PDA

View Full Version : Моля ви помогнете да спася връзката си.

AnotherDay
12-07-2010, 15:03
Здравейте на всички.
Отдавна съм минал годинките за този форум, но наистина отчаяно се нуждая от вашата помощ... все пак за любовта няма граници.

Та ето я историята.

От няколко месеца имам връзка с едно момиче - много свястно, точно, готино и само положителни качества.
Тя си е имала приятел преди мен от дълго време.
От както сме заедно се чуваха от време на време, аз и казах, че нямам проблем с това.
Проблема стана преди няколко дни. Научих нещо за нея и него, което не ми хареса и тя не ми го бе казала до този момент.. а нещото е голямо, не искам да го споменавам.
Избухнах, скарахме се, тя плака много, и аз плаках... и така цяла вечер.
На другия ден тя каза, че остава с мен. Зарадвах се.
Имах работа и излязох, след като се прибрах разбрах, че тя не иска да е с мен за сега... а по-късно разбрах, че се била събрала с него ?!
Имаше още повече плакане...
От цяла вечер глупости разбрах следното:
Тя ме обича адски, адски, адски много... но за сега като приятел.
Не може без мен, не може дори и 2 часа да минат без да ми се обади.
Наистина не може без мен, но вече била с него и иска за сега да си останем приятели и да и дам време за да разбере какво наистина чувства към мен.
Аз мисля, че тя е направила грешка с това, че се е събрала с него и и го казах.
По-късно тя неволно ми каза, че може би вече осъзнава, че е направила грешка, но е късно да се върне назад и ще си я изкара до край, а ако аз после я приема ще сме двамата. Това звучи като резервен вариант и и го казах, не ми хареса изобщо.
Тя плачеше много, адски много, стана и лошо. Въпреки, че не знаех къде се намирам я успокоявах до края.
Накрая и казах, че много ще ми липсва, и че мисля, че скоро пак ще сме заедно, казах и че го мисля на 99% това. Тя ми каза... че от нея имам още 1% и повече...
Легнахме да спим заедно, тя каза, че се чувства спокойна единствено като е до мен. Казах и, че я обичам. Тя каза... че ме обожава... че ме обича повече от себе си дори, а по принцип била егоист. Понечих да я целуна, не се дръпна. Колкото и пъти да я целувах, всичко все едно бе по старому.
Тя каза, че дори и да не иска да си го признае ме обича... не като приятел...
Спахме цяла нощ гушнати, въпреки че тя уж е с него.
Помоли ме да и дам време, защото е объркана, каза че остава с него за сега.

Това е грешка, аз го познавам от нейните приказки за него само... Той е ужасен човек. Но не спира да я тормози и манипулира, а заради дългата им връзка тя все още не може да се отърси от него и... Аз съм виновен, когато реагирам остро, но само с повод, тя винаги прави глупости... Надявам се това да е поредната и да свърши бързо.

Дали ме обича? За мен е правила неща, които абсолютно никой друг не е правил. Казвала ми е също такива неща. Сигурен съм, че не може без мен, сигурен съм, че ме обича, сигурен съм в нея и и вярвам.

Кажете ми какво да правя, как да спася връзката си? Обичам я до болка, не съм малък и знам какво ми дава тя и какво изпитвам към нея. Но колкото и да съм голям съм в много трудно положение, повярвайте ми...
Кажете ми, дали да говоря с нея за последно, за да я питам дали наистина има шанс да се върне при мен или не? Грешка ли ще е ? ...
Да я пусна ли?
Да я пусна ли да си отиде от живота ми, чакайки да се върне...
Искам да умра, наистина, колкото и лесно да изглежда на човек да забрави друг... правил съм го много пъти... но сега е коренно различно и няма да мога да го направя... няма да мога.

Обичам я! Много я обичам! Много ми липва :(
Искам си я :(

Кажете ми какво да правя, моля ви, не се чувствам жив, нищо което правя няма смисъл...
Да я пусна ли... а дали ще се върне? ...

Моля ви прочетете и дайте мнение, много ми е важно :(

bitchwolf
12-07-2010, 15:19
Не я оставяй,тя има нужда от теб точно сега,когато е най-уязвима! Помогни й да се отърве от онова "животно" и я вземи при себе си! Дай й цялата си подкрепа,вяра и воля. Ще се справите,но само,ако сте заедно! Успех. Историята ти ме трогна..

AnotherDay
12-07-2010, 15:27
Как да не я оставям? Какво да направя?
Плаках, заклевам се, повече от колкото съм плакал през живота си. Молих я да остане с мен. Плаках, питах я кой сега ще прави всичко, което аз съм правил за нея?
Днес я изненадах на мястото което най-малко очакваше с роза в ръка, просто за да види, че я обичам. Тя ми каза "нали говорихме... не го прави по-трудно"
Тя си е решила, че вече е с него. Ей така от днес за утре...
Та те са на километри един от друг, каква връзка ще имат? Ние с нея ЖИВЕЕМ заедно и това няма как да се промени...
Каква вяра и подкрепа да и дам, щом казва, че не е с мен, и че го правя по трудно...

Правилно ли ще е да и кажа, че трябва да говоря с нея, инъче не мога да продължа напред.
- Дали е сугурна, че има надежда за нас?
Тогава аз мога да продължа да се държа с нея както до сега.. тя ми е най-скъпия човек на света.
- А ако няма надежда какво да правя... не мога, боли ме адски много, не мога да се преструвам, че можем да бъдем приятели, когато тя ме оставя ей така просто заради бившия си, който осъзнала, че обича...
Ако няма надежда за нас... не мога да продължа... ще я отбягвам...
Искам си я, Господи, моля те върни ми я ;(

Какво да правя ? ;(

Виждам я как си говори с него по телефона и се смее... дали наистина е радостна, дали наистина я загубих....

bitchwolf
12-07-2010, 15:49
Нали ти е казала,че те обича.. има още неща ,сигурна съм,които не си казал поради лични съображения,но според мен тя трябва да ти каже в крайна сметка какво иска. И не може вечно да я чакаш. И на нея не й е лесно сигурно,явно има някаква причина да се върне при него,но защо просто не остане с теб след като казва,че те обича? Съжалявам,че изкарвам нещата толкова лесни,но отстрани винаги изглежда така. Говори с нея,кажи й,че ще се съобразиш с нейното решение,каквото и да е то и й кажи,че ако не те желае няма да те види повече. Не като заплаха,а просто като помощ в нейното решение-едва ли би искала точно това,едва ли не би се стреснала и не би се замислила,че наистина един ден ще се събуди и теб няма да те има в живота й. Едва ли би те оставила..

bbabyy
12-07-2010, 16:13
Разреевах се.. Май не искам да пораствам. Аз съм малка и определено нямам какъв съвет да ти дам, но само ти пожелавам да си я върнеш, явно наистина много я обичаш, но ако не успееш, не се отчайвай, животът продължава.

Rebus
12-07-2010, 16:47
Човек стегни се.Не се оставяй да те разиграва.Обичала те като приятел,пък после не само..Ако го била оставила,щяла да се върне при теб..Заеби ги тези обещания,дава ти празни надежди.Ако те обичаше ИСТИНСКИ ..нямаше даже да помисли за друг.Бъди мъж и и покажи,че не заслужаваш да постъпва така с теб.Колкото и да ти е трудно и обичаш,отблъсни я.. :(

mechtaq_za_teb
12-07-2010, 17:10
:shock: Не разбирам защо, след като твърди, че обича само теб, че дори те обожава, тя все пак е с него. Колкото и дълга да е била връзката им, колкото и голяма да е била любовта им, защо и е да се връща назад, тоест при него?

Наистина не съм много сигурна какво да те посъветвам. От една страна ми се иска да ти кажа да се бориш за нея, да бъдеш до нея, докато тя осъзнае, че трябва да бъде с теб и се увери в чувствата си, но от друга това ми изглежда доста наивно и по-скоро тя те разиграва...

Това е от мен... Ще следя темата.

AnotherDay
12-07-2010, 18:47
Какво направих аз ли? Тя ми има доверие а аз за миг загубих моето към нея в миг на апатия... и и проверих скайпа, и там намерих тези неща.
Дали това не е просто проба, дали наистина я обичам... аз и го показвам и тя го знае, но все пак...
Преди малко си говорихме...
Прегръщаме се и се целуваме, все едно нищо няма, но тя уж е с него.
Прегърнах я и я целунах. Попитах я какво чувства - тя каза спокойствие.
Попитах я дали иска да ме целуне и прегърне пак - направи го.
Попитах я дали иска да целуне и прегърне него, както мен - тя каза не.
Дали според нея това което прави е грешка - да.

В крайна сметка сега тя говори с него, мен ме боли но държа, тъй като тя ми каза, че просто и трябва малко време и аз не съм и помагал като се мъча да я задържа при мен, един вид съм я връщал с 2 крачки назад от това, което търси. Обещах и че спирам.
Един вид нищо не се е променило, освен че тя уж е с него... говори си мило с него сега, но не и пука за него, виждам го.

Дали е тест?

Казах и, че ако има шанс да сме заедно, ще я пусна за да разбере това, което иска.
Ако няма шанс, аз изчезвам от живота и. Тя се разплака много силно.

Мисля, че няма шанс да изчезна. Вие как мислите. Дано всичко да си дойде на мястото... няма да я притискам... решението е нейно, живота ми е в нейни ръце :(

bitchwolf
12-07-2010, 19:12
С какво я държи забога? Не разбирам..живее с теб,обича теб,иска теб,с теб е спокойна,а пък в същото време уж е с него и ти си я връщал 2 крачки назад от това което иска..тя какво иска?
Тест? Що за тест е това,колко сълзи трябва да се изплачат и колко нерви да се изхабят за да се докажеш? Иска да види кой е по-добър от двама ви ли? Така както стои по средата така ще изгуби всичко и тя трябва да го разбере преди да е станало късно..

bebchoOoOoOo
12-07-2010, 19:43
Здравей! Напълно те разбирам и мога само да ти кажа, че ако искаш да си я върнеш, трябва да бъдеш много силен и търпелив.Казвам ти го от личен опит, макар, че потърпевшата не бях аз. Сегашния ми приятел беше в същото положение като теб в началото на връзката ни (да го наречем С.). Тъкмо бяхме тръгнали и след няма и един месец бившия ми (М.) (бяхме заедно 3 години) поиска да се съберем. И аз понеже се заблуждавах, че го обичам, казах на С., че се връщам при М. Но в същото време постоянно се виждах със С., спяхме заедно (като вас), чувствата и на двама ни бяха адски силни, просто не можех да си представя, че всичко ще свърши, не можех да дишам без този човек. И така не се събрах окончателно с никой от двамата цели 4 месеца. На М. не му пукаше толкова много, а на С. му беше много тежко. Беше ми дал свобода, не ме притискаше по никакъв начин, просто всякак ми показваше обичта си, изненада ме на рождения ми ден (от различни градове сме), след това аз ходих при него за Свети Валентин, и пак му казвах, че повече няма да се видим и така .. Просто накрая осъзнах, че всъщност не обичам М., а съм привързана към него, заради дългата ни връзка. В С. видях човека, с който искам да прекарам живота си, но това стана благодарение на неговото търпение и обич. И никога няма да си простя това, което съм му причинила тогава, макар, че той ми е простил отдавна. Обичам го и сме много щастливи сега.
Съвета ми е да продължаваш да правиш усилия, но не я притискай, просто и показвай колко много държиш на нея. Можеш да говориш с нея и да я попиташ сигурна ли е, че наистина обича бившия си или това е привързаност и носталгия, която много заблуждава. Истината е, че никога не е същото, дори и да подновиш връзката, за това се радвам, че продължих напред и съветвам всички, които са се сблъскали с това, да го направят. Напълно възможно е тя да осъзнае кой всъщност е човека за нея, просто е много объркана в момента, не си мисли, че и на нея и е лесно.
Пожелавам ти успех и не се отчайвай!Прегръщам те :smt056

indigo0lady
12-07-2010, 19:57
Една от най-близките ми приятелки е в подобна ситуация на твоето момиче от доста време и мисля, че знам как стоят нещата. Не знам как ще ти прозвучи това, което ще ти кажа, но според мен щом се е върнала при него, значи тя никога не е спирала да го обича... Може изобщо да не изглежда добър човек, но това не значи, че тя няма нужда точно от него въпреки всичко. Макар че ти е ужасно тежко, най-доброто, което можеш да направиш за нея сега, е да я оставиш да бъде с него. Поне според мен. Не причинявай повече болка на себе си и на нея... Ще ти е ужасно трудно, знам, защото съм минала през това и даже още не съм преминала напълно, но това е, което аз смятам за най-правилно в случая. Щом я обичаш, уважи решението, което е взела. :(

bebchoOoOoOo
12-07-2010, 20:10
Не знам как ще ти прозвучи това, което ще ти кажа, но според мен щом се е върнала при него, значи тя никога не е спирала да го обича... :(
Не е задължително. Може да има "остатъчни" чувства, както аз ги наричам или е свикнала с него. Може пък и наистина да го обича, но спред мен това което ти е казала, че мисли, че прави грешка, че не иска да го целува така, както теб, че много те обича, ме навежда на мисълта, че ситуацията е сходна с моята и може би ще се осъзнае. Говори сериозно с нея, задай и всички въпроси, които те интересуват, не плачи докато провеждате разговора и чак, когато разбереш как наистина стоят нещата, прецени какво ще правиш за напред - дали ще се откажеш или ще продължиш да се бориш.

umri
12-07-2010, 20:14
Голям и изграден характер си явно, грешно изграден. И 3 тома истини да ти изпиша няма да са достатъчно, пък и едвали ще ме послушаш.

Всичките неща, които правиш са неправилни... целият ти си една грешка, която не е мъж. Извинявай, че трябва да ти го кажа, но женската концепция за истински мъж е противоположна на теб. Тя не плаче за теб, защото те ОБИЧА, а го прави от съжаление и омраза към себе си, чувства се виновна и лоша.

Недей слушай момиченцата от форума, защото още повече ще се объркаш. Помисли си много добре какво е да си мъж и какво е да си путка. Огледай се за плейбоите и мачовците в обкръжението ти...

indigo0lady
12-07-2010, 20:30
Това, че не се вписва в ролята на плейбоя, не значи, че не е мъж. Всеки си има характер, по дяволите. Просто тя мисля има нужда от бившия си, с него явно е била тръпката.

Rebus
12-07-2010, 20:45
Просто тя мисля има нужда от бившия си, с него явно е била тръпката.

Като има нужда да не го мъчи момчето..Ей аман от такива момичета,които не знаят какво искат..

Авторе...пак ти казвам,не и пускай толкова аванта ..Плачела..бла бла ,въртят си женските номера.Как може да я искаш като тя ходи при друг?Достойнство нямаш ли?

PoRcHeTaTa1
12-07-2010, 21:23
Не я оставяй,тя има нужда от теб точно сега,когато е най-уязвима! Помогни й да се отърве от онова "животно" и я вземи при себе си! Дай й цялата си подкрепа,вяра и воля. Ще се справите,но само,ако сте заедно! Успех. Историята ти ме трогна..

bitchwolf
12-08-2010, 08:41
Голям и изграден характер си явно, грешно изграден. И 3 тома истини да ти изпиша няма да са достатъчно, пък и едвали ще ме послушаш.

Всичките неща, които правиш са неправилни... целият ти си една грешка, която не е мъж. Извинявай, че трябва да ти го кажа, но женската концепция за истински мъж е противоположна на теб. Тя не плаче за теб, защото те ОБИЧА, а го прави от съжаление и омраза към себе си, чувства се виновна и лоша.

Недей слушай момиченцата от форума, защото още повече ще се объркаш. Помисли си много добре какво е да си мъж и какво е да си п***а. Огледай се за плейбоите и мачовците в обкръжението ти...
Като ти гледам мнението явно за теб да си мъж значи да не обичаш,да нямаш чувства и да не ти пука от никого..еми ти си повърхностен комплексар..сори ,че трябваше да ти го кажа. Плейбоите и мачовците са последните хора,които ще погледна и това ти го казвам като жена. А той не е малък,нито пък не е мъж ,той просто обича,в което НЯМА нищо лошо! :?

AnotherDay
12-08-2010, 11:37
Благодаря на всички за отговорите.
Мерси за историята с мачовците и плейбоите.
Дали съм мъж може да го каже тя, както и всеки, който ме познава.
Не знам какво значи да си мъж, за себе си аз съм мъж.

Още малко развитие по темата.
С нея пак спахме заедно и от сега нататък ще спим заедно, освен ако не е адски уморена.
Тя е с него... за сега само по телефона.
Уж можеше да се виждат, но тя му е казала, че и да не се видят голяма работа. След това се засмя и ми каза - странно нали, уж трябва да умирам от желание да го видя.
Сега сме далече един от друг за 5 дена. Може в тези 5 дена да намери някой отговор за себе си.
Тя не е момиче което използва някой, както си мислите. Познавам си я. Когато съм спокоен я разбирам абсолютно винаги дали има нещо и какво е. Но сега като става въпрос и за мен не съм спокоен, именно за това не мога да разбера какво се случва.

Тя не знае защо казва, че го обича, дори не знае дали го обича. А аз не спирах да и говоря за нас, да го оставя и т.н.
Може би от това тя се обърка още повече и за това сега иска време да подреди мислите си.
Не ме върти, познавам я, просто тя като е объркана за нещо и трябва време насаме да седне и да го помисли.

Не знам вече, казах и, че от сега нататък няма да и говоря и да правя нищо с което да я обърквам.
Тя наистина осъзнава какво правя за нея и какъв съм и колко я обичам.
От сега нататък, докато изясни всичко за себе си и казах, че е "свободна" , точно както искаше тя.

И въпреки всичко си говорим, държим се и правим същите неща които правехме докато бяхме заедно. Почти без никаква промяна.

Попитах я, когато разбере чувствата си и осъзнае дали иска да е с мен какво ще му каже на него и тя отговори "Ми какво да му кажа, няма да му се обяснявам..."

Преди всичко се надявам на тези 5 дни далеч един от друг... до сега не сме оставали по отделно за повече от 2 дни.

Стискайте палци, ще продължавам да пиша!

cyclops
12-08-2010, 11:48
моя съвет е кратък и ясен. Бори се за нея, не се отчайвай НО недей да я притискаш. Остави й нужното време и пространство, за да вземе правилното решение, и да остане наясно със себе си.

van1
12-08-2010, 14:07
Здравей,

"Приятелката" ти е курва. Факта, че разиграва двама единия от които си ти и го знаеш, я прави още по-голяма такава.
Честито

( :

AnotherDay
12-08-2010, 14:29
Не, приятелката ми е объркана и се нуждая от съвети как да и помогна да е наясно с избора си.

AnzaRe
12-08-2010, 14:50
Объркана била...хах...
Явно не й е дошъл акъла
Това което е било преди си остава в миналото...това,че тя иска да го върне е друг въпрос...
Немога да ти кажа как да я вкараш в пътя явно тя е просто все още дете...
Възрастните как не се объркват!?!??!

indigo0lady
12-08-2010, 19:13
Възрастните как не се объркват!?!??!
:smt108 Вицове ли разправяш? Всички хора се объркват. Ако питаш мен, най-вече възрастните. Обърква се човек, който търси истината.

madpsycho
12-08-2010, 19:23
Човек може да нямам много голям опит с момичетата но това което сам разбрал до момента е че винаги трябва да и даваш свобода щото една моя приятелка бившия и я притискаше и тя чисто и просто си му каза че иска свобода и не иска да е с него. Бори се за нея! Щом не изпитва истински чувства кам бившия си значи или те разиграва или просто иска малко повече свобода. По историята мисля че свобода много не и даваш. Буди силен и не се даваи защото знаеш че те обича, така че се бори за нея и ако се върне при тебе добре и за двамата, но ако остане с бившия си мисли позитивно и не изпадаи в депресия. Животът продължава!

bebchoOoOoOo
12-08-2010, 20:20
"Приятелката" ти е к***а. Факта, че разиграва двама единия от които си ти и го знаеш, я прави още по-голяма такава.
Честито ( :
ОМГ, и аз съм попадала в подобно положение, защото съм била объркана, това значи, че съм курва ли :shock: Не съм разигравала никой от двамата нарочно и съм сигурна, че и приятелката му не го прави, просто за това трябва малко време.
Изумявам се понякога от тези изказвания... :?

valdesbg
12-08-2010, 20:27
Абе с връзката ти е свършено много отдавна, не знам толкова ли е скрит този факт. Сега каквото и да направиш... ще се наслаждаваш само на трохи от хляба.

umri
12-08-2010, 20:48
Няма да коментирам репликите... жената винаги мрази истинския мъж, но винаги спи или иска да спи с него. Няма какво друго да кажа.

Защо всички казвате "бори се за нея" , "труди се за нея" , "докажи и любовта си" и куп други дебилщини? Защо не го погледнете от друга страна? Защо пък тя не се бори за него? С какво си ти по-малко от нея, че трябва да я молиш и винаги да действаш според зададената от нея конюнктура? Първо тя трябва да осъзнае, че има нещо, което би загубила много лесно и ако направи една грешна стъпка, ще бъде заменена с друга жена. Трябва да знае, че ти имаш способността да съблазняваш други жени. Тогава ще те уважава, защото ще знае, че може да те изгуби. Трябва най-често ТЯ да се съобразява с твоите желания, а не ти с нейните прищявки и настроения. Знам, че като видиш красиво момиче, което си мислиш, че е класи над теб ти се иска да направиш всичко за нея и да се надяваш тя да благоволи да ти пусне, евентуално. Приеми факта, че жените са или равни или по-нисши от теб. Обикновено са глупави, нескопосани, търсят своя спасител, лесно се подлъгват, не могат да събират мислите си и доста често са просто едни заблудени овцички, които търсят истински мъж, лидер, който да ги поведе към загадачното и мистериозното, към тръпката(и 5-те оргазма разбира се).

Ако просто за 5 минути моето съзнание емигрира в твоята глава, ще разбереш концепцията на цялата философия за нещата и ще си викаш "оле колко съм бил глупав". И аз съм бил, братко, в твоята ситуация, но на бая по-крехка възраст от твоята разбрах истината.

Ти не искаш съвет в темата. Ти си си наумил нещо и искаш от потребителите да окуражават безумието ти и не приемаш градивни съвети.

valdesbg
12-09-2010, 05:55
умри, ако само с четене пеперуди не се ловят.

Ти хубаво знаеш тези неща, и аз хубаво ги знам. Ама си пишем тук колкото да не ги забравим, щото автора не е минал през "единствената" и всичко това е толкова далеч от него.

По принцип на по бира да му се обясняват тия неща ще има бая по голям ефект.

Винаги съм се чудел как може толкова да се унижава човек в името н някой друг, който очевадно не дава и 5 пари за него в момента.

anonimchetou
12-09-2010, 10:34
Според мен това момиче пък трябва да остане само или там с този , с който е ходила сумати време и да се спасява!!! Излишно е намесила и теб в тъпия си филм и в момента и ти страдаш заради нея. При всички случаи на теб ще ти е най-тежко ! Според мен те разиграва ! Не знае какво иска.. или по скоро иска и двама ви ! Според мен трябва да спреш да я съжеляваш и боготвориш.. Ти ще страдаш наи-много от цялата история ще видиш !

mechtaq_za_teb
12-09-2010, 10:44
Според мен това момиче пък трябва да остане само или там с този , с който е ходила сумати време и да се спасява!!! Излишно е намесила и теб в тъпия си филм и в момента и ти страдаш заради нея. При всички случаи на теб ще ти е най-тежко ! Според мен те разиграва ! Не знае какво иска.. или по скоро иска и двама ви ! Според мен трябва да спреш да я съжеляваш и боготвориш.. Ти ще страдаш наи-много от цялата история ще видиш !Проблемът е, че той вярва на всяка нейна дума безусловно.

SolemnityOfDeath
12-09-2010, 10:54
1 правило пич.

На жена никога не вярвай напълно. То си е вярно за всички хора да им вярваш с уговорки и резерви, но специално като гледам в твоя случай важи тройно.

С умри винаги сме били на контрамнение, първото му мнение също не е меродавно за мен, но казва някои смислени неща. Особено за 'боренето за нея'.

AnotherDay
12-09-2010, 11:49
Ами вчера на по много бири с един приятел измислих стратегия.
Не знам дали ще е успешна, но за сега дава някакъв ефект.
От днес се държа дръпнато с нея. Не и се обаждам. Говоря си по-дръпнато с нея.
Първия път ми каза "Не сме се чували от много време и реших да видя какво става" ... Аз и бях казал, че ще и се обадя но не и се обадих и минаха 3 часа.
Преди малко пак говорихме, не се държа ядосано, просто дръпнато. Накрая като усетих, че иска да чуе нещо от мен, с което да си угоди на това, че бягам след нея аз и казах "Ами айде чао". Тя замълча, аз я попитах защо мълчи и тя каза, че много набързо съм я отрязал. И така.

Ще се осъзнае, че щом уж е с оня, аз ще се дръпна от нея. Дали ще го приеме, или ще разбере какво иска наистина и пак да сме двамата зависи от нея. Аз се надявам да е второто. Ако все пак е първото... поне ще изляза начисто, вместо да се залъгвам.

Хайде сега коментирайте стратегията, дали има шанс и дали е правилна. Щом вече почна да се усеща, че я режа и тн. ...

umri
12-09-2010, 12:42
Това, което си направил е добре като за начало. Лошото е, че като тръгне стратегията и след време като се наредят нещата, ще се върнеш на същия хал, на който си бил. Трябва да разбереш същността на нещата и ЗАЩО го правиш. Не трябва това да е стратегия, а да е естествена реакция продиктувана от ценностната ти система.

Валдес, пак да се радва, че има хора дет му пишат... чак и бири да пия с него, не съм майка Тереза.

AnotherDay
12-09-2010, 12:43
За напред ще знам как да са нещата, сега ми дойде като гръм от ясно небе.
Но все пак ако продължа да я режа както сега и помисли, че щом го правя няма смисъл да е с мене ами с оня какво правим?
Кефя се, че няма да се лутам за напред или се боря по друг начин... ?

anonimchetou
12-09-2010, 12:47
Като за начало е добре ама защо ли си мисля, че ако продължиш в същия дух тя ще го остави тоя дето е сега с него и ще се върне при теб, щото най-малкото което е ще усети че сякаш губиш инетерес, а тя не иска това 100 %. И когато се съберете ти пак ще се размекнеш и ще и тръгнеш след г*за и пак нещата ще омекнат яко... Иначе стратегията е добра и ще проработи на 100 % . Ся ще почне да и става тъпо, че не и обръщаш толкова внимание.. , че не е толкова важна за теб.. и както казах по-горе най-вероятно ще го остави онзи и ще дойде при теб. Така мисля аз : ) Досега един вид ти си я "гонил" . В момента , в който спреш да я "гониш" (именно сегашния период) на нея ще и стане 300 % супер тъпо и ще започне тя да "гони" теб..

cyclops
12-09-2010, 12:59
Според мен е добре, но само не минавай в другата крайност. Дръж се дръпнато, но в никакъв случай не бъди лош с нея.

LadyDi
12-09-2010, 13:42
Не трябва да се връщате при такива жени. И не си заслужава да се борите за тях.
Те винаги ще бъдат такива - нерешителни, страхливи, обсебващи...

Авторе, бий си шута докато е време. Докато още можеш да си спасиш мъжкото самочувствие. Никой не заслужава да бъде изстрадван, когато той самият не страда.

AnotherDay
12-09-2010, 19:21
Сега има ново 20-се.

Когато говорих с нея преди 2 часа и нещо ми каза, че била говорила с оня и той и казал, че трябвало да се виждат по-често. И направо и бил казал че ще идва при нея, демек в нашия апартамент. Мале как няма да и вдигна и днеска и утре да се шашне до немай къде :-x
А пък тя уж не искала да идва, ама що ми го каза... тества ли си какво си прави не знам, номерата не ми минават вече когато сега съм сам и имам време да мисля.

LadyDi
12-09-2010, 19:30
Прави си гаргара с теб. Как си способен да се унижаваш... не разбирам.

umri
12-09-2010, 22:40
Бахти шибания идиот, заклеам се, бате.. ахаххаха

AnotherDay
12-10-2010, 14:54
Бате, то много лесно като не си на моя хал да коментираш нали. Ама ако обичаш някой до болка, няма да ти е много смешно каквото и да ти причинява.
Айде със здраве, бате.

Wednesday666
12-10-2010, 15:51
Според мен тя е объркана, а пък ти се объркваш още повече от нея заради постоянните си опити да я върнеш .. Остави я, не я занимавай, нека тя да те търси, да тича по теб и всичко останало. Иначе така й показваш, че каквото и да први, колкото и да те наранява ти винаги ще й прощаваш, а това не е хубаво ;)
Стратегията ти е добра, но не мисля, че ще издържиш много време да си й ядосан, за това просто спри да я търсиш известно време. Недей да тайш гняв в себе си, защото просто няма смисъл, така само се нараняваш сам, а тя дори не го забелязва.

AnotherDay
12-10-2010, 19:44
Часът е 10:43 ...
Всичко свърши... поне за мен.
Не знам, може само така да говоря сега, но не знам...
Не случайно споменавам часа, не случайно тя излезе с бившия си сегашен в 6-7 часа, а сега е почти 11.
Не знам, не знам как мога да си я върна или да я приема обратно...

Ох................. Господи.... :cry:

Има ли смисъл да продължавам...
Ще се видим в неделя но...
Ще спра да и вдигам до тогава, а тогава ще я гледам с празен поглед...
Дали...
Ох....

umri
12-10-2010, 20:25
В момента я чука в 5 различни пози и й прави по няколко тека - един път в презерватива, друг път на лицето, трети път на корема й. Тя му духа, даже и дупарката му дава и постоянно му повтаря колко я привлича и така крещи, че мазилката пада и дъртите съседи тропат с бастуните от горния етаж. Ти си стоиш у вас, блъскаш чекии на компа, ревеш проливно и всяка сълза пада като капчица лава върху теб. Иска ти се да чукаш нея, или която и да било, но не ти достига тестостерон, не ти достига мъжественост. Срам те е, страх те е,не можеш, плачеш, постоянно мислиш и се надяваш, но нищо не излиза.

Само ти можеш да направиш себе си мъж, никой друг. Но това е светът... нали трябва да има загубеняци като теб, за да могат истинските мъже да изпъкват. Щом предпочиташ да си губещия... никой няма да има нищо против това.

simonchetyyy
12-10-2010, 22:58
Много тъжно ми стана като прочетох всичко тука и някой хора са ненужно груби,а за последния коментар думи нямам.Да ти кажа честно жените не сме стока повечето и явно си попаднал на доста лошо момиче,тя няма да се откаже от него скоро според мен,ти си и удобен защото има при кой да се върне като й е скучно,а той и дава нещо което никой не може да ти обесни на всеки се случва от време на време да иска да е с бивш но да незнае защо просто привличане,секс,любов при всеки различно,но такива като в теб в тази ситуациа са най-прецаканите така че бягай от нея изобщо не ти трябва дори и да реши да скъса с него,незнам как седят нещата с апартамента ама или се махни или тя да си тръгва и колкото и да е гадно не мисли за нея,какво прави тя и с кой е...излез напий се и забий някоя друга най-изпитаната терапия..тази не си заслужава всеки минава през няколко изгнили ябълки преди да намери правилната 8)

AnotherDay
12-11-2010, 04:43
Вчера ми звъня 5 пъти от 11 до 12 часа... не и вдигнах.
Днес като/ако продължи да звъни какво да правя? Мисля да не и вдигам...

valdesbg
12-11-2010, 06:37
Ти си ебаси пyтката, авторе... честно.

Дори момичето има малко повече достойнство от теб. Явно си си заслужил всичко това.

Не ме питай защо....няма смисъл да ти обяснявам.

allurement1
12-11-2010, 11:15
Авторе, много си заблуден! Но е разбираемо, защото си влюбен и не виждаш нещата ясно. Каквото и да те посъветваме сега, ти няма да послушаш. И аз съм била в твоята ситуация, безнадеждно влюбена и тъпа! Но всичко минава с времето... след време ще се смееш колко тъп си бил сега и как са те мотали, а ти си страдал...

Можеш да прочетеш темата ми и последното ми мнение 2,5 години по-късно, казва се Гаджето ми предлага секс на други, в раздел Секс, за съжаление сайтът не ми позволява да пусна линка.

Междудругото, твоята го играе някаква жертва и как пък все той иска да се вижда с нея, а не тя с него? НЯкакси все той иска нещо от нея, а тя милата безпомощна не знае какво да прави???? :lol:

gerilovedani
12-11-2010, 11:26
Момичето е постъпило по многооо долен начин с теб,това което бих те посъветвала е
да я забравиш и да си намериш друга/знам че е много трудно( и аз съм в подобна ситуация)
И се опитвам да го забравя :(

Gavin
12-11-2010, 12:25
Вдигни й, ако пак ти звънне!

AnotherDay
12-11-2010, 15:37
Благодаря за всички съвети.
Спирам да пиша по темата. Истината е, че аз съм по-виновен от нея с държанието си от тази случка насам. Това не съм аз. Всяко действие беше афектирано от моя инат и яд.
Преди малко и звъннах след доста караници днес. Тя не можеше да говори, но и казах, че ще отнеме само минута.
Ще го опиша дума по дума:

Аз - Извинявай за държанието ми от Неделя насам, всяка моя дума беше породена от инат...
Тя - .... (мълчание) Благодаря ти. (сякъш заплака)

Край.

Това вече съм аз. Няма повече да и обеля и дума за случката. Колкото тя е виновна, толкова съм и аз. Ако успеем да изгладим отношенията си - много ще се радвам. Ако не - дано поне да сме щастливи. Повече няма да правя на инат, няма да правя глупости, няма да говоря глупости.

А на тези, дето ме псуваха и ми казваха, че съм путка, пак искам да кажа, че само приятелите ми могат да кажат такова нещо за мен. Ако те не го казват... :)
Да не говорим, че някои писали в темата съм имал възможността да ги познавам и знам що за по-големи путки от мен са.
Ваш си е живота, живейте и наричайте всеки както искате. Аз помолих за съвети, не за псувни.

Чао на всички и стискайте палци, пък каквото стане. Всичко ще е наред :)

allurement1
12-11-2010, 16:17
Това, че не си в България, не е оправдание. Ползвай онлайн кирилизатор.
kalpazanka

burpp
12-11-2010, 16:30
Ами мога да кажа, че някой от потребителите, който си изказват мненията тук, просто не са се влюбвали истински.

По темата- на моменти момичетата просто не знаят какво искат, затварят се в себе си и издигат стени покрай тях. Готови са да говорят неща без да ги осмислят. Доста често се подиграват и с чувствата ни, но ако найстина обичаш някого го пусни, ако той/тя също те обича сам/а ще се върне при теб. Любовта е много трудно и сложно нещо, наранява те, но пък те прави и много щастлив. Както и да е, не съм тук да исказвам мнението си за любовта. Дано се оправите, и не забравяй, че дори и да не го показва, може би има нужда от теб.

Късмет! :)

П.П. Ако много имаш нужда от мнение, което да ти помогне се обърни към секция "Др.Тийн". Сигурен съм, че ще ти даде правилен съвет.

dollyy11
12-11-2010, 18:43
Значи тя трябва да го забрави .. ПОМОГНИ Й !! опитай се да намериш нещо в което бърка той ! покажи й грешката която прави ! .. покажи й че с теб ще се чувства по-добре ! съберете се тримата и решете а тогава когато ги повекаш и двамата направи нещо страшно оромантично иии намери всичко което й харесва и му скрий шапката на онзи !! надявам се тогава да разбере че ти си за нея и всичко да се оправи ! :)

LadyDi
12-11-2010, 19:24
Ами мога да кажа, че някой от потребителите, който си изказват мненията тук, просто не са се влюбвали истински.

По темата- на моменти момичетата просто не знаят какво искат, затварят се в себе си и издигат стени покрай тях. Готови са да говорят неща без да ги осмислят. Доста често се подиграват и с чувствата ни, но ако найстина обичаш някого го пусни, ако той/тя също те обича сам/а ще се върне при теб. Любовта е много трудно и сложно нещо, наранява те, но пък те прави и много щастлив. Както и да е, не съм тук да исказвам мнението си за любовта. Дано се оправите, и не забравяй, че дори и да не го показва, може би има нужда от теб.

Късмет! :)

П.П. Ако много имаш нужда от мнение, което да ти помогне се обърни към секция "Др.Тийн". Сигурен съм, че ще ти даде правилен съвет.
Не си прав/а. Любовта не бива да е трудно нещо. Тя трябва да е взаимна, да е искрена. Не може някой да си играе с теб както му скимне, защото е "объркан", а ти да поемаш вината.

Авторът знае сам за себе си кое е правилно за него. И щом толкова я обича, нека се бори за нея. Проблемът е, обаче, че след такава случка тя ще знае, че може да си го води за носа с две-три сълзички и малко нацупване. Но в един момент ще й писне, защото (каквото и да си говорим) жената има нужда от мъж до себе. От силен мъж, който е наясно с чувствата си и е готов да ги отстоява. И мъж, който държи на собственото си самочувствие и самоуважение. Един мъж, който позволява да го тъпчат заради "истинска" любов много скоро омръзва и се превръща в ревльо, а това никога не е плюс пред жените.

И пак се връщам на горното - ако любовта е взаимна, тогава всичко е лесно и външните препятствия се преодоляват. Но девойката тук е "объркана"... ако обичаш, не можеш да си объркан. Т.е., това което искам да кажа е, че тя може би държи на автора, но не като гадже, а като свестен човек, когото не иска да нарани. На жените им е по-трудно да наранят с директно отрязване, а всъщност рядко си даваме сметка колко нараняваме с двусмислените си реплики и действия.

И в резюме - тя просто не е влюбена в него, така както той в нея.

П.П. Хайде, преди да си вадим изводи за масовия случай (че повечето писали тук не са били истински влюбени), да си дадем сметка, че не можем да познаваме всички. Лично аз съм била влюбена, наранявала съм, наранявали са ме... и въпреки това, цялата тази ситуация е адски... нередна.

AnotherDay
12-11-2010, 20:03
Хайде, сега ще напиша цялата история накратко.

Един ден се скарахме, заради нещо безобидно което направих аз и е грепно от нея страна да го прави на проблем - изревнува ме от няколко момичета едновременно и се нацупи и си тръгна. Нещото което разбрах по-късно, чак като се скарахме е, че на този ден тя си е писала и говорила с него.
Когато тя е наранена от мен прави нещата напук и на инат на мен... факт, видял съм го много пъти.
Когато разбрах, че е писала на бившия си по скайп, че го обича беше късно вечер. Ядосах се, причерня ми, хвърлих си компютъра, тръгнах да се обличам и грабнах ключовете за колата. Тя не знаеше какво се случва и стоеше като гръмната. След като и казах, бях на крачка да излеза от нас, а целия треперех и бях неадекватен, ако бях шофирал така - много лошо. Тя нищо не ми каза, като и казах, че съм разбрал. Тогава аз и наговорих много глупости как ще излеза да се убия с колата и тя много се уплаши. Наговорих много глупости, не и оставих думата, само нападах и нападах. След това малко се успокоихме и уж каза, че остава с мен, но след няколко часа каза, че вече била с него. Карахме се пак и аз пак я нападах. Тя ме помоли да я пусна, защото е адски объркана. Аз и казах, че ще го направя. После пак продължих да я разпитвам, да се ровя, в чувствата и и във всичко. И така всеки ден до днес. Днес се карахме много, защото от вчера не и вдигам и днес като и вдигнах я попитах какво иска и щом е с него да не ме търси. После пак почнах да я разпитвам и тя ми заяви, че е взела решение да остане с него. Не го приех и пак се карахме.

Истината е, че я познавам кога ми казва истина и кога не - от както се караме не ми е казала нито една истина - не и вярвам, че иска да е с него, а не с мен - прави го на пук! Бяха се насъбрали много малки неща покрай нас и в един момент изплуваха в нещо голямо. Аз направих грешката да не и оставям време да помисли сама, само се ровех...

Днес след всичките опити да ми каже, че вече е с него, които естествено за мен бяха лъжа ми каза нещо истинско и го повярвах.

Питах я нещо, не помня какво, и тя ми отговори "Защо продължаваш да ме объркваш" Аз я попитах "Как те обърквам, да не би още да мислиш?" И тя ми отговори "Оф, ми много ясно бе...."

Няколко часа мислих, не на инат, а как ще е правилно и защо се стигна до тук.
Защото понякога не се търпя и точно сега, когато трябваше да отстъпя не го направих, защото бях много наранен.

Обадих и се и и се извиних за всичко, най-вече за всичко което съм казал и за държанието ми.
Тя почти се разплака.

Не я обвинявам, че се обърква и се държи така, дори и да ме боли... знам го, знаел съм го и съм го приел.

Тя има вина, за цялото нещо, но сякъш като тегля чертата моята е повече.

Аз ще се променя, за себе си, за нея - няма повече да и се бъркам, ще я оставям да прави свои решения и т.м.
Ако това стане и това е целта и надявам се да бъдем пак двамата.
Ако не - няма да правя повече драми, ще уважа решението и и колкото и да е трудно ще продължа напред без да я упреквам.

Лека вечер.

LadyDi
12-11-2010, 20:10
Ех... естествено, че ще ти каже, че всъщност обича теб... след като си й казал, че ще се убиеш заради нея... Това е глупаво манипулиране. Не си постигнал нищо освен да й причиниш още повече объркване и още по-голяма болка на себе си.

AnotherDay
12-11-2010, 20:16
Извиних и се още тогава и и казах, че изобщо не съм го казал на сериозно.

LadyDi
12-11-2010, 20:17
Няма значение. Изплашил си я. От тук нататък винаги ще я е страх да ти признае, че всъщност не те обича.

AnotherDay
12-11-2010, 20:26
I was blown away.
What could I say?
It all seemed to make sense.
You've taken away everything,
And I can't deal with that..

umri
12-11-2010, 23:28
Ти си клинично болен, ма.

Тя ти казва, че остава с него и ти си сигурен, че те лъже? Казва ти нещо, което искаш да чуеш, а то дори не е директно, и ти си влагаш собствена интерпретация, само и само да живееш в илюзията, че имаш шанс?

Фройд е казал: "Да бъдем напълно искрени със себе си е добро упражнение."

Пич, качи си снимка или ми изпрати на лично линк с твоя снимка. В най-смелите ми мечти не мога да си представя как би изглеждал човек като теб.

eXxXciTeD
12-13-2010, 17:27

Недей слушай момиченцата от форума, защото още повече ще се объркаш. Помисли си много добре какво е да си мъж и какво е да си п***а. Огледай се за плейбоите и мачовците в обкръжението ти...
Прочети това мнение пак, вярно е, колкото и грубо да ти звучи, то не е обида към теб. Понеже гледам, че си яко във филма, а имам няколко минутки ще ти напиша това онова. В природата всичко е зададено така, че на мъжете и жените са присъщи различни качества. Женските привличат мъжете и обратното. Да си плачеш, да си нерешителен, несигурен, да нямаш самочувствие и самооважение, за да и кажеш с мен си или не, да се обясняваш постоянно в любов, а тя да ти отговаря само изневерявайки ти и използвайки те като носна кърпичка, това са противоположностите на качествата, които би трябвало да имаш. Онзи може да се държи на моменти лошо с нея, да не и праща смс-и колко я обича, но да е способен да я грабне и да я побърка, докато ти да и ревеш и да и обясняваш, че не може да дишаш без нея. Този цирк тя го прави, защото съвестта и и разумът и я подтикват към теб, но женското в него я води към него и повярвай последното ще надделее. Това не е критика, а истината, отвори си очите и си вземи бележка, щом не ти се получават нещата, значи бъркаш!?!

AnotherDay
12-15-2010, 15:13
Може и да сте прави, може и да не сте... Всеки е прав за себе си.
Нещата в момента са някакви... никакви. С мен е, държи се все едно е с мен а е с него, на него казва, че го обича и тн...
Аз колкото и да съм путка според вас и донякъде според себе си не мога така...
Вчера не я прегърнах като се прибра и стоя 2 часа сдухана, че не съм я прегърнал... пък после нарече този момент "прегръдката от която имам нужда"
... Аз имам нужда от човек до себе си, не който е с мен а обича друг. Това е, така се обръщат нещата, че май ще продължа сам, освен ако тя не го загърби напълно за да разбера, че иска да е с мен..

Rebus
12-15-2010, 17:57
Обади се на енергото,тая мацка ти е спряла тока от всякъде :lol: :lol: :lol:

greyli
12-16-2010, 19:35
Не претендирам да съм кой знае колко компетентна , но нека все пак си кажа мнението.Тая много се вкарва във филми разбираш ли просто иска и двамата има нещо,което ти и даваш , а той не и обратното.Тя НЕ те заслужава по-точно не мога да го кажа.Заеби я тая за каква се мисли ще ходи да се размотава с тоя и оня и после пак с тебе ,тотално я отрежи да видим колко точно държи на тебе дали ще го зареже оня плейбой за да е с тебе