View Full Version : какво харесвате в противоположният пол ?
HolySpirit
12-01-2010, 19:53
какво харесвате в противоположният пол ?
--------------------------------------------------------------
пример:
аз съм мъж наи много харесвам в женити гърдите им сичко друго в тях е прекрасно не искам да ставам повърхностен но няма нищо по хубаво за един мъж от един хубафо оформен чифт гърди
-------------------------------------------------------------
Greennight
12-01-2010, 20:01
:shock: В никъв случай гърдите не са ми приоритет!Смисъл не държа много гърдите да са супер големи-даже предпочитам средни и стегнати(обикновено естествените големи гърди имат предимно дебеланите)За мен е много важно да има хубаво симетрично лице момичето и хубаво тяло като цяло-крака,дупе,коремче...И естествено едно от най-важните неща е характера и чара!
HolySpirit
12-01-2010, 20:16
:shock: В никъв случай гърдите не са ми приоритет!Смисъл не държа много гърдите да са супер големи-даже предпочитам средни и стегнати(обикновено естествените големи гърди имат предимно дебеланите)За мен е много важно да има хубаво симетрично лице момичето и хубаво тяло като цяло-крака,дупе,коремче...И естествено едно от най-важните неща е характера и чара!
несам казал че другите неща са грозни просто едни естествени гърди среди по размер така хубаво стегнати са наслада за очите и това е първото кото гледа един мъж
Greennight
12-01-2010, 20:21
несам казал че другите неща са грозни просто едни естествени гърди среди по размер така хубаво стегнати са наслада за очите и това е първото кото гледа един мъж Е не мисля,че е чак първото...Никога не бих легнал с жена с грозно лице заради гърдите,но при обратната ситуация може да направя компромис...иначе наистина гледката е готина :wink:
HolySpirit
12-01-2010, 20:25
несам казал че другите неща са грозни просто едни естествени гърди среди по размер така хубаво стегнати са наслада за очите и това е първото кото гледа един мъж Е не мисля,че е чак първото...Никога не бих легнал с жена с грозно лице заради гърдите,но при обратната ситуация може да направя компромис...иначе наистина гледката е готина :wink:
незнам на колко год си но днешните младежи само там гледат и поне от това което виждам повечето варненки имат хубаво тяло готин външен вид и лицето им е яко но съм сагласен с теб че само заради гърдите нестава това беше само като пример
sabaton94
12-01-2010, 20:28
Напълно подкрепям. 8-) 8-)
HolySpirit
12-01-2010, 20:31
харесват ми мненията ви но не се отдляите от темата ако може повече женски мнения ще е много добре
moneycomeme
12-01-2010, 20:34
...За външност е много субективно да говоря....За това пък ще кажа за характера..мъжество и смелост.....Ето това ме привлича!
indigo0lady
12-01-2010, 20:50
Прптиворечието в погледа! Колкото по-голямо, толкова по-голяма буря! :smt011
Nadislawaa
12-01-2010, 20:57
Като цяло характера и държанието ме привличат.
P.S. Външност - дупето. :-D
ами да видим най много ме привлича лицето,задника ,крака
chemist9009
12-01-2010, 22:10
дупе и гърди...понякога характер....ако и двете категории са налице перфектно :lol: :lol:
варненки имат хубаво тяло Вярно! 8-) 8-)
HolySpirit
12-01-2010, 22:32
моляви вище и тази тема на един мои фр http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8200994#8200994
DeVilTerroR
12-02-2010, 07:06
Да има хубаво тяло и да не е 'кифла' !
kindergarden
12-02-2010, 07:19
колкото и странно да звучи много ми харесват торсовете на мъжката част :oops: също и гърба и дупето...иии естествено чаровната усмивка :D
gevitooo
12-02-2010, 09:17
Определено очите (голямо предимство ако са зелени), също така като цяло тялото (не много мусколест, но не и кожа и кокали, нито пък някое плондерче :-D ) и естествено характера, без него на къде (трябва да е мил, забавен и да си може да си отстоява мнението)
Толкова сте елементарни и гнусни, че ме е гнус да живея в такъв свят с хора като вас.
смерть![;
TheNewReligion
12-02-2010, 13:50
Толкова сте елементарни и гнусни, че ме е гнус да живея в такъв свят с хора като вас.
смерть![;
Имам чувството, че понякога ми четеш мислите.
deadshadow13
12-02-2010, 19:00
пример:
аз съм мъж наи много харесвам в женити гърдите им сичко друго в тях е прекрасно не искам да ставам повърхностен но няма нищо по хубаво за един мъж от един хубафо оформен чифт гърди
пример:
ТИ СИ УНИКАЛНО И РЕДКО СРЕЩАН МЕГА ПРОСТ ЧОВЕК
нима за теб за най важни само цици те на една жена.ЗНачи може да е грозна , глупава, с криви крака и очи ама щом има големи балкони ОК става за теб-прятелю ти си толкова заблуден и глупав че ще си останеш за винаги сам.
Аз няма какво да коментирам момчетата по горе са казали
kindergarden
12-02-2010, 20:39
хаха добре бе
стига сте се правили на супер моралните
И мислите ли, че момчетата по-горе не биха се възхитили на едни пищни красиви гърди !?
HolySpirit
12-02-2010, 20:51
пример:
пример:
ТИ СИ УНИКАЛНО И РЕДКО СРЕЩАН МЕГА ПРОСТ ЧОВЕК
нима за теб за най важни само цици те на една жена.ЗНачи може да е грозна , глупава, с криви крака и очи ама щом има големи балкони ОК става за теб-прятелю ти си толкова заблуден и глупав че ще си останеш за винаги сам.
Аз няма какво да коментирам момчетата по горе са казали
тапако не случАИНО ПИшЕ ПРИМЕР ПРОСТАК НЕКАДЪРНИК
И мислите ли, че момчетата по-горе не биха се възхитили на едни пищни красиви гърди !?
Смешник, не става дума за това.
Нито за великия морал.
Ясно е, че външният вид е нещо много важно.
Ясно е, че той е 1вото нещо, по което посрещаме човека.
Ясно е, че ако той не ни допадне, няма да пожелаем да опознаем отсрещния човек.
Лошо е обаче, когато всичко се свежда САМО ДО ТОВА, което се видя в темата от мъжката част, която не спря да коментира цици и задници, и се видя само едно кьораво мнение за характера и да била "сладка".
Втрещена съм от изказванията тип "Даже няма да те изпратя /по ума/, защото съм толкова тъп, че само външния вид ми прави впечатление"
Е, може би е нормално за този шибан форум, където пишат недорасли момченца, които имат мнооого хляб да изядат, докато станат истински мъже.
Случайно зададената тема е какво ХАРЕСВАТЕ в прот.пол, а не какво забелязвате при 1во впечатление. То е ясно, че 1во човек трябва да те привлече визуално.
Ама след това?
Аз очаквах съвсем други отговори, но как да е...
А за мъжете, какво ми харесва в тях, дори не съм си помисляла да пиша за външен вид, защото е ясно, че все пак това е нещо основно.
Харесвам когато са покровителствено настрояни, харесвам мъжката им подкрепа, харесвам когато искат да те защитават и искат да те закрилят.
Харесвам прегръдките и целувките им и погледите, които вкарват, които са влюбени. Харесвам силната им подкрепа и позиция, когато имаш проблем, или как се вживяват за незначителни неща също - сладко е.
Донякъде ми харесва и когато проявяват някаква криворазбрана гордост /в нормални граници/
Това от мен.
Надявам се не се очакваше да напиша, че това, което ми харесва са задниците, торсовете им и бла-бла.
Аз мисля, че въпросът в темата предполага доста по-генерален отговор, но всички вие тук предпочитате да стоите в плитчините.
Еми окей, плацикайте си там. : )
Като гледам дори сте горди, така че, проблемът е по-скоро мой, не ваш.
Happy life!
харесва ми като мога да споделям това което ми тежи и чувството, че има някой, който мисли за мен и това ме прави щастлив, отдавна изчезнало чувство в живота ми, за съжаление. всичко останало като цици, мици и мекици са глупости. всички имат цици, но не всички са сродната ти душа
Аз харесвам комбинацията от интелект + чар. Неинтелигентните жени просто няма как да ме заинтригуват за нещо повече от еднонощен секс маратон. Жалко, че такова животно дет търся е неоткриваемо, но... по-добре, донякъде.
sweet_sorcerer
12-03-2010, 13:37
Смешник, не става дума за това.
Нито за великия морал.
Ясно е, че външният вид е нещо много важно.
Ясно е, че той е 1вото нещо, по което посрещаме човека.
Ясно е, че ако той не ни допадне, няма да пожелаем да опознаем отсрещния човек.
Лошо е обаче, когато всичко се свежда САМО ДО ТОВА, което се видя в темата от мъжката част, която не спря да коментира цици и задници, и се видя само едно кьораво мнение за характера и да била "сладка".
Втрещена съм от изказванията тип "Даже няма да те изпратя /по ума/, защото съм толкова тъп, че само външния вид ми прави впечатление"
Е, може би е нормално за този шибан форум, където пишат недорасли момченца, които имат мнооого хляб да изядат, докато станат истински мъже.
Случайно зададената тема е какво ХАРЕСВАТЕ в прот.пол, а не какво забелязвате при 1во впечатление. То е ясно, че 1во човек трябва да те привлече визуално.
Ама след това?
Аз очаквах съвсем други отговори, но как да е...
А за мъжете, какво ми харесва в тях, дори не съм си помисляла да пиша за външен вид, защото е ясно, че все пак това е нещо основно.
Харесвам когато са покровителствено настрояни, харесвам мъжката им подкрепа, харесвам когато искат да те защитават и искат да те закрилят.
Харесвам прегръдките и целувките им и погледите, които вкарват, които са влюбени. Харесвам силната им подкрепа и позиция, когато имаш проблем, или как се вживяват за незначителни неща също - сладко е.
Донякъде ми харесва и когато проявяват някаква криворазбрана гордост /в нормални граници/
Това от мен.
Надявам се не се очакваше да напиша, че това, което ми харесва са задниците, торсовете им и бла-бла.
Аз мисля, че въпросът в темата предполага доста по-генерален отговор, но всички вие тук предпочитате да стоите в плитчините.
Еми окей, плацикайте си там. : )
Като гледам дори сте горди, така че, проблемът е по-скоро мой, не ваш.
Happy life!
Ей това е! =D> =D> =D>
InloVeGirl27
12-03-2010, 16:15
Аз съм момиче и за мен са важни очите,излъчването,ръцете от външния вид.
Иначе интелигентността,чувствот за хумор и състраданието..
ceballos1990
12-03-2010, 17:29
очите,лицето дупетооо и темммммм
kindergarden
12-03-2010, 19:39
И къде видя,че сме казали,че САМО ТОВА ни харесва?Много знаете да лаете...Темата,както е зададена с този пример,предразполага точно към такива отговори, касаещи външния вид...