.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Предложения да подаръци за мен :))

Здравейте!
    На 18 Декември имам рд, после и Коледа. Искам някакви по-интересни предложения за неща, които нашите да ми купят и по двата повода . Просто не мога да измисля нищо конкретно. Мислех си за дрехи, но нямам кой знае каква нужда, може би един панталон и това е. По-точно не че не мога да измисля, а подаръците трябва да са до 50-60 лв. ( по отделно за двата празника). В крайна сметка мога да си измисля някаква козметика и т.н., но сигурно има нещо, за което изобщо няма да се сетя и ще съжалявм после . Затова очаквам предложения...

Град
    София
    Еми ние не можем да знаем от какво имаш, нужда..
    Купи си някакви нови обички, гердани, гривни или си събери парите и си купи един хубав часовник.. Общо взето някакъв аксесоар бих те посъветвал.. :P
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Заа 50-60 лв. може да поискаш преса за коса .. сигурно си имаш де,ама по - хубава Също така маша,бе ддз Иначе дрехи,козметика.. много варианти има ..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Ако наистина не можеш да си измислиш какво да ти купят за двата празника, можеш да им кажеш единия подарък да ми го купят на мен. Така ще ти остане да мислиш само за другия.
    Епилатор имаш ли си. Гледах, че има едни много готини с разни цветенца и т.н. за по 50-100лв. Или пък им поискай някакви готини обувчици - никога не са излишни на едно момиче. Или пък някой цифров фотоапарат.... Някаква готина сребърна верижка... Има разни готини дамски чантички, които са пълни с всякакви щуротии за нуждите на жената - пилички, пинсетки и разни други неща, кото не съм съвсем сигурен за какво служат... Или пък нещо за стаята ти.
    Ако те познавах по-вероятно щях да ти предложа нещо от което наистина да имаш нужда. Дано да съм помогнал.

Повече от фен
    бутилка кока-кола + пуканки
    Speed 3 Axela

Благодаря за предложенията . И очаквам още естествено...

Супер фен
    Аз какво да кажа като на 23.12 имам рожден ден,.след това коледа,.нова година,.имен ден (01.01)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си