View Full Version : Дали съм поредната?
Има едно момче, с което се сприятелих много бързо, но разбрах, че си пада голям женкар и много разиграва момичетата... С него си станахме много близки приятели и много наши общи приятели ми казват, че той ме харесва, насериозно и иска да бъде с мен и наистина го показва, като ме защитава, държи се с мен много мило, прави ми комплименти, като имам проблем и имам нужда да поговоря с някого той винаги ме изслушва, непрекъснато ми прави намеци, но опита ли се да направи каквото и да е било, много се дърпам, защото ме е страх, да не се влюбя в него и да съм поредната която разиграва. Доколкото го познавам, мисля че може да бъде и истински, но дали мога ли да му вярвам, че изпитва нещо към мен?!?
valdesbg
12-08-2010, 20:24
Кристалното кълбо нищо не ми казва.
Пробвай да тръгнете... ако ученето ставаше само с гледане - кучето щеше да е най-големия месар :)
как може да си сигурна майна, че ще се влюбиш и нема другия да те остави...
addic7edd
12-08-2010, 20:45
Аз имах АБСОЛЮТНО същия случай и се оказах пореднхата... ](*,) Но до някъде и сама си го направих, защото му позволих много неща... Пробвай с него, нищо не е гарантирано, но според мен го дръж изкъсо (в рамките на разумното де..) :)
mechtaq_za_teb
12-09-2010, 06:46
Рискувай и стига с тоя страх.
ludikalinki
12-09-2010, 07:37
Направи така, че вместо "поредната" да станеш Единствената :)
SolemnityOfDeath
12-09-2010, 08:05
Сори, поредната си.
Всички сме.
NoLoveBitch
12-09-2010, 08:42
Без да рискуваш, няма да разбереш :oops:
DeVilTerroR
12-09-2010, 09:20
Полагали наистина усилия да те спечели, може би не си поредната бройка! Аз ти препоръчвам да опиташ, нали все пак и женкарите се влюбват истински понякога :)
marin4itu
12-09-2010, 10:37
Пробвай. После само ще се чудиш дали е щяло а се получи. Пък и все си намира майстора. Може ти да си неговият майстор. ;)
kobrichka
12-09-2010, 14:24
Няма как да знаеш дали нещо ще се получи преди да пробваш. Пробваш и разбираш. Всичко зависи от теб дали ще си поредната или единствената. След като той се държи така с теб аз смятам, че не е безразличен и не иска само да спи с теб, защото ако искаше само секс с теб няма да се държи така с теб. Но знае ли човек може и да е просто тактика, за да те вкара в леглото си. Няма как да ти кажем на 100% да ти ще си поредната или да ти ще си единствената. Два начина има - пробваш и разбираш или не пробваш и цял живот се чудиш какво би станало ако бяхте пробвали. Сама решаваш...
По-добре поредната, отколкото първата. :shock:
kradinero
12-09-2010, 15:57
Живей за мига.. само това ще ти кажа :)
BlindedAngel
12-09-2010, 16:55
Колко са ми били такива "единствени" и съм ги защитавал и ко ли не съм правил, а в последствие - сещаш са...Поредната 8)
Ако ти наистина си една от всички онези хленчещи момичета , да поредната ще си , но ако си момиче с принципи и успееш да му завъртиш главата ще си единствена! Сама решаваш дали си способна да бъдеш единствена
soul1199
12-09-2010, 18:45
и аз имах подобен случай преди време,само че стана обратното-той се влюби,а аз го разкарах 8-)
indigo0lady
12-09-2010, 18:54
Моето мнение - не те е страх да не би да се влюбиш, ами по-скоро те е страх да си признаеш, че вече си влюбена. Не позволявай на страха си да ти попречи да изживееш, това което дълбоко в себе си вече искаш да изживееш. И запомни едно - любовта е вечна, докато трае желанието- не се надявай да си последната или единствената, ами по-скоро всичко помежду ви да е истинско.
Абе какво всички я съветвате да не се страхува бе 8-)
Все едно с голи гърди да се изпъчи към неизвестното. А в случая това неизвестно е не толкова неизвестно, колкото повече или по-малко вероятно (тя да бъде наранена).
Но и за това има оправия. Ще ти го кажа метафорично:
За да не се налага да понесеш на голите гърди забития нож на болката (да те използват, унижат, да си поредна), сложи "бронежилетка".
Бъди малко по-дистанцирана. Поставяй човека на тестове.
Не тръгвай с него прекалено лесно, което обаче не означава да се правиш на най-великата ;)
Изпитвай го, следи го с послед, наблюдавай доколко е ГОТОВ да те защитава и да е с теб, или го прави от суетност (по-скоро се преструва на джентълмен с цел да те подлъже като шаран)
Личното ми мнение е, че когато нашият вътрешен глас се колебае, то по-скоро отговорът е "НЕ!", затова не бързай да встъпваш във връзката, преди да се убеди вътрешният глас, че за това момче ти си нещо.
Когато/Ако тръгнете, просто не се дръж като влюбена глупачка, наивничка и не знам си какво. Това не значи постоянно да го пържиш, да му се караш и т.н., обаче не му позволявай своеволия, нито прави компромиси с достойнството си.
Покажи се като равна с него, но е важна и нагласата. Трябва да ти повярва, че си мацка и с тебе няма шега - няма да си от ония, които уж имат големи принципи, ама се размекват и прощават, преди да са били реабилитирани, успокоени и уверени, че грешката няма да се повтори.
С две думи - бъди безкомпромисна.
А истинските жени не ги усещаш кога те тестват.
Деа знам, аз постоянно тествам и не мисля, че на някого мачкам самочувствието. :-o
Може, може. Наистина намеците личат.
Обаче примерно преди да тръгнеш с някоя, тя обикновено те е тествала, или е много наивна и смята да се примирява с това, което ще получи, без да знае какво е.
А като тръгнеш с някого вече (т.е. станете приятели), тогава вече е тъпо да правиш тестове, значи имаш проблем с доверието.
Мислъта ми е, че е по-добре да се събереш с човек, който вече ти е спечелил доверието.
Аз съм правила грешката да тръгвам с някой, дето не ме е задоволил, докато съм го преценявала, и после стана тъпо и за двамата.
Така че нещата трябва да са превантивни според мен. То ако отначалото нещо куца, какво остава за нататък.
Е, аз съм си и малко параноик и затова използвам тая дума, щото непрекъснато преценявам и не е истина как някой за най-малкото нещо може да изхвърчи от плановете ми. И не го казвам, 'щото съм нещо велика, ми просто това са факти. Някакво изречение не намясто, информация дето не е трябвало да знам и какво ли още не могат да 'дисквалифицират' човека. В този смисъл аз казвам тест и препоръчвам на авторката да гледа дали нейното момче покрива някакви необходими стандарти - да не я смята за поредната, наистина да я уважава и т.н.
Не е ли своеобразен тест общуването/преценяването?
Ако ти например видип, че момичето с което се срещаш е флоьрца, или отявлена материалистка, или че мрази спорта и т.н., тя не е ли един вид фейлнала на твоя тест за гадже-мечта? Или пък всичко й е наред, обаче има някакъв недостатък, с който ти не можеш да направиш комрпомис? (все пак за малките неща комрпомиси се правят, но не и за значителните/важните)
Извинявай, ако ти пиша прекалено много, ама ми е интересно да си говорим, пък и аз трудно пиша накратко 8-)
И аз бях така.Момчето беше мило,добро,защитаваше ме,разбираше ме,но се оказах поредната,защото след като спах с него вече не беше толкова добър,мил и не ми обръщаше толкова внимание.Затова внимаваи и опитай,защото това че аз не съм успяла не значи,че ти няма да го направиш,може пък наистина да те е харесал и да се е променил,а може просто защото ти не му се даваш желанието му да те има да става по-силно,но внимаваи след като те спечели да не се откаже,защото ще ти е кофти.
jghgh е на заплата в тоя сайт, знам аз.
BlindedAngel
12-10-2010, 05:49
jghgh е на заплата в тоя сайт, знам аз.
Tи остави туй, ами май преди 1-2 години ме позна на центъра и се заприказвахме ама тогава не се сетих да я питам за заплатата 8-)
Marietchety
12-10-2010, 15:09
Моето мнение - не те е страх да не би да се влюбиш, ами по-скоро те е страх да си признаеш, че вече си влюбена. Не позволявай на страха си да ти попречи да изживееш, това което дълбоко в себе си вече искаш да изживееш. И запомни едно - любовта е вечна, докато трае желанието- не се надявай да си последната или единствената, ами по-скоро всичко помежду ви да е истинско.
и аз мисля така..пробвай,пък каквото стане :)
nniicckkoo
12-10-2010, 15:15
Рискувай и стига с тоя страх. +1