View Full Version : Как изглежда вашата стая?
Първата тема от мен.. надявам се да няма такава и да не се получава повторение :P
Как изглежда вашата стая?
Ако искате можете да я опишете.. :P
Амммм... в моята стая все едно бомба е паднала :oops: :D последния път (тоест преди 3 седмици) почнах да си я чиста и оправям, ама ефекта беше 2 пъти повече бъркотия :D :D Тъдъммм мога да я опиша с легло, 2 стола, 2 шкафа.. ъъъ бюро на което е лаптопа свързан с музичката, която тормози комшииите :grin: :D ммм друго,друго.. ъъъ да.. иам пералня която вибрира като вибратор с чисто нови батерии иии парно което е вечно мудно и държи хладно стената и мен.. :?
Greennight
12-15-2010, 06:27
И в мойта все 1 е паднало бомба 8-) Сигурно не съм я чистил сериозно от началото на септевмри 8-) Иначе е много светло оранжева на цвят(чак бие на жълто) имам 1 рафт точно до леглото ми,дето си държа учебниците,а също има и много книги и други глупости по чекмеджетата,гардероб,легл о и компютър.
nefchi_bs
12-15-2010, 07:02
Моята е много хубава,когато подредена.Но уви това се случва няколко пъти в годинта ...
SmilezZz
12-15-2010, 09:05
Моята почти винаги е разхвърлена..Сутринта си я
оправям,ама вечерта пак се превръща в пълен хаус..
- Иначе има всичко,което е необходимо да има в една
стая..Шкафове,гардероб,теле визия,компютър и т.н..
легло,бюро,маса,компютър,дж аги ........ обаче винаги е разхвърляна лол...
zlatit0o
12-17-2010, 15:02
Кога подредя.. кога не подредя иначе не е нищо особено.. гардероб, легло, тв, комп и пр.
LifeFitness0
12-17-2010, 15:25
Моята е доста подредена. 8)
Легло,бюро и лаптоп и етажерка с сувенири отгоре.До нея има библиотека.От другата страна гардероб и един малък шкаф с телевизор отгоре.До прозореца са ми велоергометъра,лоста и дъмбелите. :)
Vikito0o
12-17-2010, 15:53
+
GirlYyYXD
01-14-2011, 17:20
Аз деля една стая с мама.Със зелен килим-като трева е,оранжеееееви пердета-взимат ти окото направо и светложълти тук-таме блестящи тапети...Две легла,библиотеки,сувенири,� �ниги,бюро,комп,учебници,иг� �ачки...и още много! :razz:
Моята е една разхвърляна кочинка :-D
blo0dangel
01-15-2011, 08:55
Стаята ми вкъщи силно се надявам да е подредена както я оставих последния път като си бях там. Понеже го има фактора малка сестра и не винаги е така както съм я оставила. Иначе е със зелени стени, оранжеви и зелени завески, оранжево диванче със зенени(огромни) възглавници. Бюро с няква етажерка над него, още няква на другия кари на стаята, огледало шкафа за козметика и още милион глупости, 2 малки библиотечки и 3 гардероба(6 крила ;) )
Стаята ми в общежитието, обикновенно е подредена. Поне е така като си отида, не се застоявам повече от 1-2 часа на ден там.
И стаята в която живея всъщност, си е доста разхвърлена. Живееме аз и приятеля ми и едното легло е винаги покрито с дрехи и мойте учебници. И май, май подреждаме само като не можем да си намерим нещо :D :D
Deeevilish
01-15-2011, 10:26
моята стая е в черно и бяло..с черни и бели тапети на цветя.а иначе имам бюро диван маса легло лаптоп :D разни етажерки и др джаджи .. хм в повечето случаи е подредена :)
chemist9009
01-16-2011, 06:17
добре изглежда от 4 месеца никой не живее в нея 8-) 8-)
В моята 2 бомби са паднали.Но когато баща ми ме накара да си я оправя...стана много хубава :D
доста разхвърляна обикновено
иначе има легло, бюро, на което има лаптоп и разни сувенири..
един гардероб, велоергометър и една дъска за гладене ( и 2 коша за дрехи) 8-)
bootyboy
01-19-2011, 19:48
подредена чиста..кочина става когато не съм сам
Разхвърляна мннн и не съм чистила повече от месец.
Има мн прах и навсякаде има мои дрехи мръсни които не сам изпрала :?
Винаги е подредена!Просто не мога да живея в кочина ;Д Само понякога когато съм с фр е малко разхвърляна,но после пак я подреждам.
Стениете са в бананов цвят и мебелите са светли.Има една спалня,нощно шкафче с разни снимки и неща по него,бюро с комп,огледало, гардероб, телевизор,тигрово диванче,на голямата стена има картина и плакати на другата има коркова дъска с много глупости по нея и карта на целия свят.И имам светещи звездички на тавана 8-)
ии моита е така самоо че е разхвърлена .. с бюро,легло,шкафчета,гардер� �в,компютър и т.н. хайде дее моля ви качете и някфи снимки щотоо нащте ще ми е развалят така да се каже .. нов облик ще обвиее ... ии направоо незнам
Infection
01-22-2011, 17:14
RaisedOnRock
01-22-2011, 17:30
Кочина :D .Ами нищо особено-гардероб,легло,2 етажерки,бюро и стол :) Но много си я обичам,нищо,че от дрехи и учебници не можеш да различиш кое къде е :-D
smilef0rever
01-27-2011, 13:52
Трудна е за описване. :D Имам плакати (но само на гардероба и шкафовете, защото майка ми не ми дава да лепя по стените.) Стаята ми е боядисана в зелено и жълто. Със зелен гардероб, абе всичко е в комплект... :D Понякога е подредена, но понякога е много разхвърляна. Имам голямо бюро и малко телевизорче. Скоро мислим да слагаме и килим.. :-D :grin:
BigMamaMimi
03-03-2011, 19:35
monttitty
03-03-2011, 20:12
за съжаление си я деля със сестра ми иначе щеше почти винаги да е чиста,нооооо с нейните боклуци нестава :-x
иначе е със зелени тапети и лилави на раета, сив паркет, две легла тв, лап-топ, гардероби, етажерки, бюра.. и общо взето е това ,а и едно малко диванче с масичка...абе теснотийка си е с толкова неща :D
ch0c0late44
03-04-2011, 10:56
за съжаление си я деля със сестра ми иначе щеше почти винаги да е чиста,нооооо с нейните боклуци нестава :-x
и при мен е така :D
Иначе моята е претърпявала мноого промени.Била е с един голям диван,после две отделни легла а в момента е с една спалня.Има мебели,гардероби,бюро,комп. и т.н.Цветове-небесно синьо и патешко жълто.Не е много голяма и с толкова неща вътре е малко претъпкана :D
gabri3lla
03-04-2011, 16:26
В момента изглежда супер.Днес почистих малко и с изключение на няколко дрешки няма нищо по земята. :lol:
nikitka_
03-04-2011, 20:01
..
Кочинката мии <3
Иначе като е подредена е много хубава. 8-)
Има розови стени, розови пердета, тук-там някой плакат, голям розов еднорог, други плюшки, розови възглавници, пухкав розов килим.. Абе общо взето все розови неща. Другото е обичайното, няма да изброявам. :)