Влез

View Full Version : Как момичетата да впечатлят момчетата които харесват ?

TaInAmAiNaAa
11-29-2010, 18:56
Тук всички могат да споделят опит как са впечатлили момче , а момчетата могат да напишат как биха предпочели да ги впечатлят . И вие момчета как бихте се държали с момиче което харесвате.

Stotii
11-29-2010, 19:07
Прибирам се в стаята и заварвам 2 красиви женски тела да се въргалят в леглото ми :lol: :lol: :lol:

sweet_sorcerer
11-29-2010, 19:55
Прибирам се в стаята и заварвам 2 красиви женски тела да се въргалят в леглото ми :lol: :lol: :lol:
И като се събуди ко стана? :lol: :lol: :-P

teo96
11-29-2010, 20:17
Ами като начало да не е "кифла" (сещате се всички какво имам предвид).Е,това не важи много,защото повечето момчета са идиоти и харесват "кифли". Аз лично не гледам само външността. Тя е важна,но "по дрехите посрещат,по ума изпращат" е казал народа. Това пак си е само за мен,повечето момчета гледат 90% външен вид,10% характер. На мен лично ми е достатъчен приличен външен вид,и благ характер. И това е. От там нататък си има женски тактики. Например комплиментите. Аз предпочитам комплименти относно личността ми,не толкова за външността. Но това съм си аз,повечето момчета предпочитат момичетата да ги хвалят колко са мускулести и т.н.

tuzaro
11-29-2010, 20:41
И като се събуди ко стана? :lol: :lol: :-Pчаршафа мокър и прозореца отворен 8-)

Stotii
11-29-2010, 21:05
а момчетата могат да напишат как биха предпочели да ги впечатлят.

tuzaro
11-29-2010, 21:12
Ами като начало да не е "кифла" (сещате се всички какво имам предвид).Е,това не важи много,защото повечето момчета са идиоти и харесват "кифли". Аз лично не гледам само външността. Тя е важна,но "по дрехите посрещат,по ума изпращат" е казал народа. Това пак си е само за мен,повечето момчета гледат 90% външен вид,10% характер. На мен лично ми е достатъчен приличен външен вид,и благ характер. И това е. От там нататък си има женски тактики. Например комплиментите. Аз предпочитам комплименти относно личността ми,не толкова за външността. Но това съм си аз,повечето момчета предпочитат момичетата да ги хвалят колко са мускулести и т.н.бомбок си майна, чесно.

dimitar_ak
11-30-2010, 06:29
Рецептата е много проста - събличаш се и правиш салата. :P

Saphire
11-30-2010, 10:51
Ако изпиеш повече от момче определено ще го впечатлиш :D :D :D
Шегата на страна ... Ами първо впечатление със сносен външен вид а нататък вече с характера си, целите, интелекта, общо взето всичко ... :P

Ssummerjam
11-30-2010, 15:17
Свестните момчета, които за съжаление все повече намаляват харесват точно такива момичета, които teo96 описа.

cw3tty
11-30-2010, 17:07
^ +1

Всеки е различен и харесва различни неща .. важното е да бъдеш себе си, не да играеш някви тъпи роли .. причини - много .. ако не се харесате - окей , ако пък стане обратното - супер (:

50cent
11-30-2010, 18:52
Ами като начало да не е "кифла" (сещате се всички какво имам предвид).Е,това не важи много,защото повечето момчета са идиоти и харесват "кифли". Аз лично не гледам само външността. Тя е важна,но "по дрехите посрещат,по ума изпращат" е казал народа. Това пак си е само за мен,повечето момчета гледат 90% външен вид,10% характер. На мен лично ми е достатъчен приличен външен вид,и благ характер. И това е. От там нататък си има женски тактики. Например комплиментите. Аз предпочитам комплименти относно личността ми,не толкова за външността. Но това съм си аз,повечето момчета предпочитат момичетата да ги хвалят колко са мускулести и т.н.бомбок си майна, чесно.

не не брат тая затапка ме разцепи майна

christina98877
12-01-2010, 07:38
Момчетата винаги са се впечетлявали и ще се впечетляват от онова палавото , перверзното и леко агресивното у момичетата... онзи влажен поглед , който изрича думите вместо устните .. просто секс трябва да има във всяко движение всяка дума .. не казвам че секса е най-важното но това опредлено кара момчетата да те зебележат .. и по мое мнение е особено забавно :р

NeRoX
12-01-2010, 12:24
Трябва да изглеждаш супер и да се фръцкаш повече и да не прекаляваш с лиготиите. Кифлите се котират, другите - не.

Прекалено много...

sweetlifesweet
12-01-2010, 18:06
Ако изпиеш повече от момче определено ще го впечатлиш :D :D :D
Шегата на страна ... Ами първо впечатление със сносен външен вид а нататък вече с характера си, целите, интелекта, общо взето всичко ... :P

тва е много вярно ноо момчетата се ще отричат че сме испили повече от тях :x :lol: :lol: :lol:

shanell1
12-01-2010, 18:35
Не може да се каже как точно трябва да се впечатли едно момче или момиче. Като за начало е важен външния вид, после и един разговор е достатъчен. Но в самото начало няма ли ги първите симпатии и тръпката - нищо няма значение.. поне аз мисля така :))))