View Full Version : Секс
Здравеите искам да попитам .... защо когато правя секс с моита приятелка винаги пурвият пут свуршвам бързо .... слет това вече вторият пут не е така ... ако някои може да помогне да пише
Благодаря предварително
rali4ka1
11-27-2010, 21:31
И в тази тема ли трябва да се каже,че с времето ще се оправи.Одари си една злобарка предварително и няма да имаш такъв проблем.
И това пробвах ама не става пак същата работа ....
juveteam
11-28-2010, 08:03
Еми прави си по 2-3 тека и така...след време няма да го имаш тоя проблем и така.. . :) Не е нищо фатално ;)
защото в началото си по възбуден за това :D :D
kinggnik
11-28-2010, 21:08
ми ако преди време си тренирал ръчни ще знаеш аз преди като лъсках бастуна винаги беше така не че сега не е така ама ти казвам че първия път винаги бързо свършваш щтото се е насъбрало пък после по бавно идва и после още по бавно и след 2-3 тека може да се праскате като животни и да не свършваш :D :D 8-) :lol: :P :grin:
Това може ли да се дължи на това, че преди това моита ме обарва доста време преди това ???
kiki1991
12-03-2010, 11:57
ако сте от скоро заедно аз със моя приятел първите 6 месеца беше така..докат го вкара и тряя вече да го изкарва,просто много се вазбуждаш..със времето това се променя,не се притеснявай нормално е.
ако сте от скоро заедно аз със моя приятел първите 6 месеца беше така..докат го вкара и тряя вече да го изкарва,просто много се вазбуждаш..със времето това се променя,не се притеснявай нормално е.
ами да от скоро сме смисул 5 месеца почти ...
чоек недей слуша хора които казват " одари " хаха шъ съ опраиш
брат неги слушам мн ясно :D
kiki1991
12-03-2010, 16:14
заради това е сигорно..при мен беше така,в началото много барзо свършваше..на мен когат ми стане най-хубаво и тря да го изкарва че ще свършва.Това с времето се променя.Също и от позите и ако пиеш алкохол преди това също се забавя.Като усетиш че почва да ти идва ..намаляй темпото...и със времето ако останеш с нея ще се промени:)
заради това е сигорно..при мен беше така,в началото много барзо свършваше..на мен когат ми стане най-хубаво и тря да го изкарва че ще свършва.Това с времето се променя.Също и от позите и ако пиеш алкохол преди това също се забавя.Като усетиш че почва да ти идва ..намаляй темпото...и със времето ако останеш с нея ще се промени:)
мхм ама това е всеки първи тек иначе след това няма проблем ... свуршвам и след това като започнем пак няма проблем с това
vIoLaToR
12-03-2010, 16:30
напълно нормално... Свърши си бързичко първия път, отиди намокри гущера с водичка да го изчистиш от белите агенти и атакувай отново
напълно нормално... Свърши си бързичко първия път, отиди намокри гущера с водичка да го изчистиш от белите агенти и атакувай отново
е то зависи кои пурви път щото нали попринцип като го правиш за 1-ви път свършваш бързо .... при мен е всеки път като го правя ;д
vIoLaToR
12-03-2010, 18:08
Примерно всеки първи път на всяко ебане ще е приблизително така, спокойно, с времето ще се понаучиш да се задържаш повече. Засега ще е така
annayordanova
12-03-2010, 20:33
Примерно всеки първи път на всяко е**не ще е приблизително така, спокойно, с времето ще се понаучиш да се задържаш повече. Засега ще е така
Да бе сигурно може да си остане и така например аз с моя мъж сме от 6 години и се си свършва бързо секи път така ,че гаранция няма
Примерно всеки първи път на всяко е**не ще е приблизително така, спокойно, с времето ще се понаучиш да се задържаш повече. Засега ще е така
Да бе сигурно може да си остане и така например аз с моя мъж сме от 6 години и се си свършва бързо секи път така ,че гаранция няма
ама смисъл само на 1 тек свършвам бързо иначе на 2 - 3 и така си е нормално .
annayordanova
12-03-2010, 21:00
ама смисъл само на 1 тек свършвам бързо иначе на 2 - 3 и така си е нормално .
нормално си е , а и след като правиш 2-3-4 какво толкова нали доставяш след това удоволствие на момичето,жената важното е да ви е хубаво и на двамата това не е някакъв значим проблем според мен
kiki1991
12-04-2010, 09:20
със времето ще се оправи аз съм имала случай в който за 1 вечер сме правили 4 пъти от който 3 свърши много барзо,чак на 4 беше по-бавно.Сичко с времето и годините се оправя.
Начи, моят съвет е както казаха преди мен, брулиш ореха на сухо, ако не става с 1 път, давай 2 пъти. И така лека-полека нещата ще се нормализират. :)