PDA

View Full Version : Предложения да подаръци за мен :))

peace94
11-30-2010, 18:42
Здравейте!
На 18 Декември имам рд, после и Коледа. Искам някакви по-интересни предложения за неща, които нашите да ми купят и по двата повода :D. Просто не мога да измисля нищо конкретно. Мислех си за дрехи, но нямам кой знае каква нужда, може би един панталон и това е. По-точно не че не мога да измисля, а подаръците трябва да са до 50-60 лв. ( по отделно за двата празника). В крайна сметка мога да си измисля някаква козметика и т.н., но сигурно има нещо, за което изобщо няма да се сетя и ще съжалявм после :D. Затова очаквам предложения... :)

ibojilow
12-01-2010, 07:19
Еми ние не можем да знаем от какво имаш, нужда..
Купи си някакви нови обички, гердани, гривни или си събери парите и си купи един хубав часовник.. Общо взето някакъв аксесоар бих те посъветвал.. :P

MaLty
12-02-2010, 13:22
Заа 50-60 лв. може да поискаш преса за коса .. сигурно си имаш де,ама по - хубава 8-) Също така маша,бе ддз 8-) Иначе дрехи,козметика.. много варианти има ..

experiment_m
12-02-2010, 19:59
Ако наистина не можеш да си измислиш какво да ти купят за двата празника, можеш да им кажеш единия подарък да ми го купят на мен. :D Така ще ти остане да мислиш само за другия.
Епилатор имаш ли си. Гледах, че има едни много готини с разни цветенца и т.н. за по 50-100лв. Или пък им поискай някакви готини обувчици - никога не са излишни на едно момиче. Или пък някой цифров фотоапарат.... Някаква готина сребърна верижка... Има разни готини дамски чантички, които са пълни с всякакви щуротии за нуждите на жената - пилички, пинсетки и разни други неща, кото не съм съвсем сигурен за какво служат... Или пък нещо за стаята ти.
Ако те познавах по-вероятно щях да ти предложа нещо от което наистина да имаш нужда. Дано да съм помогнал.

NawleK
12-02-2010, 20:11
бутилка кока-кола + пуканки

peace94
12-03-2010, 20:00
Благодаря за предложенията :). И очаквам още естествено...

wasch0
12-03-2010, 20:03
Аз какво да кажа като на 23.12 имам рожден ден,.след това коледа,.нова година,.имен ден (01.01) :D :D :D