.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Заработване на пари

Добър вечер , съфорумци.
    Досега само съм чел мнения , но не съм писал такива , но ето че и аз съм изправен пред проблем.
    Та на 16 години съм , почти 17 и ми трябват пари , тъй като нашите са средна класа хора и не могат постоянно да ми задоволяват прищевките реших да си потърся нещо , което да ми докарва поне малко доходи , за да мога да си позволявам повече неща , да излизам с приятели по често и като има екскурзия да не ходя да се моля на родителите си , защото знам колко се трудят за заплатите си.
    Не съм от голям град , иначе до сега да съм се пробвал в МакДоналдс.
    Мога да се занимавам с писане на ревюта на всякакви теми , писане на статии , преводи от английски / доста съм добър там , освен ако не е на много специфична тематика текстът/ .
    Свободно време имам доста .
    Моля да отзиви и предложения как да стане по - малко зависим от родителите си във финансово отношение.
    П.С Не целя големи доходи , даже 40-50лв месечно ме устройват .
    http://evanstyle.co.kr/bbs/data/men_best/evanstyle_man52_(1).gif

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Сервитьор пробвал ли си ? На брат ми му даваха по 10-15 лв бакшиш на ден + заплатата не знам колко става, но 100% е повече от 50 лева

Супер фен Аватара на radeberger
    За да те наемат някъде, при положение, че си под 18, трябва да е с връзки, при някой познат или нещо такова. Аз работих при баща ми през лятото.

То лятото е лесно да стана сервитьор някъде по морето , но тогава може би няма да съм в България и няма как.
    Търся нещо за зимата/пролетта.
    http://evanstyle.co.kr/bbs/data/men_best/evanstyle_man52_(1).gif

Здравей,

писах ти ЛС във връзка с това, че можеш да пишеш статии на български и английски,а на мен ми трябват такива хора.Моля провери си кутията.

Поздрави

Повече от фен Аватара на qsiii
    Абе май можеше вестници да продаваш под 18 години, а през лятото сладоледи
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    и на мен ми трябва някаква работа, ама по-стабилна...
    иии нема бате, нема и т'ва си е...накрая некви нелегални неща ше треа да се правят

Град
    Плевен
    Опитай шофьор. ако си момче трябва да можеш тва... за мен който не го може не е

Цитирай Първоначално написано от xKiFlAxx
    Опитай шофьор. ако си момче трябва да можеш тва... за мен който не го може не е
    Ебаси и ограниченото мислене...

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    човек, аз имам същия проблем... Правя каквото мога, раздавах минлаия месец листовки, преди това разхождах на едни съседи кучето... Все намирам начин на месец да си докарам по 50 лв. Не са много, но ако човек спестява накрая има файда.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си