Влез

View Full Version : Заработване на пари

Flipper
11-27-2010, 21:02
Добър вечер , съфорумци.
Досега само съм чел мнения , но не съм писал такива , но ето че и аз съм изправен пред проблем.
Та на 16 години съм , почти 17 и ми трябват пари , тъй като нашите са средна класа хора и не могат постоянно да ми задоволяват прищевките реших да си потърся нещо , което да ми докарва поне малко доходи , за да мога да си позволявам повече неща , да излизам с приятели по често и като има екскурзия да не ходя да се моля на родителите си , защото знам колко се трудят за заплатите си.
Не съм от голям град , иначе до сега да съм се пробвал в МакДоналдс.
Мога да се занимавам с писане на ревюта на всякакви теми , писане на статии , преводи от английски / доста съм добър там , освен ако не е на много специфична тематика текстът/ .
Свободно време имам доста .
Моля да отзиви и предложения как да стане по - малко зависим от родителите си във финансово отношение.
П.С Не целя големи доходи , даже 40-50лв месечно ме устройват .

Pa3yMeH
11-28-2010, 05:07
Сервитьор пробвал ли си ? На брат ми му даваха по 10-15 лв бакшиш на ден :) + заплатата не знам колко става, но 100% е повече от 50 лева :)

radeberger
11-28-2010, 08:36
За да те наемат някъде, при положение, че си под 18, трябва да е с връзки, при някой познат или нещо такова. Аз работих при баща ми през лятото.

Flipper
11-28-2010, 08:42
То лятото е лесно да стана сервитьор някъде по морето , но тогава може би няма да съм в България и няма как.
Търся нещо за зимата/пролетта.

mog1
11-28-2010, 19:20
Здравей,

писах ти ЛС във връзка с това, че можеш да пишеш статии на български и английски,а на мен ми трябват такива хора.Моля провери си кутията.

Поздрави

qsiii
11-29-2010, 17:47
Абе май можеше вестници да продаваш под 18 години, а през лятото сладоледи

iLovePussyJuice
11-29-2010, 19:35
и на мен ми трябва някаква работа, ама по-стабилна...
иии нема бате, нема и т'ва си е...накрая некви нелегални неща ше треа да се правят :(

xKiFlAxx
11-29-2010, 22:07
Опитай шофьор. ако си момче трябва да можеш тва... за мен който не го може не е :?

Reaper93
11-30-2010, 07:58
Опитай шофьор. ако си момче трябва да можеш тва... за мен който не го може не е :?

Ебаси и ограниченото мислене...

FlowerPower
12-01-2010, 18:23
човек, аз имам същия проблем... Правя каквото мога, раздавах минлаия месец листовки, преди това разхождах на едни съседи кучето... Все намирам начин на месец да си докарам по 50 лв. Не са много, но ако човек спестява накрая има файда. :)