Влез

View Full Version : Объркана съм

sme6ko0o
11-25-2010, 09:47
Здравейте, имам едно питане. Има едно момче с което се познаваме от няколко години вече… Когато се запознахме започнахме лека авантюра, която си остана само това и всичките ни срещи, и общуване бяха тайни… намери си приятелка и прекъснахме отношения, докато отново не остана сам… сега отново си пишем, чуваме се и дори веднъж се видяхме ( говорихме си доста, което не го бяхме правили до сега… той искаше и нещо повече, но аз не ), но като цяло срещата мина много приятно… Сега той отново се държи като преди… опитва се да ме обеди, че е гадняр, но на живо аз виждам, че не е такъв и това много ме изнервя… Сеща се сам да ми пише, когато пък аз му пиша той ми отговаря… но веднъж се държи мило, друг път се прави на важен и се държи пренебрежително… и от това държание не мога да разбера, дали има някакъв интерес, или просто си играе с мен, като предния път…. Дали всичко е просто защото е наранен, или наистина не иска нищо с мен (освен секс, разбира се). И как да подходя към него за да разбера, как стоят нещата наистина… но не и да го питам директно защото няма да ми отговори… тоест за момента няма как да го видя на живо, а в skype или чрез sms въобще не бих могла да разбера, или ще ме излъже,или въобще няма да ми отговори…
Благодаря за съветите предварително.

nepowtorima
11-25-2010, 10:06
ВНИМАНИЕ! Кирилицата е задължителна. Теми или коментари на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!

Не го ли прочете това над мястото от където си писала темата :? :? :? :?

Мм... по темата като цяло казваш, че сте си говорили и така нататък значи сте приятели. А щом казваш, че преди е било същото и накрая си е фанал гадже аз мисля, че и сега е същото... разиграва те.. зарежи го .. има достатъчно риби в морето... Успех... :)

modjodjodjo
11-25-2010, 12:11
Според мен, ако и ти имаш интерес към него се прави на недостъпна. Повърти го месец два..може и малко повече, и ако той не се откаже от теб начи можеш да пристъпиш в действие

SemperFidelis
11-25-2010, 12:16
С извинение, но скайп такова таковата на всякакви контакти. Ако имате опция да се срещнете се разберете. В скайп, чрез смс-и и всякакви такива, винаги можеш да се объркаш.

sme6ko0o
11-25-2010, 12:24
Ами да, това е проблема, че когато сме очи в очи и всичко е наред, миличък и страхотен от всякаде, а като общуваме виртуално и всичко се прецаква... а той не излиза много и винаги трябва да го чакам, когато на него му скимне тогава да се видим... и това също нз как да го променя... а може би и проблема да е в мен нз... когато му пиша си мисля, че досаждам, но пък той ми отговаря и нзззз пак...

SemperFidelis
11-25-2010, 13:22
Зарязвате го тоя скайп и готово.

zaiek
11-25-2010, 13:26
Повечето момчета се страхуват да признаят какво чувстват и кат се държат грубо си мислят, че по този начин са по - забележими .... така че според мен не го отблъсквай, но и не му се даваи лесно ::)

sme6ko0o
11-25-2010, 22:34
и тогава, ако всичко е маска... как да го накарам да я свали ??

SemperFidelis
11-25-2010, 23:06
К'ви са тея маски, глупости... ако ти има доверие, ще ти казва истината и няма да те лъже и да лицемерничи. Ако не ти вярва к'вото и да правиш няма да ти я каже.

sme6ko0o
11-26-2010, 13:49
Еми да ама, ако наистина е разочарован и въпреки че знае, че може да ми има доверие го прави от предпазливост... какво да правя, защото и аз съм така не се разкривам лесно.. никак даже

Infection
11-26-2010, 14:02
[color=red]

Мм... по темата като цяло казваш, че сте си говорили и така нататък значи сте приятели. А щом казваш, че преди е било същото и накрая си е фанал гадже аз мисля, че и сега е същото... разиграва те.. зарежи го .. има достатъчно риби в морето... Успех... :)
Съгласен съм!!! 8)