Влез

View Full Version : Момичето ми ме смята за даденост

dinozavar1909
11-23-2010, 12:25
...призна ми тя вчера. На 18 е, аз съм малко по-голям. Въпреки че ме харесва, усещам че се държа прекалено близко с нея, може би й досаждам и т.н. Питам я кога ще учи, звъня й често, соу он. Тя почти никога не се сеща да го прави. Ииии... това признание дойде вчера. Какво да направя? Да спра да я търся изобщо? Да спра да се държа мило? Аз я обичам, тя мен също.. обаче не го показва толкова много.. поради горните причини. Какво да правя?

Luscious_Heart
11-23-2010, 18:04
Аз съм момиче и приятелят ми звъни много по-често от мен, но причината е, че самата аз не ща да се натрапвам, имам едно такова чувство за вина, че мога да му отнема от свободното време. :D Иначе той все ме разпитва какво правя, а ако аз го питам нещо, ми казва само: "Ми .. (еди си кво прави) А що питаш?" :booooomb: Но не го чувствам като даденост.

Веднага промени установените практики, иначе страстта е изгубена.

sweet_sorcerer
11-23-2010, 18:10
Само едно не мога да разбера - как така хем те обича, хем те приема за даденост?....

Stotii
11-23-2010, 18:17
Само едно не мога да разбера - как така хем те обича, хем те приема за даденост?....

:neutral:

Seattle
11-24-2010, 04:13
Остави кво ти е казала, по скоро се огледай дали наистина е така. Ако всъщност действията и отговарят на това което ти е "признала", тогава намали комуникациите на през ден или два. Въпреки че и това не е гаранция за оправяне на нещата. По скоро, ако на истина си и дотегнал, е нещата да стават все по зле така че ако си усетил че се държи по различно с теб, то направо и казвай да ходи да си намери друга играчка (разбира се не толкова директно :D ).
Колкото повече им се огажда и ходи по акъла толкова по зле става, вземи го от човек патил точно от това. Никога повече.

SkyEatsAirplane
11-24-2010, 04:22
Защо просто не си поговорите? Всички хора са различни. Някои са по затворени и по-трудно се сближават и обратното... Просто поговори с нея кажи и какво те тревожи/дразни :) Може пък тя да обича да и се обръща повече внимание и да бъде търсена :)

dinozavar1909
11-24-2010, 13:09
така е, пичове... говорили сме си. Чувствам се все едно ходя по нея като малко влюбено кученце. Спрял съм отдавна да й говоря сантименталности, не знам какво да правя.. все пак усещам, че й досаждам. Значи решението е да я игнорирам... а тук каква би била гаранцията, че няма да се отдръпне по-бързо? :\ Сорсърър - ами... и аз не знам вече.

eXxXciTeD
11-24-2010, 16:58
Пич, късметлия си.. В повечето случай да ти е казала нещо от сорта на изгасна ни искрата и да сте скъсали...Та тя ти казва открито какъв е проблемът, к`во се чудиш! Недей да се съгласяваш с нея, когато мнението и е различно от твоето, недей да и навлизаш в личното пространство, ти също си ценен, зает, търсен и нямаш нужда да тичаш при нея през 2 часа. Трудно е когато си влюбен, но го направи точно по тази причина. Ако продължаваш така, не създаваш привличане и ще последва "Нека си останем приятели", от което ще те заболи доста. Успех с мацката и се стягай 8)