View Full Version : Заради интриги,загърбих най-милото...
Вече изминаха 2 месеца през които,не спрях да мисля за него.Всяко малко нещо,ми напомня за него.Накратко...Бяхме заедно за кратко,едва месец.Вслушах се в неверни съвети и интриги и го зарязах,без дори да му кажа защо...Спомням си колко обезумяла бях от болка,толкова заслепена бях.Повярвах на "добри приатели",че той ме лъже на всяка крачка.Оказа се,че съвсем не е било така.През тези два месеца той ходи с други две момичета,но по за седмица-две..Мислех,че ме е преболял.Но не е съвсем така..Все още ме обича,а аз не съм спирала да копнея за него.Но толкова сгреших...че дори не мога да го погледна.Пишем си,но все общи теми.Понякога ми праща някоя тъжна песен,напомня ми за преди...Иска ми се някак да му намекна,че и аз не съм безразлична,но как..Не ми се ще да съм директна,все пак аз бях тази която го "заряза".Много биха ме осъдили,че съм го направила ей така,но за всичко има причини,които са прекалено болезнени за мен.Моля ви дайде ми някакъв съвет,защото съм на края на силите си..Просто единствено искам да му намекна,че все още имам чувства към него,че не съм забравила,че съм била прекалено заслепена...Благодаря ви предварително :)
izlishna
11-29-2010, 16:32
1. Намекни му и ти с някоя песен която съвпада с това което чувстваш..
2. Ако изпитваш ревност към него, прояви пред него лека ревност..
3. Да се видите на по кафе и да си изясните всичко..
Ами вече му пратих такава песен..реакция-върна ми още по сдухваща такава.На кафе..Наистина не ми стиска,първо би ми се искало да поговорим,да му се извиня.Просто след като скъсахме и докато незнаех,как точно стоят нещата,му ги наговорих едни .. ;x че сега едва ли не,го е страх да ми пише..поне така долових аз.
inloveinsomeone
11-29-2010, 16:37
1. Намекни му и ти с някоя песен която съвпада с това което чувстваш..
2. Ако изпитваш ревност към него, прояви пред него лека ревност..
3. Да се видите на по кафе и да си изясните всичко..
+1
Излизате, изяснявате всичко. НЕ ПО СКАЙП! НЕ СТАВА ТАКА! После може и да го прегърнеш, целунеш, може да му кажеш защо така си постъпила и ако наистина още те обича - ще сте заедно. ;) :)
Благодаря за съветите...Но както казах,не мога да се реша да изляза на кафе с него..Засичаме се често по кафенета и той ме гледа,толкова жално.Искало ми се е да ида при него,да му кажа всичко,но тогава се сещам,какво аз направих,как аз го нараних и .. просто немога!
inloveinsomeone
11-29-2010, 16:48
Опитай, наистина опитай!
Все пай трябва някой да направи първата стъпка, не съсипвайте нещо толкова хубаво, ей така. Сигурен съм, че още изпитва силни чувства към теб. ;)
DeVilTerroR
11-29-2010, 16:49
Точно ти трябва да действаш, защото дори и да има съмнения, че може би още го харесваш нали не очакваш пак да ти предложи щом така си го зарязала.
Luscious_Heart
11-29-2010, 17:45
Виж, и аз зарязох едно момче... И в последствие разбрах, че е страдал много, наистина много.
Но се върнах при него. Разговорът ни беше следният:
Аз: "Помниш ли това, което ми каза, за чувствата си към мен? Още ли го мислиш?"
Той: "Да."
Аз: "Знам, че може би нямам никакво право да искам това от теб... но ти искам прошка и... втори шанс. Както решиш, няма да те притискам."
SemperFidelis
11-29-2010, 19:56
Никой не е перфектен... Чък Норис няма да го споменаваме обаче ...
Пробвай, ако не пробваш само можеш да изгубиш.
кво ти пречи да му го кажеш директно майна
Виж, и аз зарязох едно момче... И в последствие разбрах, че е страдал много, наистина много.
Но се върнах при него. Разговорът ни беше следният:
Аз: "Помниш ли това, което ми каза, за чувствата си към мен? Още ли го мислиш?"
Той: "Да."
Аз: "Знам, че може би нямам никакво право да искам това от теб... но ти искам прошка и... втори шанс. Както решиш, няма да те притискам."
+1 :) Успех!
Хаахх.. такааа.. стигаме до извода, че колкото и да съм си патил да не слушам близки, познати, приятели и тем подобни, толкова съм си и патил..Като човек, който наиситна никак не се влияе от такива неща ти казвам, че още тогава си допуснала грешка.От темата, която си написала долавям, че се страхуваш и не ти стиска да му покажеш, че си проумяла и си разбрала грешката си и искаш да се опиташ да я поправиш.Кофти ситуация малко, защото като начало ние момичетата поне по наблюденията ми в днешно време обикновено търсиме или само секса, или само свалката, или само флирта.. какво да ти кажа.. такива сме си..Казваш че той е ходил с две други момичета през времето, през което сте били разделени.Това може да ти говори две неща - или че и той е като всички останали, или че просто се опитва да те забрави като си намери нова приятелка.Едва ли за толкова кратко време можеш да го познаваш, но едно е сигурно - всичко може да се очаква.Казваш, че ти дава знак и ти праща тъжни песни и според теб това се дължи на това че иска пак да е с теб, но може и да се дължи на това че просто ти си поредната и по този начин си се занимава с тебе.Има и нещо друго - ние момчетата сме отмъстителни - както който се отнесе с нас, така се отнасяме и ние с него.Ако едно момче има достатъчно акъл и проумее, че дадено момиче го е стъпкало преди време, той ще се погрижи да се държи миииличко миииличко и да прави така че бавно и постепенно да ти го връща.Иска ми се да не е така наистина, но единствения съвет, който аз мога да ти дам е просто да му кажеш по скайп или където си пишете , че искаш да се видите и да поговориш с него за нещо важно, което не е за по скайп и за това трябва да се случи "око в око" на живо и когато се видите (не е нужно на кафе) просто да си точна и ясна - казваш му че съжаляваш, че не очакваш нищо от тая среща а просот искаш да си признаеш грешката и да се извиниш за прибързаното действие, което си предприела възоснова на хора, които не са били прави с думите и съветите си които са ти дали и ти си ги послушала.Просто с две думи му разкажи за какво става дума, извини се , кажи му че не очакваш нищо от въпросната среща и не забравяй да наблегнеш на това, че все още имаш чувства към него, но въпреки това ще търпиш загубата му, а ако има някакъв шанс да поправиш грешката си нека да ти го даде и направи така, че наиситна да не го накараш да съжалява че ти е дал шанс.Знаеш ли, понякога колкото и големи маломозъчни същества да са момчетата, нещо такова може много да ни зарадва...един разговор.. едно откровение...една хубава истина..едно признание.. един жест или първа крачка за нещо..Но каквото и да стане просто не трябва да си падаш под нивото и да го оставяш да си мисли, че след като си му се молила едва ли не да ти даде шанс, означава че ще му тичаш по задника.. Успех с това и .. знай нещо - Внимавай какво правиш, кой слушаш, какво слушаш и до къде може да стигне това нещо..мисли преди да правиш нещо и преценявай хората и нещата, които биха могли да застрашат връзката ти с даден човек, независимо дали тия хора са от твоя, или негова страна..Успех!!!
Потребителя над мене не разбрах всъщност какъв пол е ("ние момичетата", "ние момчетата"), но е напълно прав/а.
А авторката на темата, ако имаш собствено мнение тогава си го дръж за себе си. Може да ти набиват филмите с разни глупости приятелите ти, но докато не се увериш сама по-добре не предприемай действия като това, което си направила.
Понякога момичетата правите недомислени неща, ако не е и през по-голямата част от живота ви.
Не знаеш какво чувства и изведнъж му сипваш разтърсващата новина, че искаш да скъсате, а дори и не си му дала обяснение. Мойта като ме заряза 1 ден по-късно и исках обяснение защо по-точно ме е зарязала и всичко се изясни.
И твоите приятели... еми.... имат ли доказателства за това, което са ти казали? Снимки, клипове, запис с това, че е казал нещо против теб? Сигурен съм, че нямат. Еми, когато ти казват нещо, в което ти самата не си сигурна искай доказателства. Разбира се, винаги има място за съмнения, но не действай толкова прибързано, както виждаш сега сама съжаляваш. Не просто така е измислен термина "мислене". Казват ти нещо, ти го разбери и ако е вярно тогава действай, но е най-добре да си сигурна, за да можеш и да му дадеш ясна причина на момчето.
Ти сигурно не можеш да си представиш какво му е било(а и сега какво му е) като си му казала, че късате, а дори не знае защо.
Другите 2 момичета - били са разсейване на мисли. Зарязала си го, вярвай ми ти си му била в главата нон-стоп. Един вид с тези момичета е искал да си те отбий от главата като е хванал някои малоумнички, за които не му пука. Дали им е дал празни надежди той си знае, но...
А може и да е искал да те подразни с тях двете, да види дали имаш чувства и ще реагираш по някакъв начин, че да си го върнеш.
Еми действай, колкото повече се бавиш толкова повече ще тръгнат да му отминават чувствата.
Сигурен съм, че в момента това чака той. Той не смее да те покани пак и е разбираемо. Ти си го зарязала, макар че е можел да направи нещо за да си те върне. Не знам неговия принцип, но аз просто така не се отказвам. Правя всичко възможно като се мъча първо да разбера защо са ме зарязали, да знам има ли смисъл да се мъча да я убеждавам в обратното или не.
Но стига толкова теории...
Ако наистина си искаш момчето се вземи в ръце и му кажи, че искаш да излезете за да поговорите за нещо важно. Спокойно, докато му го кажеш и той вече ще знае за какво ще говорите, така че ДЕЙСТВАЙ, но се постарай да не правиш повече такива глупости без да си сигурна, и разбира се ще трябва да дадеш на момчето нещо повече за да му се извиниш. С приказки не е пълно извинение ;)
И да добавя: мисленето не винаги е най-добрия приятел. В случая, в който го заряза не си мислила, а направо си действала. А сега мислиш, вместо да действаш. Размени малко ролите. В момента действай, а после мисли!
Айде толкова от мене и успех!
Потребителя над мене не разбрах всъщност какъв пол е ("ние момичетата", "ние момчетата"), но е напълно прав/а.
А авторката на темата, ако имаш собствено мнение тогава си го дръж за себе си. Може да ти набиват филмите с разни глупости приятелите ти, но докато не се увериш сама по-добре не предприемай действия като това, което си направила.
Понякога момичетата правите недомислени неща, ако не е и през по-голямата част от живота ви.
Не знаеш какво чувства и изведнъж му сипваш разтърсващата новина, че искаш да скъсате, а дори и не си му дала обяснение. Мойта като ме заряза 1 ден по-късно и исках обяснение защо по-точно ме е зарязала и всичко се изясни.
И твоите приятели... еми.... имат ли доказателства за това, което са ти казали? Снимки, клипове, запис с това, че е казал нещо против теб? Сигурен съм, че нямат. Еми, когато ти казват нещо, в което ти самата не си сигурна искай доказателства. Разбира се, винаги има място за съмнения, но не действай толкова прибързано, както виждаш сега сама съжаляваш. Не просто така е измислен термина "мислене". Казват ти нещо, ти го разбери и ако е вярно тогава действай, но е най-добре да си сигурна, за да можеш и да му дадеш ясна причина на момчето.
Ти сигурно не можеш да си представиш какво му е било(а и сега какво му е) като си му казала, че късате, а дори не знае защо.
Другите 2 момичета - били са разсейване на мисли. Зарязала си го, вярвай ми ти си му била в главата нон-стоп. Един вид с тези момичета е искал да си те отбий от главата като е хванал някои малоумнички, за които не му пука. Дали им е дал празни надежди той си знае, но...
А може и да е искал да те подразни с тях двете, да види дали имаш чувства и ще реагираш по някакъв начин, че да си го върнеш.
Еми действай, колкото повече се бавиш толкова повече ще тръгнат да му отминават чувствата.
Сигурен съм, че в момента това чака той. Той не смее да те покани пак и е разбираемо. Ти си го зарязала, макар че е можел да направи нещо за да си те върне. Не знам неговия принцип, но аз просто така не се отказвам. Правя всичко възможно като се мъча първо да разбера защо са ме зарязали, да знам има ли смисъл да се мъча да я убеждавам в обратното или не.
Но стига толкова теории...
Ако наистина си искаш момчето се вземи в ръце и му кажи, че искаш да излезете за да поговорите за нещо важно. Спокойно, докато му го кажеш и той вече ще знае за какво ще говорите, така че ДЕЙСТВАЙ, но се постарай да не правиш повече такива глупости без да си сигурна, и разбира се ще трябва да дадеш на момчето нещо повече за да му се извиниш. С приказки не е пълно извинение ;)
И да добавя: мисленето не винаги е най-добрия приятел. В случая, в който го заряза не си мислила, а направо си действала. А сега мислиш, вместо да действаш. Размени малко ролите. В момента действай, а после мисли!
Айде толкова от мене и успех!
Може би съм допуснал правописни грешки, но съм МОМЧЕ де..Случва се и в най добрите семейства да допуснат правописна грешка :) Още повече че докато го писах тва правех още сто неща! :)
Не, за мен няма проблем, просто се обърках и не знаех как да се обърна :) Иначе разбира се, че всеки прави грешки :)
RomantiCBoY
11-30-2010, 16:41
Какво да ви кажа... Имате глава на раменете... Не трябва да се доверявате на абсолютно никой на 100% и мислете малко преди правите нещо... Интересно ми е как ще се заобичате за месец ама това е друго въпрос. Относно проблема:
1. Както каза моята приятелка(тя си знае коя е) вижте се на кафе и си изяснете всичко, ако той има чувства към теб още, всичко ще мине ОК, ако ли пък не, поне ще знаеш, че си опитала и няма да съжаляваш.
2. Някой да признае грешката си и да се укорява за нея- това значи много и не знам, кой не би оценил това. Така че, не се страхувай, бъди смела и остави сърцето ти да те води ;)... Успех !!!