View Full Version : подаръци
alonsooo
11-30-2010, 17:22
Какви подаръци мислите да вземете за половинкитеза си за идващите празници? :)
тъй като сме от по скоро заедно 4 месеца и не сме си подарявали почти никакви подаръци мисля да му подаря портомоне и наша снимка в рамка :)
experiment_m
11-30-2010, 18:38
За тази година решихме да си вземем антре за коридора. За сефте си правим общ подарък. И по-точно нуждата надделява над желанията. Определено ще имаме възможност да се радваме по-дълго на покупката. 8-)
Paramour
11-30-2010, 19:06
не знам дали ще се видим през ваканцията..
пф това разстояние ме убива :?
bebchoOoOoOo
11-30-2010, 19:07
За Коледа мисля да му се подаря в едно еротично костюмче на Снежанка и да му взема едни мъжки прашки със слонче :D :D .. отделно романтична вечер и т.н. .. иначе мислех и за часовник Puma Led Watch, ама се отказах, щото той до тогава може да си го е взел вече :D
За Коледа мисля да му се подаря в едно еротично костюмче на Снежанка
Гаджето ти е адски късметлия, щом се сещаш за такива подаръци... много ме зарадва тая идея :-P
alonsooo
11-30-2010, 19:42
според вас за едногодишна връзка какъв трябва да е подаръка?в какъв стил?идеи?
bebchoOoOoOo
12-01-2010, 11:36
Гаджето ти е адски късметлия, щом се сещаш за такива подаръци... много ме зарадва тая идея :-P
Ами късметлия е, той за т'ва не иска тройка.. :D Шегувкам се ;) Мисля и стриптийз да му подаря заедно с костюма на Снежанка, щото иска от много време :D
reza4kaa
12-01-2010, 11:42
Нямамм никвааааааа идеяяяя! :-o :-o :-o :-o :-o :grin: :D
anonymous708973
12-01-2010, 16:35
Същата работа.
Иначе на нас ни се събират много празници през декември и януари. Коледа, Нова Година, правим една година и той има рожден ден.
Та понеже обожава да чете, мисля да му подаря ваучер за Хеликон на някаква по-впечатляваща стойност... а за другите неща - идея си нямам.
Вероятно за Нова година и едната ни годинка няма да си подаряваме, а само ще сме си двамата заедно някъде, можем и торта за годинката да спретнем 8-) и вече за рождения ден ще е нещо по-така :)
bitchwolf
12-01-2010, 17:26
Вечеря за двама и хубава нощ заедно мисля ,че са достатъчни,а подаръкът е хубавият спомен,който ще остане след това :)