PDA

View Full Version : Негативни мисли...

Zar4e
12-09-2010, 10:57
Здравейте!
Пиша ви защото не знам каквода правя вече... От 2-3 месеца постоянно мисля само за лоши неща... Непрекъснато мисля как скъпите неща, за които ми пука ще ме напуснат и за тези които вече го направиха... Непрекъснато плача само като се сетя, не мога да мисля за нещо положително, веднага се сещам за някого от миналото и... :( Мисля така от както един от домашните ми любимци беше на ръба между смъртта и живота... Просто си мисля как някой ден кучо ще попадне на отрова и всичко ще свърши... Как ако писаната ми беше умряла щях да продължа... С болка се сещам за починалите и изчезнали съпи неща от живота ми, не мога да се оттърся от такива мисли... Просто имам чувството, че живота ми е обърнал гръб и не мога да продължа... Успехът ми в училище падна рязко, с приятелите си спрях да общувам както преди. Не знам какво да правя. Как да спра да мисля за края, когато ще се разделя с близки и да се радвам на моментите ни заедно? :?

dPa3HuTeJl
12-09-2010, 21:08
Ако си в пубертета е нормално да мислиш така ,спокойно , няма винаги да мислиш само за лошите неща :) Гледай да се разсейваш със нещо, някакво хоби или и аз не знам,и защо спря да общуваш с приятелите си ? Къде е проблема при тях?

Zar4e
12-10-2010, 15:25
Принципно си е от възраста, но вече ми писва да съм някаква негативно мислещо човече... С най- близкият ми чаовек сме в доста странно положение и не сме си говорили като хората от месец... Просто не се разбираме както преди... С другите приятели сме си познати просто, може би не знам... Човекът, когото мисля за най- добър приятел е готов да ме зареже заради тях, а те мен заради нея... Непрекъснато са си заедно и си имат групичка, в която не се вписвам. Като съм само с нея или с тях ми е много хубаво, но това става рядко. Просто няма с кой да споделя дори... Надявам се скоро да ми мине, но до тогава? Нямам си компания в даскало, успехът ми е лош, при положение че досега съм била само с 6-5, а сега основното е 5-4-3... Трябва да се стегна, защото света не се върти около мен, но поне приятели да имах... Такива, които ще са до мен. :( Сега на Коледа ще имам очакваният хубав фотоапарат и се надявам с него да започне и позитивното мислене... :)

SwEeTMuFFiN
12-10-2010, 18:25
ДЕПРЕСИЯ! в училище има психолог. да ти кажа и аз съм така и смятам да отида. все си мисля че като ям нещо или ме боли корема ще повърна (повръщането при мен става с рев :shock: :( ).

cherrygloss
12-10-2010, 19:31
Явно и аз съм с подобрен случай, само дето аз си представям, че съм някаква отпусната и уморена. И наистина почвам да се чувствам така. Надявам се да е само период и.. :(