Влез

View Full Version : Тъпа работаа .. ;х

kpucunky
11-24-2010, 19:09
Ммм така .. значии моя проблем е малко странен и сигурно съм единствения случай :-o и да кажа, че съм на 15 защото със сигурност ще ме питате .. ии айде само ако може без подигравки, нападки и подобни .. искам само сериозни мнения по темата ;]]
Значии просто не знам кво ми става .. когато разбера, че някое момче ме харесва ии вместо да ми стане яко аз започвам да изпитвам нещо като страх (незнайно от какво ;х) не знам и аз как да ви го опиша чувството.. сърцето ми започва да бие силно .. изпитвам някакво притеснение, искам да изчезна някъде ;х ебаси #-o .. ии по тая причина не общувам много с момчета от страх да не започнат да ме харесват ( не че се имам за голямата красавицаа.. и си мисля, че е нужно всяко момче да се влюби в мен.. но просто не мога да го контролирам това чувство което ме обзема всеки пътт :-s ) ии едвали не след това да искат и нещо повече от приятелство .. :-k не знам изобщо от какво е породено това чувство :-o опитвам се да не мисля така .. да си казвам, че това е съвсем нормално нещо но не става тези мисли нахлуват в главата ми всеки път когато изпадна в такава ситуация.. когато някое момче иска да се запознае с мен например #-o направо не знам какво да правя.. не искам да е така искам да общувам свободно с момчетата ии когато стане дума за нещо по-сериозно от приятелство да не изпитвам отново притеснение :( . Искам да кажа, че гадже съм си имала и с него беше абсолютно същото .. абсолютно всеки божи ден се чувствах странно и изпитвах тъпото чувство дето няма дума с която да го нарека :? . Може би така се чувствам и се притеснявам от обвързване защото прекалено много се интересувам какво ще кажат другите :smt017 ох не знам .. ще се надявам да ми помогнете по някакъв начин (ако има такъв изобщо :? ). Преди 1-2 години някъде не помня да съм се чувствала така .. но със всяка измината година това става все по силно ;x ии не знам как да се оправя :neutral: !
Е ... това е от мен темата не е ебавка и се надявам да се отнесете сериозно към нея и да ми помогнете :-o ]

nepowtorima
11-24-2010, 19:23
Едва ли си единствената... която се притеснява от връзка или запознанство ... Да си била наранявана или нещо друго да се притесняваш да не стане някой гаф.. не нали..? Странно чувство да се притесняваш от момчета (че и от гаджето си) Какво ... :? :? пука ти какво ще кажат другите... Да си гледат работата въобще не мисли за тях, гледай на момчетата като приятели - докато не изникнат чувства...

Master_88
11-24-2010, 19:28
Най-вероятно не си достатъчно самоуверена. Абстрахирай се от това кой какво ще каже и гледай себе си. Дори да се изложиш пред някой, това не трябва да те притеснява, тъй като ще срещнеш много други пред които можеш да се покажеш в положителна светлина. Успехи.

experiment_m
11-24-2010, 19:31
От това, което си написала, оставам с впечатление, че си притеснителна и затворена в себе си. Може би това усещане го имаш и при запознаване с нови хора без значение от пол и възраст. Ако е правилно това заключение до което съм стигнал е желателно да си намериш компания, с която да не ти е проблем да прекарваш повече време и най-важното да излизаш повече сред хора. Ключът към решаването на проблема ти е самоконтрола. Обикновено когато хората са заедно са по-силни и са способни да се държат по-освободено от колкото са в действителност.
Може и реално проблема да в това какво ще иска от теб това момече. Дали няма да иска нещо по сериозно с времето във вашата връзка. И може би ти не си готова за такива отношения. Важното е да знаеш, че ти единствено можеш да сложиш границите до които дадения човек ще стигне с теб. И естествено не бива да забравяш това. Започнеш ли сама да управляваш живота си и страхът ще изчезне.

experiment_m
11-25-2010, 20:12
Много интересно се получава, когато някой отдели половин час, за да напише тема за собствения си проблем и в момента, когато му отговорят, губи всякакъв интерес. ?!?!?!? :?

kpucunky
11-25-2010, 20:33
Много интересно се получава, когато някой отдели половин час, за да напише тема за собствения си проблем и в момента, когато му отговорят, губи всякакъв интерес. ?!?!?!? :?не е вярно ;] нямаше да пиша тема ако не ме интересуваше и не исках да ми помогнете така че.. спокойно чета ви мненията ! ;pp

mimityy34
11-26-2010, 17:13
От това, което си написала, оставам с впечатление, че си притеснителна и затворена в себе си. Може би това усещане го имаш и при запознаване с нови хора без значение от пол и възраст. Ако е правилно това заключение до което съм стигнал е желателно да си намериш компания, с която да не ти е проблем да прекарваш повече време и най-важното да излизаш повече сред хора. Ключът към решаването на проблема ти е самоконтрола. Обикновено когато хората са заедно са по-силни и са способни да се държат по-освободено от колкото са в действителност.
Може и реално проблема да в това какво ще иска от теб това момече. Дали няма да иска нещо по сериозно с времето във вашата връзка. И може би ти не си готова за такива отношения. Важното е да знаеш, че ти единствено можеш да сложиш границите до които дадения човек ще стигне с теб. И естествено не бива да забравяш това. Започнеш ли сама да управляваш живота си и страхът ще изчезне.

Напълно съм съгласна с experiment_m
:) и междудругото аз имах същия проблем :-o но просто прави това от което се страхуваш или срамуваш за да се избегне това чувство .. отиди запознай се с някое момче в у-ще .. излез с някоя приятелка и и кажи да доведе малко момчета и така ще намерите нещо :) Сигорна съм че ще се справиш защото аз успях .. Не се срамувай .. карай го по леко да не ти пука 8-)
Успех :-)

kpucunky
11-26-2010, 17:48

Напълно съм съгласна с experiment_m
:) и междудругото аз имах същия проблем :-o но просто прави това от което се страхуваш или срамуваш за да се избегне това чувство .. отиди запознай се с някое момче в у-ще .. излез с някоя приятелка и и кажи да доведе малко момчета и така ще намерите нещо :) Сигорна съм че ще се справиш защото аз успях .. Не се срамувай .. карай го по леко да не ти пука 8-)
Успех :-) хехе амии опитвам се.. ама :( ;d

MeLikesPie
11-26-2010, 19:15

Страхотен и верен психологичен анализ, ама щеше да е още по-страхотен, ако беше съпроводен с верен правопис 8-)

Иначе, може би се чувстваш виновна, че не заслужаваш внимание... Не, по-скоро се страхуваш от това, че хората ще разберат, че някой те харесва, и ще ги интересува. То вече стана ясно, че си стеснителна, така че е разбираемо да се плашиш от внимание. Имаш ли най-добра приятелка, с която да нямаш такива проблеми? Освен семейството, има ли други хора, които са ти достатъчно близки, че да се държиш абсолютно естествено пред тях? Ако няма, значи трябва да почне да има ;-)

Аз не се страхувам да общувам с момчета, защото съм приела, че няма шанс да ме харесват :cry:

Блазе ти, маце, щом толко обожатели си имаш... Възползвай се, че да има за кво да ти завиждам 8-)

experiment_m
11-26-2010, 19:56
Извинявам се на автора на темата за критиката от моя страна.
Колкото повече време прекарваш с хората, толкова повече ще свикнеш да общуваш с тях и няма да ти е толкова притеснено в тяхна компания.
А колкото до правописа ми, MeLikesPie , посочи точно къде съм сбъркал, за да знам за друг път.