просто не им обръщай внимание,не бива
да се занимаваш с такива идиоти..
- НЕ бъди чак толкова добър с тях..Защото
те го виждат и постоянно те използват заради
това..
- Всъщност ако тези хора ги наричаш приятели,
жестоко грешиш..Както казаха и преди мен:
- Те са използвачи...

FuckedUp
11-22-2010, 19:28
Не стига, че те изпозлват, а ти им правиш услуги и им се връзваш..тцтц..

Tempest
11-22-2010, 22:15
човече, осъзнай се! Прочети какво си написал и се осъзнай... сам се напсувай и сам си дай съвет...

виждаш ли? Колко по-лесно било да го напишеш на notepad и да го прочетеш на ум... после сам си вадиш изводите и готово... тука всички казват или 1 и също (поне вярно), или нищо по темата...

svetlidim
11-22-2010, 22:26
Аз пък ще те посъветвам да се запазиш като човека,който си. Не те познавам, но ако си забавен, умен, услужлив, приличен, не мисля че имаш проблем. Всички в тази възраст клюкарят, дори за най-близките си, какво остава за другите... Помагай им, но само ако те помолят, и не винаги приемай от първия път, замисляй се...търси си причина. Иначе скоро ще станеш зубъра на класа и момчето за всичко. И така по-лесно и по-често ще ти се сърдят, ако не им изпълниш нещо както трябва и пак ще си виновен.
Гледай си себе си и остави другите да се оправят, а ако имат крещяща нужда от помощ и бъдеш помолен - помогни.

modjodjodjo
11-23-2010, 07:33
На теория всички се разбираме, на практика всеки си гледа интереса :-D

radeberger
11-23-2010, 07:44
Завистта винаги ще я има ;) Както ще има и някой, който ти говори зад гърба. Такъв е живота :D

Reaper93
11-23-2010, 07:47
Ех колко неблагодарници имаш за приятели...Може би просто ти завиждат, че си по-умен от тях, но това ти е голям + използвай го занапред и ще ти помогне много(особенно eng.).
И се обличай както ти е кеф на тебе, да не ти пука.Щом приказват, че имаш пари и т.н. значи си по-напред от тях..