Влез

View Full Version : Писна ми да живея!

lolipop1
12-05-2010, 14:12
Как бихте се чувствали ако родителите ви мразеха? Ако собствената ви майка, която ви е родила не и пука за теб и те оставя на произвола на съдбата да се оправяш сам в всичко... ако те пребива всеки ден, обижда и те спира от нещото което най-много обичаш, само защото се радва когато те гледа да плачеш... ще кажете коя нормална майка е такава? Нима има такава майка? Ето че има. Омръзна ми да отивам на училище без пукната стотинка а майка ми да разполага с много пари.Омръзна ми да се прибирам пеша от единия край на другия край на града пеша в най-големия студ само ,защото на никого не му пука за мен.Омръзна ми да ме държи вързана вкъщи да не ме пуска да се виждам с приятели, заради нея ограничих всички контакти в приятелите ми, не ми позволява дори да уча, нещо което другите майки насърчават децата си.Немога да живея повече така... дните ми минават седейки вкъщи в една стая, която шреди беше килер...Незнам защо съм родена изобщо.. само да страдам??? Днеска смятам да прекратя живота си! Според вас има ли смисъл да живея ако ми каже някой само една единствена причина евала ще му направя!

Wwwooow
12-05-2010, 14:18
тази жена наистина не е нормална :(
Нямаш ли баба, дядо, някой роднина при които да отидеш да живееш ?
опитвала ли си да говориш с нея? питала ли си дали те обича и защо ги прави тези неща..?

Днеска смятам да прекратя живота си!
НЕДЕЙ!!!!!!!! това,че в момента всичко ти се струва ужасно неозначава,че винаги ще бъде така.Скоро всичко ще си дойде на мястото(предполагам)след всички лоши моменти идват и хубави.

Spikeey
12-05-2010, 14:18
Избягай от майка си и отиди при някоя твоя приятелка, съмнявам се, че ако й кажеш какво се случва ще ти откаже.

Greennight
12-05-2010, 14:37
Споко,всяко зло за добро.И на мен тая година ми е адски кофти(да не говорим за миналия месец),но знам,че в живота всичко се връща и както се вика всяко зло за добро.Вмомента ти си в тежък период => ти предстои хубав-не те съветвам да си прецакваш бъдещите хубави мигове...

lolipop1
12-05-2010, 14:39
Баща ми работи по корабите.Ако го видя веднъж на 5 години ще е голяма работа. Той даже не пони как изглеждам. Други роднини нямам.... При приятели Окай ще живея до едно време, но до кога? Нали ще си изредя приятелите и в всеки ще спя примерно по седмица две а след това? Малка съм немога да си намеря работа никъде в този скапан град поне някакви пари да имах ...

lolipop1
12-05-2010, 14:48
Днеска смятам да прекратя живота си!
НЕДЕЙ!!!!!!!! това,че в момента всичко ти се струва ужасно неозначава,че винаги ще бъде така.Скоро всичко ще си дойде на мястото(предполагам)след всички лоши моменти идват и хубави.

Отностно това аз като се замисля много рядко съм имала хубави моменти... винаги съм била пренебрегвана от съдбата.Никой никога не ме е обичал и не му е пукало за мен.Миналата година бях изпаднала под същата криза и тоава незнам какво ми стана и започнах да пия по 20-30 хапчета каквито напипам.При което съм паднала в безсъзнание и тъй като майка ми никога не ме е водила в болница когато съм болна винаги ме удряше където ме боли и ме оставяше .. на много пъти съм била на косъм от смъртта , Но не този път се намерих в болницат аи там ме оправиха.Тогава си мислех че щом съм извадила такъв късмет значи можеби скоро ще имам нормален живот и ми е рано да умирам но всъщност не ..

biolojkata95
12-05-2010, 15:04
lolipopke
свържи се със социалните-те ще ти помогнат

goblin0306
12-05-2010, 15:11
Не знам на колко години си, нито в кой град живееш, но предполагам, че нямаш 18 години.
Лично аз бих те посъветвал да правиш това което ти казва, за да не те бие или тем подобни. Може наистина да е некъв изрод, но смятам, че тя си има причина да се държи по този начин.

Както и да е, ако е толкова сериозно положението, сигурен съм, че ще успееш да издържиш докато навършиш 18 години. Тогава ще си намериш работа, ще си вземеш неква малка квартирка под наем и ще си живееш живота. Поне така направих аз като навърших 18.

Не слушай какво ти говорят другите, да бягаш от вас или тем подобни. Защото щом нямаш 18 години, майка ти без никакви грижи ще звънне на полицията, ще те намерят и ще стане МНОГО по-зле. Затова изчакай да станеш на 18 и си поеми живота в собствените си ръце. :)

Успех и горе главата, всичко ще бъде ок :)

Wwwooow
12-05-2010, 15:33
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087

autista88
12-05-2010, 16:26
Ако майка ти те мразеше, надали щеше да иваш достъп до компютър.

А след като ти видях другите ти мнения из форума, например как си се е*бала, не смятам, че си чак толкова ограничена.

Fail! 8)

Shia
12-05-2010, 16:54
И аз мразя миризмата на кисело зеле във входа,но се примирявам,слагам парфюм и не бера грижи.
Импровизирай и използвай това,което имаш,като си сдухана си идва от теб,майка ти не може да ти забрани личностното ти израстване.Ти,ако не си,няма друг да е.

dPa3HuTeJl
12-05-2010, 18:00

А след като ти видях другите ти мнения из форума, например как си се е*бала, не смятам, че си чак толкова ограничена.

Fail! 8) Busted...EPIC FAIL! :lol:

Wwwooow
12-05-2010, 18:03

Fail! 8)
и косата която продаваш и си купила за 75лв, ако на майка ти не й пукаше за теб нямаше да ти даде 75лв за коса...по-горе писа,че пари за път не ти дава.. :shock:

spopi
12-05-2010, 18:05
И аз викам звъни на социалните. :)

ThisIsMe
12-05-2010, 18:49
И с какъв смисъл направи тема ебавка?
Ще те видим ,ако някой ден наистина изпаднеш в такава ситуация.
Не всичко е толкова розовичко.Има хора,които наистина са обект на домашно насилие,но не ти прави чест да пишеш измислици и да се гавриш.
Споко,скоро и ти ще свалиш розовите цайси и ще ти дойдат проблемите на главата.Тогава може би вече няма да имаш свободно време за писане на подобен тип измислени трагични истории.

SmilezZz
12-06-2010, 07:38
ПОРАСНИ !!!
И с какво ти помогна тази тема - при условие,че
е ебавка..Достави ли ти необходимото удоволствие
и забавление...
- Както ти казаха и преди мен,ако майка ти наистина
беше такава,надали ще имаше достъп до компютър..
- Но пък помисли (ако въобще е възможно),ако някога
наистина стане така и да си обект на насилие,тогава
какво ще правиш ? Постави се на мястото на тези хора,
които всеки божи ден търпят това насилие,само защото
няма какво да правят и няма с кого да се свържат,за да
молят за помощ..

Jus7DreamBoy
12-06-2010, 08:53
то целия и ацц е факе 1 път пише че е на 14 друг път на 16 или 18 :)

BlackEyedPeas
12-06-2010, 09:33
Busted! *Epic Fail* :lol: Сега сериозно, не мисля, че е хубаво да се ебаваш с такива неща! Има деца, които са малтретирани всеки божи ден от живота си! Има някои даже дет' са така пребивани, че са изпадали в безсъзнание, това не е шега работа! Въобще не се ебавай с такива работи! Аз преди съм нямала розов живот (Не, че сега имам, но се радвам на това, което все още имам и го ценя!), когато бях много малка, баща ми се напиваше и ни гонеше с майка ми и сестра ми по тъмните нощти в най-големия студ! Връщали сме се, но после пак става същото, докато един ден на майка й омръзна, хвана ме и си вдигнахме, но сестра ми за съжаление трябваше да я остави (Тей, като по право от съда тя трябва да е при него, защото сме от различни майки и ако майка беше взела и нея, щяха да я осъдят, дори до ден днешен майка много съжалява, че не е могла да я вземе, тя я обича като свое дете, поне сега вече всичко е наред, тя преди години замина при майка си в Гърция и сега вече всичко е наред, контактуваме си, много ми липсва, не съм я виждала от 3-4 години, надявам се някой ден пак да я видя, но поне сега чрез интернета си говорим), но вече всичко се оправи и се радвам, че всички са добре!

thinkgreen
12-06-2010, 12:58
Темата е една много тъпа шега . Не знам как може да се гавриш по такъв начин . При условие , че има деца , който наистина са подложени на тормоз от страна на родителите им . И нали се сещаш , че при интерес или модераторите подадат сигнал , някоя служба за закрила на децата много лесно ще те открие , защото IPто не е за украса . Предполагам ще е адски забавно , като звъннат на вратата и започнат да разпитват майка ти , разгледат къщата и най-вече стаятата ти , която е преработен килер .
#-o #-o #-o
Епик фейл :D

burpp
12-06-2010, 14:47
От играта става плачка ...

britzy
12-07-2010, 17:59
Бахти скучубрата-а има момичета/момчета наистина подлагани на това-еех нали знаеш-от играчка плачка,глупачка :booooomb: :booooomb: :booooomb:

NawleK
12-07-2010, 20:05
Щом се оплакваш значи не ти е писнало да живееш...

xKiFlAxxx
12-07-2010, 23:45
И мен са ме оставили от малка. смисъл от няколко години и живея сама. А съм на 14. Нямах приятели и също бях в депресия до преди 2-3 месеца и прайх сякви простотии пиех и кво ли още не :? Ама разбрах че като никой не се интересува от мен аз що да се интересувам от някой :? и да се съсипвам сама заради други :? И така се промених сега съм почнала да излизам постоянно ..и никой не може да ме познае каква бях и каква съм станала :D Държанието ми също се е променило.не съм доброто мило момиче от преди :D
така че не трябва да обръщаш внимание на нищо :P

n3zabrawiimaa
12-08-2010, 10:35
И мен са ме оставили от малка. смисъл от няколко години и живея сама. А съм на 14. Нямах приятели и също бях в депресия до преди 2-3 месеца и прайх сякви простотии пиех и кво ли още не :? Ама разбрах че като никой не се интересува от мен аз що да се интересувам от някой :? и да се съсипвам сама заради други :? И така се промених сега съм почнала да излизам постоянно ..и никой не може да ме познае каква бях и каква съм станала :D Държанието ми също се е променило.не съм доброто мило момиче от преди :D

Уфф чи си тъпа мааа :lol: Вярваш ли си, като го писа това :razz: Трябва да имаш настойник.... Как ходиш на училище ? Как си купуваш нужните неща (дрехи, храна, учебници и т.н) ? Къде живееш? Под няко мост ли :lol: Сама се оплете в лъжите си :lol: :razz:

WTFBBQ
12-08-2010, 11:12
да ги остайме да умрат тия селяни писнами от техните проблеми ..

xKiFlAxxx
12-08-2010, 11:30

Уфф чи си тъпа мааа :lol: Вярваш ли си, като го писа това :razz: Трябва да имаш настойник.... Как ходиш на училище ? Как си купуваш нужните неща (дрехи, храна, учебници и т.н) ? Къде живееш? Под няко мост ли :lol: Сама се оплете в лъжите си :lol: :razz:

мн ясно че имам настойник ама що трябва да пиша :? дядо ми и всяка вечер хода в тях но не живея с него а в апартамента на баща ми

n3zabrawiimaa
12-08-2010, 11:44

мн ясно че имам настойник ама що трябва да пиша :? дядо ми и всяка вечер хода в тях но не живея с него а в апартамента на баща ми

Чакам да видя какво още ще измислиш. :lol:

SwEtyy
12-08-2010, 15:28

Един път казваш, че си на 13, друг път на 14, а уж беше на 15...

xKiFlAxxx
12-08-2010, 21:06

Един път казваш, че си на 13, друг път на 14, а уж беше на 15...

8ми клас съм :P

xKiFlAxxx
12-08-2010, 21:08

Няма кво да измислям. не ме интересува дали вярваш или не :? Тва че ти не можеш да се оправяш сама не значи че аз не мога;pp

Spikeey
12-08-2010, 21:10
Tи във всяка тема задължително трябва да си като автора.

CookieMonster
12-09-2010, 09:11
na daskalo sum do 1 .. do tri-4etiri 4asa sym s priqteli i gajeta v1nka ... posle k1m 4etiri sqdam da u4a 1-2 4asa .. to stava k1m 5-6 .. togava nqkoi dni sym na uroci po bel i mat a nqkoi dni sportuvam .. ii obiknoveno sybota i nedelq si pazaruvam .. ala bala .. dre6ki .. grim4etA ..masaji manikurii ii pak s priqtelkii a ina4e sqka ve4er otdelqm dosta vreme za semeistvoto mi ;]
:razz: Спри да се излагаш...

scrooper
12-09-2010, 13:33
И с какъв смисъл направи тема ебавка?
Ще те видим ,ако някой ден наистина изпаднеш в такава ситуация.
Не всичко е толкова розовичко.Има хора,които наистина са обект на домашно насилие,но не ти прави чест да пишеш измислици и да се гавриш.
Споко,скоро и ти ще свалиш розовите цайси и ще ти дойдат проблемите на главата.Тогава може би вече няма да имаш свободно време за писане на подобен тип измислени трагични истории.
+
Ужасна тема! Не мога да разбера такива хора, които си правят подобни шеги :Х

n3zabrawiimaa
12-09-2010, 14:51

Няма кво да измислям. не ме интересува дали вярваш или не :? Тва че ти не можеш да се оправяш сама не значи че аз не мога;pp

Хахаха чакай чакай ..къде съм писала дали мога да се оправям сама или не, че да коментираш ?? Бахти бавното същество

vanesa0pld
12-09-2010, 18:53
Днеска смятам да прекратя живота си
Не го прави. . Това да се самоубиеш е най-голямата глупост.
Едното ми зъбче е криво имам и младежки пъпки и ако знаеш колко подигравко отнасях 3 години подред.Колко съм плакала и колко съм страдала.
Също така баба ми почина след дълго боледуване.....откриха рак на майка ми в 2 статии...баща ми заболя от някаква болест по невроните...не сме много богати да не кажа че сме под средната граница...влюбих се в най-неподходящия вече 7 месеца изгарям(ее тинейджърка съм.... и любовтта трябваше да включа) ....всичко около мен са предатели,използвачи.
НО намерих причина да живея :)
така че и ти можеш..... :P

sToyAncHo
12-10-2010, 14:09
Тема: Нови секс изненади
lolipop1

Отговори: 9
Видяна: 647
Форум: Секс Пуснато на: Съб Май 29, 2010 5:17 pm Заглавие: Нови секс изненади
Здравейте на всички.Искам да изненадам приятеля ми с нещо ново.На 18 години съм.Секс съм правила точно 5 пъти, при това само с гаджето ми.Винаги аз съм отдолу.Той определя темпото и всичко останало.Чу ...

Тема: Проблем с приятеля ми.
lolipop1

Отговори: 38
Видяна: 1579
Форум: Секс Пуснато на: Пет Юни 04, 2010 9:54 pm Заглавие: Проблем с приятеля ми.
С приятеля ми сме заедно от 11 месеца.На 16 години сме и двамата.Попринцип си падаме по-срамежливи и не говорим много за секс.Аз и до скоро не бях готова, но това се промени.Сега имам голямото желание ...

Fail :)

britzy
12-10-2010, 17:08
^^ For God sake :-o

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ach0
12-11-2010, 11:23
давай режи вените.. на никой няма да липсваш

CryToDie
12-25-2010, 17:03
Като ти гледам другите теми ми се ще това което си написала да се случи, защото ти е приятно да се базикаш с другите :? :? :? :?

давай режи вените.. на никой няма да липсваш ( ach0 ) +че

burpp
12-26-2010, 08:34
Малка секс лъжлива палавница.