PDA

View Full Version : ВАЖНО!!!

problem4ety
12-11-2010, 10:49
Здравейтее ..
знам че ще кажете,че въпроса ми е детски ии че ако нямам обща сексуална култураа защо изобщо правя секс ..
въпроса ми е следния: правих секс с гаджето ми с презървативв и някъде след 15-20 мин го направихме отоново без презърватив ,но той не е свършвал в мен ..та въпроса ми е има ли възможност да се забременее при такъв случай ..след първият път той не е мил или нешо такова!!

dimitar_ak
12-11-2010, 10:56
Ще потвърдя думите. Има риск

hristo1985
12-11-2010, 10:56
ЕСКАПЕЛ ВЕДНАГА И другия път само с презерватив!!!! :-x

dimitar_ak
12-11-2010, 11:29
Нека пак кажа нещо за ескапела. ТОВА НЕ Е БОНБОН. Взима се при изключителни случаи, а не всеки път когато не сме мислили за предпазване.

gandalfepi4
12-11-2010, 11:32
ми наспермена патка ти е влязла у пичето. според тебе има ли шанс?

ако се беше умил друга щеше да е работата, ма даже и това не сте направили.

джизъс фъкинг крист

mechtaq_za_teb
12-11-2010, 11:55
Има, разбира се!
Не бъди безотговорна. Това не е шега!

amk933
12-11-2010, 12:44
Изчисли дали си била в овулация и прецени дали има нужда от ескапел.

Като знам 90% колко добре са с математиката, и 95% колко са на ти с биологията, ще си го сметне, ама друг път...Или си представям как ще си го сметне. :lol:

Естествено, че има риск. Но не пий Ескапел както горещо те посъветва някой. Ако ставаха толкова лесно бебетата, нямаш хората с години да го правят без презерватив, и пак да не могат да имат деца.

И следващия път мисли МАЛКО. :)

hristo1985
12-11-2010, 12:55
верно е, че трудно се забременява по принцип, но не бих лежал на това ухо, щото ако стане е 100% и не си заслужава риска, а спешната контрацепция е доста сигурен и безболезнен начин за предпазване при такива ИНЦИДЕНТИ...да и аз съм убеден, че не бива да се употребяват повече от веднъж - два пъти в ЖИВОТА...за тая цел има други хапчета анти бебе...Прави сте, но в случая поне за мен риска е голям...,а това с изчисляването на овулацията не е чак толкова сигурно, защото съм чел, че овулация може да се предизвика както от самия акт, така и от оргазма на жената...

hristo1985
12-11-2010, 13:14
И ти ще завършваш медицина? Недей,моля те. Интересно ми е ти как мислиш, че стават неща и моля те без професионални квалификации...

mechtaq_za_teb
12-11-2010, 13:22
верно е, че трудно се забременява по принцип, но не бих лежал на това ухо, щото ако стане е 100% и не си заслужава риска, а спешната контрацепция е доста сигурен и безболезнен начин за предпазване при такива ИНЦИДЕНТИ...да и аз съм убеден, че не бива да се употребяват повече от веднъж - два пъти в ЖИВОТА...за тая цел има други хапчета анти бебе...Прави сте, но в случая поне за мен риска е голям...,а това с изчисляването на овулацията не е чак толкова сигурно, защото съм чел, че овулация може да се предизвика както от самия акт, така и от оргазма на жената...Никога не бях чувала такова нещо... И как по-точно се случва това? Можеш ли да обясниш? :?

hristo1985
12-11-2010, 13:29
При всеки сексуален акт, при който се дразни шийката на матката, в дъното на влагалището, като рефлекс по нервен и хормонален път, може да се отдели яицеклетка...освен това да се повтаря непротектиран полов контакт си е риск за осеменяване, от където и да го погледнеш...той не се е и мил, абе въобще луда работа...

mechtaq_za_teb
12-11-2010, 13:32
При всеки сексуален акт, при който се дразни шийката на матката, в дъното на влагалището, като рефлекс по нервен и хормонален път, може да се отдели яицеклетка...освен това да се повтаря непротектиран полов контакт си е риск за осеменяване, от където и да го погледнеш...той не се е и мил, абе въобще луда работа... :shock: Наистина не го бях чувала.

Колкото до авторката на темата, недей да правиш необмислени неща заради едното удоволствие, ако не желаеш да има последствия после.

mecho888
12-11-2010, 13:34
е предполагам не му е висяло бяло като ти го е вкарал пак?

Между другото шанса е минимален.
Аз презерватив не ползвам. Противозачатъчни също няма при връзките ми с жени.
Като си свършва работата просто се избърсвам и след 5 минути съм презаредил и наново. Проблем няма ако е избърсан хубаво.

Ето вече 5 годии по тая система и още няма бебета.

hristo1985
12-11-2010, 13:46
Когато жената свършва шийката на матката всмуква съдаржанието на дъното на влагалището, а това за което писах горе става по рефлксен път, когато се дразни маточната шийка...тогава има риск нерегламентирано да се отдели яйцеклетка...

mecho888
12-11-2010, 13:52
Когато жената свършва шийката на матката всмуква съдаржанието на дъното на влагалището, а това за което писах горе става по рефлксен път, когато се дразни маточната шийка...тогава има риск нерегламентирано да се отдели яйцеклетка...

еми ако е така да каже свърши ли 8)

miminko - Хриси?

з

mecho888
12-11-2010, 14:07

miminko - Хриси?

з
Моля?
Е,добре,как е възможно примерно на 2-3-4 дена да се отделя нова яйцеклетка? Не ми се струва възможно.То така сигурно щяхме да сме 10 милиарда на земята...?

Нищо. Припознал съм се очевидно. Иначе сме 7 милиарда на земята :)

mecho888
12-11-2010, 14:30

miminko - Хриси?

з
Моля?
Е,добре,как е възможно примерно на 2-3-4 дена да се отделя нова яйцеклетка? Не ми се струва възможно.То така сигурно щяхме да сме 10 милиарда на земята...?

Нищо. Припознал съм се очевидно. Иначе сме 7 милиарда на земята :)
Явно.Знам колко сме, но ако всеки път, когато жената свърши, се отделя яйцеклетка, щяхме да сме доста повече, предвид броя на двойките,които не се пазят... :-o

И аз съм на такова мнение. Според мен също темата влезна в графа научна фантастика, но нямам конкретна информация и поради тази причина си мълча и се съгласявам.

TheBeliever
12-11-2010, 14:55
Това с отделянето на яйцеклетка при оргазъм е изключително невероятно за вярване. Какво би станало ако жената свърши 2-3 пъти за един акт? И колко въобще овулации на месец ще има? Да не забравяме, че тези яйцеклетки трябва после да се изхвърлят от тялото. Това са пълни измишльотини :?

hristo1985
12-11-2010, 17:53
ЯВНО не съм се изразил ясно...има риск да настъпи спонтанна овулация, затова примерно не е безопаснода се прави секс по време на цикъл...а иначе не говорим за такава овулация, каквато по принцип смятате, а само за отделяне на яйцеклетка извън периода, когато това трябва да стане...също е вярно, че оплождането е сложен процес дори и когато хората се опитват да правят деца не се получава веднага...въпросът е, че си мислите,че прекъснатият полов акт ви предпазва от бременност...опитвах се да ви разкажа, защо не е така...просто има голям риск...освен това има едно лудо чакане, кога ще дойде цикъла на момичето след такива изцепки...

hristo1985
12-11-2010, 18:00
Освен това яйцеклетките не се "изхвърлят" само по време на цикъл...месечното кървене има за цел да изчисти лигавицата на матката и да се освободи от неоплоденото яйцеклетка...Това със спонтанното отделяне не яйцеклетка не става всеки път, когато жената свърши, но има риск, да се случи. От биологична гледна точка жената намира правилния партньор, който освен да я лупне с томахавка по главата, може и да я задоволи...т.е тя може да му създаде потомство...затова може да се случи спонтанна овулация и само при вагинален оргазъм и дразнене на шийката на матката по време на секс от пениса на мъжа...тва беше много писах....

machoka
12-12-2010, 08:01
Некои хора тука са претенденти за Нобелова награда с революционните си теории в областта на медицината.

Neopitom3na
12-12-2010, 09:57
Има шанс естесвено!