- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как изглежда вашата стая?
Първата тема от мен.. надявам се да няма такава и да не се получава повторение :P
Как изглежда вашата стая?
Ако искате можете да я опишете.. :P
Амммм... в моята стая все едно бомба е паднала![]()
последния път (тоест преди 3 седмици) почнах да си я чиста и оправям, ама ефекта беше 2 пъти повече бъркотия
![]()
Тъдъммм мога да я опиша с легло, 2 стола, 2 шкафа.. ъъъ бюро на което е лаптопа свързан с музичката, която тормози комшииите
![]()
ммм друго,друго.. ъъъ да.. иам пералня която вибрира като вибратор с чисто нови батерии иии парно което е вечно мудно и държи хладно стената и мен..
![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
И в мойта все 1 е паднало бомбаСигурно не съм я чистил сериозно от началото на септевмри
Иначе е много светло оранжева на цвят(чак бие на жълто) имам 1 рафт точно до леглото ми,дето си държа учебниците,а също има и много книги и други глупости по чекмеджетата,гардероб,легл о и компютър.
Моята е много хубава,когато подредена.Но уви това се случва няколко пъти в годинта ...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Моята почти винаги е разхвърлена..Сутринта си я
оправям,ама вечерта пак се превръща в пълен хаус..
- Иначе има всичко,което е необходимо да има в една
стая..Шкафове,гардероб,теле визия,компютър и т.н..
Първоначално написано от SmilezZz
легло,бюро,маса,компютър,дж аги ........ обаче винаги е разхвърляна лол...
хилав софийски дришлио
Кога подредя.. кога не подредя иначе не е нищо особено.. гардероб, легло, тв, комп и пр.
Моята е доста подредена.![]()
Легло,бюро и лаптоп и етажерка с сувенири отгоре.До нея има библиотека.От другата страна гардероб и един малък шкаф с телевизор отгоре.До прозореца са ми велоергометъра,лоста и дъмбелите.![]()
Аз деля една стая с мама.Със зелен килим-като трева е,оранжеееееви пердета-взимат ти окото направо и светложълти тук-таме блестящи тапети...Две легла,библиотеки,сувенири, ниги,бюро,комп,учебници,иг ачки...и още много!![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Стаята ми вкъщи силно се надявам да е подредена както я оставих последния път като си бях там. Понеже го има фактора малка сестра и не винаги е така както съм я оставила. Иначе е със зелени стени, оранжеви и зелени завески, оранжево диванче със зенени(огромни) възглавници. Бюро с няква етажерка над него, още няква на другия кари на стаята, огледало шкафа за козметика и още милион глупости, 2 малки библиотечки и 3 гардероба(6 крила)
Стаята ми в общежитието, обикновенно е подредена. Поне е така като си отида, не се застоявам повече от 1-2 часа на ден там.
И стаята в която живея всъщност, си е доста разхвърлена. Живееме аз и приятеля ми и едното легло е винаги покрито с дрехи и мойте учебници. И май, май подреждаме само като не можем да си намерим нещо![]()
![]()
I know the way to hell.This is paradise ... Welcome to the hell!... :*
Първоначално написано от Monnie
моята стая е в черно и бяло..с черни и бели тапети на цветя.а иначе имам бюро диван маса легло лаптопразни етажерки и др джаджи .. хм в повечето случаи е подредена
![]()
добре изглежда от 4 месеца никой не живее в нея![]()
![]()
В моята 2 бомби са паднали.Но когато баща ми ме накара да си я оправя...стана много хубава![]()
Чаоо....от Yoniee
Първоначално написано от SmilezZz
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
подредена чиста..кочина става когато не съм сам
6б3З10
Разхвърляна мннн и не съм чистила повече от месец.
Има мн прах и навсякаде има мои дрехи мръсни които не сам изпрала![]()
Първоначално написано от psych0
Винаги е подредена!Просто не мога да живея в кочина ;Д Само понякога когато съм с фр е малко разхвърляна,но после пак я подреждам.
Стениете са в бананов цвят и мебелите са светли.Има една спалня,нощно шкафче с разни снимки и неща по него,бюро с комп,огледало, гардероб, телевизор,тигрово диванче,на голямата стена има картина и плакати на другата има коркова дъска с много глупости по нея и карта на целия свят.И имам светещи звездички на тавана![]()
ии моита е така самоо че е разхвърлена .. с бюро,легло,шкафчета,гардер в,компютър и т.н. хайде дее моля ви качете и някфи снимки щотоо нащте ще ми е развалят така да се каже .. нов облик ще обвиее ... ии направоо незнам
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪