View Full Version : Не мога повече..
feelmeinyou
12-08-2010, 15:59
wfff
Greennight
12-08-2010, 17:04
Не се отчайвай споко....Тепърва ти предстоят хубави моменти..И аз съм зле сравнение с другите...Родителите ми непрекъснато ме обвиняват за най-различни неща и смятат,че е напълно в реда на нещата да "шамаросват" 14 годишният си син...и аз съм 8 клас...Дядо ми,който за мен беше един много добър приятел и смея да твърдя,че го обичах много повече от родителите ми умря преди 3 години...Майка ми допреди 2/3 години,докато не почнах да й повишавам тон непрекъснато ми се караше дори за четворките,да не говорим,че никога не ми е обръщала кой знае колко внимание...държи се с мен като с някъв робот..само там ми прави някоя манджа от време на време и ми дава пари...изобщо не й пука общо взето кво става с мен...само я интересуват оценките в училище...Баща ми,когато не е в настроение се държи супер дебилно...обижда ме и ме гледа лошо,и ако му кажа нещо на въпреки почва да ми крещи...с брат ми никога не сме се понасяли и непрекъснато ме използва и най-редовно родителите ми ми вдигат скандали заради него...
Но не се отчайвам нали ? Знам,че родителите ми ще ме контролират според свойте убеждения и нрави само още няколко години и после няма да имат никаква дума...Знам също,че всичко се връща и щом сега ми е гадно и всичко ми е ужасно,може след време пък да ми е супер и за сметка на това да е гадно на хората,които са се държали дебилно с мен...Айде стига..Главата горе :P Излизай с приятели и се забавлявай,не давай на родителите си дори грам внимание,щом са такива дебили не го заслужават...
radeberger
12-08-2010, 18:19
Ами виж сега, ти си се поддържай, гримирай се (в някакви граници) майка ти няма да има какво да ти каже. А щом си на 15 можеш да се защитиш ако тръгне да те бие.
Опитвали ли сте да поговорите??? И помисли дали ти не провокираш с нещо нервността й, тъй като хората сме склонни към преувеличаване в своя полза. :-D Не вярвам да е чак толкова зле колкото го описваш.
zlatit0o
12-19-2010, 10:10
Не знам, нямам мнение по въпроса :( но може да споделиш със някой друг роднина ако имаш
(друга баба, вуйчо, вуйна, чичо, леля, братовчед) .. или в краен случай с най-близкия си приятел/ка на който/която имаш доверие.
Ааа междудругото как се държи майка ти с брат ти ?
ChildOfBodom
12-19-2010, 12:13
Това е ужасно. Но няма какво да направиш, всъщност има, ако аз бях на твое място нямаше да й позволя да ми говори така, да не става дума пък да ме удари.
Хващай учебниците, почни да изкарваш по-добри оценки, сама се лиши от компа, направи така, че да няма за какво да ти вика. Ще ти е гадно, но е решение. Иначе трай още няколко години и пътя.
Така няма да си помогнеш.. казват ти да поговориш с тях или с роднина... много филми са гледали.. тормоза няма да спре ако запиташ маика си : "Мамо за6то се държиш така с мен ?" наи много още бои да изядеш... Човек които не го е изживял това няма как да ти даде съвет освен лицемерно да ти "съчуства" ...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087
Дефинирай ми бой, тъй като, ако си направила нещо и ти ударят шамар, не мисля, че е бой. Ако нещата наистина са толкова сериозни, обърни се към Държавна агенция за закрила на детето
Тел. + 359 2 933 90 50
Брат ти на колко е? И той ли е подложен на същото?
Това трябва да спре, защото когато след 3 години си на 18 и започнеш да живееш сама, да си имаш приятел и т.н. ти ще си прекалено далеч от света на връстниците ти. Поговори с нея, но бъди спокойна, не я обиждай, кажи й как се чувстваш, когато те обижда, удря те или ти вика. Ако това не помогне и тя реагира остро, потърси агенцията, надявам се, че ще ти помогнат.
За оценки и на мене майка се кара дори и за 5тица, защото знаела колко е гадно като не ти стигне няколко точки за да работиш това което искаш и я разбирам.За стаята и аз спя със сестра ми и на мене не ми дава да излизам докато не си науча и мене ми е удряла шамар като бях малка, от една страна си имам една наистина страхотна майка, винаги ми е помагала и е вярвала в мен с една дума иска да стана човек. Едва ли твоята майка не те обича... има едно момче един от най- добрите ми приятели майка му и баща му го оставят и почват да си гледат кефа момчето и кака му се изхранват с на баба му пенсията... майка ти това никога няма да го направи нали? По- скоро преживяваш тежко загубата на баща си спокойно главата напред :)