.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Защо се получава така,моля за съвет.

Здравейте имам въпрос?Защо помагам на всички от класа
    примерно,момичетата ме харесват,имам доста приятели.Всички от класа ми постоянно ми споделят разни неща и т.н Пък и съм доста забавен,даже понякога съм лигав много ама кво да се прави ..Та всички споделят,хилят се,забавляваме се уж..И кво става изведнъж? Говорят ми зад гърба..Имаше 1 момиче,което беше много зле с английския (аз съм в математическа гимназия в момента) ,та момичето трябваше да напише думите за другия път ,250 думи бяха и ако ги напише с превод и всичко на контролна щяла да и пише 6..никой не искаше да ги напише ,защото бяха доста.Аз и казах ,че не ми е проблем ще ги напиша на бързо ,че и без това ми е скучно в часовете ,че повечето пъти свършвам преди другите.Написах и думите нали ,другия път тя имаше 6ца.После тя казала ,че съм претендирал с това колко съм умен и че съм искал да се искарам кат големия "дженталмен" и за тва съм ги написа.Ядосах се малко ,но карей .. мина..Понеже се обличам с чистички дрехи и имам брат на 17 години.Той си копува някой път скъпи неща и аз когат му станат по малки ги взимам,защото са адски готини и запазени.Та когато дойда примерно с дрехи и шал или нещо такова комбинирано готино те после говорят,ТОЯ ПА САМО ПРЕТЕНДИРА С ПАРИТЕ СИ .. А това не е вярно не съм претендирал с парите си ,дори нямам много пари не сме богати просто съм взимал някой неща от брат ми. Та въпроса ми е,защо вървят по мене,подмазват ми се,искат некви неща от мене,а когато са сами примерно ми говорят зад гърба къв съм бил?..

Град
    Destiny Islands
    Кви приятели са ти те? Т'ва са използвачи
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Мега фен Аватара на ameli
    Всеки си следи интереса, а като те виждат каква добра душа си просто, не могат да ти устоят.. Не им се връзвай
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На всеки му говорят зад гърба..
    Просто не им обръщай внимание,не бива
    да се занимаваш с такива идиоти..
    - НЕ бъди чак толкова добър с тях..Защото
    те го виждат и постоянно те използват заради
    това..
    - Всъщност ако тези хора ги наричаш приятели,
    жестоко грешиш..Както казаха и преди мен:
    - Те са използвачи...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Не стига, че те изпозлват, а ти им правиш услуги и им се връзваш..тцтц..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    човече, осъзнай се! Прочети какво си написал и се осъзнай... сам се напсувай и сам си дай съвет...

виждаш ли? Колко по-лесно било да го напишеш на notepad и да го прочетеш на ум... после сам си вадиш изводите и готово... тука всички казват или 1 и също (поне вярно), или нищо по темата...

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Аз пък ще те посъветвам да се запазиш като човека,който си. Не те познавам, но ако си забавен, умен, услужлив, приличен, не мисля че имаш проблем. Всички в тази възраст клюкарят, дори за най-близките си, какво остава за другите... Помагай им, но само ако те помолят, и не винаги приемай от първия път, замисляй се...търси си причина. Иначе скоро ще станеш зубъра на класа и момчето за всичко. И така по-лесно и по-често ще ти се сърдят, ако не им изпълниш нещо както трябва и пак ще си виновен.
    Гледай си себе си и остави другите да се оправят, а ако имат крещяща нужда от помощ и бъдеш помолен - помогни.
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

На теория всички се разбираме, на практика всеки си гледа интереса

Супер фен Аватара на radeberger
    Завистта винаги ще я има Както ще има и някой, който ти говори зад гърба. Такъв е живота

Ех колко неблагодарници имаш за приятели...Може би просто ти завиждат, че си по-умен от тях, но това ти е голям + използвай го занапред и ще ти помогне много(особенно eng.).
    И се обличай както ти е кеф на тебе, да не ти пука.Щом приказват, че имаш пари и т.н. значи си по-напред от тях..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си