View Full Version : Нормален ли съм???
Здравейте.Понеже немога да си намеря гадже се чудех дали у мен е проблемът.Ето малко информация за мен.На 13 години съм :grin: почти на 14.Висок съм 170 см.Тежа 55кг,къдрав съм със сини очи.Смея да кажа,че имам чуство за хумор.Не харесвам самовлюбени хора,нито кифли.Не си падам по руси дами(има изключения).Слушам рок :smt002 ,филмова музика и малко метъл(ама малко) :-({|= .Мразя пушенето,пиенето и всякакви такива неща.Обожавам животни и природата.Честен съм,много рядко лъжа-дори и да лъжа ми личи.Леко срамежлив съм,но когато трябва да кажа на момиче,че го харесвам или нещо такова :shock: окото няма да ми мигне.Обичам да чета-главно Тери Пратчет.Гледам комедии,научнофантастични, криминални и хорър филми.Смея да кажа,че съм роатничен.Несъм секс маняк и не смятам да правя секс преди 17-18г.Не стоя често пред компютърът-предпочтиам да излизам с приятели или сам-просто ей така на саме с мислите си.
Ще съм Ви благодарен ако споделите мнение"дали е у мен проблемът".
Също така ще съм ви благодарен,ако ми кажете къде мога да се запозная с нормални момичета( да не са превзети)?
Благодаря Ви,че отделихте време \:D/
nepowtorima
12-14-2010, 18:14
Малее... то имало такива момчета на света бе :shock: :shock: божее божее а аз си мислех, че не съществуват :D :D как нямаш гадже още не те знам :D ама другите момчета ще те сметнат за смахнат (вероятно де :-D ) Мале мале ти си мечтата на едно момиче :D :D (ама, ако темата не е ебавка... ама да мразиш пушенето и пиенето :shock: тва може да прозвучи тъпо ама поне не познавам такива хора :D :D )
П.С. Проблема не е в теб... просто явно не ти е дошло правилното момиче :)
Greennight
12-14-2010, 18:23
Малък си.Повечето момчета имат гаджета за пръв път на 15-16 години(аз съм от изключенията) :lol:
Не е ебавка.Ако беше ебавка щеше да е по мащабно :evil:
Малък си.Повечето момчета имат гаджета за пръв път на 15-16 години(аз съм от изключенията) :lol:
Аз на 15-16 ще съм имал 15-16... :-D Но сега търся "дивото", демек сериозно гадже. 8)
По темата: Евала, пич. Не почвай нито с алхохола, нито с цигарите! И за теб ще се намери момиче. ;) Успех!
Мерси. И на теб със сериозното гадже.
bunnyskeleton
12-14-2010, 18:51
Проблема не е у теб. Ти си мечтата на едно момиче. Просто правилното момиче още не е дошло при теб. И нали знаеш, когато най-малко очакваш, тогава може да откриеш любовта
soul1199
12-14-2010, 19:29
малък си,ако беше по голям щях да те взема 8-)
moneycomeme
12-14-2010, 19:29
При това CV,което си публикувал,не знам как още те подминават момичетата.....Може би защото си на 13 и сега ти е времето,точно за нещата,които правиш;]]].....Иначе всичко звучи застрашаващо чудесно!
Покажи им какъв си,.харесай си някоя и се бори за нея :)
Опитът е най-добрия учител.
П.П. Успех! Дано си намериш някоя,коато да те заслужава и да бъдете щастливи :)
F_CK_all_I_need_is_U
12-14-2010, 19:45
сигурно живееш сам в гората, изолиран от всички, там, където момичетата не те виждат, а интеренета и тока стигат до теб с помощта на някое зайче, катеричка или таралеж хД
нем... чакам като има буря и изваждам антената
Еми, кво да кажа. Найтина, малко останаха такива момчета. Не съм самовлюбен или нещо от типа, нито си търся гадже, имам си, но просто аз също съм такъв- не съм като другите, не съм за бройката, не съм аругантен и грубян. Просто ще дойде време и момичето, което те заслужава ще се появи изневиделица, както стана при мен. Имай търпение и не пресилвай нещата.
Късмет :)
Хубава реклама, ако е истина още по-добре :) Живота е пред тебе, възможности те първа ще изникват .Недей се коси за такива работи, че нямаш приятелка, и на това ще му дойде времето ;]
ForzaFelipe
12-14-2010, 20:49
Дечица за къде бързате?Защо толкова искате да имате дяволче на главата да ви дърпа ушите и да ви тормози?Ако искаш да ти дам моята ама колко ще я изтреаш не знам :D само като каже "искам това (от мола) за коледа" и ще ти стане лошо :razz: :razz: :razz: Не бързай,за всичко си има време,но то не е еднакво за всички,може да си мис тийн и пак да не може да си намериш приятелка до 20,а може и да си най-бавния охлюв и на 13 вече да си....така че споко :-D
indigo0lady
12-14-2010, 20:53
Хах, и това ли е най-същественото, което можеш да кажеш за себе си?! :-o Описал си подробно всичките си интереси и горе-долу външния си вид, но в общи линии за самия ТЕБ нищо не си казал. (освен че се имаш за забавен) Това, което харесваш, не говори почти нищо за това какъв си като човек. Може да си супер ерудиран и да знаеш много и въпреки това да си ебати боклука като човек и обратното...
Освен това не знам защо и до ден днешен битува мнението, че приятелска и съответно интимна връзка се основава на общи интереси... Ако някое момиче се влюби в теб, то ще хареса ТЕБ, а не книгите ти, филмите ти и т.н. :?
Пич, не се заблюждавай. Дрънкат ти тука глупости, че баш с такива характеристики момче търсят, но накрая ша си останеш девствен. На твоите години и аз мислех така, едно към едно, горе долу. След това открих топлата вода и впоследствие топлата вагина.
YeahItsMe
12-14-2010, 22:18
Евала ти! Един съвет - като излезеш на кафе с приятели си опитай от цигара !! Ама си дръпни много силно, да си изкашляш дробовете и да не повториш .. Още един съвет - като отидете на някой купон и ти почнеш да пиеш (повярвай ми, и това време ще дойде!) НЕ ПИЙ НА ЕКС ..
Ии сега по темата:
На 13 години, всеки иска да има гадже .. на 15-16 като си хване, се чуди как да скъса с нея, за да може да почне да се "зарибява" с нея .. Така че да не ти пука :) Гледай си ученето, чети и бъди такъв какъвто си, а когато срещнеш такова момиче, ще усетиш :)
Хах, и това ли е най-същественото, което можеш да кажеш за себе си?! :-o Описал си подробно всичките си интереси и горе-долу външния си вид, но в общи линии за самия ТЕБ нищо не си казал. (освен че се имаш за забавен) Това, което харесваш, не говори почти нищо за това какъв си като човек. Може да си супер ерудиран и да знаеш много и въпреки това да си ебати боклука като човек и обратното...
Освен това не знам защо и до ден днешен битува мнението, че приятелска и съответно интимна връзка се основава на общи интереси... Ако някое момиче се влюби в теб, то ще хареса ТЕБ, а не книгите ти, филмите ти и т.н. :?
добре кажи какво искаш да знаеш и ще ти кажа
RedLabel
12-15-2010, 08:33
"Нормален ли съм???"
:shock: :shock: не ... изрод... :shock: :shock:
Brilliant
12-15-2010, 08:38
Що да е изрод момчето бе...просто пича не е като нас,онея дето са почнали с цигарките и алкохола и се мислят за много големи, просто пичът осъзнаве че е дете и сега му е времето да учи...а иначе по темата пич не се притеснявай точно когато не очакваш ЛЮБОВТА ще дойде и при теб :)
nepowtorima
12-15-2010, 10:23
ahahah ;d napishi si skype mn mi e int kak izglejdash i dali istinata otgovarq na opisanieto ;] na ls,ako iskash razbira se :D
:) :) и аз така...
BlindedAngel
12-15-2010, 10:31
За нормален не знам колко си нормален, обаче както каза umri недей ги слуша всичките дето казаха че " ти си момчето мечта".Ако беше така нямаше да си сам и да пишеш по форуми най - малкото.И докато не си оправиш поведението и интересите или ще си сам, или ще те мачкат.Докато ти четях поста първото нещо което ми дойде на ъкъла е "женчо", а момичетата хич не си падат по такива момчета.На твойте години бях същия - добър, мил, учтив и нямах кой знае какъв успех.След това се почна алкохол, цигари и кофти поведение тип " лошо момче".И оттогава всичко с момичетата потръгна, че и досега...Така че ти си избираш - дали ще си себе си - добър, мил, нежен и тем подобни лигави истории и ще си сам и ще те мачкат, или сменяш визия, отношение всичко на към " по - лошо" и къртиш п*тките наред...Избора е твой 8)
Авторе да ти дам някой сайт за запознанства или някой друг тел на агент за запознанства? :oops:
gabinceto19
12-15-2010, 12:06
ahahah ;d napishi si skype mn mi e int kak izglejdash i dali istinata otgovarq na opisanieto ;] na ls,ako iskash razbira se :D
Са да не бъдем егоисти! Дай твоя снимка или фасебоок във форума! :-x :-x :o :o :o
MaLkaTa_LaDy
12-15-2010, 12:24
Усещаш ли се какво питаш?! Дали проблема е в теб или във всички около теб... Странен си, проблема е в теб. Лошо има ли?
Пич, незнам как си в реалния живот, ама тука по мрежта ти налетяха момичетата. Може да ти се отвори късмета.
За нормален не знам колко си нормален, обаче както каза umri недей ги слуша всичките дето казаха че " ти си момчето мечта".Ако беше така нямаше да си сам и да пишеш по форуми най - малкото.И докато не си оправиш поведението и интересите или ще си сам, или ще те мачкат.Докато ти четях поста първото нещо което ми дойде на ъкъла е "женчо", а момичетата хич не си падат по такива момчета.На твойте години бях същия - добър, мил, учтив и нямах кой знае какъв успех.След това се почна алкохол, цигари и кофти поведение тип " лошо момче".И оттогава всичко с момичетата потръгна, че и досега...Така че ти си избираш - дали ще си себе си - добър, мил, нежен и тем подобни лигави истории и ще си сам и ще те мачкат, или сменяш визия, отношение всичко на към " по - лошо" и къртиш п*тките наред...Избора е твой 8)
Несъм казал че ме мачкат нито психически,нито физически.А видът ми е нормален(смисъл тип рокер от 80-те )
BlindedAngel
12-15-2010, 17:08
Живеем в 21 век.С тази визия нищо няма да постигнеш.Почни да се обличаш малко по - модерно и ще имаш повече късмет 8)
Infection
12-15-2010, 17:25
Живеем в 21 век.С тази визия нищо няма да постигнеш.Почни да се обличаш малко по - модерно и ще имаш повече късмет 8)
+1 Просто трябва да си смениш стила!!!
имах предвид че не се обличам като...хм(незнам как е кифла в мъжки род...) а най-често съм с дънки,суичер,кожено яке и винаги с шапка :oops: (шапките са ми слабост)
Ей,мъжкия ми вариянт..ама много млад бе :D
Е още 1 пичага :D . Браво брат само така трябва .
Е аз съм на 17 , 185 съм но ... да малко е трудно е да си намериш някоя ако се държиш така но не си заслужава да се променяш.
Просто се държиш малко като идиот докато те хареса някой и после си уреден и няма да иска да те остави :-)
Paramour
12-15-2010, 19:59
eх.. малък си още :lol:
изчакай 1-2 годинки .. :)
TheAvenged
12-15-2010, 20:05
Евала ти! Един съвет - като излезеш на кафе с приятели си опитай от цигара !! Ама си дръпни много силно, да си изкашляш дробовете и да не повториш .. Още един съвет - като отидете на някой купон и ти почнеш да пиеш (повярвай ми, и това време ще дойде!) НЕ ПИЙ НА ЕКС ..
Ии сега по темата:
На 13 години, всеки иска да има гадже .. на 15-16 като си хване, се чуди как да скъса с нея, за да може да почне да се "зарибява" с нея .. Така че да не ти пука :) Гледай си ученето, чети и бъди такъв какъвто си, а когато срещнеш такова момиче, ще усетиш :)
Много добри съвети, само че бих добавил и да не смесваш алкохол.
По тамата, изчакай 1-2 години и ше видиш ще си намериш някое момиче със сходни интереси. Само че тогава почват мъките, тей че не бързай. :-D
В червено са грешките ти.
Здравейте.Понеже немога да си намеря гадже се чудех дали у мен е проблемът.Ето малко информация за мен.На 13 години съм :grin: почти на 14.Висок съм 170 см.Тежа 55кг,къдрав съм със сини очи.Смея да кажа,че имам чуство за хумор.Не харесвам самовлюбени хора,нито кифли.Не си падам по руси дами(има изключения).Слушам рок :smt002 ,филмова музика и малко метъл(ама малко) :-({|= .Мразя пушенето,пиенето и всякакви такива неща.Обожавам животни и природата.Честен съм,много рядко лъжа-дори и да лъжа ми личи.Леко срамежлив съм,но когато трябва да кажа на момиче,че го харесвам или нещо такова :shock: окото няма да ми мигне.Обичам да чета-главно Тери Пратчет.Гледам комедии,научнофантастични, криминални и хорър филми.Смея да кажа,че съм роатничен.Несъм секс маняк и не смятам да правя секс преди 17-18г.Не стоя често пред компютърът-предпочтиам да излизам с приятели или сам-просто ей така на саме с мислите си.
Също така ще съм ви благодарен,ако ми кажете къде мога да се запозная с нормални момичета( да не са превзети)?
Това в синьо обаче ми показва, че ще успееш, независимо от грешките си :) Само не ставай метълист.
:shock: :shock: :shock: :shock: значи да престана с чуството за хумор,да започна да пия,пуша и тн. и да спра да слушам светия граал на музиката :shock: :shock: :shock: :shock:
Проблема не е у теб. Ти си мечтата на едно момиче. Просто правилното момиче още не е дошло при теб. И нали знаеш, когато най-малко очакваш, тогава може да откриеш любовта
Всеки си има различна представа за момче/момиче мечта.. Лично моята не е такава.. И все пак, за всеки влак си има пътници.. Ще срещнеш правилното момиче, скоро надявам се. Успех в търсенето. :)
Само не ставай метълист.
Баси тъпото изказване,честно :lol: Какво да "стане" бръснат плейбой с розови тениски? :D :D :D
SonataArctica
12-16-2010, 08:08
Не си нормален :lol:
На 13 си, а за момичета си тръгнал... Аз на твоите години бях зелен и само за даскало мислех... има време малкия
Само не ставай метълист.
Баси тъпото изказване,честно :lol: Какво да "стане" бръснат плейбой с розови тениски? :D :D :D
Ако стане рапър го крада.. 8-)
SonataArctica
12-16-2010, 08:19
Само не ставай метълист.
Ако стане рапър го крада.. 8-) Кво значение дали е метъл или рапе :lol: същата работа
Само не ставай метълист.
Ако стане рапър го крада.. 8-) Кво значение дали е метъл или рапе :lol: същата работа
Ако е лекенце и Мистър Вселена да е файда 8-)
Айде, това да не ви е сайт за запознанство.
Ако видя публикуван скайп или фейсбук, закривам темата. Свалките на ЛС - тук само по проблема.
Да не ставам лоша, че и без туй кашлям.
SonataArctica
12-16-2010, 08:27
Фервексче и грог много помага за кашлицата :)
Да бе, ама ме мързи да сляза от 14 етаж до аптеката за фервекс. А грог не съм пила в живота си, изобщо нямам идея какво представлява.
SonataArctica
12-16-2010, 08:32
Да бе, ама ме мързи да сляза от 14 етаж до аптеката за фервекс. А грог не съм пила в живота си, изобщо нямам идея какво представлява.
топъл чай с малко ром... Моряците пият за да се загряват и наиста е страхотен 8-) аз без грогец не излизам от нас :D
^ Ти не се отклонявай от темата :)
Paramour
12-16-2010, 09:15
:shock: :shock: :shock: :shock: значи да престана с чуството за хумор,да започна да пия,пуша и тн. и да спра да слушам светия граал на музиката :shock: :shock: :shock: :shock:
недей.. не се прави на нещо, което не си.
Като не те кефят цигарите и алкохола- не започвай да пушиш и недей да пиеш насила, само и само за да те харесат..
А за метъла.. нищо лошо няма. Да живее 'светия граал на музиката' 8-)
п.п. SonataArctica това с рома и чая не съм го пробвала.. но ще се тества (:
miroslavjj0
12-16-2010, 11:48
Aз какво казах?
Без ебавки.
LadyDi
Infection
12-16-2010, 14:14
Малък :shock:
аз сам на 12 и сам имал приятелка с връзка 4 месеца
вобще не е малак сега му е времето
Не се променяй... Какъв е смисълът да бъдеш някой, който не си, за да те харесат? Нали се сещаш, че в различните ситуации ще се разбере какъв си всъщност.. А и какво ще оправи това, че пушиш и пиеш ако си задръстен? (Не говоря за теб, а по принцип.. )
Paramour
12-16-2010, 16:04
Малък :shock:
аз сам на 12 и сам имал приятелка с връзка 4 месеца
вобще не е малак сега му е времето
явно само за момичета си мислил.. личи си по писането колко си учил ... и колко учиш. :wink:
Не се променяй... Какъв е смисълът да бъдеш някой, който не си, за да те харесат? Нали се сещаш, че в различните ситуации ще се разбере какъв си всъщност.. А и какво ще оправи това, че пушиш и пиеш ако си задръстен? (Не говоря за теб, а по принцип.. )
100 % си права
Само не ставай метълист.
По добре от "същество", облечено в черни парцали, което кара хората да се чудят как въобще е живо.
Иначе не съм казал да пушиш и да пиеш, просто трябва да знаеш какво е и да не възразяваш, когато другите го правят, иначе ще си седиш сам. 8-)
Хора вие правите ли разлик между рок и метъл .А аз слушам главно рок и разновидностите му.Относно метъла аз слушам негови разновидности като alternative metal и love metal . Има и огромна разлика в стила и начина на обличане.Напишете в гугъл black metal и вижте.След това напишете HIM и вижте моя стил.
Wednesday666
12-17-2010, 08:46
Няма значение дали слушаш рок или метъл, дали слушаш чалга или хаус, важното е какъв човек си всъщност. Нямаш нужда от превземки и правежи, само защото някой не е доволен от външния ти вид или от това, че не пушиш и не пиеш. Напротив, точно това е похвалното, защото всички малки сега масово пушат и пият защото е "модерно".
Не бързай, има време за всичко са казали хората, и ти ще си намериш приятелка. Едва на 13 си, не се променяй, бъди себе си въпреки всичко и всички ;)
ne si pro0menqtt trebwa da si ttak1f kak1vto0 sii... ;ppp ii male mainaa ne nz che ima takiwa mo0mchetta powechetto0 sa 0otvorkovci det gledat da imat muskoli i ne im dreme za drr... ;ddd 0osttani si ttak1w kak1wtto0 sii... ako0 neko0i ne tte harrr ne 0oznachava che e sw1rshil swetta she ima mn drr.. ;pp :) :) :)
Innocente
12-17-2010, 13:04
Аз не виждам никакъв проблем :lol: . Голяма работа, като не си имал гадже досега!
П.П. Може .и да ми напишеш скайпа си на ЛС.
хора няма да си давам скайп или каквото и да е смисъл неискам да се запознавам а просто ви питам и мерси че отговаряте :)
dollyy11
12-17-2010, 18:06
Малък си.Повечето момчета имат гаджета за пръв път на 15-16 години(аз съм от изключенията) :lol: <<< хаха :D :D :D :D :D хахахах :D :D не не наистена успя да ме разсмееш :D :D :D о не не ... абе момчеее то в XXI век ли живееш ?? Осъзнаваш ли че МОМИЧЕТАТА в днешно време праат секс на по 12-13 та едно момче да си няма гадже на 13 БИЛ МАЛЪК !! :D :D :D :D :D ХАХАХ !!!
По темата : Не се притеснявай ! Вижж неможе от първия път да си намериш сериозна :D Пробвайй няколко колкото да ти мине кефаа обачее гледай да не те изкарат курвар после (колкото и грозно да звучи) .. после вземи си намери някоя която да можеш да обичаш ИСТИНСКИ щоот при момчетата е малка трудно .. а пък ако искаш сериозна отначалото ощее гледай да не е някоя пиклаа деето незнае кво иска ами може би някоя надрасла годините си ? .. незнам ти си решино най-важното научи се да различаваш любовта от временното привличане защото нараниш ли момиче после ти ще си прецакания ! :)
DePutaMadre
12-17-2010, 18:31
примерен си като мене само дето не слушам рок и метъл :D:D
Примерните останахме малко... :(
Teenprblem
12-19-2010, 11:30
Покажи снимка .. де :P
Дам, така е.. аз съм един от тях :D...
по темата - Не ги слушай тия разхайтени лайна, където викат бъди лошото момче. Бъди такъв, какъвто си. "Лошите момчета" ги харесват кифлите и т.н... Ако търсиш свястно и добро момиче, бъди себе си, не се прави на палячо... И от личен опит ти казвам - момичето ще се появи точно в този момент, в който най-малко, ама най-малко очакваш :) късмет :)
BlindedAngel
12-20-2010, 20:11
Дам, така е.. аз съм един от тях :D...
по темата - Не ги слушай тия разхайтени лайна, където викат бъди лошото момче. Бъди такъв, какъвто си. "Лошите момчета" ги харесват кифлите и т.н... Ако търсиш свястно и добро момиче, бъди себе си, не се прави на палячо... И от личен опит ти казвам - момичето ще се появи точно в този момент, в който най-малко, ама най-малко очакваш :) късмет :)
Само гледай да не умреш девствен докато чакаш :lol: То ако ставаха нещата с чакане нямаше да сме на това дередже.И по - добре бръснат плейбой в розово и да забива наред мацките отколкото някакъФ метъл дет мяза на клошар и смърди на кенеф или на няква отживелица от 80-те тип "рокер" от на баща ми времето... 8)
Paramour
12-20-2010, 20:17
Абе хора, да слушаш рок и малко метъл(по думите на момчето) не значи да се обличаш целия в черно като днешните метъли(за миризмата нищо няма да казвам) или пък да си рокер. Не ги бъркайте нещата...
Братле днешните метъли не са каквито си ги представяш.А за хората слушащи рок да не говорим.А за това че смърдят си е въпрос на хигиена... аз се къпа всяка вечер и ако смърдя ще ми много чудно как :-o ??? А й несъм от тези които са накичени с вериги и тн.(малко преиграват за мен...)
И виж пича от аватара ми...ако за теб това е смръдлив метъл :razz: много си го закъсал...
"И по - добре бръснат плейбой в розово и да забива наред мацките "
Абе по-добре девствен да остана :-P
sToyAncHo
12-21-2010, 13:40
Малее... то имало такива момчета на света бе :shock: :shock: божее божее а аз си мислех, че не съществуват :D :D как нямаш гадже още не те знам :D ама другите момчета ще те сметнат за смахнат (вероятно де :-D ) Мале мале ти си мечтата на едно момиче :D :D (ама, ако темата не е ебавка... ама да мразиш пушенето и пиенето :shock: тва може да прозвучи тъпо ама поне не познавам такива хора :D :D )
Но Комент :Д Ти си мечта човек. Търси просто и гледай да е твой тип, а не както викаш кифла ;)
BlindedAngel
12-21-2010, 16:43
Братле днешните метъли не са каквито си ги представяш.А за хората слушащи рок да не говорим.А за това че смърдят си е въпрос на хигиена... аз се къпа всяка вечер и ако смърдя ще ми много чудно как :-o ??? А й несъм от тези които са накичени с вериги и тн.(малко преиграват за мен...)
И виж пича от аватара ми...ако за теб това е смръдлив метъл :razz: много си го закъсал...
Еми ти си знаеш :) а относно тоя на аватара ти то сигурно по - голям гей от тоя няма.Сигурно си плаща да го порят в анала.Пак казвам нищо лично, ама то няма нищо мъжко в него.
HolyRollerNovocaine
12-21-2010, 18:23
Еми ти си знаеш :) а относно тоя на аватара ти то сигурно по - голям гей от тоя няма.Сигурно си плаща да го порят в анала.Пак казвам нищо лично, ама то няма нищо мъжко в него.
ей ся вече ти **** майката...
пича от аватара на момчето се казва Виле Вало и е може би един от най-талантливите хора в днешни времена. не виждам какво му е гейското - та той дори си има и приятелка. ако определяш хората на гейове и хетеро по това колко плочици на корема имат, явно си супер сбъркан... аве къв смисъл има да се обяснявам на хора със сбъркани виждания и без грам музикална култура... по-добре замълчи :shock:
пича от аватара на момчето се казва Виле Вало и е може би един от най-талантливите хора в днешни времена. не виждам какво му е гейското - та той дори си има и приятелка. ако определяш хората на гейове и хетеро по това колко плочици на корема имат, явно си супер сбъркан... аве къв смисъл има да се обяснявам на хора със сбъркани виждания и без грам музикална култура... по-добре замълчи :shock:
Какво ми остава да кажа че е права. :)
Archeology
12-21-2010, 19:02
Значи повечето коментари не съм ги чел,не искам и да те засегна,но много от нещата ,които описваш са страшно глупави.Лично СПОРЕД МЕН днес е поредния скучен ден,та ти си си написал 1 вид собствена реклама да те видят какъв си,та да може малко "какички" да ти напишат колко си сладък и че си невероятен,та да си вдъхнеш малко кураж.На 14-15-16 години може и тоя стил да върви,но по нататък момичетата няма да те харесват ако си облечен като металяга според мен.Но това няма никакво значение,защото темата е безсмислена.Ти си я написал за да може да те похвалят малко момиченца и да си вдъхнеш кураж както вече казах.Не се обиждай , но момчетата по горе са прави-поне от коментарите,които видях.Ще те помоля като прочетеш това да сложиш и 1 снимка,защото нека темата ти има някакъв смисъл.И аз мога да напиша ,че съм адски красив,имам сини очички,всички ме обичат,страшно умен съм,уча в Харвард и съм невероятно забавен,както и доста красив.Но след като се описа като такъв хубавец сложи 1 снимка.Нищо лично приятел,но нека след като говориш такива неща,докажи ,че това не са просто празни приказки,сложи 1 снимка :)[/b]
BlindedAngel
12-21-2010, 19:12
1-во - точно мойта няма как да стане ( ако искаш ела и опитай ) .Второ - той и DJ Дамян има дете ама е педерасТ, Владо Кузов и той си призна, че му хареса с мъже.Това че има приятелка ама абсолютно нищо не означава.И много добре знам кой е и недей толкова лекомислено да си представяш че нямам музикална култура.Просто споделих че не намирам нищо мъжко в него.Нито съм нападнал автора нито, нито съм целил да го засегна.Просто му обясних набързо, че днешния манталитет на подрастващите е такъв - плейбой облечен в розово и слушащ чалга ( общо взето ) е представата за готино момче, а не някви метъли и всичките им разновидностти слушащи депресарска музика и да си мислят че са "истински" и не като другите...Така че си избивай комплексите другаде 8)
в тебе е проблема, може ли нито да пиеш нито да пушиш... за кво живееш майна?
Archeology
12-21-2010, 19:17
в тебе е проблема, може ли нито да пиеш нито да пушиш... за кво живееш майна?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
чакайте малко че ми се събрахте много
първо към Archeology-Не целя да си вдъхна кураж,а и такова нещо неможе да ми вдъхне кураж.И стилът които съм си избрал не е за пиар, а просто той ми допада и не смятам да го променям-ако ще девствен да пукна!Няма да кача снимка,защо ли?Имам си причини и несмятам че трябва да се обяснявам.
към BlindedAngel-"Нито съм нападнал автора нито, нито съм целил да го засегна.Просто му обясних набързо, че днешния..." HolyRollerNovocaine имаше за цел главно да ти каже да не съдиш по външния вид(това разбрах :-o )
такам и сега tuzarо- "в тебе е проблема, може ли нито да пиеш нито да пушиш... за кво живееш майна? " секс,наркотици и рок н рол майна :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
BlindedAngel
12-21-2010, 20:19
HolyRollerNovocaine имаше за цел главно да ти каже да не съдиш по външния вид(това разбрах :-o )
А аз да ти обясня че в днешно нямаш ли визия все едно нямаш нищо, защото как ще те опознаят най - малкото ако не им допадаш на визия...И не приемам много много обиди по майчин адрес като "начин за изказване"
vankovvv
12-21-2010, 20:37
http://media.tapirpirates.net/f/uh65410_1283166620_PolarFacepalm.jpg
HolyRollerNovocaine имаше за цел главно да ти каже да не съдиш по външния вид(това разбрах :-o )
А аз да ти обясня че в днешно нямаш ли визия все едно нямаш нищо, защото как ще те опознаят най - малкото ако не им допадаш на визия...И не приемам много много обиди по майчин адрес като "начин за изказване"
Разбрах,но предпочитам да съм това което съм,а не да се правя на кроасанчо за да ме харесат.
Archeology
12-22-2010, 11:25
чакайте малко че ми се събрахте много
първо към Archeology-Не целя да си вдъхна кураж,а и такова нещо неможе да ми вдъхне кураж.И стилът които съм си избрал не е за пиар, а просто той ми допада и не смятам да го променям-ако ще девствен да пукна!Няма да кача снимка,защо ли?Имам си причини и несмятам че трябва да се обяснявам.
към BlindedAngel-"Нито съм нападнал автора нито, нито съм целил да го засегна.Просто му обясних набързо, че днешния..." HolyRollerNovocaine имаше за цел главно да ти каже да не съдиш по външния вид(това разбрах :-o )
такам и сега tuzarо- "в тебе е проблема, може ли нито да пиеш нито да пушиш... за кво живееш майна? " секс,наркотици и рок н рол майна :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Много смешно.Хубаво,че ти го каза Тузаро да се смееш иначе щеше да мрънкаш,един вид опит за подмазване,и извинявай пич,но имаш доста объркана теория за това какво харесват момичетата.Не си мисли,че като се обличаш добре,обличаш се чистичко и новичко,събираш се с приятели и т.н те прави "кифлиок" или както там го наричаш.Не знам какво целиш с тая тема,но ти в момента се фукаш какъв си.Има момчета ,които не посещават такива форуми за да може хората да ги похвалят,те просто си се обличат както си искат,точно такива за които ти говориш и ги обиждаш.Това което казват момичетата СПОРЕД МЕН са глупости,защото не си мисли,че момичетата,по-красивите , в днешни дни харесват да гледаш научно-фантастични филми и да четеш книги по цял ден.То и аз чета,но пък не съм питал дами ме обожават или не.Та да знаеш сега от мене,жалкия опит за това да забиеш мацка,която ще ти пише на лично и ще се запознаете,може и да се получи,но е смешен.Както ти каза:Бъди такъв,какъвто си.Ами бъди си бе човек,ама не е нужно да изтъкваш пред всички колко си готин.И не говори за стилове на обличане,за музика,за т.н ... За бога ти си на 12!(или колкото си).Какви гаджета искаш на тия години.Не мисли,че момичетата ще те харесат като се обличаш като МЕТАЛИСТ или каквито са там ,ХИП , ХИМ или не го разбирам.Не няма да те харесват.Сега може да си различен и готин,но не мисли ,че на 16-17 когато ти е времето за такива "гаджета" ще те харесват кат някакъв металяга.(нищо против тоя стил).Така че много се извинявам за това,което казах.Аз нямам нищо против теб,това че четеш,което всъщност е много хубаво.Нямам нищо против стила ти.Или не казвам ,че няма да си намериш гадже.Но не изтъквай колко си красив и невероятен във форума.Просто бъди себе си,такъв какво си,и един ден ще срещнеш момиче,което те харесва.Ти се описваш като невероятен,а после питаш " в мен ли е проблема " ? По описанието ти личи ,че явно проблема не е в теб не виждам за какво пишеш тая тема.И не виждам какви проблеми може да имаш та да не пратиш снимка лол..
Имал съм причина и съм я направил,като не ти харесва не пиши в нея.И несъм целял да я правя за да се рекламирам или нещо такова просто имам странен характер и исках да знам дали наистина е странен.И не бих паднал толкова ниско,че да правя форуми за да се запознавам с момичета.Може и да несъм отговорил на всичко което си изписал,защото вече се повтаряш на места,а и е доста дълго.И се замисли-аз си имам причина да пиша тема в форума,а ти имаш ли причина да ми отделяш толкова от времето си. :)
За мен си пич.Почакай малко и ще намериш момиче подходящо за теб.
Despicable95
12-24-2010, 08:25
определено не си ти проблемът а си идеалът на всяко момиче ^^ просто не ти е дошло (момичето ) както се казва :) изчакай година две и момичетата ще ти се лепят :D
Ехееее 13, аз тогава бях открил чудото наречено C++ и ми се струваше в пъти по яко от това да се занимавам с индивид от противоположния пол.
Що си не гледаш кефа, ми бързаш да си сложиш бесилото на врата. Живей си живота, брат, сега ти се е паднало, пък жените сами идват, ще поживееш и ще видиш :)
RoSKo0o0
12-25-2010, 09:00
Евала за ентусиазма :D
BGbullet
12-25-2010, 09:30
Ами да кажа чесно много приличам на тоя пич. На 14 съм и всичко друго без външния му вид е същото. А и не чета книги на Тери Пратчет. Иначе всичко друго е същото и аз не съм имал никога гадже. Така че пич, и аз съм така :D
Ами да кажа чесно много приличам на тоя пич. На 14 съм и всичко друго без външния му вид е същото. А и не чета книги на Тери Пратчет. Иначе всичко друго е същото и аз не съм имал никога гадже. Така че пич, и аз съм така :D
може да сме братя :-D
Първо ще кажа, че не целя да те обидя, въпреки че като си представя какво ще напиша това може и да стане.
Според мен нямаш достатъчно високо самочувствие. Просто знаеш, че всички момичета се правят, че харесват такива добри момчета (като теб ако се описваш правилно и според моя преценка и до голяма част и мен) и просто искаш да натрупаш малко. Моя съвет е да се запознаеш с някое хубаво момиче и ако ти харесва по характер я зарибяваш, ако не - биеш шута. Айде по живо и здраво.
Весела Ко Ко Коледа
Peace
BGbullet
12-25-2010, 17:23
може да сме братя :-D
може :D
JustIvisible
12-25-2010, 17:35
Не си нормален, ти си идеален :-D :-)
BGbullet
12-25-2010, 17:41
Тогава защо не намираме любовта?
anonimen213
12-25-2010, 17:49
Не си нормален.СПЕШНО ТРЯБВА ДА ТЕ ПРЕГЛЕДА ГИНЕКОЛОГ!!!!!
JustIvisible
12-25-2010, 18:29
Тогава защо не намираме любовта?
За съжаление не съм гений. :? :oops:
goblin0306
12-25-2010, 18:49
Много е хубаво това, че не лъжеш, не пиеш и не пушиш. Проблема е точно това за съжаление. Момичетата на твойта възраст буквално полудяват за лоши момчета. На тази възраст, те казват, че искат сериозно връзка с добро момче, момчето на живота им и бла бла бла. Това е лъжа.
Може и да искат сериозна връзка, но не и с добро момче.
От чиста психологична гледна точка, жените са привлечени само и единствено от лоши момчета. Айде не задължително лоши, но момчета с авторитет, власт. Момчета които са непукисти, разни плейбойчета, с огромно самочувствие и естествено гъзарчетата. Това е просто в природата им. Човешкото същество не избира какво го привлича. Сексуалните нужди не са въпрос на избор.
Та съвета ми към тебе е, да не си толкова искрен. Не казвам да лъжеш, а просто да не им казваш неща които не е нужно да знаят. Особено неща, които те изкарват като добро момче. Примерно, не им казвай, че никога не лъжеш. Не им казвай, че мразиш цигарите и алкохола.
За съжаление, голяма част от момичетата на по 13-14 години си нямат абсолютно никаква идея какво искат. Те просто са супер загорели. Надявам се, че схвана какво искам да ти кажа.
Не се дръж като боклук, но не бъди толкова искрен и се прави, че не ти пука от нищо и се прави на гъзар. Може да издеш някой тупаник, но пък със сигурност ще си намериш гадже.
Това беше единия вариант. Другия вариант е просто търпеливо да изчакаш докато момичетата покрай теб станат на 19-20 и им дойде малко акъл в главата и почнат да осъзнават какво искат в живота. Остави ги да се опарят самички няколко пъти, когато лошите момчета с които ходят ги спукат от бой и ги направят на парцал. Сигурен съм че, все някога ще осъзнаят с какви боклуци са ходили.
Не е нужно да си боклук за да си привлекателен. Просто се прави, че не ти пука от нищо и си готов. Това естествено действа само докато си в тази възраст. Като станеш на 20 примерно, този номер ще действа по-рядко. Тогава вече ще можеш просто да бъдеш себе си. Имай впредвид, че ако искаш да си себе си, все пак трябва да знаеш как да ги привличаш. Те хубаво ще ходят с теб защото си добър и се държиш справедливо с тях. Но ако не ги привличаш сексуално, ще ти изневерят. Жени са, не могат да останат незадоволени. Човешко е. Следователно, ако искаш да си себе си, и те да са привлечени от теб, трябва да се научиш да бъдеш привлекателен, без да се превръщаш в олигофрен. Бъди мистериозен, не им казвай, че ги харесваш, не им прави комплименти, не им слугувай (знак на слабост е, а жените мразят слаби мъже). Бъди и джентълмен, но не прекалявай с това, не им харесва постоянно да ги третират като принцеси. Не, че не им харесва, но изглежда жалко в техните очи.
Това е много дълга тема, трябва цял роман да изпиша. Поради тази причина е възможно да не съм се изразил правилно.
Момичета, извинявам се ако случайно сте се обидили от коментара ми, не беше това целта.
Евала за отговора.Предпочитам да съм си себе си.
BGbullet
12-25-2010, 19:04
Ще се чака значи ! :D
ihateyou
12-25-2010, 19:13
"Това е няква скрита реклама на нескафе" :D
"Това е няква скрита реклама на нескафе" :D
неочаквано добра комбинация
BGbullet
12-25-2010, 19:49
Май темата се превърна в спам :P
BGbullet
12-25-2010, 20:58
А аз преди си мислех, че съм бъгнат и че трябва да съм някакъв перко за да си хвана гадже. Дано да съм грешал :D
YeahItsMe
12-25-2010, 21:28
...
YeahItsMe
12-25-2010, 21:29
Не знам какво правиш по цял ден у вас като четеш Тери Пратчет бла бла и пишеш "несъм" .. пише се НЕ СЪМ! От тази тема толкова глупави коментари изчетох, които са от противоположни - още по-противоположни, така че поне това да запомниш ;) "НЕ" СЕ ПИШЕ ВИНАГИ ОТДЕЛНО ОТ ГЛАГОЛИ!
Защо се притесняваш, че си нямаш гадже? Искаш да си хванеш някоя просто за ей така ли? Недей. Това на днешно време го правят всички тийн и е много неправилно. На 17 съм, имам си приятел, който всъщност е малко като теб... Недей да си търсиш момиче, което да бъде с теб от немай къде. Глупаво е. :? Най-хубавите неща се случват точно тогава, когато не ги очакваш и не се стараеш да се случат по план... Не си нормален, а различен, различен от всички тези чалга-копия (нищо против чалгата) и "плейбои". Бъди себе си и някой ден ще намериш момиче, което ще го оцени. :wink:
Missmarch
01-01-2011, 20:10
НОРМАЛЕН??!?! ПИЧ, ти си страшен... ееее такива момчета си търся брее :lol: :lol: :oops:
TechnoAddicted
01-02-2011, 06:52
ПОчни да пиеш и пушиш , и ти обещавам че ще можеш да се наречеш нормаллен ама .... малко луд :D И аз мисля кретени като теб задръстени но за всеки случай не съм момиче ^^ както и да е ... ставаш за монах ..
Успех де може да си фанеш някоя 1.60 90 кила ...
Missmarch
01-03-2011, 20:08
ПОчни да пиеш и пушиш , и ти обещавам че ще можеш да се наречеш нормаллен ама .... малко луд :D И аз мисля кретени като теб задръстени но за всеки случай не съм момиче ^^ както и да е ... ставаш за монах ..
Успех де може да си фанеш някоя 1.60 90 кила ...
айде да не се правиш на интересен, щото НЕ си.. почни да пушиш и пиеш..? Що за глупак би го написал? Отегчен от живота без липса на всякакви обноски... ДА аз съм 1.60 ама 90 кила НЯМА как да стана при положение че съм 40 ! Всеки си има собствено мнение за специален тип момче или момиче явно ти си от тези които си падат по леките момичета ама твой живот... кое му е нормалното на тийнейдърски години да пиеш и да пушиш, аз съм на 16 и се гордея с това, че не употребявам такива неща, и преди да ме наречеш ``монахиня`` по добре да ме опознаеш.. тогава :wink:
zefircho0o
01-03-2011, 20:20
Пич това че си нямаш приятелка не трябва въобще да те притеснява още си малък живота тепърва е пред теб дишай спокоино,и касмет!
Наистина, откъде си? Не мога да повярвам, че си нямаш приятелка!
badsector
09-09-2011, 19:28
Е пичът сигурно вече е на цели 14 и си е намерил гадже :D
Между другото, вземи го спри тоя рок и метъл и се метни на английски дръмец, chill out, trip hop и т.н. музика перфектна за фон на чувствен секс. И се хвани със спорт, ама не фитнес.
Кво ги слушаш, мечтата на всяко момиче си (е, поне на тия, дето не ги бройкат). Не си променяй музиката, супер е, нито започвай да пушиш, нито да пиеш, защото ще отблъзнеш и обикновените си приятелки!
leadyflame
09-09-2011, 19:31
badsector, я мен да ме светнеш малко с някои имена от английския дръмец, че ми стана инетересно.
сори за офф-а
Първо, много си малък... и да си хванеш гадже, няма да е кой знае какво преживяване най-вероятно, така че, не напирай много :D
Второ, струваш ми се прекалено умен за 98% от момичетата.
Възхищавам се на музикалните ти предпочитания, но сигурен ли си, че не влияят на стила ти? Защото това е доста отблъскващо за повечето момичета.
stefinkaa7
09-09-2011, 19:37
Жалко, че си на 13 .. направо те вземах .. :oops: :-D :grin: :)
Значи повечето коментари не съм ги чел,не искам и да те засегна,но много от нещата ,които описваш са страшно глупави.Лично СПОРЕД МЕН днес е поредния скучен ден,та ти си си написал 1 вид собствена реклама да те видят какъв си,та да може малко "какички" да ти напишат колко си сладък и че си невероятен,та да си вдъхнеш малко кураж.На 14-15-16 години може и тоя стил да върви,но по нататък момичетата няма да те харесват ако си облечен като металяга според мен.Но това няма никакво значение,защото темата е безсмислена.Ти си я написал за да може да те похвалят малко момиченца и да си вдъхнеш кураж както вече казах.Не се обиждай , но момчетата по горе са прави-поне от коментарите,които видях.Ще те помоля като прочетеш това да сложиш и 1 снимка,защото нека темата ти има някакъв смисъл.И аз мога да напиша ,че съм адски красив,имам сини очички,всички ме обичат,страшно умен съм,уча в Харвард и съм невероятно забавен,както и доста красив.Но след като се описа като такъв хубавец сложи 1 снимка.Нищо лично приятел,но нека след като говориш такива неща,докажи ,че това не са просто празни приказки,сложи 1 снимка :)[/b]
Еми, зависи за какви момичета говорим... аз също слушам рок и много малко метъл... и не ми пука какво мислят тесногръдите момчета, дето си мислят, че примерно метъл не може да ходи с чалгарка или че българин не може да ходи с норвежка
crowberry
09-09-2011, 19:49
Минутка за реклама, а? Ето, похвалиха те, честито..
Добре, айде, последен пост. И спирам. Момчето си е перфектно. Това, че някои ревниви момчета имат изкривените представи за момичетата не означава нищо. Момчета, не се лъжете!!! Не всички момичета си падат по 'лоши момчета'. по-скоро само тези, които поддържат имидж Страхотно е, че чете и слуша такава музика, вместо да се прави на някакво си чалгарче, дето чалгарките му се лепят. Оставаш си идеален, пич. Не пуши, не пий, отстоявай всичко, което написа в първия пост. Имаше едно момиче, което малко по-нагоре каза, че е твърде умен за 98% от момичетата. Е, май е права... ако бях толкова интелигентна, за колкото се мисля, щях да си замълча и нямаше да се хвърлям като пчела на мед. Сигурно вече си ме надминал с 2 годинки :). Супер си, бъди естествен (което, разбира се, не означава да не се къпеш!!). Късмет!
t1nk3rb3ll
09-09-2011, 20:07
ДА, нормален си! Давай по-спокойно, ако не си грозен, значи съжелявам, че си по малък :D 8)
martito2
09-09-2011, 21:18
Не е в теб проблема ;) Щом още не си си намерил приятелка - нищо не губиш, губят момичетата които са те изпуснали :)
IzabeLLL
09-09-2011, 21:45
BlueFace
09-09-2011, 21:53
Изчакай до 15-16 и ще си намериш гадже. Сегашните момичета излизат с батковци и трябва да изчакаш докато ти станеш този "батко"... Но не си търси момиче много по-малко от теб ,1 година по-малка макс. Като станеш 18+ вече може и 2-3 години разлика. ;)
Браво пич. Само така. :)
Хващам бас, че си с дълга коса, така ли е?
Аз съм горе долу като тебе. :D
На 14 със сини очи, къса кестенява коса, висок съм 173+.
Мразя пушенето, алкохола (Понякога на вечеря пийвам по чашка бира за настроение. :D )
Слушам рап/филмова музика . Лъжа рядко,
срамежлив съм.
Не чета книги много. Добър съм в английския (34/35 точки на изпита 8) :) )
Гледам комедий, 'Science shows' (Discovery) , п
о 5-6 часа съм навън с приятели.
Обичам да играя карти (Кент/макао/Гледай си работата :lol: :D)
Имам чувство за хумор, когато приятелите ми са около мене винаги се смеят на моите "Lame jokes" :lol:
От време на време ходя на лостовете в даскало (Уличен фитнес) 8)
Нямам приятелка а.k.a гадже :D :D
Това е за мене. :D
И помни, цаката е да си изверг. :shock: :D :lol:
Еdit 8) - Сегашните момичета излизат с точно обратното на "тебе" т.е-
Момчета, които пушат,пият, дрогират се, мразят животните, обичат насилието и т.н , т.н. :-x
BlueFace
09-09-2011, 22:26
@kosich много е лесно да сложим всички под общ знаменател. Не отричам нарастващата деградация на младото поколение, но далеч не всички са такива. Проблемът е там, че всеки има различен вкус и предпочитания. Външният вид колкото и да разправят всички , че няма значение той играе много голяма роля. Как може да си с някого, ако той не те привлича физически?!
Явно момичетата, които ти харесваш не харесват теб, а тези , които те харесват, ти ги подминаваш. Много е лесно да хвърляш вината върху някой друг, но съм сигурен, че ако теб те хареса момиче с много готин характер, но с наднормено тегло, ще я отрежеш ;)
@kosich много е лесно да сложим всички под общ знаменател. Не отричам нарастващата деградация на младото поколение, но далеч не всички са такива. Проблемът е там, че всеки има различен вкус и предпочитания. Външният вид колкото и да разправят всички , че няма значение той играе много голяма роля. Как може да си с някого, ако той не те привлича физически?!
Явно момичетата, които ти харесваш не харесват теб, а тези , които те харесват, ти ги подминаваш. Много е лесно да хвърляш вината върху някой друг, но съм сигурен, че ако теб те хареса момиче с много готин характер, но с наднормено тегло, ще я отрежеш ;)
Nuff said. :)
Това последното .. Хмм.. Според зависи :D
Ако е някоя, която не познавам, да.. Ако е моя приятелка.. зависи, но дори и да откажа няма да кажа- Fuck off бе fatty. :lol:
Ще и кажа нещо с, което да не я засегна.. В днешно време няма толкова много "Дебели" кифли only. :-o :lol:
BlueFace
09-09-2011, 22:37
Nuff said. :)
Това последното .. Хмм.. Според зависи :D
Ако е някоя, която не познавам, да.. Ако е моя приятелка.. зависи, но дори и да откажа няма да кажа- Fuck off бе fatty. :lol:
Ще и кажа нещо с, което да не я засегна.. В днешно време няма толкова много "Дебели" кифли only. :-o :lol:
Ще и кажа нещо с, което да не я засегна..
Това е невъзможно. Самият отказ ще я нарани.
Аз не казах, че ще я отрежеш грубо, а че ще го направиш, било то и по възможно най-милият начин Просто си доказвах тезата, че външният вид има значение и главно за това намирането на приятелка не е толкова лесна задача. Докато намериш момичето, с което си харесвате и външният вид и характера ще мине време, но рано или късно ще го срещнеш ;)
П.П. Щом си мислиш, че са "кифли only " значи не търсиш на правилното място ;)
емииии нищо ти няма,ама качи още няколко кила :D
Ех извинявайте че развалям сапунката :Д но кой е почнал да пие и пуши на 13 говоря за такива като това момче.Няма лошо да нямаш пророци и такива неща от които да зависиш.Помни какво си казал сега и след години се сети и виж дали си го спазил-ако да значи евала :)
Абе, тая тема се превърна в тема за запознаство. Я се спрете малко! Иначе и авторът, и момчето, което писа горе са мой тип. Не всички момичета харесват момчета, които слушат чалга, мацат с гел и брилянтин, с очилцата, с верижците, с розовите тениски! Защо си мислите, че никоя няма да ви хареса?! Аз съм на 13 и единственият проблем е, че не обичам запознанството по нета. А и съм малко пухкавичка 8-)
cigarettekisses
09-10-2011, 16:01
Хаха..По-нататък много ще ти се променят вижданията за всичко.
Аз бях като тебе горе-долу.
Най-вече за вижданията за алкохола,цигарите и секса.
Още си малък,но пак е възможно някой да те развали..
Относно това да се запознаеш с нормални момичета..още ти е рано..
Пък и според мен ще срещнеш без да търсиш някой ден.
MuRocLaW
09-10-2011, 16:15
здравейте майна
искам да ви споделя нещо
на 16 години съм 177 висок 64 кг с кестенява коса тъмни очи и обезкосмени топки. обичам да излизам с приятели, но съм против секса с животни. нямам си приятелка, но въпреки това хладилника ми е пълен.
против пушенето съм и съм враг на алкохола (затова и го унищожавам системно). бихте ли ми казали дали съм нормален и мога ли да си намеря приятелка?
sasuke666
09-10-2011, 18:09
ти си мечтаа :grin: